2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Şu son bikaç haftadır böyle aşırı yorgunluk mutsuzluk böyle okuduğunu anlayamama bikaç kere tekrar etmem gerekiyo baş ağrısı tahammülsüzlük uyku bozukluğu unutkanlığım falan var aslında az çok nedenlerini de biliyo gibiyim kafama takıyorum herşeyi ufak tefekte olsa bilemedim napıcam nasıl yapayım

Gökçenin kıyafetleri sonunda geldi ama 153 lira gümrük vergisi ödedim maalesef ekim ayında bir kargo daha geldiği için adıma gümrük vergisi odemek zorunda kaldım ama işin ilginci ilk kargo adres yetersizliğinden iade oldu elime hiç geçmedi kargo kayip ama ben onun yüzünden gümrük vergisi ödedim :/

kızlar civilden alışveriş yapan var mı nerden duydum hatırlamıyorum ama çok kalite değil diye duydum ürünleri gidip görenler bi bilgilendirse de int tn alcam çünkü burda yok
Canim kv almis gecen cocuklara cok iyi olmayabilir ama kotu de degil bence

[QUOTE="oslew, post: 44619586, member:aliyorum.Civiızlar civilden alışveriş yapan var mı nerden duydum hatırlamıyorum ama çok kalite değil diye duydum ürünleri gidip görenler bi bilgilendirse de int tn alcam çünkü burda yok[/QUOTE]
Ben kiximin kiyafetlerini genelde lcw aliyorum.Civil hic almadim .Burada lcw outleti var cok uyguna geliyor.Zaten kusa sure giyiyor simdiye kadar uc ayda bir yeniledik bundan sonra alti ayda bir iki yadindan sonrada yilda bir sifir kiyafet almak gerek

OTE="pufpuff, post: 44620805, member: 435683"]Bizimde yok
Gerçi biara D deterjan talip olur gibi oldu ama sonra ses çıkmadı ondan da
[/QUOTE]
Kız evi naz evi canım bizde eski usuller geçerli ben azcık citlattim sana gerisi sizden artık. Talip olmazsaniz tursusunu kurarim kızımın

Ay okuyayım yazdıkalrınızı dedim çokmuş bitiremedim kızlar annem bugün bendeydi valla kadının arkasından konuştum bugün pişman etti beni
Markete gidecektim betül uyuyunca giderim diyodum yok yok git bakarım dedi gittim gayet güzel bakmış
Yarın misafirim var pasta yapıyorum yok pandispanyayı yapayım yok kremayı çırpayım işim yoksa eğer namaz kılayım mı filan dedi çok şaşırdım :))
Sonra da dediki sabah ben erken kalkıyorum ya kalkınca toz alırım allah allah dedim acaba burayı mı okuyı nedir en son da en iyisi betülle ben gideyim babaannesine sen rahat rahat yap işlerini dedi betülde aşağıda uyumuş bütün öğleden sonra rahat rahat ev temizledim :))

Ben koc burcuyum ama hic tasimiyorum ozelliklerini anlamadim gitti bu isi. Gorumcemle aramizda iki gun var ama daglar var aramızda :))

Sen böyle arada beğenmediğin huyları konuş bak iyi geliyo :)

kızlar civilden alışveriş yapan var mı nerden duydum hatırlamıyorum ama çok kalite değil diye duydum ürünleri gidip görenler bi bilgilendirse de int tn alcam çünkü burda yok
ben gecen hafta aldm iki esofman. İlk defa alisvers yaptm civilden fiyatlar uygun ama

Benim oğlanın coğu kıyafeti civilden sadece bir tanesinin rengi attı götürdüm, fiş de yoktu atmıştım değiştiler başka bir ürünle
O yüzden ben memnunum ama hep mağazadan kumaşına bakarak aldım %100 pamuk olanlardan

D deterjan şuan bi kitap okuyorum. Çocuk resimlerinin dili diye.
Kitapta 3 yaşında bir çocuk için bile anlamlı resim yapamaz yazıyo. El-göz-kalem koordinasyonunu tam sağlayamadıkları için Rasgele karalama yapabilirmiş.4 yaşına doğru insan figürü oluşturabilirlermiş. figür dediğimde çöp adam vari bişeyler.

Bazı çocuklarda detayların benzetilerek çizilmesi ya da daha erken yaşta o yaştan beklenenden daha iyi resimler çıkarması resim zekasının yüksek, ince mıtor becerisinin erken gelişmiş olduğunu gösterirmiş.

2 yaşından sonra çizdiklerine isim vermeye başlarlarmış.

Senin fıstık bu kitaba göre baya erken başlamış gerçekten resim işine :)

keşke bizde götürüp değiştirseymişiz fatura yok diye hiç uğraşmadık bile

Kızlar bebişler koyu renklerle bastıra bastıra aynı yerde karalama yapıyosa. Üst üste binmiş koyu sık çizgiler halinde. Kağıdı duvarı artık nereyi kullanıyolarsa geniş geniş kulanmayıp tek yere takılı kalıyolarsa alarm vericekmişiz.
Şiddetin yansıdığı sevgisiz bi ortamda depresyonlu bi ruh halinde olduklarını gösteriyomuş.
Bizim bebişleree böyle bi durum göreceğimizi hiç sanmam gerçi. Gözbebeklerimiz hepsi :)

Kerem Alp genelde yayıla yayıla karalama yapar:)) Çizginin biri burda biri nerde Allah bilir :))) Çok şükür o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…