Ay ben tam kendimi vererek izlemedim mutfağa gittim geldim falan yoksa tam krizlik bi bölüm ağla ağla otur yaniAy kızlar ya içim şişti şu kördüğüm dizisini izliyorum ama ağlamaktan bi hal oldum. Kerem Alp uyudu eşim maça gitti bakayım dedim ama tek başına da daha bi etkiledi sanırım. Allahım bizleri evletlarimizin başından ayırmasın.
@hiraysen canım geçmiş olsun. bence bişey yoktur. Arkadaşlar da demiş ciddi bişey olsa durmaz ağlardı. Hastaneler hasta insanlarla dolu ayrıca hmcok ciddi bişey olmadığı sürece film vs çekmiyorlar çocuklarda. Boşuna radyasyon. Biz kaza yaptık benim başımın hem röntgenini çektiler hemde emar çektiler de gökçeye film bile cekilmedi. Bi süre uyutmadan takip ettik kusma vs olsa idi film cekilecekti çok şükür kusma falan olmadı.
sagolun kizlar valla okdr korktumki iyiki burasi var yksa hala panik halinde olurdum kesin@hiraysen geçmiş olsun bencede ağrısı olsa ağlardı durmazdı
inşallah uyanmaz Can'ım miranın uykusuda şöyle 11 e fln çekilse süper olurÖykü normalde gece 1 gibi yatıp sabah 5 veya 7 de kalkıp süt içip tekrar uyurdu beraber yattığımız için 12 yi bulurdu kalkması bugün 10 da kalktı saat 12-1 gibi yarım saat uyudu 15.30 da yattı 17 de kalktı ve 20.45 te uyudu kalkar mı acaba inş kalkmaz eski düzenimiz buydu acaba tekrar mı dönüyoruz inş
bana ilk bölümün Özetini anlattılar yok dedim izlersem etkisinden alamam kendimiAy kızlar ya içim şişti şu kördüğüm dizisini izliyorum ama ağlamaktan bi hal oldum. Kerem Alp uyudu eşim maça gitti bakayım dedim ama tek başına da daha bi etkiledi sanırım. Allahım bizleri evletlarimizin başından ayırmasın.
Oyyy masallah ya ne kadar sevimliiii :)Teyzeler betüşün duştan sonraki hali bi maşallahınızı alırız
geçmiş olsun canım birşey olmamıştır olsaydi aglardi durmazdi canimHira yuzunu duvara carpti kizlarcok agladi. Hicbiyerinde kizarklk falan yoktu surekli baktm smdi burnunun ustunde kizaklik olustu. Buz koydum. Tutuyorm hic Tepki vermiyo acimiyo sanirm. Catlak vs yoktr insallah ya hastaneye gdelim diyo esim ama hasta insanlarn arasina bosuna sokmak istemiyorm. Napsam ya akl vern beynm dondu sanki suan
sagol canm smdi uyudu hareketlernde falan bi degisme olmadi tek skinti kizariklik@hiraysen gecmis olsun canim. Daha iyidir insallah
Cok Gecmis olsun acil sifalarKizlar sifayi kaptim cok fenayim
sagol canm evt bncede uyudu simdi burunda cok aciyo carpincageçmiş olsun canım birşey olmamıştır olsaydi aglardi durmazdi canim
aynen bizde okdr beklicez:) allahtan gur saclari oyzden kisaligina takmiyorm pek artkk@pilise maşallah Betül un saçlarına çook tatlı ecenin saçlarının o kadar uzun olması için okul yaşına gelmesini bekleyeceğiz sanırım:))
Çok geçmiş olsun canım sizede bencede bi sıkıntı olsa aglardi durmazdi. Allah beterinden korusun.sagol canm smdi uyudu hareketlernde falan bi degisme olmadi tek skinti kizariklik
Cok Gecmis olsun acil sifalar
sagol canm evt bncede uyudu simdi burunda cok aciyo carpinca
aynen bizde okdr beklicez:) allahtan gur saclari oyzden kisaligina takmiyorm pek artkk
OffYigitde uyudu şimdi. Çok yorgunum bende büyük kızım dün okulda düşmüş dizi yarılmış ama öyle böyle değil lif gibi değişik şeyle gorunuyodu baya derin di.okul hemen ambulans çağırmış bizi aradı hastaneye götürdü ambulans bizde arkasından tam on iki dikiş atıldı film çekildi allahtan kırık yok ama yara çok derin mhic yuruyemiyo iki gündür yatiyo. Çok moralim bozuk. Dikişler çok fazla ağrısı azaldı gerçi bugün.
Canım ya üzüldüm çok geçmiş olsun Allah tan kırık falan olmamış ama üzülme onlar küçük daha çabuk iyileşir inşallahYigitde uyudu şimdi. Çok yorgunum bende büyük kızım dün okulda düşmüş dizi yarılmış ama öyle böyle değil lif gibi değişik şeyle gorunuyodu baya derin di.okul hemen ambulans çağırmış bizi aradı hastaneye götürdü ambulans bizde arkasından tam on iki dikiş atıldı film çekildi allahtan kırık yok ama yara çok derin mhic yuruyemiyo iki gündür yatiyo. Çok moralim bozuk. Dikişler çok fazla ağrısı azaldı gerçi bugün.
Ecenin yıkanınca bayağı iniyor uzun aslında ama kıvırcık olduğu için kısa görünüyor ben eceye elbise etek giydirince eşim çok komik oluyor erkek gibi diyor:))sagol canm smdi uyudu hareketlernde falan bi degisme olmadi tek skinti kizariklik
Cok Gecmis olsun acil sifalar
sagol canm evt bncede uyudu simdi burunda cok aciyo carpinca
aynen bizde okdr beklicez:) allahtan gur saclari oyzden kisaligina takmiyorm pek artkk
Yigitde uyudu şimdi. Çok yorgunum bende büyük kızım dün okulda düşmüş dizi yarılmış ama öyle böyle değil lif gibi değişik şeyle gorunuyodu baya derin di.okul hemen ambulans çağırmış bizi aradı hastaneye götürdü ambulans bizde arkasından tam on iki dikiş atıldı film çekildi allahtan kırık yok ama yara çok derin mhic yuruyemiyo iki gündür yatiyo. Çok moralim bozuk. Dikişler çok fazla ağrısı azaldı gerçi bugün.
amin canm sagol sizede cok gecmis olsun hemen iyilesr insallahÇok geçmiş olsun canım sizede bencede bi sıkıntı olsa aglardi durmazdi. Allah beterinden korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?