- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Mira cok tatli yaa :) benimki de resmen elektrikli supurgeyle ask yasiyor bazen vermiyorum alismasin diye, gecen telefonda resmini gordu sevincten ucacakti aaaannn aaaannn diye diye gulucukler sacti fotografa :)miranın kalemle çizgiyle hiç işi yok bizzati önünden duvarı çizdim pis pis diyip ıslak mendil getirdi sildi dünde annem hastayım diye evi süpürmicektim diyo zorla elinden tutup diğer odadan süpürgeyi getirtmiş birde masanın altında minicik bi ekmek kırıntısı bulmuş bak bak diyomuş anneme
bişeyin yerini biliyosa ben başka bi yere koyduysam gidip alıp yerine koyuyo birde üzerinden çıkan herşeyi silkeliyo çok titizlik düzen hastalık diyodum hep ama şimdi seviniyorum arkamdan evi toplıcak biri var artık
Ayy ne güzel titiz olacak demek ki ece zeytin yiyiyor çekirdeği yere atıyor mandalina yı soyup kabukları yere atıyor ben toplayinca o da topluyor yalnız ece de bende şuna dikkat ettim bir eşyasını alıyor koymak isteyince tam aldığı noktaya koymak istiyor ne bir milim ileri ne geri tam o noktaya geçen gün gorumcemdeyken sehbanin üstünde sulugu vardı aldı içti sonra halasina verdi sulugu halasida sehbanin ustune başka tarafa koydu ece aldı ilk aldığı yere koydu bir de çekmeceler açıksa yanından geçerse dönüp kapatıyor hemen:))miranın kalemle çizgiyle hiç işi yok bizzati önünden duvarı çizdim pis pis diyip ıslak mendil getirdi sildi dünde annem hastayım diye evi süpürmicektim diyo zorla elinden tutup diğer odadan süpürgeyi getirtmiş birde masanın altında minicik bi ekmek kırıntısı bulmuş bak bak diyomuş anneme
bişeyin yerini biliyosa ben başka bi yere koyduysam gidip alıp yerine koyuyo birde üzerinden çıkan herşeyi silkeliyo çok titizlik düzen hastalık diyodum hep ama şimdi seviniyorum arkamdan evi toplıcak biri var artık
ver yahu alışsın sonra gelinin dua eder sana :)Mira cok tatli yaa :) benimki de resmen elektrikli supurgeyle ask yasiyor bazen vermiyorum alismasin diye, gecen telefonda resmini gordu sevincten ucacakti aaaannn aaaannn diye diye gulucukler sacti fotografa :)
ay bunların her huyu ayrı güzel :))Ayy ne güzel titiz olacak demek ki ece zeytin yiyiyor çekirdeği yere atıyor mandalina yı soyup kabukları yere atıyor ben toplayinca o da topluyor yalnız ece de bende şuna dikkat ettim bir eşyasını alıyor koymak isteyince tam aldığı noktaya koymak istiyor ne bir milim ileri ne geri tam o noktaya geçen gün gorumcemdeyken sehbanin üstünde sulugu vardı aldı içti sonra halasina verdi sulugu halasida sehbanin ustune başka tarafa koydu ece aldı ilk aldığı yere koydu bir de çekmeceler açıksa yanından geçerse dönüp kapatıyor hemen:))
Ay yerim onu ya :) her annenin hayali:))miranın kalemle çizgiyle hiç işi yok bizzati önünden duvarı çizdim pis pis diyip ıslak mendil getirdi sildi dünde annem hastayım diye evi süpürmicektim diyo zorla elinden tutup diğer odadan süpürgeyi getirtmiş birde masanın altında minicik bi ekmek kırıntısı bulmuş bak bak diyomuş anneme
sağol canım :)) ama şu ara kamerayı açınca kapa diyo hemen hele foto makinası hiç istemiyo sanırım sıkıldı bende unutsun diye düşmüyorum üzerine inşallah yakında yenileri eklerim :))@minnakkartal telefonum bozuk diye sürekli instagrami açık tutamadım başka telefon kullandım bugün baktım Mira nin fotoğraflarına teyzesinin düğününde ki videoya bayıldım ( iciyoruz her gece)cok tatlı ya maşallah en sonunda dusuyor ya çok gulduk çocuklarla:))
hani derler ya görgülü kuş gördüğünü işlermiş sizden dolayı örnekler sağlam allahtan benimkide siz teyzelerine çekmişAy yerim onu ya :) her annenin hayali:))
Bizimki kime çekti acaba :)sağol canım :)) ama şu ara kamerayı açınca kapa diyo hemen hele foto makinası hiç istemiyo sanırım sıkıldı bende unutsun diye düşmüyorum üzerine inşallah yakında yenileri eklerim :))
hani derler ya görgülü kuş gördüğünü işlermiş sizden dolayı örnekler sağlam allahtan benimkide siz teyzelerine çekmiş
Senin ki koyu renkleri pek kullanmamışBizimki kime çekti acaba :)
Bende dağıtmayı öğretiyorum anca.
Henüz bitmedi şaheserimiz bitince babasına vercez odasına assınEki Görüntüle 1744650
Bu dedigine gore yandım ben desene sarmal yapıyı iki aydır yapıyor özgür kız olcak başımaAkaibu .!.:
yukarı aşağı sağa sola doğru karalıyolar ya şimdi.
bu ana rahminde suyun içinde kesintisiz hareket halinde oldukları içinmiş.
Bizim şimdi beklememiz gereken gelişme çocuğun sarmal şekilde karalamasıymış.
sarmal yapıya geçmeleri bağımsız bir kişiliğe adım attıklarını gösteriyomuş.
şimdi bende paronayak gibi her çizgisini incelerim sıpanın
Ayy maşallah ona. Cidden baya erken başlamış. Işığa çıkmak aydınlığa kavuşmak anlamına gelirmiş sembolik olarak. :) anlamı güzel getirise güzel olur inşallahBu dedigine gore yandım ben desene sarmal yapıyı iki aydır yapıyor özgür kız olcak başıma
eşimin tlfnuna indireyim bari. Onu görürgmemez direk kukuli istiyo bunla takılsın daha iyiMinikler ogreniyor diye bi uygulama var sayilar renkler hayvanlar sekiller meyveler. Harika bi uygulama yapmislar cok egitici. Play store dan indrdm. App store da varmi blmiyorm
evt cok hosuma gtti benm hirada oynuyo suan sevdi. Konusan tom la oynuyodu gereksiz sacma bisey bnce. Hcolmazsa bu egiticiAyy maşallah ona. Cidden baya erken başlamış. Işığa çıkmak aydınlığa kavuşmak anlamına gelirmiş sembolik olarak. :) anlamı güzel getirise güzel olur inşallah
eşimin tlfnuna indireyim bari. Onu görürgmemez direk kukuli istiyo bunla takılsın daha iyi
Aynen ya cok guzel bi duygudr eminmEki Görüntüle 1744815 Yaaa Mira bana böyle bişi derse ben sevinçten ölebilirim bile yada çok ağlarım ne bilim böle sıkı sıkı sarmalarım göklere fln çıkarım sonra çocuk pişman olup bi daa da demez heralde
Mart başı başlatalım bence süreci katılacaklar yazsın ortasında da çekilişi yapalım ki sıkışmadan rahat rahat alalımNezman cekilis yapcazzz:)
bizim fıstıklarda büyüyüp böyle laflar edecekler mi cidden yaEki Görüntüle 1744815 Yaaa Mira bana böyle bişi derse ben sevinçten ölebilirim bile yada çok ağlarım ne bilim böle sıkı sıkı sarmalarım göklere fln çıkarım sonra çocuk pişman olup bi daa da demez heralde
He indirdim bende yüzüne bakmadı hanım :)Minikler ogreniyor diye bi uygulama var sayilar renkler hayvanlar sekiller meyveler. Harika bi uygulama yapmislar cok egitici. Play store dan indrdm. App store da varmi blmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?