2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sabh sabh agliyorm acidan iki eliyle tutup cekiyo saclarmi yapma aciyo diyorm dha cok yapiyo napicm ben napmak gerekiyo internetten bakiyorm bi sonuc bulamiyorm

Betül benim saçımı çekince bende onunkini tutuyorum sen bırak bende bırakcam diyorum hemen bırakıyo :))

geceleri çıkmaya başlayınca huggies aldım iki gündür onda da çıkıyor napcamı bilemiyorum

geceleri fuu fuu dersen tabi çıkar

Aa betüş de fu fu fu diyo su için

Daha bugün sildim duvardan aynen sarmallar yapıyo betülde

Ablamın küçük oğluda anne sınıfta anneyle çocuğunun sarıldığı bi resim var duvarda, ağlamıcam ağlamıcam diyorum ama onu görünce seni özlüyorum ağlıyorum diyodu

Benim kiz anaokula baslarken cok sıkıntılıydı agladi gitmek istemedi falan gunlerce okulda bekledim sonra gunlerce servisle birlikte gittik geldik aylari buldu derken alıştı cok sevdi okulu. Dogum gununde sürpriz yapalim pastasini alip okula gidelim dedik. Ogretmen ellerini yikamasi icin lavaboya gonderdi dondugunde arkadaslariyla birlikte iyiki dogdun hiraaa sarkisini soylerken aglamaya basladi sarildi öptü icli icli agladi tabi biz cok sasirdik noldu hira dedik, annesini özlemişmiş

Bi arkadaşım kuru boya değil pastel boya vermemi ve boş kagit vermemi söylemişti bana. Boya kitabı ile hayallerini kısıtlamamamiz gerekiyormuş. Gökçe duvarlardan ziyade mama sandalyesini boyuyor sürekli birde gökçe genelde mavi boya kalemini daha çok seviyor onu fark ettim

Bak bizim resim defterimize en büyük boy kanepeleri boyamasın diye :)

Eklentiler

• image.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 72
Hira yuzunu duvara carpti kizlar cok agladi. Hicbiyerinde kizarklk falan yoktu surekli baktm smdi burnunun ustunde kizaklik olustu. Buz koydum. Tutuyorm hic Tepki vermiyo acimiyo sanirm. Catlak vs yoktr insallah ya hastaneye gdelim diyo esim ama hasta insanlarn arasina bosuna sokmak istemiyorm. Napsam ya akl vern beynm dondu sanki suan

Geçmiş olsun canım çatlak filan olsa çok acır diye düşünüyorum ağlar yani çok şükürki kanama filan da yokmuş bişey olmaz bence

Okuduğum kitapta da öyle yazıyo. Çocuklar gördüklerini değil hayallerini ve bilinçaltını yansıtırlarmış. Onlara neyi nasıl yapmaları gerektiğini söyleyince kendilerimi baskı altında hissediyolarmoş.
Teyzeler betüşün duştan sonraki hali bi maşallahınızı alırız
1 tane az kalır 41 kere maşallah

Çatlak falan olsa duramaz canım sanki. Heryer hastalık dolu bekleyin bencrde .
Geçmiş olsun bişiy yoktur inşalah

hemde bi sürü maşallah Ba-yıl-dımmmmmm

Geçmiş olsun Can'ım Bencede duramaz çatlakla inşallah kızarıklıkta hemen geçer atlatmış olursunuz

Geçmiş olsun canım çatlak filan olsa çok acır diye düşünüyorum ağlar yani çok şükürki kanama filan da yokmuş bişey olmaz bence
Kanama falan olmadi agladi sustu heryerni kontrol ettm tepki vermedi. Snradan burnu kizardi suan elliyorm yne tepki yok acisa elletmeZz insallah canm ya
Çatlak falan olsa duramaz canım sanki. Heryer hastalık dolu bekleyin bencrde .
Geçmiş olsun bişiy yoktur inşalah
esim durmuyo illa gidelm istiyo.ben panik o benden dha panik. Morluk kremi surcem yattgnda azonce surdum sildi. Moralm bozuldu smdi kizarikligi gordukce napcami sasiriyorm doktrumu arasam

hemde bi sürü maşallah Ba-yıl-dımmmmmm

Geçmiş olsun Can'ım Bencede duramaz çatlakla inşallah kızarıklıkta hemen geçer atlatmış olursunuz
sagol canm insallah internetten baktm bi doktr yazmiski bu yaslarda burun kemigi olusmamis mis

Kocaman maşallah, çooook tatlı yaa

Canım kerem alp de burnunu çok çarptı şimdiye kadar çok şükür birşey olmadı. Bence önemli birşey yoktur elinle kontrol et eğer tepki vermiyorsa birşey yoktür. Carpmanin etkisiyle kizariklik olur, merak etme. Hastaneler hastalık dolu yok yere çıkarmayın evden bence.

Haklisin canm sagol icimi rahatlattiniz iyiki varsinizz

sagol canm insallah internetten baktm bi doktr yazmiski bu yaslarda burun kemigi olusmamis mis
Kuzenimin kızı mama sandalyesinden cam mutfak masasının kenarına burnunu carpmisti acayip şiş ve mordu. Tabi apar topar hastaneye gitmislerdi, doktor senin de bulduğun gibi burun kemiği bu yaşta tam oluşmamış oluyor, önemli birşey yok demişti. Aklıma geldi sen yazınca. İçin rahat etsin, önemli birşey değildir Allahın izniyle.

@hiraysen canım geçmiş olsun. bence bişey yoktur. Arkadaşlar da demiş ciddi bişey olsa durmaz ağlardı. Hastaneler hasta insanlarla dolu ayrıca hmcok ciddi bişey olmadığı sürece film vs çekmiyorlar çocuklarda. Boşuna radyasyon. Biz kaza yaptık benim başımın hem röntgenini çektiler hemde emar çektiler de gökçeye film bile cekilmedi. Bi süre uyutmadan takip ettik kusma vs olsa idi film cekilecekti çok şükür kusma falan olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…