çok geçmiş olsun ya. İyi ki gitmişsibiz getçekten. Allah korumuş.İyi geceler herkese biz hastaneden şimdi geldik bu gün dikkatimi çekti baran çişini yapınca çığlık atarak ağladı pipisine baktım şişmiş ve kızarmış ucunda kan vardı hemen acile gittik fakulteye gidin dediler orayada gıttık acilde sonda takıp mesaneyi boşalttılar patlamak üzereymiş canlı canlı 4 kişi zor zaptettiler sesi kulaklarımdan gitmiyor antibıyotık verdı acil sünnet olması gerekiyomuş erkek anneleri eğer sünnetli değilse ucunu sürekli kontrol etmek gerekirmiş bende atesı 37,5 u gecmediği için diş sanıyodum yavrum ne acı çekmiş anlamamışım kendimi çok sucladım gğnlerdir bezini açınca nasıl anlamadım
Oyyyy Kıyamam ya. Biz bile idrar yolları enfeksiyonu olduğumuzda nasıl yanıyorİyi geceler herkese biz hastaneden şimdi geldik bu gün dikkatimi çekti baran çişini yapınca çığlık atarak ağladı pipisine baktım şişmiş ve kızarmış ucunda kan vardı hemen acile gittik fakulteye gidin dediler orayada gıttık acilde sonda takıp mesaneyi boşalttılar patlamak üzereymiş canlı canlı 4 kişi zor zaptettiler sesi kulaklarımdan gitmiyor antibıyotık verdı acil sünnet olması gerekiyomuş erkek anneleri eğer sünnetli değilse ucunu sürekli kontrol etmek gerekirmiş bende atesı 37,5 u gecmediği için diş sanıyodum yavrum ne acı çekmiş anlamamışım kendimi çok sucladım gğnlerdir bezini açınca nasıl anlamadım
Sağol canim o da grip oldu maalesef ama masallah onun keyfi yerindeAcil şifalar canım dıkkat et kızıma bulaşmasın
evet kucuk ama kucukken olmasi inan daha iyi canim daha cabuk iyilesiyor buyuyunce sunnet olmaktan korkuyor stres yapiyorlar benimkiler buyuk sunnet oldular ama keske bebekken yaptirsaymisim rahatliycak Baran insallah Alllah korumus canim iyi ki goturmussun her zaman ne derdi var neresl agriyor bilemiyoruz ki Allah korusun Allaha emanetlerYa çok küçük değilmi nasıl sünnet yaptırıcam korkuyorum erken yaptıranlar var biliyorum kıyamam ya yıne olur dedı dr mecburen yaptırıcaz bu arada tıp fakultesınde acil cocuk bölümü mükemmel ilgilendiler hemen alıp severek müdahale ettıler dr lar çok güler yüzlüydü beni bile teselli ettıler sesını duymayayım dıye uzak tuttular şaşırdım allah razı olsun bu gece götürmeseydık mesane patlarmış karnı kocaman olmuştu nasıl anlamazlar hadi ben anlamadım özel dr yarın getırın demişti onları dinleseydim verılmiş sadakamız varmış
Unutulur musun hiç her zaman kalbimizdesin kulaklarını cinlatiyoruz hep gelmesendeAnlasilan unutulmusuz...
Neyse kendinize ve bebislerinize iyi bakin...
Geçmiş olsun canım sünneti de hemen yaptir bence biz 3 aylıkken yaptırdık ve iyiki de yaptirmisizİyi geceler herkese biz hastaneden şimdi geldik bu gün dikkatimi çekti baran çişini yapınca çığlık atarak ağladı pipisine baktım şişmiş ve kızarmış ucunda kan vardı hemen acile gittik fakulteye gidin dediler orayada gıttık acilde sonda takıp mesaneyi boşalttılar patlamak üzereymiş canlı canlı 4 kişi zor zaptettiler sesi kulaklarımdan gitmiyor antibıyotık verdı acil sünnet olması gerekiyomuş erkek anneleri eğer sünnetli değilse ucunu sürekli kontrol etmek gerekirmiş bende atesı 37,5 u gecmediği için diş sanıyodum yavrum ne acı çekmiş anlamamışım kendimi çok sucladım gğnlerdir bezini açınca nasıl anlamadım
Aaa yok canım bu sadece bir yetenek zekanın ölçümleri farklı oluyor yoksa her sanatkarin üstün zekalı olması lazım.Elif adayı forumun üstün zekalısı ilan ediyorum
Ayy yavrum benim nasıl canı yanmistir dertlerini anlatamiyorlar ki kendini suçlama canım. Allah şifa versin.İyi geceler herkese biz hastaneden şimdi geldik bu gün dikkatimi çekti baran çişini yapınca çığlık atarak ağladı pipisine baktım şişmiş ve kızarmış ucunda kan vardı hemen acile gittik fakulteye gidin dediler orayada gıttık acilde sonda takıp mesaneyi boşalttılar patlamak üzereymiş canlı canlı 4 kişi zor zaptettiler sesi kulaklarımdan gitmiyor antibıyotık verdı acil sünnet olması gerekiyomuş erkek anneleri eğer sünnetli değilse ucunu sürekli kontrol etmek gerekirmiş bende atesı 37,5 u gecmediği için diş sanıyodum yavrum ne acı çekmiş anlamamışım kendimi çok sucladım gğnlerdir bezini açınca nasıl anlamadım
çok sevdiğin bişilerin küçük bedenini al bi kaç tane olsun bide insan parada verince üç beş sıka sıka sırf o elbiseye girmek için veriyo :))Şimdi bebeleri bırakın kenara ben dobişe yorum yapın :)
Malumunuz bir ara diyetteydik ya o zamanlar çok güzel gidiyodu kilocuklar 7 kilo verdim tabi bunlar hamilelik emzirme falan filan kilolarıydı onlar gitti özüme döndüm de şimdi gitmiyo 2 aydır nerdeyse sayıyorum yerimde şu iki üç gündürde acayip bi tatlı krizi var regl daha var anlamadım gitti netsem bilemedim
ayy canım ne güzel seni görmek inşallah yusuf vaktinde gelir üzmez seni bizi ali yasinden de daha çok haber istiyoruzHeyyyyyy bacilarim nasilsiniz ???
Hayirsiz ben baya actim giremez oldum foruma...
Bir yandan Ali Yasin Bir yandan Yunus oldukca zorlaniyorum :)
Yunus derken yok daha dogurmadim tabi ki ama diken uzerindeyiz yine....
Erken dogum riskimiz var 32+2 DEYIZ...
Erken dogum olmasin diye haplar igneler kullaniyorum...
Surekli yatis modundayim...
Sizleri cok ozledim ve tabi yegenlerimi de
Seviyorum sizleri bu yurekte unutulmadiniz haberiniz olsun
canım tam olarak eşimin hareketide bu biz ne konuşuyoruz o doktora konuşmıcak galiba fln diyo hani yürümede 18 ay diyolar ya konuşma da da 2 yaş ikili cümleler içinmiş bundan önce yapan erken konuşmuş oluyo bizimkilerde bi geçlik yok yani bide instagramda akademisyenanne var geçen bununla ilgili bi paylaşım yapmıştı bi oku istersen ii gelir eminim :)Allah allah şimdi dizin söyledijlerinizin üstüne betülü doktora götürecem heee bizim anca baba dede mama gel git aç vermem karga filan gibi şeyler diyo şekil desen sadece karalama
canım çok çok geçmiş olsun neyseki son anada olsa farkedilmiş inşallah sünnetle geçer giderİyi geceler herkese biz hastaneden şimdi geldik bu gün dikkatimi çekti baran çişini yapınca çığlık atarak ağladı pipisine baktım şişmiş ve kızarmış ucunda kan vardı hemen acile gittik fakulteye gidin dediler orayada gıttık acilde sonda takıp mesaneyi boşalttılar patlamak üzereymiş canlı canlı 4 kişi zor zaptettiler sesi kulaklarımdan gitmiyor antibıyotık verdı acil sünnet olması gerekiyomuş erkek anneleri eğer sünnetli değilse ucunu sürekli kontrol etmek gerekirmiş bende atesı 37,5 u gecmediği için diş sanıyodum yavrum ne acı çekmiş anlamamışım kendimi çok sucladım gğnlerdir bezini açınca nasıl anlamadım
İyi geceler herkese biz hastaneden şimdi geldik bu gün dikkatimi çekti baran çişini yapınca çığlık atarak ağladı pipisine baktım şişmiş ve kızarmış ucunda kan vardı hemen acile gittik fakulteye gidin dediler orayada gıttık acilde sonda takıp mesaneyi boşalttılar patlamak üzereymiş canlı canlı 4 kişi zor zaptettiler sesi kulaklarımdan gitmiyor antibıyotık verdı acil sünnet olması gerekiyomuş erkek anneleri eğer sünnetli değilse ucunu sürekli kontrol etmek gerekirmiş bende atesı 37,5 u gecmediği için diş sanıyodum yavrum ne acı çekmiş anlamamışım kendimi çok sucladım gğnlerdir bezini açınca nasıl anlamadım
Benim oğlan iki ay küçük sizinkilerden okuyup ben de haa iki aya kadar şunları bunları yapacak diye takip ediyorumKızlar rahatsız olduğum bir durum var burada. Bazen anneler sevinçle bebeklerindeki gelişimleri paylaşırlar normaldir . Evet kimisi erken emekler kimisi erken yürür kimisi erken konuşur. Bu bebekleri über zekalı yapmadığı gibi diğerlerini de gelişimi geri yapmaz. Ama anne de ne yapsın sevinmiş ve arkadaşlarıyla bu durumu paylaşmış. Siz paylaşmıyor musunuz eşiniz dostunuzla.
Ha topiğimizde nispet değil paylaşım yapıldığı aşikar. Yani nerdeyse iki yıldır buralardayız artık arkadaş olduk.
Bu nedenle bebeğinin gelişimini paylaşan annelere kinaye ile yaklaşmayı ya da atarlı giderli çocuk gelişim dersleri vermeyi bırakalım. O annenin de hevesini kursağında bırakmayalım.
Bu ile neden mi burnumu soktum, mesleki deformasyon diyelim savunmadan yapamıyorum
Bir de bu eleştiri ortayadır beğenen alıp ayna yapar, beğenmeyen direk çöpe atar.
Kızlar rahatsız olduğum bir durum var burada. Bazen anneler sevinçle bebeklerindeki gelişimleri paylaşırlar normaldir . Evet kimisi erken emekler kimisi erken yürür kimisi erken konuşur. Bu bebekleri über zekalı yapmadığı gibi diğerlerini de gelişimi geri yapmaz. Ama anne de ne yapsın sevinmiş ve arkadaşlarıyla bu durumu paylaşmış. Siz paylaşmıyor musunuz eşiniz dostunuzla.
Ha topiğimizde nispet değil paylaşım yapıldığı aşikar. Yani nerdeyse iki yıldır buralardayız artık arkadaş olduk.
Bu nedenle bebeğinin gelişimini paylaşan annelere kinaye ile yaklaşmayı ya da atarlı giderli çocuk gelişim dersleri vermeyi bırakalım. O annenin de hevesini kursağında bırakmayalım.
Bu ile neden mi burnumu soktum, mesleki deformasyon diyelim savunmadan yapamıyorum
Bir de bu eleştiri ortayadır beğenen alıp ayna yapar, beğenmeyen direk çöpe atar.
Senin oğlan saylanmaz fasülyeden oyuna dahil oBenim oğlan iki ay küçük sizinkilerden okuyup ben de haa iki aya kadar şunları bunları yapacak diye takip ediyorum
Sütten o süttenSenin oğlan saylanmaz fasülyeden oyuna dahil o
Alınmaktan ziyade özeleştiri için fırsat aslında yazdıkların. Farkında olmadan yapıyo olabilirim ya da olabiliriz.Kızlar rahatsız olduğum bir durum var burada. Bazen anneler sevinçle bebeklerindeki gelişimleri paylaşırlar normaldir . Evet kimisi erken emekler kimisi erken yürür kimisi erken konuşur. Bu bebekleri über zekalı yapmadığı gibi diğerlerini de gelişimi geri yapmaz. Ama anne de ne yapsın sevinmiş ve arkadaşlarıyla bu durumu paylaşmış. Siz paylaşmıyor musunuz eşiniz dostunuzla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?