Aynen ne güzel olurdu. Böyle eşlere bağımlı gibi oluyoruz resmen. Al bencede mutlaka annem 40 yaşından sonra aldı ehliyetini. Gerçi benim ehliyet var ama 7 senedir kullanmadım neredeyse. Pratik yapmam lazım korkumu yenmem lazım. Kullanamayınca yine evdeyimBende geçen gün eşime söyledim Ece biraz büyüsün ehliyet alcam diye ehliyetim olsa bu kadar evde kapanmazdım belki bak mesela ehliyetim olsaydı bugün alır çocukları zara ya giderdim onları oynatırdım biraz iyi olurdu alışveriş yapardım böyle olunca hep pazar günlerini bekliyorum
Aynen canım pratik yaparsın benim daha ehliyet almam lazımAynen ne güzel olurdu. Böyle eşlere bağımlı gibi oluyoruz resmen. Al bencede mutlaka annem 40 yaşından sonra aldı ehliyetini. Gerçi benim ehliyet var ama 7 senedir kullanmadım neredeyse. Pratik yapmam lazım korkumu yenmem lazım. Kullanamayınca yine evdeyim
İnşallah alırsınız canım bizim araba var iki tane biri kamyonet digeri bindiğimiz araba ama birini yanımızda çalışanlar kullanıyor diğerini eşim ben de eşime bir külüstür bul bana yeter diyorum tamam diyorda bakalımValla kızlar alın yapın bende korkuyodum kullanamam araba diyodum şimdi biraz daha büyüsün öykü gitcem alcam bebek arabası indir kaldır otobüsler dolmuşlar bıktım bi de yokuş biyere gittiysen küfür ede ede çıkıyorum :)
Bi miraslı yer var eşimin babasının bakalım satılcak gibi olursa araba alcaz hemen biraz pratik yaparım sonrada kursa gitcem hemen olmuyo böyle kocaya bağımlı aaaa :)
ben kendi adıma miranın bir yaşına kadar iş dışında hiçbir özel zaman ayırmadım kendime zaten az görüyo diye hep bi vicdan ama yavaş yavaş sıyrılıyorum bu hallerden bir kaç saatliğine arkadaşlarımla etkinlik ayarlıyorum telafi içinde yani yine vicdan devreye giriyo ya hemen miranın çok sevdiği bi etkinliği ayarlıyorum yada daha çok bi yerlere götürüyorumKızlar ya az önce eski bi arkadaşım geldi özgür günlerimden:) onun çocuğu da 4 yaşında ve beni nasıl eleştirdi ya. Tipik ev hanımı olmuşsun nerde o eski özgür kadın dalan dedi. Arada çık akşamları takıl falan dedi. Ben de çocuktan sonra eve kapandım v eşimi de kapattım. Ona da izin vermedim arkadaşlarıyla çıkmasına kendim de çıkmadım. Acaba yanlış mınyaptum. Kafam bulandı resmen. Ben yaşayacağım gibi özgür yaşadım yeter bitti artık anneyim ve evimde olucam demiştim ama öyle değil miymiş acaba bu işler :/
Aslında arkadaşın haklı bence canım arada bir çıkmak gerekiyor bir teneffüs yapmak gerekiyor ama ben yapamıyorum 3 çocukla görevlerim bitmiyor ama ilerleyen zamanda yavaş yavaş yapmak istiyorum eger yapabilirsen yap sen çalışan bir bayandın aktiftin birden evde olmak da sıkıntı yapabilir biraz daha da büyüdüler artık olabilir bence
Gökçeyi gönül rahatlığıyla bırakabileceğim biri olsa yakınımda. Ya da eşimin daha rahat bi işi olsa ve araba kullanmaya bu kadar korkmasam eğer hafta da bir ve ya iki hafa da bir mutlaka dışarı çıkardım yalnız bi iki saatliğine.
Eşimde çıkar arada önemli maçlar olduğunda maç izlemeye gider arkadaşlarıyla. Ayda bir iki kere. Bazen hiç gitmediği de olur ama bir iki kez olduğumda git derim. Lazım bence eve kapanmanın anlamı yok.
O kadar özgür hayattan sonra eve kapanınca insan birbirine çocuğuma sarıyo.
Şartlarım uygun olsa mutlaka giderdim belki o zaman gökçe ye bu kadar sarmazdım.
Ya doymak diyosun ya ben anlatsam hani turkcell reklamındaki özgür kız vardı ya öyleydim, sırtında çanta çadır kafama estikçe kaçardım biyerlere istanbuldaysam akşamları barlardayfım hep. Ailem burda olmasına rağmen ayrı evim vardı yalnız yaşıyordum. Benimki öyle bir hayattan geçiş. İstesem de öyle olamam artık.ben kendi adıma miranın bir yaşına kadar iş dışında hiçbir özel zaman ayırmadım kendime zaten az görüyo diye hep bi vicdan ama yavaş yavaş sıyrılıyorum bu hallerden bir kaç saatliğine arkadaşlarımla etkinlik ayarlıyorum telafi içinde yani yine vicdan devreye giriyo ya hemen miranın çok sevdiği bi etkinliği ayarlıyorum yada daha çok bi yerlere götürüyorum
işe gelmek de bi yerde sosyalleşmek tabi ama asla kafa dağıtma gibi olmuyo aksine daha doluyosun ama o bile ilaç oluyo bazen
eşimeyse bu süreçte hiç karışmadım zaten depresyonlu anne hallerimden o kdr bunalttığım oldu ki bide evde tutarsam ilk fırsatta temelli kaçar diye korktum sanırım :))
ama birde şu var canım sen belki doydun belki gerçekten istemiyosun bu yüzden ortam yaratmıyosun
Ya canım bende senin gibi izin vermiyorum eşimin arkadaşlarıyla çıkmasına arada nadir olarak çıkıyor ama çoğunlukla çıkmıyor alıştı artık o da evli olanlarla hep beraber program yapıyor onu da çoktandır yapmıyoruz ne yapayım ya ben evdeyken onun dışarıda olmasını hazmedemiyorumYa doymak diyosun ya ben anlatsam hani turkcell reklamındaki özgür kız vardı ya öyleydim, sırtında çanta çadır kafama estikçe kaçardım biyerlere istanbuldaysam akşamları barlardayfım hep. Ailem burda olmasına rağmen ayrı evim vardı yalnız yaşıyordum. Benimki öyle bir hayattan geçiş. İstesem de öyle olamam artık.
Eşimi de ben kapattım bana benzeyeceksin ben anneysem sen de babasın eşitiz dedim. I zaten evcimendir tamam dedi ama bi halı saha maçına bile kıyamet koparmışımfır. Kendimce büyük fedakarlık yaptım diye onu da zorladım. Garibim bugün arkadaşım geldi diye benden izin koparabildi de 100 kere kendisini arayan çocukluk arkadaşıyla buluşacak bu akşam
Aynen öyleyim ben de ama bu durum da olmuyoYa canım bende senin gibi izin vermiyorum eşimin arkadaşlarıyla çıkmasına arada nadir olarak çıkıyor ama çoğunlukla çıkmıyor alıştı artık o da evli olanlarla hep beraber program yapıyor onu da çoktandır yapmıyoruz ne yapayım ya ben evdeyken onun dışarıda olmasını hazmedemiyorum
Yani iki taraf içinde hayat sıkıcı hale geliyorAynen öyleyim ben de ama bu durum da olmuyo
Çok sevindim. En azından kardeşi var hep birbirlerine destek olurlar inşallahCanim cok tesk ederim sordugun icin bebek cikti yogun bakimdan simdi iyi cok sukur ama.iste hem yetim hem oksuz kaldilar
Kızlar ya az önce eski bi arkadaşım geldi özgür günlerimden:) onun çocuğu da 4 yaşında ve beni nasıl eleştirdi ya. Tipik ev hanımı olmuşsun nerde o eski özgür kadın dalan dedi. Arada çık akşamları takıl falan dedi. Ben de çocuktan sonra eve kapandım v eşimi de kapattım. Ona da izin vermedim arkadaşlarıyla çıkmasına kendim de çıkmadım. Acaba yanlış mınyaptum. Kafam bulandı resmen. Ben yaşayacağım gibi özgür yaşadım yeter bitti artık anneyim ve evimde olucam demiştim ama öyle değil miymiş acaba bu işler :/
Geçmiş olsun canım elif adayı biz hiç gördük mü betülle benziyo döeişsin ya merak ettim :)Iyi akşamlar kızlar akşam üzeri geldik hastaneden bugün olmadı salı yapacaklar operasyonu. Bizide olacakmış gibi çağırdılar meğer anestezi oncesi tahliller icinmis.bide dedilerki gece 12 den sonra yeme içme hem elif adaya hemde bize yok. Çocuk gece su içiyor habire sabahta acikacak aç ac çocuğu nasıl zaptedicem bilmiyorum. Birde biz niye bişey yiyip icmiycez onuda anlamadik önce eşimi ve beni alacaklarmis.sizce mantık ne burda?@yaz yagmuru.@ Akaibu.@ kmltm ve @minnakkartal sağolun.
Çık geçmiş olsun canımIyi akşamlar kızlar akşam üzeri geldik hastaneden bugün olmadı salı yapacaklar operasyonu. Bizide olacakmış gibi çağırdılar meğer anestezi oncesi tahliller icinmis.bide dedilerki gece 12 den sonra yeme içme hem elif adaya hemde bize yok. Çocuk gece su içiyor habire sabahta acikacak aç ac çocuğu nasıl zaptedicem bilmiyorum. Birde biz niye bişey yiyip icmiycez onuda anlamadik önce eşimi ve beni alacaklarmis.sizce mantık ne burda?@yaz yagmuru.@ Akaibu.@ kmltm ve @minnakkartal sağolun.
@Apriori123 bende senin durumundayım hatta daha kötü şöyle diyeyim hastane hariç iki yıldır evdeyim. Esimle 5.5 yıl gezdik tozduk kafamiza estikçe turlara katıldık .hamilelik ve dogumla birlikte sosyal hayat bitti. Yarın ilk defa çocuğu abimlere bırakıp akşam yemeğe gideceğiz. eve takılıp kalmak iliskimize zarar verdi daha çok tartışır olduk ve karar verdik fırsat buldukça sosyallesecegiz.
Bana da kardeşim derki abla neydin yAa filan diye bende araba altımda para desen babam kasaya karışmazdı bara mara gitmezdim ama gece 11-12 den önce gelmezdim hele sevgiliyken eşimle :))
Şimdi biz kendimizi sıkmıyoruz çıkıyoruz dışarı betüllede geziyoruz aman yiyemedi edemedi demiyorum galetayla simitle gün geçirdiği bile oldu eşime bırakıp ya da babaannesine bırkaıp da çıkıyorum arkadaşalrıma akrabalarıma dışarıya kahvaltıya filan
Eşim desen eşli gider her yere öyle tek çıksın takılsın huyları yoktur çook nadir o da ben istemediğim için değil evvelinden beri öyle
Kısacası çocuktan önceki gibi asla olmaz ama kendini de tamamen sıkmana gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?