2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ne yani benim çocuğum şimdi 15 tabak yemek yiyo diye bunun havasını yapamıycak mıyım 5 aylık yürüdü bunu yazamayacakmıyım anne karnında konuştuysa benim suçum ne

şakası bi yana zaman zaman kaptırıp yapıyo olabiliriz böyle şeyler anın heyecanı yada yardım etme işini biraz abartma olabilir ben alıngan bi tipim ama bu seferlik küpe yapasım geldi

Resmen elinin tamamını ağzına sokuyo. Midesi bulanıyo bi de kusacak öğürüyo ama yinede çekmiyo sıpa

E emiragam Canım çok geçmiş olsun, Allah korumuş gerçekten. Hemen iyilessin inşallah Baran. Kerem Alp de sünnet olmadı ben de daha çok dikkat edeyim. Hepimizin başına gelebilecek birşey.

Ne yalan söyliim biz de miranın kusmalarını kıskanıyoruz o ne Zaman kussa azad da evde bi posta kusuyor zaten bunlar büyüsün evi komple değiştirelim, kokusu çıkmaz bubların

Canım sanırım seni böyle düşündüren benim yazdıklarım niyetim kimseyi üzmek kırmak degil eğer karşı taraftan böyle görünüyorsa çok üzülürüm kimseye çocuk dersi vermek haddim degil burada arkadaşlar bazı sorunlar yaşdığında benzer sorunlar yaşadığımı geçici oldugunu dile getiriyorum moral vermeye çalışıyorum kendimce erken konuşmanın üstün zekalı olmak demek olmadıgını üstün zekalı olmanın kriterlerini hepsini biliyorum hiçbir zaman burada böyle bir iddia da bulunmadım tek paylaşım sebebim heyecan yapmamdı eger bu paylaşımlarımla üzdüysem kırdıysam rahatsız ettiysem özür dilerim paylaşımlarım zaten yanlış anlaşılıyormuş annelik dersi vs neyse iyi ki sizi tanıdım iyi ki vardınız kendinize iyi bakın

Canım sen yanlış anlamışsın beni benim normal karşıladığım senin gibi çocuğunun davranışlarını gelişimlerini paylaşanlardı zaten. Olması gereken bu. Benim söylemeye çalıştığım bunu yapalım, yapanlara da tepki vermeyelimdi.

Ya şurda çok güzel bi ortam var. Biz buraya çocuklarımız sayesinde toplandık. İyi kötü her türlü şeyi yazabiliyoruz. Ki ben çevremdeki insanlara bu kadar çocuğumdan bahsetsem sıktın artık diyebilirler. Brlki abartıyoruz o anın sevinciyle ya da endişesiyle. Kızım 15 aya kadar yürüyemeyince acaba bi sıkıntı mı var diye binbir endişe hissettim düşündüm. Buraya da çokça yazdım. Yürüyen bebekleri gördüğümde çok çok hoşuma gitti ama. Nispet olarak görmedim hiç bi zaman. Sevinçle yazdığım şeyleri de asla nispet olarak yazmadım. Çocuğum pütürlü yemiyo diye dert ettim ama zeytin çekirdeği çıkaran bebeklere kendi çocuğummuş gibi mutlu oldum. Belki endişelere sebep olmuşumdur. Olduysam da çok özür dilerim.
Zaman zaman belki doğru bildiğim şeyleri söyleme ihtiyacı hissedip söyledim de. Akıl verme olarakta algılanmış olabilir. Ama ben bana söylenenleri öyle algılamayıp dikkate aldığım için yanlış bişey yapıyomuyum diye düşünmek aklıma gelmedi.
İkili ilişkilerde hepimiz hatalar yapabiliriz. Eşimizle dostumuzla bile aynı sorunları yanlış anlaşılmaları yaşayabiliyoruz. Ama bunun çözümü gitmek olmamalı.
Yaz yağmuru canım okuyosan mail at açtır canım. Biraz da hastalığın verdiği hassaslık var sanırım. Pire için yorgan yakmayalım lütfen büyük meseleler değil bunlar.

Aalında benzer şeyler söylemeye çalıştım ama benim tarzım değişikti heralde. Söylemeye çalıştığım ig de Nasıl anneleri takip edip bişey demiyorsak, burda paylaşan annelere de demeyelim. Bi uzman, hassas ya da akademisyen anne olmasak da anneyiz ve çocuklarımzın gelişimlerini gönül rahatlığıyla arkadaşlarımızla paylaşmalıyız.

Mesela benim oğlum parende atıyor dediğimde( ki bu koca dötüyle zor:)) , maşallah diyip geçilsin isterim. Aaaaa benimki atmıyor acaba sorun mu var, aaaa bu yaşta atılır mı, aaaa her çocuk farklı bi parende attı diye farklı değil, bla bla bla... Bu yorumlar beni bir anne olarak üzüyor ve yazdığıma pişman ediyor, böyle hisseden başka anneler de olabilir diye duygularımı yazdım. Onu da yazamayacaksam terkederim bu topiği haaaa (şaka şaka )

Butun konusulanlari takip ediyorym ama isn garip tarafi bana bumlari dusundurecek hic bisey olmadi.
Suan acaba bahsettigin ben miyim diye bile supheye dustum

Aaaa nolmus burda yaa biz burda cocuklarimiz icin variz yazyagmuru kesinlikle @Apriori123 yi yanlis anlamis hepimz artilari eksileri paylasiyoruz hicbizman kmsenin cocguyla kiyaslamadim hirayi. Hepsnin gelisimi farkli zaten bu bebekelr dogustan farkliki biri 3 kilo doguyo biri 4 kilo biri 35 haftada dguyo bri 40 haftada. Kiyaslamak cok sacma. Bnde anlatiyorum yaziyorm herseyi ama biz burda paylasiyoruz baska kmseye anlatamiyoruz bunlari. Herneyse umarim geri doner

Butun konusulanlari takip ediyorym ama isn garip tarafi bana bumlari dusundurecek hic bisey olmadi.
Suan acaba bahsettigin ben miyim diye bile supheye dustum
Ben ne seni ne de özel olarak birini kastettim. Bu zaman zaman görüp rahatsız olduğum bir mevzuydu ve deterjanın paylaşımı ardından gelen konuşma kelimeler vs diyaloğu üzerine bir kez daha hissettiğim duyguları paylaşmaktı. Dedim ya lafım ortaya isteyen ayna yapar isteyen çöpe atar. Özel olarak hedef göstermedim kimseyi ki buna hakkım da yok. Benimki sadece bi rahatsızlığımızı dile getirilmesi

Bu benim daha önceki olaya benzedi, hedef belliydi herkes üstüne alınmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…