kızımın kısmeti açıldıKızlar ne yazmışsınız oku oku bitiremeden kaç gündür. İki gün bursaya gittim geldim bakamadım neler neler konuşulmuş. @Apriori123 nin foruma dönmesi yaramış. Ben de oğlumu yarın bir doktora mı götürsem diyorum. bir haftadır ağzına mümkün değil birşey sürmüyor. En sevdiği şeyleri bile yemiyor. Sadece meme ve su. Diş olmadığını düşünüyorum. Acaba bir derdi var da anlamıyor muyum? @Akaibu Gökçeye biz göz koymuştuk @AreN5 e kaptırmışız. Hepinizi özledik
Varım cnm varım :) teşk. ederim..Ya sen varmısın o kdr bi maşallah da sana bırakıyorum o vakit
Bide bende aynını düşünüyorum bişi yazarken kimse bişi demese @yaz yagmuru tecrübesinden çıtlatır diyorum
eşim Artvinli Can'ım bende Sinopluyum her iki taraftan Karadenizli rahmetli kayınvalidem de rizeliydi dil bilen lazlardan kayınpederimde Gürcüce bilir öyle sağlam bi Karadeniz kızı yani :)
Geçmiş olsun. Ben ilk kez duyuyorum sürme kistini. Elif ada mı olacak anlamadım ?Benide uyku tutmuyor bugün. elif ada uyanirdi hep maşallah uyuyor şimdi. Aylardır çıkmayan azı dişi var sürme kisti oldu 6 aydır 19 aylık olmasını bekledik damardan anestezi yapıp damagina kesik atacaklar. Hem üzülüyorum hemde seviniyorum yazık o disten çok çekti yavrum.
Eveettt.. Artık çok geç. Aldık kızımızı :)Kızlar ne yazmışsınız oku oku bitiremeden kaç gündür. İki gün bursaya gittim geldim bakamadım neler neler konuşulmuş. @Apriori123 nin foruma dönmesi yaramış. Ben de oğlumu yarın bir doktora mı götürsem diyorum. bir haftadır ağzına mümkün değil birşey sürmüyor. En sevdiği şeyleri bile yemiyor. Sadece meme ve su. Diş olmadığını düşünüyorum. Acaba bir derdi var da anlamıyor muyum? @Akaibu Gökçeye biz göz koymuştuk @AreN5 e kaptırmışız. Hepinizi özledik
Bak bakalim begenckmisin oglusumudisleri de cikti hem 4 tane eksik sadece
Neyin kafası olcak erken yatıyo erken kalkıyo :) senin yerinde olsam gökçeyle beraber yatardım bende :)İki gündür gökçe yine erkenden aayakta. Yani ortalık zifiri karanlık neyin kafasında bu çocuk anlamıyorum.
aa dunurum yanlış anlamış:)) yok öyle yalnızlık değil üç çocuklu olark yalnızlık:)))Demek yalnız kalırdın
yigitde dün 4.30 da kalktı:)İki gündür gökçe yine erkenden aayakta. Yani ortalık zifiri karanlık neyin kafasında bu çocuk anlamıyorum.
ben bilmem topiği bırakırım giderim de dedin sende beni bırakmak istedinaa dunurum yanlış anlamış:)) yok öyle yalnızlık değil üç çocuklu olark yalnızlık:)))
yigitde dün 4.30 da kalktı:)
canım inşallah sıkıntısız geçer işlemde sonrasıda o anlar için üzücü tabi ama sonra rahatlıcak inşallah kuzucukBenide uyku tutmuyor bugün. elif ada uyanirdi hep maşallah uyuyor şimdi. Aylardır çıkmayan azı dişi var sürme kisti oldu 6 aydır 19 aylık olmasını bekledik damardan anestezi yapıp damagina kesik atacaklar. Hem üzülüyorum hemde seviniyorum yazık o disten çok çekti yavrum.
En büyük benim en yaşlı anne :)))83 lüyüm
oy kuzum ya nasıl yapıcaklar kiBenide uyku tutmuyor bugün. elif ada uyanirdi hep maşallah uyuyor şimdi. Aylardır çıkmayan azı dişi var sürme kisti oldu 6 aydır 19 aylık olmasını bekledik damardan anestezi yapıp damagina kesik atacaklar. Hem üzülüyorum hemde seviniyorum yazık o disten çok çekti yavrum.
ama dün 9 da yattı ki gökçe için çok geç bi saat. Ama 5 te de kalkılmaz yani :) bi de kalkar kalkmaz baba anne kak diye ittiriyo sürekli ille ikimizde kalkcakmışız. şimdi uyudu bakalım kaç saat uyuyacakNeyin kafası olcak erken yatıyo erken kalkıyo :) senin yerinde olsam gökçeyle beraber yatardım bende :)
yiğit de daha çok abartmış cidden :)aa dunurum yanlış anlamış:)) yok öyle yalnızlık değil üç çocuklu olark yalnızlık:)))
yigitde dün 4.30 da kalktı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?