Canim kv almis gecen cocuklara cok iyi olmayabilir ama kotu de degil bencekızlar civilden alışveriş yapan var mı nerden duydum hatırlamıyorum ama çok kalite değil diye duydum ürünleri gidip görenler bi bilgilendirse de int tn alcam çünkü burda yok
Bizim de yok talibimiz:))))
Ben yay ama ikizlere takildim dedikoducu
Sen böyle arada beğenmediğin huyları konuş bak iyi geliyo :)Ay okuyayım yazdıkalrınızı dedim çokmuş bitiremedim kızlar annem bugün bendeydi valla kadının arkasından konuştum bugün pişman etti beni
Markete gidecektim betül uyuyunca giderim diyodum yok yok git bakarım dedi gittim gayet güzel bakmış
Yarın misafirim var pasta yapıyorum yok pandispanyayı yapayım yok kremayı çırpayım işim yoksa eğer namaz kılayım mı filan dedi çok şaşırdım :))
Sonra da dediki sabah ben erken kalkıyorum ya kalkınca toz alırım allah allah dedim acaba burayı mı okuyı nedir en son da en iyisi betülle ben gideyim babaannesine sen rahat rahat yap işlerini dedi betülde aşağıda uyumuş bütün öğleden sonra rahat rahat ev temizledim :))
Aynen ya annem yalnız yaşıyo haftada bi kaç akşam bende öyle olunca da bazı hareketler gözüme batıyo işteSen böyle arada beğenmediğin huyları konuş bak iyi geliyo :)
ben gecen hafta aldm iki esofman. İlk defa alisvers yaptm civilden fiyatlar uygun amakızlar civilden alışveriş yapan var mı nerden duydum hatırlamıyorum ama çok kalite değil diye duydum ürünleri gidip görenler bi bilgilendirse de int tn alcam çünkü burda yok
Maşallah, çok şükür ki geçip gitmiş:)Sağolun kızlar teşekkürler
Dün ilaç bile vermedim,ateş çıkmadı şükür..Ve gece 12'de uyudu,sabah 10'da kalktık süperdi
Kocaman maşallah oğluna, o gözler o kirpikler çoook tatlı:))oğlumu gördüyseniz igden kaldırıyorum
keşke bizde götürüp değiştirseymişiz fatura yok diye hiç uğraşmadık bileBenim oğlanın coğu kıyafeti civilden sadece bir tanesinin rengi attı götürdüm, fiş de yoktu atmıştım değiştiler başka bir ürünle
O yüzden ben memnunum ama hep mağazadan kumaşına bakarak aldım %100 pamuk olanlardan
Kerem Alp genelde yayıla yayıla karalama yapar:)) Çizginin biri burda biri nerde Allah bilir :))) Çok şükür o zamanKızlar bebişler koyu renklerle bastıra bastıra aynı yerde karalama yapıyosa. Üst üste binmiş koyu sık çizgiler halinde. Kağıdı duvarı artık nereyi kullanıyolarsageniş geniş kulanmayıp tek yere takılı kalıyolarsa alarm vericekmişiz.
Şiddetin yansıdığı sevgisiz bi ortamda depresyonlu bi ruh halinde olduklarını gösteriyomuş.
Bizim bebişleree böyle bi durum göreceğimizi hiç sanmam gerçi. Gözbebeklerimiz hepsi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?