Döncek döncek ig de taciz ederim seni burdan diye tehdit ettim tamam dönücem deri :)))Aaaa nolmus burda yaabiz burda cocuklarimiz icin variz yazyagmuru kesinlikle @Apriori123 yi yanlis anlamis hepimz artilari eksileri paylasiyoruz hicbizman kmsenin cocguyla kiyaslamadim hirayi. Hepsnin gelisimi farkli zaten bu bebekelr dogustan farkliki biri 3 kilo doguyo biri 4 kilo biri 35 haftada dguyo bri 40 haftada. Kiyaslamak cok sacma. Bnde anlatiyorum yaziyorm herseyi ama biz burda paylasiyoruz baska kmseye anlatamiyoruz bunlari. Herneyse umarim geri doner
azadcım tam bi centilmen işte mira yalnız kalmasın diye eşlik ediyo yoksa biliyoki ben miraya çok yüklenirim bak bende kusuyorum rahat bırak kızı diyo olabilirNe yalan söyliim biz de miranın kusmalarını kıskanıyoruz o ne Zaman kussa azad da evde bi posta kusuyorzaten bunlar büyüsün evi komple değiştirelim, kokusu çıkmaz bubların
yazdıklarına harfiyen katılıyorum ne eksik ne fazlaYa şurda çok güzel bi ortam var. Biz buraya çocuklarımız sayesinde toplandık. İyi kötü her türlü şeyi yazabiliyoruz. Ki ben çevremdeki insanlara bu kadar çocuğumdan bahsetsem sıktın artık diyebilirler. Brlki abartıyoruz o anın sevinciyle ya da endişesiyle. Kızım 15 aya kadar yürüyemeyince acaba bi sıkıntı mı var diye binbir endişe hissettim düşündüm. Buraya da çokça yazdım. Yürüyen bebekleri gördüğümde çok çok hoşuma gitti ama. Nispet olarak görmedim hiç bi zaman. Sevinçle yazdığım şeyleri de asla nispet olarak yazmadım. Çocuğum pütürlü yemiyo diye dert ettim ama zeytin çekirdeği çıkaran bebeklere kendi çocuğummuş gibi mutlu oldum. Belki endişelere sebep olmuşumdur. Olduysam da çok özür dilerim.
Zaman zaman belki doğru bildiğim şeyleri söyleme ihtiyacı hissedip söyledim de. Akıl verme olarakta algılanmış olabilir. Ama ben bana söylenenleri öyle algılamayıp dikkate aldığım için yanlış bişey yapıyomuyum diye düşünmek aklıma gelmedi.
İkili ilişkilerde hepimiz hatalar yapabiliriz. Eşimizle dostumuzla bile aynı sorunları yanlış anlaşılmaları yaşayabiliyoruz. Ama bunun çözümü gitmek olmamalı.
Yaz yağmuru canım okuyosan mail at açtır canım. Biraz da hastalığın verdiği hassaslık var sanırım. Pire için yorgan yakmayalım lütfen büyük meseleler değil bunlar.
sen daha gidemezsin o hakkı doldurdun cınımmssssAalında benzer şeyler söylemeye çalıştım ama benim tarzım değişikti heralde. Söylemeye çalıştığım ig de Nasıl anneleri takip edip bişey demiyorsak, burda paylaşan annelere de demeyelim. Bi uzman, hassas ya da akademisyen anne olmasak da anneyiz ve çocuklarımzın gelişimlerini gönül rahatlığıyla arkadaşlarımızla paylaşmalıyız.
Mesela benim oğlum parende atıyor dediğimde( ki bu koca dötüyle zor:)) , maşallah diyip geçilsin isterim. Aaaaa benimki atmıyor acaba sorun mu var, aaaa bu yaşta atılır mı, aaaa her çocuk farklı bi parende attı diye farklı değil, bla bla bla... Bu yorumlar beni bir anne olarak üzüyor ve yazdığıma pişman ediyor, böyle hisseden başka anneler de olabilir diye duygularımı yazdım. Onu da yazamayacaksam terkederim bu topiği haaaa (şaka şaka)
heh içim rahatladı şimdi gelsin kulaklarını çekelim o zamanDöncek döncek ig de taciz ederim seni burdan diye tehdit ettim tamam dönücem deri :)))
Aslında hedef yok herkesten biraz biraz ama eleştiriye bu kadar kapalı olmamak lazım, evet bu benim diyen de niye benim diye azcık muhasebe yapabilir kendi içinde ya da yapmaz ya ben ortaya attım lafımıBu benim daha önceki olaya benzedi, hedef belliydi herkes üstüne alınmıştı
Ayy ya da gitsek mi değişiklik olur tatil okur bizebide bu topiğin alınganı benim kimse rolüme soyunmasın tamam biraz daazerikizi91 olabilir neyse biz bu rolü kardeş kardeş paylaşırız üçüncüye yer yok
yaz yağmuru beni izmire getirme
anladım ama açıkcası bende böyle şeyler hiç hissedip düşünmediğim için. Bişey olduda o yüzdrn söyledin sandım. Bilmiyorum belki sert gelmişte olabilir. Taşı biraz küçük mü seçseydin acabaAalında benzer şeyler söylemeye çalıştım ama benim tarzım değişikti heralde. Söylemeye çalıştığım ig de Nasıl anneleri takip edip bişey demiyorsak, burda paylaşan annelere de demeyelim. Bi uzman, hassas ya da akademisyen anne olmasak da anneyiz ve çocuklarımzın gelişimlerini gönül rahatlığıyla arkadaşlarımızla paylaşmalıyız.
Mesela benim oğlum parende atıyor dediğimde( ki bu koca dötüyle zor:)) , maşallah diyip geçilsin isterim. Aaaaa benimki atmıyor acaba sorun mu var, aaaa bu yaşta atılır mı, aaaa her çocuk farklı bi parende attı diye farklı değil, bla bla bla... Bu yorumlar beni bir anne olarak üzüyor ve yazdığıma pişman ediyor, böyle hisseden başka anneler de olabilir diye duygularımı yazdım. Onu da yazamayacaksam terkederim bu topiği haaaa (şaka şaka)
Bnde cok alinganimm aglarmm valla bnsiz izmire gdersniz @Apriori123 @minnakkartalbide bu topiğin alınganı benim kimse rolüme soyunmasın tamam biraz daazerikizi91 olabilir neyse biz bu rolü kardeş kardeş paylaşırız üçüncüye yer yok
yaz yağmuru beni izmire getirme
ahahah biliyomusun bnde buzdolabiyimmm:))))))anladım ama açıkcası bende böyle şeyler hiç hissedip düşünmediğim için. Bişey olduda o yüzdrn söyledin sandım. Bilmiyorum belki sert gelmişte olabilir. Taşı biraz küçük mü seçseydin acaba
Zaman zaman hepimizin üzüldüğü kırıldığı durumlar olabilir. Bunuda söylemeliyiz tabi ki daha sağlıklı bi ilişki için.
Azıcık nazar boncuğu falan mı iliştirsek sayfalara
Ben burdaki herkesi çok sevdim. Apayrı karakterler herkesin tarzı farklı ama gayeler bir. Burda olmak öutlu ediyo beni. ki ben nnlrmal hayatta pek konuşkan bi insan değilim. Kendimi rahat hissettiysem sevdiysem ortama katılırım. Annem bana buzdolabı der onunla hep tartıştığımız için gerekmedikçe çok konuşmam herkese öyleyim sanır.
Dedim ya benimki mesleki deformasyon, taşın boyutunu en küçük seçmeye çalıştım aslında ama :))anladım ama açıkcası bende böyle şeyler hiç hissedip düşünmediğim için. Bişey olduda o yüzdrn söyledin sandım. Bilmiyorum belki sert gelmişte olabilir. Taşı biraz küçük mü seçseydin acaba
Zaman zaman hepimizin üzüldüğü kırıldığı durumlar olabilir. Bunuda söylemeliyiz tabi ki daha sağlıklı bi ilişki için.
Azıcık nazar boncuğu falan mı iliştirsek sayfalara
Ben burdaki herkesi çok sevdim. Apayrı karakterler herkesin tarzı farklı ama gayeler bir. Burda olmak öutlu ediyo beni. ki ben nnlrmal hayatta pek konuşkan bi insan değilim. Kendimi rahat hissettiysem sevdiysem ortama katılırım. Annem bana buzdolabı der onunla hep tartıştığımız için gerekmedikçe çok konuşmam herkese öyleyim sanır.
Gel ya orda seninle deli gibi balık verme midye yiyelim :)))Bnde cok alinganimm aglarmm valla bnsiz izmire gdersniz @Apriori123 @minnakkartal
Yok beeee :)) gördüm yaniahahah biliyomusun bnde buzdolabiyimmm:))))))
seninle herşeye varım ben desem fazla romantik olur dimiAyy ya da gitsek mi değişiklik olur tatil okur bize
gidelim gidelim bu kız sopayı haketti malum üç çocuklu kocaman anne olmuş (ki görsel olarak inanmakda zorluk çekiyoruz orası için ayrıca trip atabilirim otuzunda koca bir kadın olarak) ama bizden kaçamayacağını öğrenememişBnde cok alinganimm aglarmm valla bnsiz izmire gdersniz @Apriori123 @minnakkartal
ya iki dakkada sattın beni bende seviyom midye valla bakGel ya orda seninle deli gibi balık verme midye yiyelim :)))
Yeme sen belki 100 gr kg alırsınseninle herşeye varım ben desem fazla romantik olur dimi
gidelim gidelim bu kız sopayı haketti malum üç çocuklu kocaman anne olmuş (ki görsel olarak inanmakda zorluk çekiyoruz orası için ayrıca trip atabilirim otuzunda koca bir kadın olarak) ama bizden kaçamayacağını öğrenememiş
ya iki dakkada sattın beni bende seviyom midye valla bak
gerekirse toplu tacize varımDöncek döncek ig de taciz ederim seni burdan diye tehdit ettim tamam dönücem deri :)))
bak sendende hiç beklemezdiöahahah biliyomusun bnde buzdolabiyimmm:))))))
Bi tane de burda var :)))ahahah biliyomusun bnde buzdolabiyimmm:))))))
gerekirse toplu tacize varım
bak sendende hiç beklemezdiö
Eminim bu çeneyle benden de beklemezdiniz
Bi de annem bana don yağın dolması der ne demekse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?