Ben de senin gibi yapıyorum canım önemli olan buzluktan çıkardığımız bir şeyi çözüp tekrar buzlukta saklamamak tüketmek gerekiyorEt tavuk balik vs nasil kullanacaksam yani bazen pisirip bazen cig bazen kofte seklinde buzluga atiyorum. Buzluktan cikarinca cozulmesini beklemeden pisiriyorum. Bir daha da kesinlikle buzluga koymuyorum. Simdi mutfagin ustalarina soruyorum dogru mu yapiyor musum yoksa var mi eksigim
Sanırım bunu yapmak gerekiyor anlaması için:))@hiraysen bende doğrayıp buzdolabı poşetine koyup buzluğa atıyorum çıkarınca çözdürmeden tencereye
@yazyagmuru sen bigün hiçbişey elleme evde yemekte yapma heryer dağınık kalsın uzan dinlen akşamda dersin dinlendim ben diye
Canım belki küçük bir enfeksiyon çıkmıştır ilerlememesi için Dr ilaç vermek istemiştir domuz gribi olsa çok hasta olur yüksek ateş olur Allah korusunDun dra gitmistik ya kizimda demir eksikliği vardi ne durumda olduguna bakmak icin kan alindi recepten de alalim uzun zaman olmus bakmayali dedi. Biz tahlillerin sonuclanmasini beklemeden eve geldik tlfnla gorusecektik. Aksam aradi drmuz hira cok iyi dedi buraya kadar tamam, recep viral birsey geciriyor senin cocuklarin hassas domuz gribine cevirmesin diye ilac yazicam dedi. Ben domuz gribi lafini duyunca sok oldum tabi nasil yani gecirdigi virusun domuz gribiyle alakasi var mi dedim. Hayir h1n1 olup olmadigina bakmadik korkulacak birsey yok sadece hassas olduklari icin bi surup yazacam dedi. Sonra biz yazdigi ilaci bulamadik ilac geldigi gibi bitiyormus esim dru aramis muadilini yazsin diye bu arada tekrar sormus durumunu, esime de ayni sekilde birsey yok korkmayin falan demis ama yine de aklimdan cikmadi dunden beri. Siz bu konusmalardan ne cikardiniz kizlar kafam rahat degil.
Birde adini duyunca bile bu kadar korkunca yaşayan insanlari dusundum cok zor. Allah masum kullarini zorda birakmasin bu kara kista ne zorluklarla bogusan insanlar var Rabbim hepsinin yardimcisi olsun.
Geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar sonucunuz benim hastaligimda çok uzadı korkmaya başladım olmazsa randevu alıp gideyim bende dravalla domuz gribi p.tesiden beri benim kabusum oldu.. haftasonu büyük kızım Büşra halasının kızıyla beraber dogum gününe gitmişler pazar günü halasının kızı ateşler içindeymiş. dr gitmişler tahlil yapılmış h1n1 e rastlanmış evde karantinada şimdi.. beraber oldukları bütün arkadaşlarını okul müdürü çağırıp hepsini tahlil sonucunu getirmeden okula giremezsiniz demiş. dün Büşraya test yaptırdık bugün çıkacak. beklemedeyiz. Elif Hira evde olduğundan dolayı babasında kalıyor. eve de gelemiyor kuzumsize de geçmiş olsun.. domuz gribini normal gripmiş gibi bol sıvı tüketerek dinlenerek evde her şeyini ayırmak gerekiyormuş. ilacı halası bulamadı benim tanıdığım eczaneye sordum 2 kutu vardı ayırttırdım 1 kutusunu o aldı eğer çıkarsa diğer kutuyu da ben alacağım. inşallah çıkmaz bir daha..kronik hastalığı olanlar çok dikkatli olmalıymış. ne çok uzun yazdım kusura bakmayın..
hay Allah ya insan üzülüyor akşamda birşey yemedi muzu severdi verdim onu da yemedi siz de diş durumu varmı canım ondanmi acaba inşallah dönemseldir duzelirler bir de yanında olsanda durum aynı canım değişmiyor üzme kendinibizimki de oyle canım yaa. ben işten gidince beni emdi.. ben yemek yerken birkaç parça ondan aldı sonra oyunla çorba içirdim. babası da gündüz sadece kahvaltı yaptığını sadece su içtiğini söyledi.. böyle olunca çalıştığım için evde olmadığım için kendimi suçluyorum. inşallah bu dönemlerini atlatırlar en kısa sürede..
Kan tahlili yapilinca direk cikiyor mu h1n1. Yani biz kan tahlili yaptirdik viral bir enfeksiyon geciriyor dedi h1n1 olup olmadigina bakmadik dedivalla domuz gribi p.tesiden beri benim kabusum oldu.. haftasonu büyük kızım Büşra halasının kızıyla beraber dogum gününe gitmişler pazar günü halasının kızı ateşler içindeymiş. dr gitmişler tahlil yapılmış h1n1 e rastlanmış evde karantinada şimdi.. beraber oldukları bütün arkadaşlarını okul müdürü çağırıp hepsini tahlil sonucunu getirmeden okula giremezsiniz demiş. dün Büşraya test yaptırdık bugün çıkacak. beklemedeyiz. Elif Hira evde olduğundan dolayı babasında kalıyor. eve de gelemiyor kuzumsize de geçmiş olsun.. domuz gribini normal gripmiş gibi bol sıvı tüketerek dinlenerek evde her şeyini ayırmak gerekiyormuş. ilacı halası bulamadı benim tanıdığım eczaneye sordum 2 kutu vardı ayırttırdım 1 kutusunu o aldı eğer çıkarsa diğer kutuyu da ben alacağım. inşallah çıkmaz bir daha..kronik hastalığı olanlar çok dikkatli olmalıymış. ne çok uzun yazdım kusura bakmayın..
Yanlis yazmisim bisey olmaz hatta misafirin filan geldiginde pratik olurkkartal, post: 4461olur, member: 530028"]ıspanaklı börek yapsan ve dolaba atsan bişi olur :))))))))))
2009 dan beri her yil ayni kabusKan tahlili yapilinca direk cikiyor mu h1n1. Yani biz kan tahlili yaptirdik viral bir enfeksiyon geciriyor dedi h1n1 olup olmadigina bakmadik dedi
inşallah temiz çıkar sonucu canım ya. Diğer çocukta çabuk iyileşir inşallah.valla domuz gribi p.tesiden beri benim kabusum oldu.. haftasonu büyük kızım Büşra halasının kızıyla beraber dogum gününe gitmişler pazar günü halasının kızı ateşler içindeymiş. dr gitmişler tahlil yapılmış h1n1 e rastlanmış evde karantinada şimdi.. beraber oldukları bütün arkadaşlarını okul müdürü çağırıp hepsini tahlil sonucunu getirmeden okula giremezsiniz demiş. dün Büşraya test yaptırdık bugün çıkacak. beklemedeyiz. Elif Hira evde olduğundan dolayı babasında kalıyor. eve de gelemiyor kuzumsize de geçmiş olsun.. domuz gribini normal gripmiş gibi bol sıvı tüketerek dinlenerek evde her şeyini ayırmak gerekiyormuş. ilacı halası bulamadı benim tanıdığım eczaneye sordum 2 kutu vardı ayırttırdım 1 kutusunu o aldı eğer çıkarsa diğer kutuyu da ben alacağım. inşallah çıkmaz bir daha..kronik hastalığı olanlar çok dikkatli olmalıymış. ne çok uzun yazdım kusura bakmayın..
Insallah oyledir canim korktum ben yinedeBen de senin gibi yapıyorum canım önemli olan buzluktan çıkardığımız bir şeyi çözüp tekrar buzlukta saklamamak tüketmek gerekiyor
Sanırım bunu yapmak gerekiyor anlaması için:))
Canım belki küçük bir enfeksiyon çıkmıştır ilerlememesi için Dr ilaç vermek istemiştir domuz gribi olsa çok hasta olur yüksek ateş olur Allah korusun
Geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar sonucunuz benim hastaligimda çok uzadı korkmaya başladım olmazsa randevu alıp gideyim bende dra
hay Allah ya insan üzülüyor akşamda birşey yemedi muzu severdi verdim onu da yemedi siz de diş durumu varmı canım ondanmi acaba inşallah dönemseldir duzelirler bir de yanında olsanda durum aynı canım değişmiyor üzme kendini
Anlamadim ki birseyinşallah temiz çıkar sonucu canım ya. Diğer çocukta çabuk iyileşir inşallah.
@cann10 öyle normal gripten ona çevirme gibi bişey olmaz ki. Virüs ya o dur ya başkadır. Madem öyle tekrar kan alsa emin olmak için test yapsa ya doktor. Olabilir diyerek durduk yere ilaç verilir mi :/ öyleysede zaten karantinaya alıyolar. Bence değildir sizin ki ben anlamadım sizin doktoru
Nasıl yani 1 ay buzlukta mı?@cann10 evet canım doğru yapıyorsun. et türlerini çiğ koydugunda bir ay içinde tüketmek gerekiyor eğer pisirdiysen süre bir ay daha uzuyor.
teeşekkür ederim canım 6 ya kadar çıkacakmış sonuçlar.. bizim 7 tane dişimiz var fazla çıkmadı damakları şiş muhtemelen dişten diye düşünüyorum yemeyince büyük tuvaletine de çıkamıyor akşamları yedirmeye çalışıyorum zar sor işte.. inşallah geçer gider...Ben de senin gibi yapıyorum canım önemli olan buzluktan çıkardığımız bir şeyi çözüp tekrar buzlukta saklamamak tüketmek gerekiyor
Sanırım bunu yapmak gerekiyor anlaması için:))
Canım belki küçük bir enfeksiyon çıkmıştır ilerlememesi için Dr ilaç vermek istemiştir domuz gribi olsa çok hasta olur yüksek ateş olur Allah korusun
Geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar sonucunuz benim hastaligimda çok uzadı korkmaya başladım olmazsa randevu alıp gideyim bende dra
hay Allah ya insan üzülüyor akşamda birşey yemedi muzu severdi verdim onu da yemedi siz de diş durumu varmı canım ondanmi acaba inşallah dönemseldir duzelirler bir de yanında olsanda durum aynı canım değişmiyor üzme kendini
Bende senin gibi yapıyorum şükür bir sknti da yasamadimEt tavuk balik vs nasil kullanacaksam yani bazen pisirip bazen cig bazen kofte seklinde buzluga atiyorum. Buzluktan cikarinca cozulmesini beklemeden pisiriyorum. Bir daha da kesinlikle buzluga koymuyorum. Simdi mutfagin ustalarina soruyorum dogru mu yapiyor musum yoksa var mi eksigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?