- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Benim kardeşim de 88 aralıklı. Oda benden büyük gösteriyorBende 88 kasım ama bana hep aaa daha büyük gösteriyosun diyolar ablam 82 li hanginiz daha büyük diye soruyolar
Dün eşimle markete gittik. Gelince gökçeeee die seslendim.actim kollarimi bekliyorum. Koştur Koştur geldi, tam sarılacakken kapıda babasını gördü ve kolumu ittirip babasina sarıldı. Amann allahım ben nasıl bozuldum nasıl bozuldum. Annem gördü güldü. Eşimi hiç demiyim zaten. Çok kıskandım.Miraya diyorum ki ananeye hıı yap parmağını sallıyo ananesi diyo anneye hıı yap hiç oralı deil bide gidip üstüne pat pat yapıyo annemde moral sıfır tabi ben mest
Bende yaşlıyim 83 haziran
ay o süper bişiy :) tahmin etmiştim zaten seninde ben yaşlarda olduğunu.
bende gökçeyle kapıyı açtığımda canım anneni çağırır mısın diyen olmuştu
Bugn hira hcbisey yemedi parmagi hep agznda sadece sut icti sabh smdide arimama yaptm kasikla verdm yemedi biberonla sulandrdim verdm icti. Cok huysuz bugunlerde bagriyo ciglik atiyo snirleniyo kipkirmizi oluyo sinirden. Bugn bana elmde tabak var diye vurdu bide bagrdi git diye. Aglicaktm nerdeyse. Hep kendi istedgi olsun istiyo. Aglayarak yaptrmaya calisiyo.
Yazyagmurum nereye gittin sen öyle 3 çocuklu bi ben bi srn varız su topikte beni yalnizmi birakactin yoksa bende sana küser giderdim burdan gelmeseydin eğer. Neyse herşey tatlıya bağlanmış. Ama en hoşuma giden okuduklarımın arasından apriori gitme tulayy yazmış ya o oldu.sakamiydi gerçekten senin adını tulay mi saniyo acaba:) aprioriii
ay yok artık :))) ama yanlışlıkla ısırırsan falan çok kötü oluyo tecrübe etmişliğim var:)Yirmilik dişimi cektirdim ağzım hâlâ çok uyuşuk çok uykum eşime ben yatıp uyuycam dedim o uyusukluklami uyuycan yüzün falan felç olur allah korusun dedi bana. Olabilirmi kızlar yoksa benim adam kafadan salliyomu yatıp uyumayim diye:))
Hmm anladım canım. Gulumsettin beni ama tulayyy yazmışsın ya:))
Buna atıfta bulundum çanım
Bizde betülğn saçını hiç kestirmedik ve sanmıyorumki kestirebilelim toplarken bile kıyamet kopuyo saç bandı filan zaten taktırmıyo etraftadan da niyeyse bi kestir baskısı var daha gür çıkarmış daha ne kadar gür olabilirki diyorum bendeYigite bişey sorunca mesela Araban nerde yada kumanda nerde diye sorunca burda diye cevap veriyo artık cevapda veriyosa oğlum iyice büyümüş:)ama yiğit daha hic iki kelimeyi birden kullanmadi kelime sayısı çoğaldı ama cümle şeklinde değil.
Bide ben dişçiye girince eşim saçını kedtirmeye gitti ama yaygara koparmis kestiremeden cikmislar az daha uzarsa toka takicaz heralde.
Bu vidyoyuda hiç görmemiştim tekrar güldüm şimdi izleyince:)))Hmm anladım canım. Gulumsettin beni ama tulayyy yazmışsın ya:))
Eşimin söylediği mantıklı gelmedi ama :)seninki mantıklı Bak isirabilir insan bu uyusuklukta biraz daha oturuyum ben o zamanay yok artık :))) ama yanlışlıkla ısırırsan falan çok kötü oluyo tecrübe etmişliğim var:)
ya ben bayılıyorum betülün saçlarınaBizde betülğn saçını hiç kestirmedik ve sanmıyorumki kestirebilelim toplarken bile kıyamet kopuyo saç bandı filan zaten taktırmıyo etraftadan da niyeyse bi kestir baskısı var daha gür çıkarmış daha ne kadar gür olabilirki diyorum bende
Saçlarının bu hali çok güzel bencee :)
Biz yigitinkini yazın kestirdik aslında o zaman çok iyi durdu. Ama yine uzadı bayaa çabuk uzuyo saçları bu sefer durmamis.Bizde betülğn saçını hiç kestirmedik ve sanmıyorumki kestirebilelim toplarken bile kıyamet kopuyo saç bandı filan zaten taktırmıyo etraftadan da niyeyse bi kestir baskısı var daha gür çıkarmış daha ne kadar gür olabilirki diyorum bende
Hastasıyım betüşünBizde betülğn saçını hiç kestirmedik ve sanmıyorumki kestirebilelim toplarken bile kıyamet kopuyo saç bandı filan zaten taktırmıyo etraftadan da niyeyse bi kestir baskısı var daha gür çıkarmış daha ne kadar gür olabilirki diyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?