şaşırdım da canım kitapçıkta öyle bişey yazmasına. Acaba -18den daha yüksek bi sıcaklıkta mı çalışıyo ki. Ben besin kimyası gördüm. Kırmızı et için çiğ halde -18 derecede genel bilgi 3-4 ay kimi kurumlar 1 yıl süreye kadar saklanabilir der hatta. Tavukta bu süre biraz daha uzun. Hatta fazla kalması durumunda oluşan kimyasal reaksiyonlara kadar gördüm.Evet canım buzdolabının derindonduru kullanım klavuzlarinda öyle yazıyor ve bende öyle yapıyorum
bnde fazla hasliyorm yarisini buzluga koyuyorm.Ben donducuya pek cok sey atarim gerci kixim dogduktan sonra pek atamadim ama.Baya pratik oluyor mesrla nohut k.fasulye vs bile koyarim
Annemin dolapta kurbandan et var bisey olmuyo ben tavuktan korktgm icn hemen tukentmekten yanayim. Gecenlerde kasaptan tavuk aldm dedmki bnu buzluga koysam nekdr durur son kullanma tarihinede 10 gun falan vardi. Adam dediki 3 ay durur bisey olmazşaşırdım da canım kitapçıkta öyle bişey yazmasına. Acaba -18den daha yüksek bi sıcaklıkta mı çalışıyo ki. Ben besin kimyası gördüm. Kırmızı et için çiğ halde -18 derecede genel bilgi 3-4 ay kimi kurumlar 1 yıl süreye kadar saklanabilir der hatta. Tavukta bu süre biraz daha uzun. Hatta fazla kalması durumunda oluşan kimyasal reaksiyonlara kadar gördüm.
Tabi yine için nasıl rahat ediyosa öyle yapmalı.
Cok rahat oluyor.hioluyor.Yazdapost: 44616902 .!.:bnde fazla hasliyorm yarisini buzluga koyuyorm.
Bizim de var kiyma az bisey.Hatta elifece icin bike az bi kiyma koymustum.Benim bildigim buzdolabin dondurucusu ile derin dondurucuda sakkanma sureleri degisiklik gosteriyor buzdolabin ki daha kisahiraysen .!.:Annemin dolapta kurbandan et var bisey olmuyo ben tavuktan korktgm icn hemen tukentmekten yanayim. Gecenlerde kasaptan tavuk aldm dedmki bnu buzluga koysam nekdr durur son kullanma tarihinede 10 gun falan vardi. Adam dediki 3 ay durur bisey olmaz
her yerde farklı bilgiler var aslında. Depolama şartlarına uyduktan sonra 1 yıla kadar saklanabilir tavuk eti denir. Tabi daha erken tüketmek daha iyi.Annemin dolapta kurbandan et var bisey olmuyo ben tavuktan korktgm icn hemen tukentmekten yanayim. Gecenlerde kasaptan tavuk aldm dedmki bnu buzluga koysam nekdr durur son kullanma tarihinede 10 gun falan vardi. Adam dediki 3 ay durur bisey olmaz
İnşallah canım dişler çok zorluyorteeşekkür ederim canım 6 ya kadar çıkacakmış sonuçlar.. bizim 7 tane dişimiz var fazla çıkmadı damakları şiş muhtemelen dişten diye düşünüyorum yemeyince büyük tuvaletine de çıkamıyor akşamları yedirmeye çalışıyorum zar sor işte.. inşallah geçer gider...
sevindim canım çok şükür@yaz yagmuru sana yazınca kızımda whatsapptan sonucun negatif olduğunu yazdı. çok şükür..
çok geçmiş olsun canım inşallah gerek kalmaz
Geçmiş olsun canım sizede. gerek kalmaz inşallah
Geçmiş olsun canım, inşallah doktora gitmeden atlatirsiniz.
Geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatır Efe
insallah canm gecmis olsunn
sırf yatış özelliği için oto koltuğuna 300 lira fazla vermeye değer mi sizce?
teşekkür ederim canım..@sglbnt gözünüz aydın olsun canım
Yalnız varya harika bi bakışı var gerçektenoğlumu gördüyseniz igden kaldırıyorum
oğlumu gördüyseniz igden kaldırıyorum
O yüzden gelinim yok sanırım:)Yalnız varya harika bi bakışı var gerçekten
ben göremedim o yüzden bir şey diyemiyorum..tabiki de oğlum bana benzemiyor:) söyleyebilirsiniz rahatlıkla
Benim bazı aldıklarım çok güzel çıktı bazıları kötü çıktı rengi attı falan. Çokta iyi değil bencede kalitelerikızlar civilden alışveriş yapan var mı nerden duydum hatırlamıyorum ama çok kalite değil diye duydum ürünleri gidip görenler bi bilgilendirse de int tn alcam çünkü burda yok
Baktım bişey beğenemedim zaten :)Benim bazı aldıklarım çok güzel çıktı bazıları kötü çıktı rengi attı falan. Çokta iyi değil bencede kaliteleri
Canim 0-1 yaş arasında civilden güzel esfofmanlar buluyordum ben gökçe için ama artık düzgüncene bişey bulamıyorum. Nigdede de bi civil bi lcw varkızlar civilden alışveriş yapan var mı nerden duydum hatırlamıyorum ama çok kalite değil diye duydum ürünleri gidip görenler bi bilgilendirse de int tn alcam çünkü burda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?