2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hassas anne ayrı hesap açmış kilo vermek için ameliyat olmuş.

Hassas anne ayrı hesap açmış kilo vermek için ameliyat olmuş.
Ben çol güvenemiyorum ameliyat olayına öykü olmasa düşünürdüm de şimdi olmam zaten öyle 30-40 kilo vermek istemiyorum bi 10-12 versem yeter

Ya bir çocuk ya emekliyordur ya emeklemiyordur ya yuruyordur ya yurumuyordur ama konuşmanın bir ölçütü yok 1 yas kontrolünde anne baba gibi kelimeler soyluyor mu dedi söylüyor dedik tamam dedi. Yani nasıl bebelerimizin hepsi yuruduyse hepside zamanla konusacaktir. Olurda konuşması gecikirse 3 yaşında konuşma terapileri var. Arda bir ara annene ye takti simdi sabah aksam babanne diyor. Kendince takılıyor.

Katiliyorum sana. Benim oglumun mesela kelimeleri cok fazla soyledigim herseyi tekrar ediyor.

AMA HALA YURUMUYOR
Fiziksel bi problemi yok ortopediste de goturduk. Bekliyoruz sabirla.

Cocuk sahibi olmak da yetistirmek de her anlamda sabir isi

Anlasilan unutulmusuz...
Neyse kendinize ve bebislerinize iyi bakin...
cevap veren olmadı mı kuzum kıyamam özlüyoruz seni öyle deme arada doğum yaptı mı ki diye soran çok oluyo sahi ne kadar var doğuma ben kendi adıma ikinci oğlunun ismini ne koyarsın diye merak ediyodum iyiki yazdın

Canımcım unutulmadın tabi ki bizlerde seni merak ediyoruz arada adın geçiyor burada inşallah Yunus biraz daha bekler zamanında gelir Ali Yasin nasıl neler yapıyor topiğimizin abisi

Sagol canım daha önce saglık ocağına gittim doktorun başı kalabalıktı doğru düzgün muayene bile olamadım Eceye de peditus vermişti ne kadar vereyim diye sordum biraz düşündü öyle cevap verdi bir daha gidersem hastaneye gitcem ama yarın eşim İstanbul a gidiyor cuma akşamı gelecek hastanenin de mesafesi var Ece de var gidemem herhalde geçmezse anca pazartesi gidebilirim zencefil yok evde ama bal var eşim Bingöl den getirtti tarçınla onu yapayım canım sagol

İyi geceler herkese biz hastaneden şimdi geldik bu gün dikkatimi çekti baran çişini yapınca çığlık atarak ağladı pipisine baktım şişmiş ve kızarmış ucunda kan vardı hemen acile gittik fakulteye gidin dediler orayada gıttık acilde sonda takıp mesaneyi boşalttılar patlamak üzereymiş canlı canlı 4 kişi zor zaptettiler sesi kulaklarımdan gitmiyor antibıyotık verdı acil sünnet olması gerekiyomuş erkek anneleri eğer sünnetli değilse ucunu sürekli kontrol etmek gerekirmiş bende atesı 37,5 u gecmediği için diş sanıyodum yavrum ne acı çekmiş anlamamışım kendimi çok sucladım gğnlerdir bezini açınca nasıl anlamadım

Oy kıyamam canım ya çok geçmiş olsun bitiklik mi var ondan mı olmuş annem hep bana derdi oğlanlar küçükken arada hafifce kontrol et diye sünnet olunca rahatlar canım

Geçmiş olsun canım insan başına gelmeyince bilmiyo böyle şeyleri kendini suçlama

Oy kıyamam canım ya çok geçmiş olsun bitiklik mi var ondan mı olmuş annem hep bana derdi oğlanlar küçükken arada hafifce kontrol et diye sünnet olunca rahatlar canım
Ya çok küçük değilmi nasıl sünnet yaptırıcam korkuyorum erken yaptıranlar var biliyorum kıyamam ya yıne olur dedı dr mecburen yaptırıcaz bu arada tıp fakultesınde acil cocuk bölümü mükemmel ilgilendiler hemen alıp severek müdahale ettıler dr lar çok güler yüzlüydü beni bile teselli ettıler sesını duymayayım dıye uzak tuttular şaşırdım allah razı olsun bu gece götürmeseydık mesane patlarmış karnı kocaman olmuştu nasıl anlamazlar hadi ben anlamadım özel dr yarın getırın demişti onları dinleseydim verılmiş sadakamız varmış

Geçmiş olsun canım insan başına gelmeyince bilmiyo böyle şeyleri kendini suçlama
Allah razı olsun canım erkek çocuk tecrubem yok kızımıda unuttum çok zaöan gectı acemilik işte rabbim bağışladı bize gece uyumayınca bıktım senden yeter dıye okadar kızmıştımki çok vicdan yaptım uyuyamıyorum

gecmis olsn canm iyki gtmissnz doktora hemen. Erkek cocugm olursa ben dogmda yaptrmayi dusunuyodumm hep. Kucukler ama dha cabuk iyilesiyolarmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…