2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kkartal, post: 44611617, member: 530028"]ıspanaklı börek yapsan ve dolaba atsan bişi olur :))))))))))

Ben de senin gibi yapıyorum canım önemli olan buzluktan çıkardığımız bir şeyi çözüp tekrar buzlukta saklamamak tüketmek gerekiyor
Sanırım bunu yapmak gerekiyor anlaması için:))
Canım belki küçük bir enfeksiyon çıkmıştır ilerlememesi için Dr ilaç vermek istemiştir domuz gribi olsa çok hasta olur yüksek ateş olur Allah korusun
Geçmiş olsun canım inşallah temiz çıkar sonucunuz benim hastaligimda çok uzadı korkmaya başladım olmazsa randevu alıp gideyim bende dra
hay Allah ya insan üzülüyor akşamda birşey yemedi muzu severdi verdim onu da yemedi siz de diş durumu varmı canım ondanmi acaba inşallah dönemseldir duzelirler bir de yanında olsanda durum aynı canım değişmiyor üzme kendini

Kan tahlili yapilinca direk cikiyor mu h1n1. Yani biz kan tahlili yaptirdik viral bir enfeksiyon geciriyor dedi h1n1 olup olmadigina bakmadik dedi

inşallah temiz çıkar sonucu canım ya. Diğer çocukta çabuk iyileşir inşallah.
@cann10 öyle normal gripten ona çevirme gibi bişey olmaz ki. Virüs ya o dur ya başkadır. Madem öyle tekrar kan alsa emin olmak için test yapsa ya doktor. Olabilir diyerek durduk yere ilaç verilir mi :/ öyleysede zaten karantinaya alıyolar. Bence değildir sizin ki ben anlamadım sizin doktoru

Insallah oyledir canim korktum ben yinede

Anlamadim ki birsey Simdi, kan tahlilini herhangi bir sebepten istemedi, hiradan isteyince recebede bakalim coktandir bakmamisiz dedi. Sonuc icinse viral birsey geciriyor senin cocuklar hassas domuz gribine cevirmesin dedi ustunde duruncada korkulacak birsey yok dedi israrla h1n1 olup olmadigina bakmadik dedi birde. Kafami corba etti

Ekstra bir durumda yok recepte her zamanki gibi burun akintisi ve oksurugu var. Ates halsizlik hapsirik tiksirik vs yok. Olmadi mesaj atayim dra kafami bulandirdi

@cann10 evet canım doğru yapıyorsun. et türlerini çiğ koydugunda bir ay içinde tüketmek gerekiyor eğer pisirdiysen süre bir ay daha uzuyor.

[QUOT="Akaibu, post: 44615789, member: 671571"]Nasıl yani 1 ay buzlukta mı?[/QUOTE]
Evet canım buzdolabının derindonduru kullanım klavuzlarinda öyle yazıyor ve bende öyle yapıyorum

@ Akaibu ciyden koydugumuz sebze ile şok haşlama yapıp koydugumuzdan bile süre değişiyor

teeşekkür ederim canım 6 ya kadar çıkacakmış sonuçlar.. bizim 7 tane dişimiz var fazla çıkmadı damakları şiş muhtemelen dişten diye düşünüyorum yemeyince büyük tuvaletine de çıkamıyor akşamları yedirmeye çalışıyorum zar sor işte.. inşallah geçer gider...

Bende senin gibi yapıyorum şükür bir sknti da yasamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…