2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
azerikizi91 olurmu oyle sey adin hep geciyo burda. burda kmse kmseyi unutcak gbi degil:) insallah bekler oglun son haftaya kadar canm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

çok geçmiş olsun ya. İyi ki gitmişsibiz getçekten. Allah korumuş.
Doktor bile anlamamış ki sen nerden bileceksin. Çok şükür hallolmuş geriai boş

Oyyyy Kıyamam ya. Biz bile idrar yolları enfeksiyonu olduğumuzda nasıl yanıyor çok geçmiş olsun canım.

Acil şifalar canım dıkkat et kızıma bulaşmasın
Sağol canim o da grip oldu maalesef ama masallah onun keyfi yerinde
evet kucuk ama kucukken olmasi inan daha iyi canim daha cabuk iyilesiyor buyuyunce sunnet olmaktan korkuyor stres yapiyorlar benimkiler buyuk sunnet oldular ama keske bebekken yaptirsaymisim rahatliycak Baran insallah Alllah korumus canim iyi ki goturmussun her zaman ne derdi var neresl agriyor bilemiyoruz ki Allah korusun Allaha emanetler

Geçmiş olsun canım sünneti de hemen yaptir bence biz 3 aylıkken yaptırdık ve iyiki de yaptirmisiz

Ayy yavrum benim nasıl canı yanmistir dertlerini anlatamiyorlar ki kendini suçlama canım. Allah şifa versin.

@yaz yagmuru geçmiş olsun hem sana hem eceye. Bizim allerji doktorumuz peditusu yasakladı bize hiçbir avrupa ülkesinde kullanılmıyor dedi ama sebebini soylemedi.

çok sevdiğin bişilerin küçük bedenini al bi kaç tane olsun bide insan parada verince üç beş sıka sıka sırf o elbiseye girmek için veriyo :))

ayy canım ne güzel seni görmek inşallah yusuf vaktinde gelir üzmez seni bizi ali yasinden de daha çok haber istiyoruz

Allah allah şimdi dizin söyledijlerinizin üstüne betülü doktora götürecem heee bizim anca baba dede mama gel git aç vermem karga filan gibi şeyler diyo şekil desen sadece karalama
canım tam olarak eşimin hareketide bu biz ne konuşuyoruz o doktora konuşmıcak galiba fln diyo hani yürümede 18 ay diyolar ya konuşma da da 2 yaş ikili cümleler içinmiş bundan önce yapan erken konuşmuş oluyo bizimkilerde bi geçlik yok yani bide instagramda akademisyenanne var geçen bununla ilgili bi paylaşım yapmıştı bi oku istersen ii gelir eminim :)

canım çok çok geçmiş olsun neyseki son anada olsa farkedilmiş inşallah sünnetle geçer gider

Çok geçmiş olsun cankm ya bizimki de sünnet olmadı büyüyünce yaptırırız dedik ama pişmanım açıkçası ya o zamana kadar mecburi bir durum olacak diye diken üstündeyim. Her değiştirmede olmasa da sık sık kontrol ediyorum pşpşsini ama sizin durumdan sonra daha dikkatli olucam

Kızlar rahatsız olduğum bir durum var burada. Bazen anneler sevinçle bebeklerindeki gelişimleri paylaşırlar normaldir . Evet kimisi erken emekler kimisi erken yürür kimisi erken konuşur. Bu bebekleri über zekalı yapmadığı gibi diğerlerini de gelişimi geri yapmaz. Ama anne de ne yapsın sevinmiş ve arkadaşlarıyla bu durumu paylaşmış. Siz paylaşmıyor musunuz eşiniz dostunuzla.

Ha topiğimizde nispet değil paylaşım yapıldığı aşikar. Yani nerdeyse iki yıldır buralardayız artık arkadaş olduk.
Bu nedenle bebeğinin gelişimini paylaşan annelere kinaye ile yaklaşmayı ya da atarlı giderli çocuk gelişim dersleri vermeyi bırakalım. O annenin de hevesini kursağında bırakmayalım.

Bu ile neden mi burnumu soktum, mesleki deformasyon diyelim savunmadan yapamıyorum

Bir de bu eleştiri ortayadır beğenen alıp ayna yapar, beğenmeyen direk çöpe atar.

Benim oğlan iki ay küçük sizinkilerden okuyup ben de haa iki aya kadar şunları bunları yapacak diye takip ediyorum

Alınmaktan ziyade özeleştiri için fırsat aslında yazdıkların. Farkında olmadan yapıyo olabilirim ya da olabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…