2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
inşallah uyanmaz Can'ım miranın uykusuda şöyle 11 e fln çekilse süper olur

bana ilk bölümün Özetini anlattılar yok dedim izlersem etkisinden alamam kendimi
Ve çok çok Amin
Ben de genelde izlemezdim ama bu diziyi takip etmek istedim, istemez olaydım. Hiç izlemediysen izleme bence

Kizlar sifayi kaptim cok fenayim
Geçmiş olsun canım, dışarı bile cikmiyorum gripten korkuma

Çok geçmiş olsun yaa, Allah korumuş yine kirilmamis canım. Çabucak iyileşir inşallah

Aayy çok fena dizi

Aynen canım ya çok duygulandim
Ben salya sümük

Cok buyuk geçmiş olsun canım

Off çok geçmiş olsun canım. Çabuk iyileşir inşallah.
Sinirlerde bi sıkıntı yok di mi?
Ve öykü kalktı hayırlısı bakalım :)
18 aydan sonra gündüz uykusu teke düşmeli diyolar ya genelde. Fazlamı geliyo acaba ikinci

Kizlar seramik pilav tenceresi almak istiyorum gercek seramik ama kaplama degil. Marka oneriniz var mi

Geçmiş olsun canım geçen hafta umutta düştü dudağı patladı biraz da burnu kanadı hatta burdur birazda şişti ama goturmedim doktora sen takip et dokununca agrimiyorsa bişi yoktur
sagol canm uyuyo agrisi olsa uyumazdi aglardi diye dsunuyorm gece kalkip aglarsa gturucm dkktra cnku normalde kalkmaz

D deterjan K Keskek Eki Görüntüle 1745037 Bu şekilde çizebiliyolar mı gerçekten?

Bende iyice kaptırdım buna kendimi
hiranin defterini aldm inceliyorm:)

Eklentiler

• image.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 59
Ya şu yan dairedekiler yatak odasını niye oturma odası olarak kullanıyorlar anlamıyorum ece ağladı bir gittim yatak odasına çocuk bağırıyor konuşuyor çığlık atıyor emziriyorum uyudu memeyi çekemiyorum uyanacak diye hayır yanı uyumalarida 12-12.30 u buluyor

Canım ya üzüldüm çok geçmiş olsun Allah tan kırık falan olmamış ama üzülme onlar küçük daha çabuk iyileşir inşallah

amin canm sagol sizede cok gecmis olsun hemen iyilesr insallah

Cok buyuk geçmiş olsun canım

Off çok geçmiş olsun canım. Çabuk iyileşir inşallah.
Sinirlerde bi sıkıntı yok di mi?
18 aydan sonra gündüz uykusu teke düşmeli diyolar ya genelde. Fazlamı geliyo acaba ikinci
sağolun kızlar.inşallah çabuk iyileşir dediğiniz gbi.gördükçe öyle onu moralim bozuluyo. Akaibu doktorlar hiç sinirler hakkında bişey soylemedi film cekilurkende muayene ve dikiş yapilirkende. Olsa soylerlerdi heralde ayy aklıma takıldı bak yarın pansumana goturunce bi daha soralım biz en iyisi.

Çok geçmiş olsun canım

Bunun gibi küçük küçük değil duvarda çizdiğini ekledim en baştaki benim avuç içimden büyük öyle anlatayım
Yigitde aynen böyle büyük yuvarlsklsr çiziyo son iki aydır falan elini kaldirmiyo cizerken.hatta bugün yine iki duvari aynı böyle karalamis cifledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…