2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
geceleri çıkmaya başlayınca huggies aldım iki gündür onda da çıkıyor napcamı bilemiyorum

geceleri fuu fuu dersen tabi çıkar

Son düzenleme:
Banada onu diyip duruyolar primaya boşuna para veriyosun bim bez hepsinden iyi diye.
Bİzim popomuz kıymetli primadan aşağısını kullanamıyoruz diyorum
Batacak değiliz ya bi bez parasıyla :)
fiyat olarak çok büyük farklar yok artık arada

Migros tan aliyorm aylik paket bazende e bebek ten. Aksam hepsi buradadan siparis verdm 66 li aylik paket 36.90 aynisini gecen ay carrefourdan 55 e aldm

geceleri çıkmaya başlayınca huggies aldım iki gündür onda da çıkıyor napcamı bilemiyorum

Dgdugundan beri prima kullaniyorum ama bikere huggiesin kizlar icn olanindan aldm cok guzl gorndu gozume minili falan. Almaz olaydm yara oldu resmen bel banti yuzunden. Tekrar prima aldm snra

Dgdugundan beri prima kullaniyorum ama bikere huggiesin kizlar icn olanindan aldm cok guzl gorndu gozume minili falan. Almaz olaydm yara oldu resmen bel banti yuzunden. Tekrar prima aldm snra

İlginçmiş arda turuncu rengi elinden bırakmıyor bende rengin anlamına bakacaktım.

fiyat olarak çok büyük farklar yok artık arada
Hiç bakmadım açıkcası fiyatlara:)
Konya belediyesi bebeği olan ailelere paket gönderiyodu. Bi fidan canbebenin bebek bezi plaket falan filan var içinde.
O bezi de napıcam kullanayım bari dedim. 3 saatte poposu pişik oldu. Başka bişeyi denemeye cesaret edemedim sonra.

Zaferrrrr benimmmm:)) salladm o kalkti ben yatrdm snra yumosa sarildi beraber sallandilar bi muddet bi baktm gozler gitmiiiss:) uzun zamandr bu saatte uyumuyodu oglen uykusunu bu saatte uyudgu zaman duzenli oluyo aksam erken uyuyo. İkiden snra uyrsa gec uyuyo aksamlari.

İlginçmiş arda turuncu rengi elinden bırakmıyor bende rengin anlamına bakacaktım.
Tabi her çocuk farklı olur ama kitaba göre bu yaşlarda renkleri çok ayırt edemiyolarmış. Sadece ana renkleri ayırt ediyolarmış. 3 yaşına doğru seçicilik kazanıyolarmış. Hepsini okuyamadım daha ama şuana kadar okuduğum yerde canlı renkleri seçen çocukların mutlu olduğu yazıyo.

Bide şey çok hoşuma gitti. Hani çocuklar insanları. Hayvanları falan evler kadar büyük kocaman çizerler ya. Bunu insanların evlerden daha önemli olduğunu düşündükleri için yaparlarmış.
Kulakları büyük çizen çocuklar aile içinde çok fazla eleştiriye mağruz kalan çocuklarmış.
Çok ilginç bilgiler var

Televzzynda izlemistim zahide yetiste sanirm ayni kisinin kitabni okuyosn canm

Karalıyo karaliyo ağaç diyo

Karalıyo karaliyo ağaç diyo

yukarı aşağı sağa sola doğru karalıyolar ya şimdi.
bu ana rahminde suyun içinde kesintisiz hareket halinde oldukları içinmiş.
Bizim şimdi beklememiz gereken gelişme çocuğun sarmal şekilde karalamasıymış.
sarmal yapıya geçmeleri bağımsız bir kişiliğe adım attıklarını gösteriyomuş.

şimdi bende paronayak gibi her çizgisini incelerim sıpanın

Çocuğunun her farklı çizdiği şeye sevinen bir kendimi sanıyordum adamlar bu konuda kitap yazmış vay be

Hira karariliyo bi defter var butn sayfalari dolmus. Malesef renk secemiyo ben ne verirsem onunla karaliyo. Dun sabh cizdgi duvari cifle sildm. Bi baktm baska yeri boyuyodu yakaladm. Yuvarlak yapiyo genelde yada ileri geri ciziyo karaliyo iste:) snrada anne bak boya diyo. Naptn diyorm boya diyo buaralar kalemle isi

eşimde güya resim defteri almış. her gün bi sayfasını karalasın büyüyünce gösterelim dedi. deffterin önüne oturuyo sayfayı karalıyo azıcık. sonra başka sayfa açıyo. 2 günde yarısını karaladı zaten :)
kap çis çis diyo bana uzatıp. ben kalp çiziyorum ona boya diyorum o da üstünü karalıyo :)
Silinebilir pastellerden aldım koltuğu falan yazamıyo tırnaklarının arasına da girmiyo bi de onlarla uğraşmıyorum.

sizin duvar meselesi kötüymüş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…