Yaz canım ya içinde kalmasın gerçekten. Yaz yağmuru da aslında aynı düşündüğümüzü izah ettim. No problem yani üzülmeİçim bir tuhaf. yazmak isteyip, icimdekileri seçip yazamıyorum. Çok üzüldüm. @yaz yagmuru dönmelisin.
Ctesi sana bi süprizli müjdem var :))) bekle beniValla alıncak gücencek hiçbişey yok yazılanlardan birinin resmi iyiyse öbürünün yemesi diğerinin oyun oynaması daha birsürü şey hepsi farklı hepsi bizim çocuğumuz artık hiiiç kıskanmadık ki ayrıca tecrübeli annelerin bişeyler söyleyip fikir yeri gelince akıl vermesi iyi bişey hepicinizi seviyorum
Hanım hanım bunlar benim çocuklarım akıllı olun
alalabir buzdolabı benden gelsin, çok asık suratlıymışım
nemiş nemiş söyle çatlarım ctesi kadarCtesi sana bi süprizli müjdem var :))) bekle beni
Bence hicde soguk degilsin canim gayet sicakkanli konusuyorsun.hem soylemismiydim ses tonunda gercekten cok hoşBana buzdolabı hafif kalıyor, mahkeme duvarı ile balta karışımı bişeyim işte :)))
Sevindim canım:)) Bana oluyor bazen öyle, kalıyorum öylece. Ortada ciddi bir durum yokken ortamın bozulması fikri beni biraz bozmuş olabilirYaz canım ya içinde kalmasın gerçekten. Yaz yağmuru da aslında aynı düşündüğümüzü izah ettim. No problem yani üzülme
İpucu kg ile ilgilinemiş nemiş söyle çatlarım ctesi kadar
Ctesi sana bi süprizli müjdem var :))) bekle beni
ama bende merak ettimki simdinemiş nemiş söyle çatlarım ctesi kadar
Sağol canımBence hicde soguk degilsin canim gayet sicakkanli konusuyorsun.hem soylemismiydim ses tonunda gercekten cok hoş
Ben ortamı bozmak amaçlı yazmadım ama herkes de fikrini yazsın dedim, yazanın hevesini kursağında bırakmayalım dedim. Bana da oldu çok defa, oğlum müthiş değil ama bi becerdiği şeyi de patlaşamayacaksam o Zaman topiğin be anlamı kalır.Sevindim canım:)) Bana oluyor bazen öyle, kalıyorum öylece. Ortada ciddi bir durum yokken ortamın bozulması fikri beni biraz bozmuş olabilirBak gördün mü, ben en iyisi yazmayayim şimdi:))) Ne dediğimi ben bile tam olarak cözemiyorum:)
Sen emziriyorsun merak etme sen sana uymazama bende merak ettimki simdi
Takipteyim ozamanSen emziriyorsun merak etme sen sana uymaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?