bencedeee:)Bizde betülğn saçını hiç kestirmedik ve sanmıyorumki kestirebilelim toplarken bile kıyamet kopuyo saç bandı filan zaten taktırmıyo etraftadan da niyeyse bi kestir baskısı var daha gür çıkarmış daha ne kadar gür olabilirki diyorum bende
Saçlarının bu hali çok güzel bencee :)
Gozden irak olan gonulden de irak oluyo demekAren kendine gökçeyi buldu biz emreden memnunuz da gözükmüyo hiç bu aralar
Yazyagmurum nereye gittin sen öyle 3 çocuklu bi ben bi srn varız su topikte beni yalnizmi birakactin yoksa bende sana küser giderdim burdan gelmeseydin eğer. Neyse herşey tatlıya bağlanmış. Ama en hoşuma giden okuduklarımın arasından apriori gitme tulayy yazmış ya o oldu.sakamiydi gerçekten senin adını tulay mi saniyo acaba:) aprioriii
Yirmilik dişimi cektirdim ağzım hâlâ çok uyuşuk çok uykum eşime ben yatıp uyuycam dedim o uyusukluklami uyuycan yüzün falan felç olur allah korusun dedi bana. Olabilirmi kızlar yoksa benim adam kafadan salliyomu yatıp uyumayim diye:))
Ayy kızlar gülmekten karnıma ağrılar girdi gözümden yaşlar aktı ben bu videoyu izlemiştim daha önce biliyorum ama krize girdim resmen çok yaşayın kızlar S Sevgidili5 bugün alınganlık günümdeyim sanırım sonra dan anlaştık benim jeton geç düştü bugün:))
Buna atıfta bulundum çanım
Taptatli şepeker. Maşallah emreyeeeBak bakalim begenckmisin oglusumudisleri de cikti hem 4 tane eksik sadece
ya çok tatlı olmuş emre :)Bak bakalim begenckmisin oglusumudisleri de cikti hem 4 tane eksik sadece
Ay ben çok kızıyorum erkekte olsa kızda olsa asla kazıtmam heraldeya ben bayılıyorum betülün saçlarınaMaşallah
o gür çıkar diyenlere zerre inancım yok. Benimkini bildiğin sıfıra vurdular yine seyrek yine seyrek
Biz yigitinkini yazın kestirdik aslında o zaman çok iyi durdu. Ama yine uzadı bayaa çabuk uzuyo saçları bu sefer durmamis.
Aaa betusun saçı kestirilirmi annesi sen diyene bakma kıyma bu güzelliğe.
Hastasıyım betüşün
Bak bakalim begenckmisin oglusumudisleri de cikti hem 4 tane eksik sadece
Maşallah canım çok güzel Betülün saçları bana da hep diyorlar kestir gür çıkar diye ama ben uzasın diye dört gözle bekliyorum kestirmek istemiyorumBizde betülğn saçını hiç kestirmedik ve sanmıyorumki kestirebilelim toplarken bile kıyamet kopuyo saç bandı filan zaten taktırmıyo etraftadan da niyeyse bi kestir baskısı var daha gür çıkarmış daha ne kadar gür olabilirki diyorum bende
Saçlarının bu hali çok güzel bencee :)
Geçmiş olsun canım ben hiç duymadım öyle birşey kaç saat oldu çekeli geçer yavaş yavaş uyuşukluğuBu uyusiklugun geçeceği yok gözümden aktı uyku yigitde derin uyuyo yatıyorum ben. Discide stres yapıyorum oda beni çok yorgun dusuruyo eve gelince. Bitemedi gitti
Maşallah Emre ye çook tatlı çook güleçBak bakalim begenckmisin oglusumudisleri de cikti hem 4 tane eksik sadece
Ayyy yakışıklı damadım benimBak bakalim begenckmisin oglusumudisleri de cikti hem 4 tane eksik sadece
kadın kendini vurdu orda bitti yazık çocuğa sahip çıksalardı ondan sonra ölseydi@oslew sonunu izleyemedim sadece ama tekrar koymuşlar diziyi oyuncuları da iyi bayagi güzel dizi begendim
Hangi kadın vurdu o çocuğu kazada ölenmiAyyy yakışıklı damadım benim
kadın kendini vurdu orda bitti yazık çocuğa sahip çıksalardı ondan sonra ölseydi
Demek yalnız kalırdınYazyagmurum nereye gittin sen öyle 3 çocuklu bi ben bi srn varız su topikte beni yalnizmi birakactin yoksa bende sana küser giderdim burdan gelmeseydin eğer. Neyse herşey tatlıya bağlanmış. Ama en hoşuma giden okuduklarımın arasından apriori gitme tulayy yazmış ya o oldu.sakamiydi gerçekten senin adını tulay mi saniyo acaba:) aprioriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?