2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim ama bence birazda arkadaşları ile başbaşa vakit geçirmeye ihtiyaçları var. Ben o kadar gitme etme dememe rağmen genede geldiği saat konusunda sıkıntı çıkarabiliyordum. Ki problemlerin çoğuda eşimin bunalmasindan çıktı. Zaten geziyi tozuyum diyen bırıde değildir ama arada bir erkek erkeğe takılma istiyorlar. Bende bişey demiyorum. Aramiyorum nerden kaldın die. Zaten arkadaşların biri hariç hepsi evli ve eşlerinin hepsi arkadaşım. Erkekler bizsiz takilinca bizler bayanlar olarak toplanıyoruz. İnan artık daha iyi aramiz.

Son düzenleme:
Evet ya öykü hanımın saç sevdası var demi
isterler isterler annesi sen merak etme. Çocuklar anneye babaya sarılıp uyumaya severler kaç yaşında olursa olsunlar.

ayda bir iki maça gittiğinde. Görüşüyolar ya
İşten direk gider arkadaşlarının yanına. Ev iş yerine biraz uzak olduğu için git gel tekrar çık çok vakit geçiyo. Direk arkadaşlarıyla buluşur yemek yerler maç saatine kadar sohbetlerini ederler. Maçtan sonra gelir. En geç 11 gibi.
İş yeri hep erkek zaten sürekli orda ki arkadaşlarıyla öğle aralarında pileysteyşın oynarlar fln. Yetermez mi bu? Yeter sanki :)
Ben hiç yapamıyorum gökçe erkenden uyuduğu için. Başka bi yerde de uyumaz. Bi yere gittiğimizde rezil oluyorum. Ev hapsindeyim resmen. Ayda bir iki gittiğinde bile bozuluyorum aslında ama belli etmiyorum. İyi geliyo ona diye. Zaten o da vicdan azabı çekiyo olacak ki her gittiğinde zırt pırt arar mesaj atar. Ana kız bi foto atın diye bunaltır beni.
2 aydır falanda hiç maça gitmedi. Hiç bi yere çıkmadı ben ses etmediğim halde. Yanımda arıyolar gel diye gelesim yok diyo gitmiyo.

Bak oslew aklıma ne geldi benim dün gece.senin bu saç olayın için. Saçlarını ince ince orsen parmak kalınlığında öykü ellerini saçınin açık hali gibi arasına sokamaz o zaman. Acaba o şekilde biraktirabilirmisin. İstediği gibi oynayamaz örülmüş saçla.ama bi hafta falan saçların öyle gezsen evde gozude öyle alissa birakana kadar.

Ya nasıl gülümsedim. Gece gece birbirimizin dertlerini düşünüyoruz ne güzel :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya ne nasıl gülümsedim. Gece gece birbirimizin dertlerini düşünüyoruz ne güzel :)))
Gecenin birinde birde uyku arasında yiğit uyandı onu emzirirken düşündüm bunu uykulu uykulu. artık ne kadar iç içe olduysak birbirimizin derdine gece gündüz çaresler buluyoruz:))))

@yaz yagmuru sanada gecmis olsun canim. Bende senin gibi hastayim 15 gundur cok kotuydum rapor alip ise gitmedigim gunum oldu. Hele gecen akşam olecem sandim domuz gribi bamada bulasti bende olecem dedim esime. Nerdeyse acile gidecektik. 15 gunde iki kere dr gittim antibiyotik bile ictim. Neyseki bugun öksürüğum azaldi gözüm açıldı ne zor bişey hasta olmak cocugumla ilgilenememek. bugun biraz iyiyim hastaliktan sonra iyilesince insan yeniden dogmus gibi oluyo

Yok canim duymadin zaten daha iyiyim ins bi daha gitmeme gerek kalmaz. 2 haftada 2 kere gittim ne berbat bi hastalik bu grip

ayy cok guldum nedense hayal ettmde cok komik geldi

Hava gunesli anneme hirayi birakip ckmak istiyorm ama esim hala uyuyo. Deli etck beni suan cok canm skiliyo patlicammm

Yok canim duymadin zaten daha iyiyim ins bi daha gitmeme gerek kalmaz. 2 haftada 2 kere gittim ne berbat bi hastalik bu grip
İnşallah canım geçmiş olsun
Hava gunesli anneme hirayi birakip ckmak istiyorm ama esim hala uyuyo. Deli etck beni suan cok canm skiliyo patlicammm
ben eşim uyanmadığı zaman gökçeyi kafasına oturtuyorum. Babiii babiii diyr bağırıyo kak kk yapıyo ittirip. Ben desem hayatta kalkmaz ama gököeyi sevicem diye uykusu açılıyo sonra bana kızıyo biraz ama olsun amacıma ulaşıyorum

Biz haftada bir buluşuruz arkadaslarla. Genelde de birimizin evinde oluruz gökçe yüzünden :) erkekler nadir de olsa bazen erkek erkeğe olup içmek istiyorlar. Ona da ses etmiyoruz. Gökçe geç saate kadar uyanık duruyor sıkıntı da olmuyor. Gene de ben bize gelin diye ısrar ederim gökçe için. Bugunde sanırım bi arkadasa gidicez gene.onlarinda 9 aylik bebekleri var. Acayip kavga ediyorlar gökçe ile

ayy cok guldum nedense hayal ettmde cok komik geldi
Benimde gozumde canlandi sesli guldum valla. Bu cocuklar ne hallere sokuyorlar bizi. Birgun benim kiz saclarimla oynadi tokalarini falan takti oyle dolandim ben evin icinde mutlu oluyor diye, unutmusum sonra kayinbabam geldi kapiyi actim cocuklari sevdi gitti falan. Baya zaman sonra tesadufen aynada halimi gorunce hatirladim cok utanmistim

Bende çok sıkıldım baktim hava guzel esim de uyuyor. Kizimi aldim anneme geldim hava cok guzel. Esim evde uyuyor. Evde de o kadar cok is var ki temizlik lazim yine de dayanadim çıktım

Ah keşke öyle haftada bir görüşebileceğimiz birileri olsa. Gerçi varda kimi işten geç çıkıyo kimi çok uzakta falan. Hele birinin gökçeyle yaşıt kızı var güzel oluyolar bir arada.Ayda bir toplanırsak yine iyi. Senin gökçe iyiymiş. Gökçe uyku saati geçtikten en fazla yarım saat dayanır. Gerisi ağlama krizi. Kalkalım diyoruz bırakmıyolar. Uğraş uğraş dur bakıyolar cidden gökçe duracak gibi değil hadi siz gidinler dönüyo ortada. Her seferinde bize gelseler bende razıyım. Ama sanırım onlarda çekiniyoşar olmaz diye. gökçenin büyüyeceği zamanı bekliyorum. Allahtan pazar kahvaltısı diye bişey var

Sizinde Hirayla aynı sorununuz vardı heralde bak denemekte yarar var.oslew le sen evde bi kaç gün Örgülü geziverin nolacak:))
bnde oyle hayal ettm kahkaha attm okuyunca mesajni sucu falan gelse ne guler hee adam esimde delirdgmi dusnur artk

ahahah cok komik yaa kaynpedern zor tutmustr kendno gulmeemek icn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…