Taptatli şepeker. Maşallah emreyeee
ya çok tatlı olmuş emre :)
inci gibi de dizilmiş dişler :)
Maşallah Emre ye çook tatlı çook güleç
Ayyy yakışıklı damadım benim
kadın kendini vurdu orda bitti yazık çocuğa sahip çıksalardı ondan sonra ölseydi
bende varım ki
@hiraysen bende istiyorum tabisi hemde çok siz ayrıca buluşun demek istedim havalar soğuk bi Marmara forum yapılabilir ama ne yazık ki bana sadece cumartesileri uyuyo malum haftaiçi iş varama bnde yakindan tanismak istiyorm senle neden smdi byle yapiyosun
@hiraysen mirada bgn hiç bişi sürmemiş ne verse kusmuş bi sabah 100 cc süt bırakmıştım onu içmiş koca gün bende gelince zar zor yarım kase çorba içirdim on dakka sonra ne var ne yok kustu emzirdim 11 gibi memede uyudu şimdi uyandı artık sabahlar olmaz açlık da cabasıBugn hira hcbisey yemedi parmagi hep agznda sadece sut icti sabh smdide arimama yaptm kasikla verdm yemedi biberonla sulandrdim verdm icti. Cok huysuz bugunlerde bagriyo ciglik atiyo snirleniyo kipkirmizi oluyo sinirden. Bugn bana elmde tabak var diye vurdu bide bagrdi git diye. Aglicaktm nerdeyse. Hep kendi istedgi olsun istiyo. Aglayarak yaptrmaya calisiyo.
ben kardeşim 88 nisan ben 86 temmuz bizi pek ayıramıyolar genelde zaten yaş farkı az tipleride benzerBenim kardeşim de 88 aralıklı. Oda benden büyük gösteriyorbuarada bende 86 aralıklıyım.
ya ben bile miroşun iki tel saçına kıyamıyorum betüşünkine ellenir mi bin maşallahBizde betülğn saçını hiç kestirmedik ve sanmıyorumki kestirebilelim toplarken bile kıyamet kopuyo saç bandı filan zaten taktırmıyo etraftadan da niyeyse bi kestir baskısı var daha gür çıkarmış daha ne kadar gür olabilirki diyorum bende
Saçlarının bu hali çok güzel bencee :)
oyyy maşallah yerim ki seniBak bakalim begenckmisin oglusumudisleri de cikti hem 4 tane eksik sadece
biz İstanbul'da yaşasakda karadenizliyiz üstelik Mira tam bir Gürcü kızı tüm huylarıylaBurada tek karadeniz kizi benim kizim karadeniz kizkari fedakar olur ona gore:)))
Kızlar bu akşam eşim yok biliyorsunuz ben mutfaktaydım ece yatak odasına girmiş karanlıkta yataga bakarak baba baba diye sesleniyor babasını yatıyor sandı galiba nasıl tuhaf oldum ya
yok küçük çocuğun annesiHangi kadın vurdu o çocuğu kazada ölenmi
İnsan kötü oluyor canım ya anneli babalı büyüsünler eşime söyledim telefonda üzüldü ver telefonu dedi babasına da baba iddiyo (istiyorum) diyor eşim de özlemiş yarın olsa da evime gelsem diyorGecen haftasonu da esim uyurken emre topunu alip yatak odasinin kapisina gitmisti baa baa diye:) ben de bi tuhaf olmustum ikimizden birine bisey olsa ne yapar bu cocuk diyeanamm anne olunca her seye aglar oldum
Bende geçen ay 30 lu yaşlarıma veda edip 31 oldum..
Nerelisiniz canim? Esim de yari gurcu Elif Ecede de var gurculuk az bucuk:)bende varım ki
@hiraysen bende istiyorum tabisi hemde çok siz ayrıca buluşun demek istedim havalar soğuk bi Marmara forum yapılabilir ama ne yazık ki bana sadece cumartesileri uyuyo malum haftaiçi iş var
@hiraysen mirada bgn hiç bişi sürmemiş ne verse kusmuş bi sabah 100 cc süt bırakmıştım onu içmiş koca gün bende gelince zar zor yarım kase çorba içirdim on dakka sonra ne var ne yok kustu emzirdim 11 gibi memede uyudu şimdi uyandı artık sabahlar olmaz açlık da cabası
ben kardeşim 88 nisan ben 86 temmuz bizi pek ayıramıyolar genelde zaten yaş farkı az tipleride benzer
ya ben bile miroşun iki tel saçına kıyamıyorum betüşünkine ellenir mi bin maşallah
Bende hastasıyımmmmm
oyyy maşallah yerim ki seni
biz İstanbul'da yaşasakda karadenizliyiz üstelik Mira tam bir Gürcü kızı tüm huylarıyla
Benim eşimde hep laf sokuyor bu konuda:))Esim biraz once emreye diyo ki oglum telefonumu al kk ya girip annene mesaj at babam tiras olck benimle ilgilenir misin diyebu aksam cok girdm goze batti hemen
Canım yaa gitmedim burdayım sağolBende geçen ay 30 lu yaşlarıma veda edip 31 oldum..
E emiragam çok geçmiş olsn. Kendini hiç suçlama nerden bilecektin ki.. Bu arada bizde 5 aylıkken yaptırmıştık. Doktora daha önce yaptırmaya kıyamadım demiştim dr da asıl şimdi kıyıyorsun demişti.. Bencede bi an önce yaptır kurtul..
@yaz yagmuru saaakıınnnn bi yere gitmeee.. Biz sana çoook alıştık.. Bazen buraya merak ettiklerimi soruyorum ya hep diyorum ki kimse cvp vermese bile yaz yağmuru kesin cevaplar.. Neyse ki sonuç iyiye bağlanmış :)
Ya sen varmısın o kdr bi maşallah da sana bırakıyorum o vakitBende geçen ay 30 lu yaşlarıma veda edip 31 oldum..
E emiragam çok geçmiş olsn. Kendini hiç suçlama nerden bilecektin ki.. Bu arada bizde 5 aylıkken yaptırmıştık. Doktora daha önce yaptırmaya kıyamadım demiştim dr da asıl şimdi kıyıyorsun demişti.. Bencede bi an önce yaptır kurtul..
@yaz yagmuru saaakıınnnn bi yere gitmeee.. Biz sana çoook alıştık.. Bazen buraya merak ettiklerimi soruyorum ya hep diyorum ki kimse cvp vermese bile yaz yağmuru kesin cevaplar.. Neyse ki sonuç iyiye bağlanmış :)
eşim Artvinli Can'ım bende Sinopluyum her iki taraftan Karadenizli rahmetli kayınvalidem de rizeliydi dil bilen lazlardan kayınpederimde Gürcüce bilir öyle sağlam bi Karadeniz kızı yani :)Nerelisiniz canim? Esim de yari gurcu Elif Ecede de var gurculuk az bucuk:)
Pardon misss:) Hemseri sayiliriz ben de Bafraliyim Sinop a komsu:)Ya sen varmısın o kdr bi maşallah da sana bırakıyorum o vakit
Bide bende aynını düşünüyorum bişi yazarken kimse bişi demese @yaz yagmuru tecrübesinden çıtlatır diyorum
eşim Artvinli Can'ım bende Sinopluyum her iki taraftan Karadenizli rahmetli kayınvalidem de rizeliydi dil bilen lazlardan kayınpederimde Gürcüce bilir öyle sağlam bi Karadeniz kızı yani :)
Hemde baya artı benim teyzemin eşi Bafralı dayımın eşide Samsun termeli ve kızkardeşim ve bir teyzem hariç herkes Karadenizliyle evli o dereceyiz :)))Pardon misss:) Hemseri sayiliriz ben de Bafraliyim Sinop a komsu:)
Kızlar sağolun ya çok tatlısınız:))Ya sen varmısın o kdr bi maşallah da sana bırakıyorum o vakit
Bide bende aynını düşünüyorum bişi yazarken kimse bişi demese @yaz yagmuru tecrübesinden çıtlatır diyorum
eşim Artvinli Can'ım bende Sinopluyum her iki taraftan Karadenizli rahmetli kayınvalidem de rizeliydi dil bilen lazlardan kayınpederimde Gürcüce bilir öyle sağlam bi Karadeniz kızı yani :)
Evet naz elmas o mu intihar etti yazık ya babası da bakmadı çocuğa tekrar bakıyorum bakmadığım yerdenyok küçük çocuğun annesi
naz elmas diyim :)
Umutun da topa ilgisi çok aksama kadar topla oynuyor pota ve kale aldık benden güzel gol ve basket atıyor çok da mutlu futbolcu olacak galiba
Bizde betülğn saçını hiç kestirmedik ve sanmıyorumki kestirebilelim toplarken bile kıyamet kopuyo saç bandı filan zaten taktırmıyo etraftadan da niyeyse bi kestir baskısı var daha gür çıkarmış daha ne kadar gür olabilirki diyorum bende
Saçlarının bu hali çok güzel bencee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?