- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
evet eşim öğlen gidicek akşama bende uğrarım bişi kalırsa tabi@minnakkartal bugun zara gunu:)
Elif Hira ya eşim bakıyor ya bunu ona gönderdim.. sen sakın böyle yapma diye..Acik ayıp olcak ama gidişattan korkarımEki Görüntüle 1738658
ben aldıö vitagil ama sonra senin şuruptan aşdım onu ben içtim onu da çok düzenli kullanaöadım hastalıklardan arı sütü sordum ben hem pahalı hem de yedirmesi zor olduğu için senin şuruptan aldım soğuğa yakın ılık sütte eritip içirceksin dedi öykü öyle bi sütü hayatta içmez bizim illa ılık olcak az ısınmış sütü içmez arı poleni bime gelmişti bi ara hala var mı bilmiyorum o zaman şurup aldığım için bakmadımKizlar doktora sormustum whatsaptan cevap yazmis suruplari donusumlu kullan diye. Vitagil kullanan kmdi memnunmu. Bide @oslew aktardan ari poleni almistn naptin
Ben soğuk veriyorum canım çoğunlkla. Zaten yoğurt gibi düşünülcekmiş ısıtlmıyomuş. Unutmazsam eğer bazen yarım saat önce falan çıkarıyorum biraz ılır en azından diye.@Akaibu Canım kefir aldım kerem alp için. Soğuk veriyoruz sanırım değil mi? Kendim tadına bile bakmak istemiyorum ama o alışsın istiyorum. Sever belki.
ha ha hay çok komik ya ece babasına arada bir abi diyor babasıda abim diyor ne yapsın çocuk ev abi dolu:)))Hira bugnlerde esimede anne demeye basladi bazen babaşımm diyo ama hep anne esimde sinir oluyo bu duruma
Teşekkür ederim canım. Bazen tuhaf tatları seviyor, bunu da içer diye umuyorum bakalım. Pipetli şişeler suluklar çok iyi aslında etrafa da dökülmüyor ama Kerem Alp pipet olayında pek başarılı değil, küçük ince pipetleri cekebiliyor, o bardaklarin pipetlerini cekemedi. Biberon suluk da almıyor. Hep gözetim altında bardakla veriyorum içecekleri. İçmek istemezse mama sandalyesinin tepsisine döküp oyun oynuyor çünkü :))Ben soğuk veriyorum canım çoğunlkla. Zaten yoğurt gibi düşünülcekmiş ısıtlmıyomuş. Unutmazsam eğer bazen yarım saat önce falan çıkarıyorum biraz ılır en azından diye.
Ben baktım tadına yoğurt süt falanda sevmem zaten içim bulandı. Gökçe de yoğurt süt yemiyo gerçi ama bunu seviyo anlamadım. Şişe aldım pipetli onada koyuyorum dolana dolana içiyo kendi sıpa. Keremalpte sever inşallah çok çok faydalıymış. Sanırım bizim kabızlığın bitmesinide ona borçluyuz
Bende efeye hastayım maşallah çok tatlı yakışıklı ve sempatik bir oglun var utanmasam kızım için talip olcam.
tamam canm sagol bugn bisey alicm ama bakalm ne alip gelicm. Bn bikere aktarda bakmistmben aldıö vitagil ama sonra senin şuruptan aşdım onu ben içtim onu da çok düzenli kullanaöadım hastalıklardan arı sütü sordum ben hem pahalı hem de yedirmesi zor olduğu için senin şuruptan aldım soğuğa yakın ılık sütte eritip içirceksin dedi öykü öyle bi sütü hayatta içmez bizim illa ılık olcak az ısınmış sütü içmez arı poleni bime gelmişti bi ara hala var mı bilmiyorum o zaman şurup aldığım için bakmadım
hirada yogurt agzina surmuyo kefir iciyo satin aliyorm iciminkinden bazende mayaliyorum kendm. Doktr dha iyi yogurttan zaten dedi. Bnde artk takmiyrm yogurt yemiyo dyeBen soğuk veriyorum canım çoğunlkla. Zaten yoğurt gibi düşünülcekmiş ısıtlmıyomuş. Unutmazsam eğer bazen yarım saat önce falan çıkarıyorum biraz ılır en azından diye.
Ben baktım tadına yoğurt süt falanda sevmem zaten içim bulandı. Gökçe de yoğurt süt yemiyo gerçi ama bunu seviyo anlamadım. Şişe aldım pipetli onada koyuyorum dolana dolana içiyo kendi sıpa. Keremalpte sever inşallah çok çok faydalıymış. Sanırım bizim kabızlığın bitmesinide ona borçluyuz
umarım başarılı olursun canım beni biliyosunuz aylardır herşeyi her yolu şu olur denen ne varsa deniyorum ama herhangi bir şey sevdirmeyi geçtim yemek yeme firine bile adapte edemedimKızlar yarı yıl tatili ile birlikte 1 ay evdeyim. Norm fazlası olmanın iyi yanları mı desem ne desem bilemiyorum. Bu süreçte keremalp in kahvaltı düzenini oturtmak istiyorum. Kahvaltı adına zeytin, domates salatalık (kış ve hormonlu diye istemiyorum vermek), pekmez yiyor sadece hiçbir peynir türünü yemiyor artık. 9 aya kadar yumurtaya bayılan çocuk yumurtadan nefret ediyor bahsediyorum sürekli. Bu yüzden sırf yumurta yemiş olsun diye çoğu sabah karışım yaptırıyordum bakıcıya. Bir de kerem ağlamasın diye tabi. Şimdi evdeyim ya 3-4 gündür sürekli yumurta üzerine çalışıyorum. İçine farklı şeyler katarak omlet yapıyorum. Ağlaya ağlaya yediriyorum. Sürekli yerse belki alışır modundayim. Kaç aydır kendi haline bıraktım da ne oldu. Ara ara denedim her seferinde kıyamet koptu. Tiksiniyor çocuk yumurtadan. Bakalım böyle olacak mı. Öyle de yok böyle de yok nasılsa...
@Akaibu Canım kefir aldım kerem alp için. Soğuk veriyoruz sanırım değil mi? Kendim tadına bile bakmak istemiyorum ama o alışsın istiyorum. Sever belki.
Ben soğuk veriyorum canım çoğunlkla. Zaten yoğurt gibi düşünülcekmiş ısıtlmıyomuş. Unutmazsam eğer bazen yarım saat önce falan çıkarıyorum biraz ılır en azından diye.
Neyseki bugün cuma annesi iki gün yanında Olcan kuzucugununmira bu sabah ben çıkarken anni anni diye acıklı söylemlerinin ardından ağladı bende servisi kaçırmak üzereydim çıktım öpücük atıp gelicem dedim sadece bir iki saat sonra teyzesi gelmiş beni aradılar faceden yatmış teyzesinin koynuna öpücük at diyorum teyzesini öpüyo bildiğiniz nispet yaptı bana >.<
eşim öğle arası bi uğramış kendine bi pantolon almış miraya da bişiler bakmış ama beğendiklerinin bedeni yokmuş hep küçükler kalmış akşam iş çıkışı bide bizim ordakine bakıcaz belki buluruz 20 liraya güzel taytlar varmış pantolon tipinde herşey 40 olan bi reyonda görmüş umarım kalır hediyelik de bakıcam çünküBende zara ya gidip bakmayı çok isterdim yakınımdaki avm lerde zara yok eşim burada olsa onu ikna ederdim gidip bir bakardık en azından seneye giymesi için birşeyler bakardım yarın gitsem birşey kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?