2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ne oluyo kizlar sakin olun kim nereye gidiyo biri gidecekse ben giderim valla okadar tatlisinizki kizim hic birsey yemiyor ishalimsi kaka yapti bugun moralim yerlerde ama beni bolca gulumsettiniz bu arada buzdolabi demissiniz ya kendinize benimde yanimdan gecenler usur o dereceyim

Bana buzdolabı hafif kalıyor, mahkeme duvarı ile balta karışımı bişeyim işte :)))

Valla alıncak gücencek hiçbişey yok yazılanlardan birinin resmi iyiyse öbürünün yemesi diğerinin oyun oynaması daha birsürü şey hepsi farklı hepsi bizim çocuğumuz artık hiiiç kıskanmadık ki ayrıca tecrübeli annelerin bişeyler söyleyip fikir yeri gelince akıl vermesi iyi bişey hepicinizi seviyorum

Hanım hanım bunlar benim çocuklarım akıllı olun

Ctesi sana bi süprizli müjdem var :))) bekle beni

Yaz canım ya içinde kalmasın gerçekten. Yaz yağmuru da aslında aynı düşündüğümüzü izah ettim. No problem yani üzülme
Sevindim canım:)) Bana oluyor bazen öyle, kalıyorum öylece. Ortada ciddi bir durum yokken ortamın bozulması fikri beni biraz bozmuş olabilir Bak gördün mü, ben en iyisi yazmayayim şimdi:))) Ne dediğimi ben bile tam olarak cözemiyorum:)

Ben ortamı bozmak amaçlı yazmadım ama herkes de fikrini yazsın dedim, yazanın hevesini kursağında bırakmayalım dedim. Bana da oldu çok defa, oğlum müthiş değil ama bi becerdiği şeyi de patlaşamayacaksam o Zaman topiğin be anlamı kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…