Sabh sabh agliyorm acidan iki eliyle tutup cekiyo saclarmi yapma aciyo diyorm dha cok yapiyo napicm ben napmak gerekiyo internetten bakiyorm bi sonuc bulamiyorm
geceleri çıkmaya başlayınca huggies aldım iki gündür onda da çıkıyornapcamı bilemiyorum
geceleri fuu fuu dersen tabi çıkar
yukarı aşağı sağa sola doğru karalıyolar ya şimdi.
bu ana rahminde suyun içinde kesintisiz hareket halinde oldukları içinmiş.
Bizim şimdi beklememiz gereken gelişme çocuğun sarmal şekilde karalamasıymış.
sarmal yapıya geçmeleri bağımsız bir kişiliğe adım attıklarını gösteriyomuş.
şimdi bende paronayak gibi her çizgisini incelerim sıpanın
Eki Görüntüle 1744815 Yaaa Mira bana böyle bişi derse ben sevinçten ölebilirim bile yada çok ağlarım ne bilim böle sıkı sıkı sarmalarım göklere fln çıkarım sonra çocuk pişman olup bi daa da demez heralde
Ben sleepy e mi geçsek mi die düşündüm geçen hafta ama vazgeçtim1 lira diyince sen ihtimal vermediydim
Gerçi 5+ olunca saha fiyatta artıyo.
Bim beze mi geçsek napsak
Bi arkadaşım kuru boya değil pastel boya vermemi ve boş kagit vermemi söylemişti bana. Boya kitabı ile hayallerini kısıtlamamamiz gerekiyormuş. Gökçe duvarlardan ziyade mama sandalyesini boyuyor süreklibirde gökçe genelde mavi boya kalemini daha çok seviyor onu fark ettim
Geçmiş olsun canım çatlak filan olsa çok acır diye düşünüyorum ağlar yani çok şükürki kanama filan da yokmuş bişey olmaz benceHira yuzunu duvara carpti kizlarcok agladi. Hicbiyerinde kizarklk falan yoktu surekli baktm smdi burnunun ustunde kizaklik olustu. Buz koydum. Tutuyorm hic Tepki vermiyo acimiyo sanirm. Catlak vs yoktr insallah ya hastaneye gdelim diyo esim ama hasta insanlarn arasina bosuna sokmak istemiyorm. Napsam ya akl vern beynm dondu sanki suan
Okuduğum kitapta da öyle yazıyo. Çocuklar gördüklerini değil hayallerini ve bilinçaltını yansıtırlarmış. Onlara neyi nasıl yapmaları gerektiğini söyleyince kendilerimi baskı altında hissediyolarmoş.Bi arkadaşım kuru boya değil pastel boya vermemi ve boş kagit vermemi söylemişti bana. Boya kitabı ile hayallerini kısıtlamamamiz gerekiyormuş. Gökçe duvarlardan ziyade mama sandalyesini boyuyor süreklibirde gökçe genelde mavi boya kalemini daha çok seviyor onu fark ettim
1 tane az kalır 41 kere maşallahTeyzeler betüşün duştan sonraki hali bi maşallahınızı alırız
Çatlak falan olsa duramaz canım sanki. Heryer hastalık dolu bekleyin bencrde .Hira yuzunu duvara carpti kizlarcok agladi. Hicbiyerinde kizarklk falan yoktu surekli baktm smdi burnunun ustunde kizaklik olustu. Buz koydum. Tutuyorm hic Tepki vermiyo acimiyo sanirm. Catlak vs yoktr insallah ya hastaneye gdelim diyo esim ama hasta insanlarn arasina bosuna sokmak istemiyorm. Napsam ya akl vern beynm dondu sanki suan
hemde bi sürü maşallah Ba-yıl-dımmmmmmTeyzeler betüşün duştan sonraki hali bi maşallahınızı alırız
Geçmiş olsun Can'ım Bencede duramaz çatlakla inşallah kızarıklıkta hemen geçer atlatmış olursunuzHira yuzunu duvara carpti kizlarcok agladi. Hicbiyerinde kizarklk falan yoktu surekli baktm smdi burnunun ustunde kizaklik olustu. Buz koydum. Tutuyorm hic Tepki vermiyo acimiyo sanirm. Catlak vs yoktr insallah ya hastaneye gdelim diyo esim ama hasta insanlarn arasina bosuna sokmak istemiyorm. Napsam ya akl vern beynm dondu sanki suan
Kanama falan olmadi agladi sustu heryerni kontrol ettm tepki vermedi. Snradan burnu kizardi suan elliyorm yne tepki yok acisa elletmeZz insallah canm yaGeçmiş olsun canım çatlak filan olsa çok acır diye düşünüyorum ağlar yani çok şükürki kanama filan da yokmuş bişey olmaz bence
esim durmuyo illa gidelm istiyo.ben panik o benden dha panik. Morluk kremi surcem yattgnda azonce surdum sildi. Moralm bozuldu smdi kizarikligi gordukce napcami sasiriyorm doktrumu arasamÇatlak falan olsa duramaz canım sanki. Heryer hastalık dolu bekleyin bencrde .
Geçmiş olsun bişiy yoktur inşalah
sagol canm insallah internetten baktm bi doktr yazmiski bu yaslarda burun kemigi olusmamis mishemde bi sürü maşallah Ba-yıl-dımmmmmm
Geçmiş olsun Can'ım Bencede duramaz çatlakla inşallah kızarıklıkta hemen geçer atlatmış olursunuz
Kocaman maşallah, çooook tatlı yaaTeyzeler betüşün duştan sonraki hali bi maşallahınızı alırız
Canım kerem alp de burnunu çok çarptı şimdiye kadar çok şükür birşey olmadı. Bence önemli birşey yoktur elinle kontrol et eğer tepki vermiyorsa birşey yoktür. Carpmanin etkisiyle kizariklik olur, merak etme. Hastaneler hastalık dolu yok yere çıkarmayın evden bence.Kanama falan olmadi agladi sustu heryerni kontrol ettm tepki vermedi. Snradan burnu kizardi suan elliyorm yne tepki yok acisa elletmeZz insallah canm ya
esim durmuyo illa gidelm istiyo.ben panik o benden dha panik. Morluk kremi surcem yattgnda azonce surdum sildi. Moralm bozuldu smdi kizarikligi gordukce napcami sasiriyorm doktrumu arasam
Haklisin canm sagol icimi rahatlattiniz iyiki varsinizzKocaman maşallah, çooook tatlı yaa
Canım kerem alp de burnunu çok çarptı şimdiye kadar çok şükür birşey olmadı. Bence önemli birşey yoktur elinle kontrol et eğer tepki vermiyorsa birşey yoktür. Carpmanin etkisiyle kizariklik olur, merak etme. Hastaneler hastalık dolu yok yere çıkarmayın evden bence.
Kuzenimin kızı mama sandalyesinden cam mutfak masasının kenarına burnunu carpmisti acayip şiş ve mordu. Tabi apar topar hastaneye gitmislerdi, doktor senin de bulduğun gibi burun kemiği bu yaşta tam oluşmamış oluyor, önemli birşey yok demişti. Aklıma geldi sen yazınca. İçin rahat etsin, önemli birşey değildir Allahın izniyle.sagol canm insallah internetten baktm bi doktr yazmiski bu yaslarda burun kemigi olusmamis mis
maşallah kuzucum sanaTeyzeler betüşün duştan sonraki hali bi maşallahınızı alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?