2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bencedeee:)

Buna atıfta bulundum çanım
Ayy kızlar gülmekten karnıma ağrılar girdi gözümden yaşlar aktı ben bu videoyu izlemiştim daha önce biliyorum ama krize girdim resmen çok yaşayın kızlar S Sevgidili5 bugün alınganlık günümdeyim sanırım sonra dan anlaştık benim jeton geç düştü bugün:))

ya ben bayılıyorum betülün saçlarına Maşallah
o gür çıkar diyenlere zerre inancım yok. Benimkini bildiğin sıfıra vurdular yine seyrek yine seyrek
Ay ben çok kızıyorum erkekte olsa kızda olsa asla kazıtmam heralde

Biz yigitinkini yazın kestirdik aslında o zaman çok iyi durdu. Ama yine uzadı bayaa çabuk uzuyo saçları bu sefer durmamis.

Aaa betusun saçı kestirilirmi annesi sen diyene bakma kıyma bu güzelliğe.

Yok yok kesmiyoruz zaten genelde saç baş dağınık gezsede

Hastasıyım betüşün

Teşekkür ederiz

K Keskek çok güzel maşallah bizde senle dünür olalım ne dersin

Aa hevesini kırmak istemem ama bizim dünürümüz var Cancancan35 olır kendisi
Ayrıca umut bizim kardeşimiz canımız yeri bizde bambaşka

K Keskek masallah betuse cok tatlibiz de talip olabiliriz nasil olsa @oslew bizi birakip arene talip oldu
Hem biz de daha emrenin sacini kestirmedik hic ortak yonleri de var iste

Bak bakalim begenckmisin oglusumudisleri de cikti hem 4 tane eksik sadece

Emreyi beğenmemel mümkün mü dişleri çok güzel maşallah bizimkiler tam değil hala

Hepinize çok teşekkür ederiz teyzeler öpüyoruz sizleri

Maşallah canım çok güzel Betülün saçları bana da hep diyorlar kestir gür çıkar diye ama ben uzasın diye dört gözle bekliyorum kestirmek istemiyorum

Bu uyusiklugun geçeceği yok gözümden aktı uyku yigitde derin uyuyo yatıyorum ben. Discide stres yapıyorum oda beni çok yorgun dusuruyo eve gelince. Bitemedi gitti

Bu uyusiklugun geçeceği yok gözümden aktı uyku yigitde derin uyuyo yatıyorum ben. Discide stres yapıyorum oda beni çok yorgun dusuruyo eve gelince. Bitemedi gitti
Geçmiş olsun canım ben hiç duymadım öyle birşey kaç saat oldu çekeli geçer yavaş yavaş uyuşukluğu

Demek yalnız kalırdın

Eşimde dizi falan izlerken hep bana der sen nasıl dizi izliyorsun diye ne yapayım otur kalk anlamıyorum ne olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…