Hassas anne ayrı hesap açmış kilo vermek için ameliyat olmuş.Şimdi bebeleri bırakın kenara ben dobişe yorum yapın :)
Malumunuz bir ara diyetteydik ya o zamanlar çok güzel gidiyodu kilocuklar 7 kilo verdim tabi bunlar hamilelik emzirme falan filan kilolarıydı onlar gitti özüme döndüm de şimdi gitmiyo 2 aydır nerdeyse sayıyorum yerimde şu iki üç gündürde acayip bi tatlı krizi var regl daha var anlamadım gitti netsem bilemedim
Ben çol güvenemiyorum ameliyat olayına öykü olmasa düşünürdüm de şimdi olmam zaten öyle 30-40 kilo vermek istemiyorum bi 10-12 versem yeterHassas anne ayrı hesap açmış kilo vermek için ameliyat olmuş.
Katiliyorum sana. Benim oglumun mesela kelimeleri cok fazla soyledigim herseyi tekrar ediyor.Ya bir çocuk ya emekliyordur ya emeklemiyordur ya yuruyordur ya yurumuyordur ama konuşmanın bir ölçütü yok 1 yas kontrolünde anne baba gibi kelimeler soyluyor mu dedi söylüyor dedik tamam dedi. Yani nasıl bebelerimizin hepsi yuruduyse hepside zamanla konusacaktir. Olurda konuşması gecikirse 3 yaşında konuşma terapileri var. Arda bir ara annene ye takti simdi sabah aksam babanne diyor. Kendince takılıyor.
ne yapcaklarını şaşırdı pislikler ya
cevap veren olmadı mı kuzum kıyamam özlüyoruz seni öyle deme arada doğum yaptı mı ki diye soran çok oluyo sahi ne kadar var doğuma ben kendi adıma ikinci oğlunun ismini ne koyarsın diye merak ediyodum iyiki yazdınAnlasilan unutulmusuz...
Neyse kendinize ve bebislerinize iyi bakin...
Olur mu hiç ben bile hatırlıyorum seniAnlasilan unutulmusuz...
Neyse kendinize ve bebislerinize iyi bakin...
Canımcım unutulmadın tabi ki bizlerde seni merak ediyoruz arada adın geçiyor burada inşallah Yunus biraz daha bekler zamanında gelir Ali Yasin nasıl neler yapıyor topiğimizin abisiHeyyyyyy bacilarim nasilsiniz ???
Hayirsiz ben baya actim giremez oldum foruma...
Bir yandan Ali Yasin Bir yandan Yunus oldukca zorlaniyorum :)
Yunus derken yok daha dogurmadim tabi ki ama diken uzerindeyiz yine....
Erken dogum riskimiz var 32+2 DEYIZ...
Erken dogum olmasin diye haplar igneler kullaniyorum...
Surekli yatis modundayim...
Sizleri cok ozledim ve tabi yegenlerimi de
Seviyorum sizleri bu yurekte unutulmadiniz haberiniz olsun
Sagol canım daha önce saglık ocağına gittim doktorun başı kalabalıktı doğru düzgün muayene bile olamadım Eceye de peditus vermişti ne kadar vereyim diye sordum biraz düşündü öyle cevap verdi bir daha gidersem hastaneye gitcem ama yarın eşim İstanbul a gidiyor cuma akşamı gelecek hastanenin de mesafesi var Ece de var gidemem herhalde geçmezse anca pazartesi gidebilirim zencefil yok evde ama bal var eşim Bingöl den getirtti tarçınla onu yapayım canım sagolGecmis olsun doktra git istersen canm buaralar hastalik cok yayildi. Zencefil ihlamur limon bol tuketmeye bak. Bide sabah aksam dort gun bi tatli kasigi bala bir cay kasigi tarcin ye duzenli iyi geliyomus ama bal hakiki olucak . ilacta icemiyoruz hastalik dhada ilerliyo malesef
Oy kıyamam canım ya çok geçmiş olsun bitiklik mi var ondan mı olmuş annem hep bana derdi oğlanlar küçükken arada hafifce kontrol et diye sünnet olunca rahatlar canımİyi geceler herkese biz hastaneden şimdi geldik bu gün dikkatimi çekti baran çişini yapınca çığlık atarak ağladı pipisine baktım şişmiş ve kızarmış ucunda kan vardı hemen acile gittik fakulteye gidin dediler orayada gıttık acilde sonda takıp mesaneyi boşalttılar patlamak üzereymiş canlı canlı 4 kişi zor zaptettiler sesi kulaklarımdan gitmiyor antibıyotık verdı acil sünnet olması gerekiyomuş erkek anneleri eğer sünnetli değilse ucunu sürekli kontrol etmek gerekirmiş bende atesı 37,5 u gecmediği için diş sanıyodum yavrum ne acı çekmiş anlamamışım kendimi çok sucladım gğnlerdir bezini açınca nasıl anlamadım
Geçmiş olsun canım insan başına gelmeyince bilmiyo böyle şeyleri kendini suçlamaİyi geceler herkese biz hastaneden şimdi geldik bu gün dikkatimi çekti baran çişini yapınca çığlık atarak ağladı pipisine baktım şişmiş ve kızarmış ucunda kan vardı hemen acile gittik fakulteye gidin dediler orayada gıttık acilde sonda takıp mesaneyi boşalttılar patlamak üzereymiş canlı canlı 4 kişi zor zaptettiler sesi kulaklarımdan gitmiyor antibıyotık verdı acil sünnet olması gerekiyomuş erkek anneleri eğer sünnetli değilse ucunu sürekli kontrol etmek gerekirmiş bende atesı 37,5 u gecmediği için diş sanıyodum yavrum ne acı çekmiş anlamamışım kendimi çok sucladım gğnlerdir bezini açınca nasıl anlamadım
Acil şifalar canım dıkkat et kızıma bulaşmasınOff kızlar dökülüyorum resmen kötüyüm Eceninde burnu çok akıyor
Ya çok küçük değilmi nasıl sünnet yaptırıcam korkuyorum erken yaptıranlar var biliyorum kıyamam ya yıne olur dedı dr mecburen yaptırıcaz bu arada tıp fakultesınde acil cocuk bölümü mükemmel ilgilendiler hemen alıp severek müdahale ettıler dr lar çok güler yüzlüydü beni bile teselli ettıler sesını duymayayım dıye uzak tuttular şaşırdım allah razı olsun bu gece götürmeseydık mesane patlarmış karnı kocaman olmuştu nasıl anlamazlar hadi ben anlamadım özel dr yarın getırın demişti onları dinleseydim verılmiş sadakamız varmışOy kıyamam canım ya çok geçmiş olsun bitiklik mi var ondan mı olmuş annem hep bana derdi oğlanlar küçükken arada hafifce kontrol et diye sünnet olunca rahatlar canım
Allah razı olsun canım erkek çocuk tecrubem yok kızımıda unuttum çok zaöan gectı acemilik işte rabbim bağışladı bize gece uyumayınca bıktım senden yeter dıye okadar kızmıştımki çok vicdan yaptım uyuyamıyorumGeçmiş olsun canım insan başına gelmeyince bilmiyo böyle şeyleri kendini suçlama
Masallah umuta Kale için bakındım karar veremedım markası ve ebatlarını yazabilirmisinUmutun da topa ilgisi çok aksama kadar topla oynuyor pota ve kale aldık benden güzel gol ve basket atıyor çok da mutlu futbolcu olacak galiba
Rabbim fırsat vermesın bu pisliklere çocuklardan ne istıyorlar oyunları kendilerine döner inşaallahne yapcaklarını şaşırdı pislikler ya
gecmis olsn canm iyki gtmissnz doktora hemen. Erkek cocugm olursa ben dogmda yaptrmayi dusunuyodumm hep. Kucukler ama dha cabuk iyilesiyolarmis.Ya çok küçük değilmi nasıl sünnet yaptırıcam korkuyorum erken yaptıranlar var biliyorum kıyamam ya yıne olur dedı dr mecburen yaptırıcaz bu arada tıp fakultesınde acil cocuk bölümü mükemmel ilgilendiler hemen alıp severek müdahale ettıler dr lar çok güler yüzlüydü beni bile teselli ettıler sesını duymayayım dıye uzak tuttular şaşırdım allah razı olsun bu gece götürmeseydık mesane patlarmış karnı kocaman olmuştu nasıl anlamazlar hadi ben anlamadım özel dr yarın getırın demişti onları dinleseydim verılmiş sadakamız varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?