2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
UOTE="pufpuff, post: 44515365, member: 435683"]Biz Efe'nin kini 1 yaş partisinden sonra 3 numaraya vurdurduk.. Hiiiiç istemeye istemeye yaptım hemde,aynı sebeple ; daha gür ve düzgün çıkacak dendiği için..Ve gerçekten öyle oldu..yamuk yumuk olan ya da bir taraf az bir taraf çok olan yerler hep düzeldi aynı şekilde çıkmaya başladı ve şu an çok memnunum [/QUOTE]
Bende efeye hastayım maşallah çok tatlı yakışıklı ve sempatik bir oglun var utanmasam kızım için talip olcam.

Kızlar ne yazmışsınız oku oku bitiremeden kaç gündür. İki gün bursaya gittim geldim bakamadım neler neler konuşulmuş. @Apriori123 nin foruma dönmesi yaramış. Ben de oğlumu yarın bir doktora mı götürsem diyorum. bir haftadır ağzına mümkün değil birşey sürmüyor. En sevdiği şeyleri bile yemiyor. Sadece meme ve su. Diş olmadığını düşünüyorum. Acaba bir derdi var da anlamıyor muyum? @Akaibu Gökçeye biz göz koymuştuk @AreN5 e kaptırmışız. Hepinizi özledik

kızımın kısmeti açıldı

İki gündür gökçe yine erkenden aayakta. Yani ortalık zifiri karanlık neyin kafasında bu çocuk anlamıyorum.

Varım cnm varım :) teşk. ederim..
Geçmiş olsun. Ben ilk kez duyuyorum sürme kistini. Elif ada mı olacak anlamadım ?
Eveettt.. Artık çok geç. Aldık kızımızı :)

İki gündür gökçe yine erkenden aayakta. Yani ortalık zifiri karanlık neyin kafasında bu çocuk anlamıyorum.
Neyin kafası olcak erken yatıyo erken kalkıyo :) senin yerinde olsam gökçeyle beraber yatardım bende :)

UOTE="AreN5, post: 44516727, member: 662560"]Varım cnm varım :) teşk. ederim..

Geçmiş olsun. Ben ilk kez duyuyorum sürme kistini. Elif ada mı olacak anlamadım ?

Eveettt.. Artık çok geç. Aldık kızımızı :)[/QUOTE]
Sağol canım evet elif ada olacak. sürme kisti diş etinde oluşan morluk diş çıkamıyor iltihap oluşuyor.

canım inşallah sıkıntısız geçer işlemde sonrasıda o anlar için üzücü tabi ama sonra rahatlıcak inşallah kuzucuk

oy kuzum ya nasıl yapıcaklar ki kolay olur inşallah

Neyin kafası olcak erken yatıyo erken kalkıyo :) senin yerinde olsam gökçeyle beraber yatardım bende :)
ama dün 9 da yattı ki gökçe için çok geç bi saat. Ama 5 te de kalkılmaz yani :) bi de kalkar kalkmaz baba anne kak diye ittiriyo sürekli ille ikimizde kalkcakmışız. şimdi uyudu bakalım kaç saat uyuyacak

aa dunurum yanlış anlamış:)) yok öyle yalnızlık değil üç çocuklu olark yalnızlık:)))

yigitde dün 4.30 da kalktı:)
yiğit de daha çok abartmış cidden :)

Kizlar doktora sormustum whatsaptan cevap yazmis suruplari donusumlu kullan diye. Vitagil kullanan kmdi memnunmu. Bide @oslew aktardan ari poleni almistn naptin

Nutrigen yazmis bide supra veya uzumlusunu. Hngsni alsam ya. Kullananlqr varmi bunlardan birini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…