2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ana en yaşlımız kim @sglbnt mi sonra @yaz yagmuru @Apriori123 ve ben @feyena
bende varım ki

ama bnde yakindan tanismak istiyorm senle neden smdi byle yapiyosun
@hiraysen bende istiyorum tabisi hemde çok siz ayrıca buluşun demek istedim havalar soğuk bi Marmara forum yapılabilir ama ne yazık ki bana sadece cumartesileri uyuyo malum haftaiçi iş var

@hiraysen mirada bgn hiç bişi sürmemiş ne verse kusmuş bi sabah 100 cc süt bırakmıştım onu içmiş koca gün bende gelince zar zor yarım kase çorba içirdim on dakka sonra ne var ne yok kustu emzirdim 11 gibi memede uyudu şimdi uyandı artık sabahlar olmaz açlık da cabası
Benim kardeşim de 88 aralıklı. Oda benden büyük gösteriyor buarada bende 86 aralıklıyım.
ben kardeşim 88 nisan ben 86 temmuz bizi pek ayıramıyolar genelde zaten yaş farkı az tipleride benzer

ya ben bile miroşun iki tel saçına kıyamıyorum betüşünkine ellenir mi bin maşallah
Bende hastasıyımmmmm

Bak bakalim begenckmisin oglusumudisleri de cikti hem 4 tane eksik sadece
oyyy maşallah yerim ki seni

Burada tek karadeniz kizi benim kizim karadeniz kizkari fedakar olur ona gore:)))
biz İstanbul'da yaşasakda karadenizliyiz üstelik Mira tam bir Gürcü kızı tüm huylarıyla

Kızlar bu akşam eşim yok biliyorsunuz ben mutfaktaydım ece yatak odasına girmiş karanlıkta yataga bakarak baba baba diye sesleniyor babasını yatıyor sandı galiba nasıl tuhaf oldum ya

Gecen haftasonu da esim uyurken emre topunu alip yatak odasinin kapisina gitmisti baa baa diye:) ben de bi tuhaf olmustum ikimizden birine bisey olsa ne yapar bu cocuk diye anamm anne olunca her seye aglar oldum

Gecen haftasonu da esim uyurken emre topunu alip yatak odasinin kapisina gitmisti baa baa diye:) ben de bi tuhaf olmustum ikimizden birine bisey olsa ne yapar bu cocuk diye anamm anne olunca her seye aglar oldum
İnsan kötü oluyor canım ya anneli babalı büyüsünler eşime söyledim telefonda üzüldü ver telefonu dedi babasına da baba iddiyo (istiyorum) diyor eşim de özlemiş yarın olsa da evime gelsem diyor

Ana en yaşlımız kim @sglbnt mi sonra @yaz yagmuru @Apriori123 ve ben @feyena
Bende geçen ay 30 lu yaşlarıma veda edip 31 oldum..

E emiragam çok geçmiş olsn. Kendini hiç suçlama nerden bilecektin ki.. Bu arada bizde 5 aylıkken yaptırmıştık. Doktora daha önce yaptırmaya kıyamadım demiştim dr da asıl şimdi kıyıyorsun demişti.. Bencede bi an önce yaptır kurtul..
@yaz yagmuru saaakıınnnn bi yere gitmeee.. Biz sana çoook alıştık.. Bazen buraya merak ettiklerimi soruyorum ya hep diyorum ki kimse cvp vermese bile yaz yağmuru kesin cevaplar.. Neyse ki sonuç iyiye bağlanmış :)

Nerelisiniz canim? Esim de yari gurcu Elif Ecede de var gurculuk az bucuk:)

Canım yaa gitmedim burdayım sağol

Ya sen varmısın o kdr bi maşallah da sana bırakıyorum o vakit
Bide bende aynını düşünüyorum bişi yazarken kimse bişi demese @yaz yagmuru tecrübesinden çıtlatır diyorum

Nerelisiniz canim? Esim de yari gurcu Elif Ecede de var gurculuk az bucuk:)
eşim Artvinli Can'ım bende Sinopluyum her iki taraftan Karadenizli rahmetli kayınvalidem de rizeliydi dil bilen lazlardan kayınpederimde Gürcüce bilir öyle sağlam bi Karadeniz kızı yani :)

Pardon misss:) Hemseri sayiliriz ben de Bafraliyim Sinop a komsu:)

Kızlar sağolun ya çok tatlısınız:))

@pilise canım Betül ile elif ada birbirlerine nekadar benziyorlar. Maşallah saçlar çok güzel betusun.

Umutun da topa ilgisi çok aksama kadar topla oynuyor pota ve kale aldık benden güzel gol ve basket atıyor çok da mutlu futbolcu olacak galiba

Efe'de rent a car'cı mı olcak yarışcı mı olcak bilmem.. Araba gördü mü nasıl heyecanlanıyor,aaaba diye bağırıyor anlatamam köftem yaaa,çok seviyorum

Biz Efe'nin kini 1 yaş partisinden sonra 3 numaraya vurdurduk.. Hiiiiç istemeye istemeye yaptım hemde,aynı sebeple ; daha gür ve düzgün çıkacak dendiği için..Ve gerçekten öyle oldu..yamuk yumuk olan ya da bir taraf az bir taraf çok olan yerler hep düzeldi aynı şekilde çıkmaya başladı ve şu an çok memnunum

Benide uyku tutmuyor bugün. elif ada uyanirdi hep maşallah uyuyor şimdi. Aylardır çıkmayan azı dişi var sürme kisti oldu 6 aydır 19 aylık olmasını bekledik damardan anestezi yapıp damagina kesik atacaklar. Hem üzülüyorum hemde seviniyorum yazık o disten çok çekti yavrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…