Cnm çok şükür atlatmışsınız.. Darısı ark. başına. Bu arada evt kemoterapi görüyor. Kefiri söyleyeyim de içsin mutlaka.çok geçmiş olsun canım ya inşallah düşmüştür
canım benim abimde kitle vardı retroperitoneal organlara bitişik küçük bir top büyüklüğünde bu yüzden ameliyatı bi hayli riskliydi kabul ettirecek doktor bulamadık en son çapada masada kalır dedi bir prof o ara bende hastanede çalışıyodum ünlü bir cerrahı vardı hastanenin günlerce kapısında ağladım desem yeri sonra benim çalıştığım bölümün doktoru devreye girdi yakın arkadaşıymış öyle ikna oldu ama ameliyata girerken bile umutlanmayın demişti bize öyle zor günlerdiki abiki en çok tüketen kemoterapiydi (bu arada ark kemoterapi görcekmi bilmiyorum ama kefir yan etkileri için çok ii geliyordu) neyse sürecin sonunda doktorlar bile inanamadı abim çok tutundu hayata bizde öyle hastaymış gibi davranmasına izin vermedik
inşallah arkadaşının ilik bulma sorunu olmaz uyumlu olur ve tedavisi olumlu sonuçlanır
geçmiş olsun canım neyseki diş kaybı olmamış acısıda dinmiş fıstığın
Bence çok önemli bişey olsaydı mutlaka söylerdi size. Sanırım tedbir amaçlı söylemiş. Çok geçmiş olsn.Dun dra gitmistik ya kizimda demir eksikliği vardi ne durumda olduguna bakmak icin kan alindi recepten de alalim uzun zaman olmus bakmayali dedi. Biz tahlillerin sonuclanmasini beklemeden eve geldik tlfnla gorusecektik. Aksam aradi drmuz hira cok iyi dedi buraya kadar tamam, recep viral birsey geciriyor senin cocuklarin hassas domuz gribine cevirmesin diye ilac yazicam dedi. Ben domuz gribi lafini duyunca sok oldum tabi nasil yani gecirdigi virusun domuz gribiyle alakasi var mi dedim. Hayir h1n1 olup olmadigina bakmadik korkulacak birsey yok sadece hassas olduklari icin bi surup yazacam dedi. Sonra biz yazdigi ilaci bulamadik ilac geldigi gibi bitiyormus esim dru aramis muadilini yazsin diye bu arada tekrar sormus durumunu, esime de ayni sekilde birsey yok korkmayin falan demis ama yine de aklimdan cikmadi dunden beri. Siz bu konusmalardan ne cikardiniz kizlar kafam rahat degil.
Birde adini duyunca bile bu kadar korkunca yaşayan insanlari dusundum cok zor. Allah masum kullarini zorda birakmasin bu kara kista ne zorluklarla bogusan insanlar var Rabbim hepsinin yardimcisi olsun.
Ben her buzdolabıma baktığım da görüyorum kioğlumu gördüyseniz igden kaldırıyorum
Peki kalemi burnuna sokan bebeklerin ruh durumu nasıl oluyormuş acaba :)Kızlar bebişler koyu renklerle bastıra bastıra aynı yerde karalama yapıyosa. Üst üste binmiş koyu sık çizgiler halinde. Kağıdı duvarı artık nereyi kullanıyolarsageniş geniş kulanmayıp tek yere takılı kalıyolarsa alarm vericekmişiz.
Şiddetin yansıdığı sevgisiz bi ortamda depresyonlu bi ruh halinde olduklarını gösteriyomuş.
Bizim bebişleree böyle bi durum göreceğimizi hiç sanmam gerçi. Gözbebeklerimiz hepsi :)
ben öğrendiğini farkettiğim an youtube uygulamasını sildim tavsiye ederim :)
Dedesinin tlfnunu ele geçirdiği an yine açıyo direk. Rusça çizgifilm bulmuş bi tane kukuliden oraya nasıl geldiğini anlamadık.
Son izlenenlerde öncelikli çıktığı için açıp açıp onu izliyo dedesini gördükçe. Alamıyoruz da elinden tlfnları saklıyoruz oraya gidince
Kızlar size iki ayrı dalda alakasız iki soru sorucam:)) Eşim birinden köy tavuğu aldı, normalde pek tavuk yemeyiz, binde bir... Kerem alp e verebileyim diye heves ettim. Neyse.. Arkadaşı esime hemen teslim edemeyince buzluğa atmislar bütün tavuğu. Eşim ertesi gün aldı ama tabi donmuş tavuk. Hepsini pisirsem mümkün değil yiyemeyiz. Çözüp parçalasam sağlıklı olmayacak. Napsam bi akıl verin bana.
2. Olarak da yüzüm çok problemli bir yapıya sahip. Doğumdan sonra duzelmisti ama hava değişiminden mi nedir bölge bölge kuruyor, bazı yerlerde sivilceler çıkmaya başladı. Canım sıkıldı. Nemlendirici kullanayim dedim ama kozmetik üzerine bildiğim pek birşey yok. Yüzünüze uyguladığınız krem varsa bana bi bilgi verseniz çok mutlu olucam:))
Bu ikisini istiyorum:))
Kızlar bebişler koyu renklerle bastıra bastıra aynı yerde karalama yapıyosa. Üst üste binmiş koyu sık çizgiler halinde. Kağıdı duvarı artık nereyi kullanıyolarsageniş geniş kulanmayıp tek yere takılı kalıyolarsa alarm vericekmişiz.
Şiddetin yansıdığı sevgisiz bi ortamda depresyonlu bi ruh halinde olduklarını gösteriyomuş.
Bizim bebişleree böyle bi durum göreceğimizi hiç sanmam gerçi. Gözbebeklerimiz hepsi :)
Kızlar benim oğlum da beni hep göz kalemi çekerken görüyodu. Kendi boya kalemlerini gözüne sürmeye çalışıyor. Eşim kurdu aradaki bağlantıyı. Unutana kadar boya kalemi yok. Ayrıca poposu yara oldu çok kaka yapmaktan. Bir hafta arayla 4 köpek dişi 2 azı çıkarmaya karar verince böyle oldu. Ne uyku ne iştah. Resmen kemikleri sayılıyor. Bez bağlamıyorum ben de . Çişi gelince pipisini gösterip banyoya koşmaya başladı. Genelde yetişemiyor ve oyun haline getirdi. Yetişince de kendi kendini alkışlıyor.Ben de hep yorgun hep uykusuz yemek savaşlarından Gazi bir anne işte. Öpüldünüz
Bizde de durum aynı eşim kalktı hazırlanıyo normalde kalkmıyorum ben uykum kaçtı ama betülle annem uyuyo ben kalktım oturuyorumGünaydın kızlar kizim bu gece maşallah uyanmadi tabi benim bünye uykusuzluğa alışınca saat 5.30 da kalktim uykumu almış olarak eşini çocuklarımı gönderdim kizimla baş başa kaldık uyuyor şimdi bende fırsat budur sessiz sessiz islerimi halledeyim hiç uykum yok
benmki baya genis calisiyoKızlar bebişler koyu renklerle bastıra bastıra aynı yerde karalama yapıyosa. Üst üste binmiş koyu sık çizgiler halinde. Kağıdı duvarı artık nereyi kullanıyolarsageniş geniş kulanmayıp tek yere takılı kalıyolarsa alarm vericekmişiz.
ben bulamiyorm internetsz videolar nsl yuklednMaşa ve koca ayıyı mı açıyo acaba bende arada youtobeu dan açıyorum türkçe bulamadım hep rusça çıkıyo
Telefona video olarak niloya yükledik biz ibternetten değil ordan açıyorum aklında bulunsun
Hepsini kullanmışsın buyük ihtimalle canım ben geriden geldiğim için
Ben öyle durumda hepsini pişirim koyarım tekrar buzluğa arkadaşların dediği gibi de çabuk tüketmeye çalışırım
Allah allah günün birinde betülün her kapıya bir çizgi attıpına sevineceğim hiç aklıma gelmezdi :)
Çok geçmiş olsun canım pişik çok fena oluyo bi deda betülde yavrum çiş yaparken bile ağlıyodu yanıyodu artık altı
Bu sebeple bezi bırakır belki tuvalete yapıyomuş en aZından
Bizde de durum aynı eşim kalktı hazırlanıyo normalde kalkmıyorum ben uykum kaçtı ama betülle annem uyuyo ben kalktım oturuyorum
yok canım ihmalkarlık olur mu daha küçücükler.Teşekkür ederim canım bilgilendirmis oldun beni ben hiç arastirmadim bu konuyu ihmalkarmiyim neyim gerçi bu hafta yoğunum bide yarım gün bakıcı var onunla da uğraşıyorum. Neyseki kızımın burda senin gibi ilgili bir teyzesi var
sahi hiç dikkat etmemiştim buna. Bir daha gökçenin yanında gözüme kalem falan çrkmicem. Geçmiş olsun ataya da kuzular çok zorlanıyolarKızlar benim oğlum da beni hep göz kalemi çekerken görüyodu. Kendi boya kalemlerini gözüne sürmeye çalışıyor. Eşim kurdu aradaki bağlantıyı. Unutana kadar boya kalemi yok. Ayrıca poposu yara oldu çok kaka yapmaktan. Bir hafta arayla 4 köpek dişi 2 azı çıkarmaya karar verince böyle oldu. Ne uyku ne iştah. Resmen kemikleri sayılıyor. Bez bağlamıyorum ben de . Çişi gelince pipisini gösterip banyoya koşmaya başladı. Genelde yetişemiyor ve oyun haline getirdi. Yetişince de kendi kendini alkışlıyor.Ben de hep yorgun hep uykusuz yemek savaşlarından Gazi bir anne işte. Öpüldünüz
evet önce maşayla başlıyo ordan atlaya atlaya bir sürü çizgifilm :)Maşa ve koca ayıyı mı açıyo acaba bende arada youtobeu dan açıyorum türkçe bulamadım hep rusça çıkıyo
Telefona video olarak niloya yükledik biz ibternetten değil ordan açıyorum aklında bulunsun
Hepsini kullanmışsın buyük ihtimalle canım ben geriden geldiğim için
Ben öyle durumda hepsini pişirim koyarım tekrar buzluğa arkadaşların dediği gibi de çabuk tüketmeye çalışırım
Allah allah günün birinde betülün her kapıya bir çizgi attıpına sevineceğim hiç aklıma gelmezdi :)
Çok geçmiş olsun canım pişik çok fena oluyo bi deda betülde yavrum çiş yaparken bile ağlıyodu yanıyodu artık altı
Bu sebeple bezi bırakır belki tuvalete yapıyomuş en aZından
Bizde de durum aynı eşim kalktı hazırlanıyo normalde kalkmıyorum ben uykum kaçtı ama betülle annem uyuyo ben kalktım oturuyorum
Sen kurbanımdınBen her buzdolabıma baktığım da görüyorum ki
ben de neye yapma desem daha çok yapıyor, artık ses etmiyorum kendi bırakıyor, yoksa inatlaşmaya gidiyorSabh sabh agliyorm acidan iki eliyle tutup cekiyo saclarmi yapma aciyo diyorm dha cok yapiyo napicm ben napmak gerekiyo internetten bakiyorm bi sonuc bulamiyorm
N11 de hepsiburada da daha uygun canım. Onları takip ediyoruz biz sürekli. Kampanyalar oluyo. kampanya gördüğümüzde alıyoruz direk. Fiyatlar arttı gerçektenkızlar bebek bezini nerden alıyorsunuz fiyatlar almış başını gitmiş, 5+ için bakıyorum neredeyse tane 1 tl satıyorlar
ben de n11den alıyordum ama artık orası da avantajlı olmaktan çıkmışN11 de hepsiburada da daha uygun canım. Onları takip ediyoruz biz sürekli. Kampanyalar oluyo. kampanya gördüğümüzde alıyoruz direk. Fiyatlar arttı gerçekten
kızlar bebek bezini nerden alıyorsunuz fiyatlar almış başını gitmiş, 5+ için bakıyorum neredeyse tane 1 tl satıyorlar
ben de n11den alıyordum ama artık orası da avantajlı olmaktan çıkmış
şok ve a101 de avantaj pak var 16.90 bütün o kutululara falan aynı paraya denk geliyo hep hesaplıyorum diğerleriyle ben genelde onları tercih ediyorum ama 5+ yok sanırım 5-6 diye gidiyokızlar bebek bezini nerden alıyorsunuz fiyatlar almış başını gitmiş, 5+ için bakıyorum neredeyse tane 1 tl satıyorlar
yaşıcaz yaşıcaz bi kaç ayaSen kurbanımdın
ay ne güzeldi tekrar çekiliş heyecanı yaşasak:)
bizde n11 veya hepsi buradadan alıyoruz ama ben pek ilgili değilim eşimin takibinde o işler hatta bezi ne kdr kaldı flnda diye sorar hep siparişi ayarlarkızlar bebek bezini nerden alıyorsunuz fiyatlar almış başını gitmiş, 5+ için bakıyorum neredeyse tane 1 tl satıyorlar
Bim denedim ama çok kötü1 lira diyince sen ihtimal vermediydim
Gerçi 5+ olunca saha fiyatta artıyo.
Bim beze mi geçsek napsak
Banada onu diyip duruyolar primaya boşuna para veriyosun bim bez hepsinden iyi diye.Bim denedim ama çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?