Geldimi eşin canım ececik kavuştumu babasına :)Geçmiş olsun canım yükselmez inşallah öykü nün ateşi
Acaba ben eşime kim ne etsin gözüyle mi bakıyorumKız arkadaşlarıyla buluşmaya izin vermek?Yo yo yooo hiç bana göre değil..Oyarum ulleeeennnnn!
Çok yüksek de değilmiş neden titriyor kiAteş nöbeti
37.4 ateşi ama titriyo çocuk şaşırdım napayım uyuyamıyorum da yükselcek diye oturdum kaldım
Ikinize de maşallah diyelim o zaman. Canım inşallah kolay gecer şimdiden geçmiş olsun. sanada geçen yıllarından daha hayırlı yaşlar diliyorumBeni unuttunuz mu? 10 ocak 1975 pazar günü kısmetse 41 kere maşallah olucam e oğlumda sünnet olacak ikimizede 41 kere masallah
usuttumu acaba canim.yavrum ins. Sabaha biseyi kalmazAteş nöbeti
37.4 ateşi ama titriyo çocuk şaşırdım napayım uyuyamıyorum da yükselcek diye oturdum kaldım
Bilmiyorum ki inş bakalım uyudu şimdi az daha düştüUsut
usuttumu acaba canim.yavrum ins. Sabaha biseyi kalmaz
Diş mi boğaz enfeksiyonu falanmi acaba. Yigitin de geçenlerde 38 i çok geçmiyo du ben diştir dedim ama doktora goturunce boğazında kızarıklık olduğunu söyledi. Geçmiş olsun inşallah boğazı değildir de antibiyotik içmek zorunda kalmazsiniz.5 te artık dayanamadım 37.9 da verdim calpol yattım uyandım iki kere baktım 37 di daha aşağı düşmedi şimdi bi uyandım 38.5 olmuş soydum hemen 38 e düştü eczane açılsında ibufen alayım takipteyim yine
bnde beraber yapmayii seviyorm herseyi. Zaten oda hep bnmle ister. Byle alistik sevgliyken benmle pazara bile gelirdi. Smdi gelmek istemiyo o ayri:) bikac ailece gorustgmuz ortak arkadaslarmiz var gelis gdis yapiyoruz iyi oluyo gecen sene beraber gtmistik tatile onlarla o bile skti bidha gtmem asla basbasa dha guzl herseyBende bu konuda fikir beyan ediyim ben pek sevmiyorum ayrı takılmayı aslında oturduğumuz yerde bir arkadaş grubum olmadığı içinde olabilir bu bazı akşamlar çıkar 1-2 saat arkadaşlarıyla takılır eşim benim izlediğim dizi varsa mesela veya kurtları izlicekse evde izletmem gider arkadaşında izler izinlerini kaliteli kullanamıyoruz ama onu da çözücez inş bizim burda arabasız biyere gidilmiyo gezcek biyer yok malesef eşim izinliyken genelde ya annemler bize gelir ya ben anneme gelirim o balığa gider en büyük tutkusu zaten bende 2-3 gün kalırım gezerim ark görüşürüm falan karışmaz ama ben pek sevmiyorum beraber vakit geçirmek daha güzel geliyo bana
gecmis olsn canm ibufen en iyisi5 te artık dayanamadım 37.9 da verdim calpol yattım uyandım iki kere baktım 37 di daha aşağı düşmedi şimdi bi uyandım 38.5 olmuş soydum hemen 38 e düştü eczane açılsında ibufen alayım takipteyim yine
İnş canım üst köpekler kabarıktı ben ona yoruyorum ama bakalım şimdilik düştü ateşi giydirdim çok sıçrıyo bakalım takipteyimDiş mi boğaz enfeksiyonu falanmi acaba. Yigitin de geçenlerde 38 i çok geçmiyo du ben diştir dedim ama doktora goturunce boğazında kızarıklık olduğunu söyledi. Geçmiş olsun inşallah boğazı değildir de antibiyotik içmek zorunda kalmazsiniz.
Ben genelde hava iyi olduğu sürece heryere Gökçeyide götürüyorum.hava soğuk ve isim dışarda ise bakıcımıza bırakıp işimi hallediyorum. Sinemaya gelince. Nigdede adam gibi bir sinema olmadığı için sorunda yokNiye böyle diyorsunuzki kızlar, tamam bizde sürekli sinemaya gidiyor değiliz ama ne biliyim 21 seansı 22 seansı 23 seanslarında çocuklarınıza uyurken bakabilecek kimse mi yok.
Zor gerçekten. Annaneyle daha fazla mı zaman geçirmeli acaba
Bizim bakıcımız daha anlasirken dedi bana. Ramazandan dobra iki hafta köye gitsem bi sıkıntı olur mu diye. Tamam dedim ve gecen yıl iki hafta iznimi o döneme getirdim ama bu yıl eşim Ramazanın son iki haftası izin sl tatile gidelim dedi. Bende anneme sordum Ramazandan sonra iki hafta gökçeye bakar misin diye kabul etti. Ama gökçe Anneanne ile çok vakit gecirmedigi için yabancılıyordu annemi.bende korkuyordum acaba ne olacak die. Dün bakıcı yerine anneme bıraktım gökçeyi çok güzel bakmış ve gökçede hiç ağlamamis. Acayip rahatladım. Bizde annemle çok gorusemiyoruz aramızda 8 saat varUzağız mümkün değil bu bile nimet
Başka bırakcak kimsede yok artık seneye çocuk filmlerini kovalıcaz yapcak bişey yok
Sabah sabah Karnım ağrıdı gülmektenEki Görüntüle 1739454
Teyzem ne zaman whatsaptan bişey yazda gülme krizine giriyorum. 26 yıllık teyzem adımı yanlış biliyo
Durmada sıkıntı yokta annemde oyalar ama bizim şu meşhur saç olayımız varya o yüzden uyurken illa ben olcam küçükken daha rahat uyutuyodu annem kundak falan yapıyodu ama artık istemiyo durmuyo bazen çok bunalıyorum ama yine de böyle olmasını seviyorum :) 3-5 sene sonra biz yalvarırız beraber yatalım diye istemez sıpalar :)Bizim bakıcımız daha anlasirken dedi bana. Ramazandan dobra iki hafta köye gitsem bi sıkıntı olur mu diye. Tamam dedim ve gecen yıl iki hafta iznimi o döneme getirdim ama bu yıl eşim Ramazanın son iki haftası izin sl tatile gidelim dedi. Bende anneme sordum Ramazandan sonra iki hafta gökçeye bakar misin diye kabul etti. Ama gökçe Anneanne ile çok vakit gecirmedigi için yabancılıyordu annemi.bende korkuyordum acaba ne olacak die. Dün bakıcı yerine anneme bıraktım gökçeyi çok güzel bakmış ve gökçede hiç ağlamamis. Acayip rahatladım. Bizde annemle çok gorusemiyoruz aramızda 8 saat vareskiden olsa durmazdi ama.buyudukce biliyorlar sanırım. Hatta şuaralar annemi şap şup öpüyor. Biraz evel gitti annemlerde gökçe uyanınca dede ditti demeye başlar :)
Geçmiş olsun canım. Biliyorsun biz aynı nedenden bütün yazı hasta geçirdikİnş geçen hastalıkta alt köpeğin biri patladı inş hasta olmadan çıkarır tam toparlanıyo hop bi daha başa sarıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?