2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
miranın kalemle çizgiyle hiç işi yok bizzati önünden duvarı çizdim pis pis diyip ıslak mendil getirdi sildi dünde annem hastayım diye evi süpürmicektim diyo zorla elinden tutup diğer odadan süpürgeyi getirtmiş birde masanın altında minicik bi ekmek kırıntısı bulmuş bak bak diyomuş anneme
bişeyin yerini biliyosa ben başka bi yere koyduysam gidip alıp yerine koyuyo birde üzerinden çıkan herşeyi silkeliyo çok titizlik düzen hastalık diyodum hep ama şimdi seviniyorum arkamdan evi toplıcak biri var artık

Mira cok tatli yaa :) benimki de resmen elektrikli supurgeyle ask yasiyor bazen vermiyorum alismasin diye, gecen telefonda resmini gordu sevincten ucacakti aaaannn aaaannn diye diye gulucukler sacti fotografa :)

Ayy ne güzel titiz olacak demek ki ece zeytin yiyiyor çekirdeği yere atıyor mandalina yı soyup kabukları yere atıyor ben toplayinca o da topluyor yalnız ece de bende şuna dikkat ettim bir eşyasını alıyor koymak isteyince tam aldığı noktaya koymak istiyor ne bir milim ileri ne geri tam o noktaya geçen gün gorumcemdeyken sehbanin üstünde sulugu vardı aldı içti sonra halasina verdi sulugu halasida sehbanin ustune başka tarafa koydu ece aldı ilk aldığı yere koydu bir de çekmeceler açıksa yanından geçerse dönüp kapatıyor hemen:))

Mira cok tatli yaa :) benimki de resmen elektrikli supurgeyle ask yasiyor bazen vermiyorum alismasin diye, gecen telefonda resmini gordu sevincten ucacakti aaaannn aaaannn diye diye gulucukler sacti fotografa :)
ver yahu alışsın sonra gelinin dua eder sana :)
ay bunların her huyu ayrı güzel :))

@minnakkartal telefonum bozuk diye sürekli instagrami açık tutamadım başka telefon kullandım bugün baktım Mira nin fotoğraflarına teyzesinin düğününde ki videoya bayıldım ( iciyoruz her gece) cok tatlı ya maşallah en sonunda dusuyor ya çok gulduk çocuklarla:))

Ay yerim onu ya :) her annenin hayali:))

sağol canım :)) ama şu ara kamerayı açınca kapa diyo hemen hele foto makinası hiç istemiyo sanırım sıkıldı bende unutsun diye düşmüyorum üzerine inşallah yakında yenileri eklerim :))

Ay yerim onu ya :) her annenin hayali:))
hani derler ya görgülü kuş gördüğünü işlermiş sizden dolayı örnekler sağlam allahtan benimkide siz teyzelerine çekmiş

Bizimki kime çekti acaba :)
Bende dağıtmayı öğretiyorum anca.
Henüz bitmedi şaheserimiz bitince babasına vercez odasına assın

Bu dedigine gore yandım ben desene sarmal yapıyı iki aydır yapıyor özgür kız olcak başıma

Minikler ogreniyor diye bi uygulama var sayilar renkler hayvanlar sekiller meyveler. Harika bi uygulama yapmislar cok egitici. Play store dan indrdm. App store da varmi blmiyorm

Bu dedigine gore yandım ben desene sarmal yapıyı iki aydır yapıyor özgür kız olcak başıma
Ayy maşallah ona. Cidden baya erken başlamış. Işığa çıkmak aydınlığa kavuşmak anlamına gelirmiş sembolik olarak. :) anlamı güzel getirise güzel olur inşallah
Minikler ogreniyor diye bi uygulama var sayilar renkler hayvanlar sekiller meyveler. Harika bi uygulama yapmislar cok egitici. Play store dan indrdm. App store da varmi blmiyorm
eşimin tlfnuna indireyim bari. Onu görürgmemez direk kukuli istiyo bunla takılsın daha iyi

evt cok hosuma gtti benm hirada oynuyo suan sevdi. Konusan tom la oynuyodu gereksiz sacma bisey bnce. Hcolmazsa bu egitici

bizim fıstıklarda büyüyüp böyle laflar edecekler mi cidden ya
Ben kesin salya sümük ağlarım

He indirdim bende yüzüne bakmadı hanım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…