@Akaibu zaten cok erkenmiski dha kalp atisi icn 7. Haftada duyulur diye bliyorm 4 haftada sadece keseyi gorur doktr o doktr bnce sacmalamis
aynen bendr 7 haftalıkken duydum öyle söyledim. Ama doktor bi az bişey duyuyorum demiş bi duymuyorum demiş. Kimseyi umutlandıramam ben demiş. Deminde msj attı bulantılarım var. Prk bişey yiyemiyorum onda etkili olur mu ki diye. Bir de bi ton para verip gidiyo oraya.Evet bencede kardeşim pazartesi gitti 4 hafta 6 günlükmüş sadece keseyi görmüşler kalp atışı için 15 gün sonra demiş Dr
Kazamı yapacaklar hım bakayım biraz ece hiç ilgilenmiyor tv le şu anda buzdolabını kurcalıyor oğlanlar da odalarında bende Mısır patlatıyorum:))Dizi güzel ama çocukla izlenmezkaza yapcaklar çocuk ölüyo falan ağlak bi dizi
Ben dünürlerin arasına girmiyim helede oğlanla kız ilk kez biraraya gelecekken ama bi müsait vaktinde bi cumartesini alırım :)))
Hee ondan sonra azad mirayı beğenir hirayla mira saç saça baş başa azad için kavga ederlerBen dünürlerin arasına girmiyim helede oğlanla kız ilk kez biraraya gelecekken ama bi müsait vaktinde bi cumartesini alırım :)))
BendeBen muhteşem yüzyıl Köse'mi izliyorum
işte bu anlar paha biçilemez ya. Isırcaksın o hıı yapan minnak parmaklarınıMiraya diyorum ki ananeye hıı yap parmağını sallıyo ananesi diyo anneye hıı yap hiç oralı deil bide gidip üstüne pat pat yapıyo annemde moral sıfır tabi ben mest
öğrenecekler annesi :) benim eşimde çok müdahale ediyodu. Düşceksin dur babacım öyle yapma. Sana böyle yap dedim. Öyle olur mu hiç :) dırdır ede ede düzeltiyorum adamı :)Dedim ya uyuyamıyorum gece diye yemekten sonra çok kötü oldum baş ağrısı göz ağrısı flan dedim uzancam ben biraz hayret kavga etmediler öyküyle babası kalktım geldim odaya eşim diyo 1 saat 10 dk :) ne kadar uyuduğuma bakmış
Bende ediyorum ama ondan sonrq bana patlıyo olay :) kavga ediyoz neyse artık idare etcezBende
işte bu anlar paha biçilemez ya. Isırcaksın o hıı yapan minnak parmaklarını
öğrenecekler annesi :) benim eşimde çok müdahale ediyodu. Düşceksin dur babacım öyle yapma. Sana böyle yap dedim. Öyle olur mu hiç :) dırdır ede ede düzeltiyorum adamı :)
ay o süper bişiy :) tahmin etmiştim zaten seninde ben yaşlarda olduğunu.Ben de 90 liyim efenimdaha buyuk gosterdigimi soylerler hep ama yeni basladigim okulumda kimse cocugum olduguna inanmiyo cok sasiriyolar havamdan gecilmiyo nisanli sanmis cogu
ama bnde yakindan tanismak istiyorm senle neden smdi byle yapiyosunBen dünürlerin arasına girmiyim helede oğlanla kız ilk kez biraraya gelecekken ama bi müsait vaktinde bi cumartesini alırım :)))
aynı durum bizde de var. Bu gün sadece 1 çay bardağı kadar kefir içti. ananasla muzu robottan geçirince seviyo diye onu yaptım. 3-4 tatlı kaşığı kadar aldı o kadar. emdi öyle çokda sütüm yok. suyla karnını doyurdu resmen. acıyo acıyo ağzını açıp gösteriyo arada. gece hala zırt pırt kalkıyoruz. köpek dişleri bi patlamadı gittiBugn hira hcbisey yemedi parmagi hep agznda sadece sut icti sabh smdide arimama yaptm kasikla verdm yemedi biberonla sulandrdim verdm icti. Cok huysuz bugunlerde bagriyo ciglik atiyo snirleniyo kipkirmizi oluyo sinirden. Bugn bana elmde tabak var diye vurdu bide bagrdi git diye. Aglicaktm nerdeyse. Hep kendi istedgi olsun istiyo. Aglayarak yaptrmaya calisiyo.
Sadece sanatı için demedim ki hayatım bu kadar erken birşeylere benzetmesi geri çekilip hmm demesi cizecegi nesneleri kendi seçmesi bunlar küçümsenecek şeyler degil bence maşallah sübhanalllah sanatsal zekası üstün diyelim seni mi kırıcamAaa yok canım bu sadece bir yetenek zekanın ölçümleri farklı oluyor yoksa her sanatkarin üstün zekalı olması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?