Aynen canım ya çok duygulandimAayy çok fena dizi
Ben de genelde izlemezdim ama bu diziyi takip etmek istedim, istemez olaydım. Hiç izlemediysen izleme benceinşallah uyanmaz Can'ım miranın uykusuda şöyle 11 e fln çekilse süper olur
bana ilk bölümün Özetini anlattılar yok dedim izlersem etkisinden alamam kendimi
Ve çok çok Amin
Geçmiş olsun canım, dışarı bile cikmiyorum gripten korkumaKizlar sifayi kaptim cok fenayim
Çok geçmiş olsun yaa, Allah korumuş yine kirilmamis canım. Çabucak iyileşir inşallahYigitde uyudu şimdi. Çok yorgunum bende büyük kızım dün okulda düşmüş dizi yarılmış ama öyle böyle değil lif gibi değişik şeyle gorunuyodu baya derin di.okul hemen ambulans çağırmış bizi aradı hastaneye götürdü ambulans bizde arkasından tam on iki dikiş atıldı film çekildi allahtan kırık yok ama yara çok derin mhic yuruyemiyo iki gündür yatiyo. Çok moralim bozuk. Dikişler çok fazla ağrısı azaldı gerçi bugün.
Aayy çok fena dizi
Ben salya sümükAynen canım ya çok duygulandim
Geçmiş olsun canım geçen hafta umutta düştü dudağı patladı biraz da burnu kanadı hatta burdur birazda şişti ama goturmedim doktora sen takip et dokununca agrimiyorsa bişi yokturHaklisin canm sagol icimi rahatlattiniz iyiki varsinizz
Cok buyuk geçmiş olsun canımYigitde uyudu şimdi. Çok yorgunum bende büyük kızım dün okulda düşmüş dizi yarılmış ama öyle böyle değil lif gibi değişik şeyle gorunuyodu baya derin di.okul hemen ambulans çağırmış bizi aradı hastaneye götürdü ambulans bizde arkasından tam on iki dikiş atıldı film çekildi allahtan kırık yok ama yara çok derin mhic yuruyemiyo iki gündür yatiyo. Çok moralim bozuk. Dikişler çok fazla ağrısı azaldı gerçi bugün.
Off çok geçmiş olsun canım. Çabuk iyileşir inşallah.Yigitde uyudu şimdi. Çok yorgunum bende büyük kızım dün okulda düşmüş dizi yarılmış ama öyle böyle değil lif gibi değişik şeyle gorunuyodu baya derin di.okul hemen ambulans çağırmış bizi aradı hastaneye götürdü ambulans bizde arkasından tam on iki dikiş atıldı film çekildi allahtan kırık yok ama yara çok derin mhic yuruyemiyo iki gündür yatiyo. Çok moralim bozuk. Dikişler çok fazla ağrısı azaldı gerçi bugün.
18 aydan sonra gündüz uykusu teke düşmeli diyolar ya genelde. Fazlamı geliyo acaba ikinciVe öykü kalktı hayırlısı bakalım :)
Bende sandim ki ayferzeyin kizinin dizine diyorsun fena diye igde resim aradimAayy çok fena dizi
sagol canm uyuyo agrisi olsa uyumazdi aglardi diye dsunuyorm gece kalkip aglarsa gturucm dkktra cnku normalde kalkmazGeçmiş olsun canım geçen hafta umutta düştü dudağı patladı biraz da burnu kanadı hatta burdur birazda şişti ama goturmedim doktora sen takip et dokununca agrimiyorsa bişi yoktur
hiranin defterini aldm inceliyorm:)D deterjan K Keskek Eki Görüntüle 1745037 Bu şekilde çizebiliyolar mı gerçekten?
Bende iyice kaptırdım buna kendimi
Bunun gibi küçük küçük değil duvarda çizdiğini ekledim en baştaki benim avuç içimden büyük öyle anlatayımD deterjan K Keskek Eki Görüntüle 1745037 Bu şekilde çizebiliyolar mı gerçekten?
Bende iyice kaptırdım buna kendimi
Offgecmis olsun canim cabucak atlatir insallah. Benim kardesimde senin kiz kadar. Gecen yil dustu dirsegi 4 yerden kirildi ameliyat oldu 25 dikis atildi o gun bugundur fizik tedavi goruyor ve hala eski fonksiyonunu kazanabilmis degil cok cekti. Allah sifa versin size de canim
Canım ya üzüldüm çok geçmiş olsun Allah tan kırık falan olmamış ama üzülme onlar küçük daha çabuk iyileşir inşallah
amin canm sagol sizede cok gecmis olsun hemen iyilesr insallah
Ben de genelde izlemezdim ama bu diziyi takip etmek istedim, istemez olaydım. Hiç izlemediysen izleme bence
Geçmiş olsun canım, dışarı bile cikmiyorum gripten korkuma
Çok geçmiş olsun yaa, Allah korumuş yine kirilmamis canım. Çabucak iyileşir inşallah
Ben salya sümük
Cok buyuk geçmiş olsun canım
sağolun kızlar.inşallah çabuk iyileşir dediğiniz gbi.gördükçe öyle onu moralim bozuluyo. Akaibu doktorlar hiç sinirler hakkında bişey soylemedi film cekilurkende muayene ve dikiş yapilirkende. Olsa soylerlerdi heralde ayy aklıma takıldı bak yarın pansumana goturunce bi daha soralım biz en iyisi.Off çok geçmiş olsun canım. Çabuk iyileşir inşallah.
Sinirlerde bi sıkıntı yok di mi?
18 aydan sonra gündüz uykusu teke düşmeli diyolar ya genelde. Fazlamı geliyo acaba ikinci
Bende resim defterine baktım ama bazen beraberde karalıyoruz diye karar veremedim ama duvarları bugğn karaladı bi kenarı silmiştim hatta o daha uzundu bunu görmemişim daha sonra farkettimEki Görüntüle 1745079 Bizmkiler bundan ibaret
Çok geçmiş olsun canımsağolun kızlar.inşallah çabuk iyileşir dediğiniz gbi.gördükçe öyle onu moralim bozuluyo. Akaibu doktorlar hiç sinirler hakkında bişey soylemedi film cekilurkende muayene ve dikiş yapilirkende. Olsa soylerlerdi heralde ayy aklıma takıldı bak yarın pansumana goturunce bi daha soralım biz en iyisi.
Yigitde aynen böyle büyük yuvarlsklsr çiziyo son iki aydır falan elini kaldirmiyo cizerken.hatta bugün yine iki duvari aynı böyle karalamis cifledim.Bunun gibi küçük küçük değil duvarda çizdiğini ekledim en baştaki benim avuç içimden büyük öyle anlatayım
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?