fiyat olarak çok büyük farklar yok artık aradaBanada onu diyip duruyolar primaya boşuna para veriyosun bim bez hepsinden iyi diye.
Bİzim popomuz kıymetli primadan aşağısını kullanamıyoruz diyorum
Batacak değiliz ya bi bez parasıyla :)
Dgdugundan beri prima kullaniyorum ama bikere huggiesin kizlar icn olanindan aldm cok guzl gorndu gozume minili falan. Almaz olaydm yara oldu resmen bel banti yuzunden. Tekrar prima aldm snrageceleri çıkmaya başlayınca huggies aldım iki gündür onda da çıkıyornapcamı bilemiyorum
geceleri fuu fuu dersen tabi çıkar
Dgdugundan beri prima kullaniyorum ama bikere huggiesin kizlar icn olanindan aldm cok guzl gorndu gozume minili falan. Almaz olaydm yara oldu resmen bel banti yuzunden. Tekrar prima aldm snrageceleri çıkmaya başlayınca huggies aldım iki gündür onda da çıkıyornapcamı bilemiyorum
geceleri fuu fuu dersen tabi çıkar
İlginçmiş arda turuncu rengi elinden bırakmıyor bende rengin anlamına bakacaktım.Kızlar bebişler koyu renklerle bastıra bastıra aynı yerde karalama yapıyosa. Üst üste binmiş koyu sık çizgiler halinde. Kağıdı duvarı artık nereyi kullanıyolarsageniş geniş kulanmayıp tek yere takılı kalıyolarsa alarm vericekmişiz.
Şiddetin yansıdığı sevgisiz bi ortamda depresyonlu bi ruh halinde olduklarını gösteriyomuş.
Bizim bebişleree böyle bi durum göreceğimizi hiç sanmam gerçi. Gözbebeklerimiz hepsi :)
Hiç bakmadım açıkcası fiyatlara:)fiyat olarak çok büyük farklar yok artık arada
Tabi her çocuk farklı olur ama kitaba göre bu yaşlarda renkleri çok ayırt edemiyolarmış. Sadece ana renkleri ayırt ediyolarmış. 3 yaşına doğru seçicilik kazanıyolarmış. Hepsini okuyamadım daha ama şuana kadar okuduğum yerde canlı renkleri seçen çocukların mutlu olduğu yazıyo.İlginçmiş arda turuncu rengi elinden bırakmıyor bende rengin anlamına bakacaktım.
Televzzynda izlemistim zahide yetiste sanirm ayni kisinin kitabni okuyosn canmTabi her çocuk farklı olur ama kitaba göre bu yaşlarda renkleri çok ayırt edemiyolarmış. Sadece ana renkleri ayırt ediyolarmış. 3 yaşına doğru seçicilik kazanıyolarmış. Hepsini okuyamadım daha ama şuana kadar okuduğum yerde canlı renkleri seçen çocukların mutlu olduğu yazıyo.
Bide şey çok hoşuma gitti. Hani çocuklar insanları. Hayvanları falan evler kadar büyük kocaman çizerler ya. Bunu insanların evlerden daha önemli olduğunu düşündükleri için yaparlarmış.
Kulakları büyük çizen çocuklar aile içinde çok fazla eleştiriye mağruz kalan çocuklarmış.
Çok ilginç bilgiler var
Karalıyo karaliyo ağaç diyoTabi her çocuk farklı olur ama kitaba göre bu yaşlarda renkleri çok ayırt edemiyolarmış. Sadece ana renkleri ayırt ediyolarmış. 3 yaşına doğru seçicilik kazanıyolarmış. Hepsini okuyamadım daha ama şuana kadar okuduğum yerde canlı renkleri seçen çocukların mutlu olduğu yazıyo.
Bide şey çok hoşuma gitti. Hani çocuklar insanları. Hayvanları falan evler kadar büyük kocaman çizerler ya. Bunu insanların evlerden daha önemli olduğunu düşündükleri için yaparlarmış.
Kulakları büyük çizen çocuklar aile içinde çok fazla eleştiriye mağruz kalan çocuklarmış.
Çok ilginç bilgiler var
trt1 de görmüştüm ben de ama muhtemelen başka yerlere de gidiyodur. Ali Çankırılı pedagogun adı.Televzzynda izlemistim zahide yetiste sanirm ayni kisinin kitabni okuyosn canm
Bende merak ettim dun instagramdan bakiyim dedim instagramda hesabi yok siz görebiliyor musunuz@Apriori123 nerelersin ynemi terkettn gttin bizi
Karalıyo karaliyo ağaç diyo
Çocuğunun her farklı çizdiği şeye sevinen bir kendimi sanıyordum adamlar bu konuda kitap yazmış vay be
yukarı aşağı sağa sola doğru karalıyolar ya şimdi.
bu ana rahminde suyun içinde kesintisiz hareket halinde oldukları içinmiş.
Bizim şimdi beklememiz gereken gelişme çocuğun sarmal şekilde karalamasıymış.
sarmal yapıya geçmeleri bağımsız bir kişiliğe adım attıklarını gösteriyomuş.
şimdi bende paronayak gibi her çizgisini incelerim sıpanın
eşimde güya resim defteri almış. her gün bi sayfasını karalasın büyüyünce gösterelim dedi. deffterin önüne oturuyo sayfayı karalıyo azıcık. sonra başka sayfa açıyo. 2 günde yarısını karaladı zaten :)Hira karariliyo bi defter var butn sayfalari dolmus. Malesef renk secemiyo ben ne verirsem onunla karaliyo. Dun sabh cizdgi duvari cifle sildm. Bi baktm baska yeri boyuyodu yakaladm. Yuvarlak yapiyo genelde yada ileri geri ciziyo karaliyo iste:) snrada anne bak boya diyo. Naptn diyorm boya diyo buaralar kalemle isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?