2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Miraya diyorum ki ananeye hıı yap parmağını sallıyo ananesi diyo anneye hıı yap hiç oralı deil bide gidip üstüne pat pat yapıyo annemde moral sıfır tabi ben mest
Dün eşimle markete gittik. Gelince gökçeeee die seslendim.actim kollarimi bekliyorum. Koştur Koştur geldi, tam sarılacakken kapıda babasını gördü ve kolumu ittirip babasina sarıldı. Amann allahım ben nasıl bozuldum nasıl bozuldum. Annem gördü güldü. Eşimi hiç demiyim zaten. Çok kıskandım.

ay o süper bişiy :) tahmin etmiştim zaten seninde ben yaşlarda olduğunu.
bende gökçeyle kapıyı açtığımda canım anneni çağırır mısın diyen olmuştu

Vuuuvv bu da iyiymis

Kopek ve azilarda emre de yemiyodu pek.aglayarak yaptirma huyu da donemsel sanirim.ben yapmiyorum ama her istedgini.aglayip susuyo yuz vermeyince.ama biraz yumusayinca aglamaya devam ediyo.ben de yumusamiyorum napym alismasin bu sekilde davranmaya

Yazyagmurum nereye gittin sen öyle 3 çocuklu bi ben bi srn varız su topikte beni yalnizmi birakactin yoksa bende sana küser giderdim burdan gelmeseydin eğer. Neyse herşey tatlıya bağlanmış. Ama en hoşuma giden okuduklarımın arasından apriori gitme tulayy yazmış ya o oldu.sakamiydi gerçekten senin adını tulay mi saniyo acaba:) aprioriii

Yirmilik dişimi cektirdim ağzım hâlâ çok uyuşuk çok uykum eşime ben yatıp uyuycam dedim o uyusukluklami uyuycan yüzün falan felç olur allah korusun dedi bana. Olabilirmi kızlar yoksa benim adam kafadan salliyomu yatıp uyumayim diye:))

Buna atıfta bulundum çanım

ay yok artık :))) ama yanlışlıkla ısırırsan falan çok kötü oluyo tecrübe etmişliğim var:)

Yigite bişey sorunca mesela Araban nerde yada kumanda nerde diye sorunca burda diye cevap veriyo artık cevapda veriyosa oğlum iyice büyümüş:)ama yiğit daha hic iki kelimeyi birden kullanmadi kelime sayısı çoğaldı ama cümle şeklinde değil.

Bide ben dişçiye girince eşim saçını kedtirmeye gitti ama yaygara koparmis kestiremeden cikmislar az daha uzarsa toka takicaz heralde.

Bizde betülğn saçını hiç kestirmedik ve sanmıyorumki kestirebilelim toplarken bile kıyamet kopuyo saç bandı filan zaten taktırmıyo etraftadan da niyeyse bi kestir baskısı var daha gür çıkarmış daha ne kadar gür olabilirki diyorum bende

Saçlarının bu hali çok güzel bencee :)

Eklentiler

• image.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 83
  • image.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 66
ya ben bayılıyorum betülün saçlarına Maşallah
o gür çıkar diyenlere zerre inancım yok. Benimkini bildiğin sıfıra vurdular yine seyrek yine seyrek

Biz yigitinkini yazın kestirdik aslında o zaman çok iyi durdu. Ama yine uzadı bayaa çabuk uzuyo saçları bu sefer durmamis.

Aaa betusun saçı kestirilirmi annesi sen diyene bakma kıyma bu güzelliğe.

Hastasıyım betüşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…