2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@Akaibu zaten cok erkenmiski dha kalp atisi icn 7. Haftada duyulur diye bliyorm 4 haftada sadece keseyi gorur doktr o doktr bnce sacmalamis

Evet bencede kardeşim pazartesi gitti 4 hafta 6 günlükmüş sadece keseyi görmüşler kalp atışı için 15 gün sonra demiş Dr
aynen bendr 7 haftalıkken duydum öyle söyledim. Ama doktor bi az bişey duyuyorum demiş bi duymuyorum demiş. Kimseyi umutlandıramam ben demiş. Deminde msj attı bulantılarım var. Prk bişey yiyemiyorum onda etkili olur mu ki diye. Bir de bi ton para verip gidiyo oraya.
Çokta telaşlı pimpiriklidir hastalıklar konusunda çok kötü denk gelmiş doktor

Dedim ya uyuyamıyorum gece diye yemekten sonra çok kötü oldum baş ağrısı göz ağrısı flan dedim uzancam ben biraz hayret kavga etmediler öyküyle babası kalktım geldim odaya eşim diyo 1 saat 10 dk :) ne kadar uyuduğuma bakmış

Ben muhteşem yüzyıl Köse'mi izliyorum
Bende
Miraya diyorum ki ananeye hıı yap parmağını sallıyo ananesi diyo anneye hıı yap hiç oralı deil bide gidip üstüne pat pat yapıyo annemde moral sıfır tabi ben mest
işte bu anlar paha biçilemez ya. Isırcaksın o hıı yapan minnak parmaklarını

öğrenecekler annesi :) benim eşimde çok müdahale ediyodu. Düşceksin dur babacım öyle yapma. Sana böyle yap dedim. Öyle olur mu hiç :) dırdır ede ede düzeltiyorum adamı :)

Bende ediyorum ama ondan sonrq bana patlıyo olay :) kavga ediyoz neyse artık idare etcez

Ben de 90 liyim efenimdaha buyuk gosterdigimi soylerler hep ama yeni basladigim okulumda kimse cocugum olduguna inanmiyo cok sasiriyolarhavamdan gecilmiyonisanli sanmis cogu
ay o süper bişiy :) tahmin etmiştim zaten seninde ben yaşlarda olduğunu.
bende gökçeyle kapıyı açtığımda canım anneni çağırır mısın diyen olmuştu

Bugn hira hcbisey yemedi parmagi hep agznda sadece sut icti sabh smdide arimama yaptm kasikla verdm yemedi biberonla sulandrdim verdm icti. Cok huysuz bugunlerde bagriyo ciglik atiyo snirleniyo kipkirmizi oluyo sinirden. Bugn bana elmde tabak var diye vurdu bide bagrdi git diye. Aglicaktm nerdeyse. Hep kendi istedgi olsun istiyo. Aglayarak yaptrmaya calisiyo.

aynı durum bizde de var. Bu gün sadece 1 çay bardağı kadar kefir içti. ananasla muzu robottan geçirince seviyo diye onu yaptım. 3-4 tatlı kaşığı kadar aldı o kadar. emdi öyle çokda sütüm yok. suyla karnını doyurdu resmen. acıyo acıyo ağzını açıp gösteriyo arada. gece hala zırt pırt kalkıyoruz. köpek dişleri bi patlamadı gitti

Aaa yok canım bu sadece bir yetenek zekanın ölçümleri farklı oluyor yoksa her sanatkarin üstün zekalı olması lazım.
Sadece sanatı için demedim ki hayatım bu kadar erken birşeylere benzetmesi geri çekilip hmm demesi cizecegi nesneleri kendi seçmesi bunlar küçümsenecek şeyler degil bence maşallah sübhanalllah sanatsal zekası üstün diyelim seni mi kırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…