2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aynen bende takmıyorum artık. Zaten onlarda olan herşey hatta fazlası varmış içinde. 3 yaşından küçüklere günde - çay bardağı diye okudum bi yerde. Gökçe bazen 1 su bardağı bile içiyo ama diğerlrtini yemediği için bişiy olmaz heralde ya

Zarari olcagni sanmiyorm canm

Sabah oğlum kolumda kahverengi izleri gördü, küçük küçük sonra uff uff dedi, dudağını dokundurup öp dedi, güya öptü:)
iyi de bu çocuk bunu nerden öğrenmiş şaştım kaldım, bilinçli mi yaptı diye kontrol testi yaptım, yanağımı uzattım ben var yanağımda, ona da uff dedi, öp dedi, dudağını değdirdi dünyanın en tatlı öpücüğüydü

Çok tatlı yaa:)) Maşallah. Kerem alp de yara gördüğünde hemen uf uff demeye başlıyor:)) Hatta anlık bi durum olsa ayağımı bir yere carpsam yüzümde acı ifadesini gördüğü an koşuyor anne anne diye diye yüzüme elliyor sarılıyor filan. Ağız tadiyla acımı yaşayıp aglayamıyorum artık:)))

http://tasarimcininevi.com/kizilderili-cadiri-nasil-yapilir/
Baksana ama cidden kolaymış. Tek ihtiyacım olan çıta kumaş iğne iplik.
Eşim genelde fikirlerime yok artık der bunu o bilr mantıklı buldu
ay bakınca sanki ben bile yapabilirim gibi geldi ama üşenirim zaten çıta falan almaz eşim iş kendisine kalır diye
Eki Görüntüle 1738962
Botları sevdireyim derken biraz fazla abarttım heralde. Şimdide evde sürekli botla dolaşmak istiyo.
yaa çok tatlı ama

Güzelmiş aslında yapılır denerik
sende yaparsın kesin

Kızlar ya az önce eski bi arkadaşım geldi özgür günlerimden:) onun çocuğu da 4 yaşında ve beni nasıl eleştirdi ya. Tipik ev hanımı olmuşsun nerde o eski özgür kadın dalan dedi. Arada çık akşamları takıl falan dedi. Ben de çocuktan sonra eve kapandım v eşimi de kapattım. Ona da izin vermedim arkadaşlarıyla çıkmasına kendim de çıkmadım. Acaba yanlış mınyaptum. Kafam bulandı resmen. Ben yaşayacağım gibi özgür yaşadım yeter bitti artık anneyim ve evimde olucam demiştim ama öyle değil miymiş acaba bu işler :/

Güzelmiş aslında yapılır denerik
di mi bencede kolay anı olur hem
ay bakınca sanki ben bile yapabilirim gibi geldi ama üşenirim zaten çıta falan almaz eşim iş kendisine kalır diye
yaa çok tatlı ama

sende yaparsın kesin
eşimde başta uğraştırma çıtayı nerden bulcma falan dedi. (Eniştesi mobilyacı yalnız bi tlfna bakar) sonra aman dırdır etme uğraşırım daha iyi dedş

Aslında arkadaşın haklı bence canım arada bir çıkmak gerekiyor bir teneffüs yapmak gerekiyor ama ben yapamıyorum 3 çocukla görevlerim bitmiyor ama ilerleyen zamanda yavaş yavaş yapmak istiyorum eger yapabilirsen yap sen çalışan bir bayandın aktiftin birden evde olmak da sıkıntı yapabilir biraz daha da büyüdüler artık olabilir bence

Gökçeyi gönül rahatlığıyla bırakabileceğim biri olsa yakınımda. Ya da eşimin daha rahat bi işi olsa ve araba kullanmaya bu kadar korkmasam eğer hafta da bir ve ya iki hafa da bir mutlaka dışarı çıkardım yalnız bi iki saatliğine.
Eşimde çıkar arada önemli maçlar olduğunda maç izlemeye gider arkadaşlarıyla. Ayda bir iki kere. Bazen hiç gitmediği de olur ama bir iki kez olduğumda git derim. Lazım bence eve kapanmanın anlamı yok.
O kadar özgür hayattan sonra eve kapanınca insan birbirine çocuğuma sarıyo.
Şartlarım uygun olsa mutlaka giderdim belki o zaman gökçe ye bu kadar sarmazdım.

Bende geçen gün eşime söyledim Ece biraz büyüsün ehliyet alcam diye ehliyetim olsa bu kadar evde kapanmazdım belki bak mesela ehliyetim olsaydı bugün alır çocukları zara ya giderdim onları oynatırdım biraz iyi olurdu alışveriş yapardım böyle olunca hep pazar günlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…