2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
OTE="Akaibu, post: 44624491, member: 671571"] D deterjan şuan bi kitap okuyorum. Çocuk resimlerinin dili diye.
Kitapta 3 yaşında bir çocuk için bile anlamlı resim yapamaz yazıyo. El-göz-kalem koordinasyonunu tam sağlayamadıkları için Rasgele karalama yapabilirmiş.4 yaşına doğru insan figürü oluşturabilirlermiş. figür dediğimde çöp adam vari bişeyler.

Bazı çocuklarda detayların benzetilerek çizilmesi ya da daha erken yaşta o yaştan beklenenden daha iyi resimler çıkarması resim zekasının yüksek, ince mıtor becerisinin erken gelişmiş olduğunu gösterirmiş.

2 yaşından sonra çizdiklerine isim vermeye başlarlarmış.

Senin fıstık bu kitaba göre baya erken başlamış gerçekten resim işine :)[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım bilgilendirmis oldun beni ben hiç arastirmadim bu konuyu ihmalkarmiyim neyim gerçi bu hafta yoğunum bide yarım gün bakıcı var onunla da uğraşıyorum. Neyseki kızımın burda senin gibi ilgili bir teyzesi var

Cnm çok şükür atlatmışsınız.. Darısı ark. başına. Bu arada evt kemoterapi görüyor. Kefiri söyleyeyim de içsin mutlaka.

Bence çok önemli bişey olsaydı mutlaka söylerdi size. Sanırım tedbir amaçlı söylemiş. Çok geçmiş olsn.

oğlumu gördüyseniz igden kaldırıyorum
Ben her buzdolabıma baktığım da görüyorum ki
Peki kalemi burnuna sokan bebeklerin ruh durumu nasıl oluyormuş acaba :)
pufpuff ve D deterjan çoook geçmiş olsun bebeklerinize...

Kızlar benim oğlum da beni hep göz kalemi çekerken görüyodu. Kendi boya kalemlerini gözüne sürmeye çalışıyor. Eşim kurdu aradaki bağlantıyı. Unutana kadar boya kalemi yok. Ayrıca poposu yara oldu çok kaka yapmaktan. Bir hafta arayla 4 köpek dişi 2 azı çıkarmaya karar verince böyle oldu. Ne uyku ne iştah. Resmen kemikleri sayılıyor. Bez bağlamıyorum ben de . Çişi gelince pipisini gösterip banyoya koşmaya başladı. Genelde yetişemiyor ve oyun haline getirdi. Yetişince de kendi kendini alkışlıyor.Ben de hep yorgun hep uykusuz yemek savaşlarından Gazi bir anne işte. Öpüldünüz

Günaydın kızlar kizim bu gece maşallah uyanmadi tabi benim bünye uykusuzluğa alışınca saat 5.30 da kalktim uykumu almış olarak eşini çocuklarımı gönderdim kizimla baş başa kaldık uyuyor şimdi bende fırsat budur sessiz sessiz islerimi halledeyim hiç uykum yok

Maşa ve koca ayıyı mı açıyo acaba bende arada youtobeu dan açıyorum türkçe bulamadım hep rusça çıkıyo
Telefona video olarak niloya yükledik biz ibternetten değil ordan açıyorum aklında bulunsun

Hepsini kullanmışsın buyük ihtimalle canım ben geriden geldiğim için
Ben öyle durumda hepsini pişirim koyarım tekrar buzluğa arkadaşların dediği gibi de çabuk tüketmeye çalışırım

Allah allah günün birinde betülün her kapıya bir çizgi attıpına sevineceğim hiç aklıma gelmezdi :)

Çok geçmiş olsun canım pişik çok fena oluyo bi deda betülde yavrum çiş yaparken bile ağlıyodu yanıyodu artık altı
Bu sebeple bezi bırakır belki tuvalete yapıyomuş en aZından

Bizde de durum aynı eşim kalktı hazırlanıyo normalde kalkmıyorum ben uykum kaçtı ama betülle annem uyuyo ben kalktım oturuyorum

benmki baya genis calisiyo
ben bulamiyorm internetsz videolar nsl yukledn

Sabh sabh agliyorm acidan iki eliyle tutup cekiyo saclarmi yapma aciyo diyorm dha cok yapiyo napicm ben napmak gerekiyo internetten bakiyorm bi sonuc bulamiyorm

yok canım ihmalkarlık olur mu daha küçücükler.
Geçenlerde tvde bi pedagpg çocukların yaptığı resimleri yorumluyodu. Gökçede eline kalemi alınca yaptıklarını yorumlarım dedim güya. Ama erken davranmışım 4-5 yaşından önce pek yorumlancak bişeyler çizmiyolarmış zaten :))

sahi hiç dikkat etmemiştim buna. Bir daha gökçenin yanında gözüme kalem falan çrkmicem. Geçmiş olsun ataya da kuzular çok zorlanıyolar

evet önce maşayla başlıyo ordan atlaya atlaya bir sürü çizgifilm :)

Sabh sabh agliyorm acidan iki eliyle tutup cekiyo saclarmi yapma aciyo diyorm dha cok yapiyo napicm ben napmak gerekiyo internetten bakiyorm bi sonuc bulamiyorm
ben de neye yapma desem daha çok yapıyor, artık ses etmiyorum kendi bırakıyor, yoksa inatlaşmaya gidiyor

kızlar bebek bezini nerden alıyorsunuz fiyatlar almış başını gitmiş, 5+ için bakıyorum neredeyse tane 1 tl satıyorlar

kızlar bebek bezini nerden alıyorsunuz fiyatlar almış başını gitmiş, 5+ için bakıyorum neredeyse tane 1 tl satıyorlar
N11 de hepsiburada da daha uygun canım. Onları takip ediyoruz biz sürekli. Kampanyalar oluyo. kampanya gördüğümüzde alıyoruz direk. Fiyatlar arttı gerçekten

N11 de hepsiburada da daha uygun canım. Onları takip ediyoruz biz sürekli. Kampanyalar oluyo. kampanya gördüğümüzde alıyoruz direk. Fiyatlar arttı gerçekten
ben de n11den alıyordum ama artık orası da avantajlı olmaktan çıkmış

şok ve a101 de avantaj pak var 16.90 bütün o kutululara falan aynı paraya denk geliyo hep hesaplıyorum diğerleriyle ben genelde onları tercih ediyorum ama 5+ yok sanırım 5-6 diye gidiyo

Sen kurbanımdın
ay ne güzeldi tekrar çekiliş heyecanı yaşasak:)
yaşıcaz yaşıcaz bi kaç aya

bizde n11 veya hepsi buradadan alıyoruz ama ben pek ilgili değilim eşimin takibinde o işler hatta bezi ne kdr kaldı flnda diye sorar hep siparişi ayarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…