- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Canim ama bence birazda arkadaşları ile başbaşa vakit geçirmeye ihtiyaçları var. Ben o kadar gitme etme dememe rağmen genede geldiği saat konusunda sıkıntı çıkarabiliyordum. Ki problemlerin çoğuda eşimin bunalmasindan çıktı. Zaten geziyi tozuyum diyen bırıde değildir ama arada bir erkek erkeğe takılma istiyorlar. Bende bişey demiyorum. Aramiyorum nerden kaldın die. Zaten arkadaşların biri hariç hepsi evli ve eşlerinin hepsi arkadaşım. Erkekler bizsiz takilinca bizler bayanlar olarak toplanıyoruz. İnan artık daha iyi aramiz.Bende çok bozuluyorum bensiz gezmesine. İlk evlendiğimiz zamanlarda eşimin evli olduğunun farkına varamayan salak arkadaşları sürekli bi yerlere çağırıyolardı. Gitmedi hiç ama En son gecenin 12sinde balık tutmaya gidelim diye aradıklarında şalterlerim attı. Bi de bana diyo ki bari buna gideyim çok ayıp oluyo hep hayır diyorum annemlere bırakayım seni evde tek başına kalamazsın.
evdeki saksıyı anasına emanet ediyo sanki. Öyle bi kavga çıkardım ki bi daha da bi yere gidecem demedi.
Öyle kafelere falan gitmesini istemem. Madem öyle arkadaşlarıyla görüşüp sohbet edecekler. Çağırsın eve alsınlar onlarda eşlerini sevgililerini falan gelsinler evde etsinler sohbetlerini. Evde eşleri bırakıp ne işleri var dışarıda.
Arada bir derbi maçlarına gider gsnin maçlarına gider o kadar. Ona sesimi çıkarmıyorum bi. O da çikolata kola falan alıp geliyo eve gelirken vicdanını rahatlatıyo sanırım bana karşı
Evet ya öykü hanımın saç sevdası var demiDurmada sıkıntı yokta annemde oyalar ama bizim şu meşhur saç olayımız varya o yüzden uyurken illa ben olcam küçükken daha rahat uyutuyodu annem kundak falan yapıyodu ama artık istemiyo durmuyo bazen çok bunalıyorum ama yine de böyle olmasını seviyorum :) 3-5 sene sonra biz yalvarırız beraber yatalım diye istemez sıpalar :)
ayda bir iki maça gittiğinde. Görüşüyolar yaCanim ama bence birazda arkadaşları ile başbaşa vakit geçirmeye ihtiyaçları var. Ben o kadar gitme etme dememe rağmen genede geldiği saat konusunda sıkıntı çıkarabiliyordum. Ki problemlerin çoğuda eşimin bunalmasindan çıktı. Zaten geziyi tozuyum diyen bırıde değildir ama arada bir erkek erkeğe takılma istiyorlar. Bende bişey demiyorum. Aramiyorum nerden kaldın die. Zaten arkadaşların biri hariç hepsi evli ve eşlerinin hepsi arkadaşım. Erkekler bizsiz takilinca bizler bayanlar olarak toplanıyoruz. İnan artık daha iyi aramiz.
Bak oslew aklıma ne geldi benim dün gece.senin bu saç olayın için. Saçlarını ince ince orsen parmak kalınlığında öykü ellerini saçınin açık hali gibi arasına sokamaz o zaman. Acaba o şekilde biraktirabilirmisin. İstediği gibi oynayamaz örülmüş saçla.ama bi hafta falan saçların öyle gezsen evde gozude öyle alissa birakana kadar.Durmada sıkıntı yokta annemde oyalar ama bizim şu meşhur saç olayımız varya o yüzden uyurken illa ben olcam küçükken daha rahat uyutuyodu annem kundak falan yapıyodu ama artık istemiyo durmuyo bazen çok bunalıyorum ama yine de böyle olmasını seviyorum :) 3-5 sene sonra biz yalvarırız beraber yatalım diye istemez sıpalar :)
Ya nasıl gülümsedim. Gece gece birbirimizin dertlerini düşünüyoruz ne güzel :)))Bak oslew aklıma ne geldi benim dün gece.senin bu saç olayın için. Saçlarını ince ince orsen parmak kalınlığında öykü ellerini saçınin açık hali gibi arasına sokamaz o zaman. Acaba o şekilde biraktirabilirmisin. İstediği gibi oynayamaz örülmüş saçla.ama bi hafta falan saçların öyle gezsen evde gozude öyle alissa birakana kadar.
Gecenin birinde birde uyku arasında yiğit uyandı onu emzirirken düşündüm bunu uykulu uykulu. artık ne kadar iç içe olduysak birbirimizin derdine gece gündüz çaresler buluyoruz:))))Ya ne nasıl gülümsedim. Gece gece birbirimizin dertlerini düşünüyoruz ne güzel :)))
Yok canim duymadin zaten daha iyiyim ins bi daha gitmeme gerek kalmaz. 2 haftada 2 kere gittim ne berbat bi hastalik bu gripKonyaya da domuz gribi görülen olmuş canım duydun mu? Gerekmedikçe hastanelere gitmeyin diyolardı
pimpirikli adam hiç çekilmiyo
Senin anan baban cebinde ateşölçerle mi geziyodu yok işte ateş diyorum anlamıyo adam.
ayy cok guldum nedense hayal ettmde cok komik geldiBak oslew aklıma ne geldi benim dün gece.senin bu saç olayın için. Saçlarını ince ince orsen parmak kalınlığında öykü ellerini saçınin açık hali gibi arasına sokamaz o zaman. Acaba o şekilde biraktirabilirmisin. İstediği gibi oynayamaz örülmüş saçla.ama bi hafta falan saçların öyle gezsen evde gozude öyle alissa birakana kadar.
İnşallah canım geçmiş olsunYok canim duymadin zaten daha iyiyim ins bi daha gitmeme gerek kalmaz. 2 haftada 2 kere gittim ne berbat bi hastalik bu grip
ben eşim uyanmadığı zaman gökçeyi kafasına oturtuyorum. Babiii babiii diyr bağırıyo kak kk yapıyo ittirip. Ben desem hayatta kalkmaz ama gököeyi sevicem diye uykusu açılıyoHava gunesli anneme hirayi birakip ckmak istiyorm ama esim hala uyuyo. Deli etck beni suan cok canm skiliyo patlicammm
Sizinde Hirayla aynı sorununuz vardı heralde bak denemekte yarar var.oslew le sen evde bi kaç gün Örgülü geziverin nolacak:))ayy cok guldum nedense hayal ettmde cok komik geldi
Biz haftada bir buluşuruz arkadaslarla. Genelde de birimizin evinde oluruz gökçe yüzünden :) erkekler nadir de olsa bazen erkek erkeğe olup içmek istiyorlar. Ona da ses etmiyoruz. Gökçe geç saate kadar uyanık duruyor sıkıntı da olmuyor. Gene de ben bize gelin diye ısrar ederim gökçe için. Bugunde sanırım bi arkadasa gidicez gene.onlarinda 9 aylik bebekleri var. Acayip kavga ediyorlar gökçe ileayda bir iki maça gittiğinde. Görüşüyolar ya
İşten direk gider arkadaşlarının yanına. Ev iş yerine biraz uzak olduğu için git gel tekrar çık çok vakit geçiyo. Direk arkadaşlarıyla buluşur yemek yerler maç saatine kadar sohbetlerini ederler. Maçtan sonra gelir. En geç 11 gibi.
İş yeri hep erkek zaten sürekli orda ki arkadaşlarıyla öğle aralarında pileysteyşınoynarlar fln. Yetermez mi bu? Yeter sanki :)
Ben hiç yapamıyorum gökçe erkenden uyuduğu için. Başka bi yerde de uyumaz. Bi yere gittiğimizde rezil oluyorum. Ev hapsindeyim resmen. Ayda bir iki gittiğinde bile bozuluyorum aslında ama belli etmiyorum. İyi geliyo ona diye. Zaten o da vicdan azabı çekiyo olacak ki her gittiğinde zırt pırt arar mesaj atar. Ana kız bi foto atın diye bunaltır beni.
2 aydır falanda hiç maça gitmedi. Hiç bi yere çıkmadı ben ses etmediğim halde. Yanımda arıyolar gel diye gelesim yok diyo gitmiyo.
Benimde gozumde canlandi sesli guldum valla. Bu cocuklar ne hallere sokuyorlar bizi. Birgun benim kiz saclarimla oynadi tokalarini falan takti oyle dolandim ben evin icinde mutlu oluyor diye, unutmusum sonra kayinbabam geldi kapiyi actim cocuklari sevdi gitti falan. Baya zaman sonra tesadufen aynada halimi gorunce hatirladim cok utanmistimayy cok guldum nedense hayal ettmde cok komik geldi
Bende çok sıkıldım baktim hava guzel esim de uyuyor. Kizimi aldim anneme geldim hava cok guzel. Esim evde uyuyor. Evde de o kadar cok is var ki temizlik lazim yine de dayanadim çıktımHava gunesli anneme hirayi birakip ckmak istiyorm ama esim hala uyuyo. Deli etck beni suan cok canm skiliyo patlicammm
Ah keşke öyle haftada bir görüşebileceğimiz birileri olsa. Gerçi varda kimi işten geç çıkıyo kimi çok uzakta falan. Hele birinin gökçeyle yaşıt kızı var güzel oluyolar bir arada.Ayda bir toplanırsak yine iyi. Senin gökçe iyiymiş. Gökçe uyku saati geçtikten en fazla yarım saat dayanır. Gerisi ağlama krizi. Kalkalım diyoruz bırakmıyolar. Uğraş uğraş dur bakıyolar cidden gökçe duracak gibi değil hadi siz gidinler dönüyo ortada. Her seferinde bize gelseler bende razıyım. Ama sanırım onlarda çekiniyoşar olmaz diye. gökçenin büyüyeceği zamanı bekliyorum. Allahtan pazar kahvaltısı diye bişey varBiz haftada bir buluşuruz arkadaslarla. Genelde de birimizin evinde oluruz gökçe yüzünden :) erkekler nadir de olsa bazen erkek erkeğe olup içmek istiyorlar. Ona da ses etmiyoruz. Gökçe geç saate kadar uyanık duruyor sıkıntı da olmuyor. Gene de ben bize gelin diye ısrar ederim gökçe için. Bugunde sanırım bi arkadasa gidicez gene.onlarinda 9 aylik bebekleri var. Acayip kavga ediyorlar gökçe ile
bnde oyle hayal ettm kahkaha attm okuyunca mesajni sucu falan gelse ne guler hee adam esimde delirdgmi dusnur artkSizinde Hirayla aynı sorununuz vardı heralde bak denemekte yarar var.oslew le sen evde bi kaç gün Örgülü geziverin nolacak:))
ahahah cok komik yaa kaynpedern zor tutmustr kendno gulmeemek icnBenimde gozumde canlandi sesli guldum valla. Bu cocuklar ne hallere sokuyorlar bizi. Birgun benim kiz saclarimla oynadi tokalarini falan takti oyle dolandim ben evin icinde mutlu oluyor diye, unutmusum sonra kayinbabam geldi kapiyi actim cocuklari sevdi gitti falan. Baya zaman sonra tesadufen aynada halimi gorunce hatirladim cok utanmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?