- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 42
Aynı benim eski evdeki alt komşu gibiler sanırım. Benim yatak odamin altı onların oturma odasiydi o kadar rahatsız ediyolardiki. Buraya tasindim kurtuldum onlardan. İnşallah en kisa zamanda allah senide kurtarsin bu saygısız insanlardan canım hayirlisiyla.Ya şu yan dairedekiler yatak odasını niye oturma odası olarak kullanıyorlar anlamıyorum ece ağladı bir gittim yatak odasına çocuk bağırıyor konuşuyor çığlık atıyor emziriyorum uyudu memeyi çekemiyorum uyanacak diye hayır yanı uyumalarida 12-12.30 u buluyor
valla uzun zamandır tek uyuyodu bugün erken kaldırdım diye mi bilmiyorum böyle 3 kere uyudu üst 2 köpektr patlamış akşam biraz sıkıntısı vardı calpol verdim kalkınca mızırdanıp duruyodu benimde 20 lik çıkıyo acıyo kulağıma da vurdu yazık bu bebelere biz dayanamıyoruz 13 dişimiz oldu böylece18 aydan sonra gündüz uykusu teke düşmeli diyolar ya genelde. Fazlamı geliyo acaba ikinci
Sağol canım inşallah ya bizim apartmanın genel sorunu bu zaten kimsenin kimseye saygısı yok ece genelde geç uyuyor ama erken uyutsa da böyle problem oluyor hâlâ çok ses geliyor uyanicak diye yüreğim ağzımda kadınla konusmuyoruz konussam soylerimde muhattab olmak istemiyorum bir de ustteki taşınacak burayı kiraya verecekti bizim bu yandakiler tutmuş dusun halimi birde haftanın 3 günü hali cirpiyor uste gelince yaparsa ne yapcam ben çok canım sıkılıyor Allahım bir kapı açar inşallahta tasinirizAynı benim eski evdeki alt komşu gibiler sanırım. Benim yatak odamin altı onların oturma odasiydi o kadar rahatsız ediyolardiki. Buraya tasindim kurtuldum onlardan. İnşallah en kisa zamanda allah senide kurtarsin bu saygısız insanlardan canım hayirlisiyla.
bunu gökçede çiziyo ama bu dairesel hareket. 18. Aydan sonra yaparlarmış genelde.Bunun gibi küçük küçük değil duvarda çizdiğini ekledim en baştaki benim avuç içimden büyük öyle anlatayım
ay canım endişelendirmek istememiştim. Kardeşimin başına da bi kaza geldi. Binaların içindeki yaylı kapılar olur ya. Onu camından itince sanırım çatlakmış eli öbür tarafa geçiyo camda koluna düşüyo. Bileğinde çok ciddi bir kesik vardı. Sinirlere denk geldiği için ameliyata aldılar sinirleri bağladılar baş parmağı ve işaret parmağı bi denorta parmağın yarısını hissetmiyo malesef. Oynatabiliyo ama hissetmiyo.sağolun kızlar.inşallah çabuk iyileşir dediğiniz gbi.gördükçe öyle onu moralim bozuluyo. Akaibu doktorlar hiç sinirler hakkında bişey soylemedi film cekilurkende muayene ve dikiş yapilirkende. Olsa soylerlerdi heralde ayy aklıma takıldı bak yarın pansumana goturunce bi daha soralım biz en iyisi.
ben tüm gün tüm el hareketlerine baktım resmenAzcik benzetmis burda :) @Akaibu otrdm cocgun butn gun cizdiklerni inceliyorm odev yapar gbi yapmis oda :))Eki Görüntüle 1745086
Gerçi hangimizde düzen kaldı ki inşallah bitince başka bişey çıkmazda rahatlarızvalla uzun zamandır tek uyuyodu bugün erken kaldırdım diye mi bilmiyorum böyle 3 kere uyudu üst 2 köpektr patlamış akşam biraz sıkıntısı vardı calpol verdim kalkınca mızırdanıp duruyodu benimde 20 lik çıkıyo acıyo kulağıma da vurdu yazık bu bebelere biz dayanamıyoruz 13 dişimiz oldu böylece
Elif ecenin saclari o hale gelmesi bi on yili bulur sanirim:) Hem seyrek hem kisa hic bana cekmemis kime cekti acaba benim saclarim siktir.Hatta dogum hanede dr bebegi cijartiginda bu keltos kime benziyir acaba dedisonra esimi hatirladi babaya benziyor demisti.pilisaclaripost: 44643257 .!.:Teyzeler betüşün duştan sonraki hali bi maşallahınızı alırız
Canim benim çok geçmiş olsun. Okurken içim bi tuaf olduYigitde uyudu şimdi. Çok yorgunum bende büyük kızım dün okulda düşmüş dizi yarılmış ama öyle böyle değil lif gibi değişik şeyle gorunuyodu baya derin di.okul hemen ambulans çağırmış bizi aradı hastaneye götürdü ambulans bizde arkasından tam on iki dikiş atıldı film çekildi allahtan kırık yok ama yara çok derin mhic yuruyemiyo iki gündür yatiyo. Çok moralim bozuk. Dikişler çok fazla ağrısı azaldı gerçi bugün.
canim ben bernardodan almistim hamileyken bi kac kere kullandim memnunum ama cok.fazla kullanmadim ilerde ne olur.bisi diyemicem oyuzdenKizlar seramik pilav tenceresi almak istiyorum gercek seramik ama kaplama degil. Marka oneriniz var mi
ece herşeyi yiyebilen bi çocuk bencede bıraktır artık hani yememek veya pütür gibi bi problem olsa kıyamazsın ama artık yeter gibime geliyor eşinle de konuşup ikna etmen lazım tabi geçen seferki gibi yapmasın :)\Kızlar bu akşam annem geldi ece yemek yemedi annem denedi yediremedi ki birkaç gündür bu şekilde hatta bugün biraz kabizdi sanırım yemediği için annemde meme emdiği için yemedigini söyledi biraktir artık dedi damağına baktım diş belirtisi yok distendir desem gerçekten emdiği icinmi acaba memeye çok duskun oldu yine hiçbir iş yapamiyorum hep yapışıyor ya ne yapcam ben biraz gozlemleyecegim yememeye devam ederse kesin karar alıp biraktircam oğlumda Dr memeyi yemek yerine koyuyorsa yemiyorsa emzirmek zararlı hale gelmiştir demişti biraktirin demişti ve biraktirmistim ben gozlemliycem çünkü ana öğünlerini yemiyor
Zaten önce onunla konuşmam lâzım şu köpek disleri gelmeden bırakırsa iyi olur o da beni düşündürüyor yemekte yemiyor bugün bir yumurta öğlen çok zor şekilde tarhana ve yoğurt yedirdim meyve hiç yemedi akşam yemegide yemedi öylece uyudu çok moralim bozuluyor ama tüm gün meme emdi çok zor ya köpek disleri zorlarmi acaba şimdilik görünmüyor ama bilmiyorumece herşeyi yiyebilen bi çocuk bencede bıraktır artık hani yememek veya pütür gibi bi problem olsa kıyamazsın ama artık yeter gibime geliyor eşinle de konuşup ikna etmen lazım tabi geçen seferki gibi yapmasın :)\
Ya ben bu tarz şeylere hiç takılmıyorum hatta bu tip kitaplarda okumuyorum ne bileyim çok gerekli gelmiyor bana tabi kendi fikrim okuyup çok yararını görende muhakkak vardır :)bunu gökçede çiziyo ama bu dairesel hareket. 18. Aydan sonra yaparlarmış genelde. Eki Görüntüle 1745125
Kitapta da spiral için 3-4 yaş yazınca şaşırdım o yüzden sormuştum
ay canım endişelendirmek istememiştim. Kardeşimin başına da bi kaza geldi. Binaların içindeki yaylı kapılar olur ya. Onu camından itince sanırım çatlakmış eli öbür tarafa geçiyo camda koluna düşüyo. Bileğinde çok ciddi bir kesik vardı. Sinirlere denk geldiği için ameliyata aldılar sinirleri bağladılar baş parmağı ve işaret parmağı bi denorta parmağın yarısını hissetmiyo malesef. Oynatabiliyo ama hissetmiyo.
Sizinki sadece dikişmiş yok demekki öyle bişey olsa söylerlerdi
ben tüm gün tüm el hareketlerine baktım resmen
yani öykü köpekleri çıkarırken çubuk kraker mandalin kinderin o sütlü çikolatasından kuru üzüm falan yedi bir iki kaşık yemek yerse yer sonra ne isterse onu veriyorum muzu o kadar seviyo geçen gün ısırdı acıdı damağı bıraktı hemen süt içiyo yatarken en kötü bilmiyorum sen düşün taşın karar ver bikaç gün yemeğe ikna etmeye çalış bakalım belki yer yine sevdiği şeylerden yap daha çokZaten önce onunla konuşmam lâzım şu köpek disleri gelmeden bırakırsa iyi olur o da beni düşündürüyor yemekte yemiyor bugün bir yumurta öğlen çok zor şekilde tarhana ve yoğurt yedirdim meyve hiç yemedi akşam yemegide yemedi öylece uyudu çok moralim bozuluyor ama tüm gün meme emdi çok zor ya köpek disleri zorlarmi acaba şimdilik görünmüyor ama bilmiyorum
Ece de muzu çok seviyor onu bile yemedi bugün birkaç gün bakcam durumuna eğer böyle giderse biraktircam canım zaten aklımda hep 20 aylık olana kadar emzirmek vardı 2 şubatta 20 aylık olacak hayırlısı artık onun için en iyi kararı vermek istiyorum yememesi beni çok uzuyor az da olsa yese tamam ama ilk kasıkta itiraz ediyoryani öykü köpekleri çıkarırken çubuk kraker mandalin kinderin o sütlü çikolatasından kuru üzüm falan yedi bir iki kaşık yemek yerse yer sonra ne isterse onu veriyorum muzu o kadar seviyo geçen gün ısırdı acıdı damağı bıraktı hemen süt içiyo yatarken en kötü bilmiyorum sen düşün taşın karar ver bikaç gün yemeğe ikna etmeye çalış bakalım belki yer yine sevdiği şeylerden yap daha çok
Canim cevap verdigin icin cok teşekkür ederim bi bakayim bernardoya.@hiraysen cok gecmis olsun canim
S Sevgidili5 ayyy hayal ettim niyeyse icim.bi.tuhaf olsu cok.gecmis olsun canim benim hemen gecsin inşallah
canim ben bernardodan almistim hamileyken bi kac kere kullandim memnunum ama cok.fazla kullanmadim ilerde ne olur.bisi diyemicem oyuzden
Ay kızlar ya içim şişti şu kördüğüm dizisini izliyorum ama ağlamaktan bi hal oldum. Kerem Alp uyudu eşim maça gitti bakayım dedim ama tek başına da daha bi etkiledi sanırım. Allahım bizleri evletlarimizin başından ayırmasın.
Ben hic dizi ve gündüz oynayan programlari izlemiyorum keyif almıyorum, tek izlemeye caba sarfettigim sey haberler ona da hergun pisman oluyorumHiç izlemedim onu ben..
Çarşambaları benim "kara sevda" günüm
Dedığıne göre diş de değil ama dişetlerı kabarmadan sancı başlıyor bizde öyle olduEce de muzu çok seviyor onu bile yemedi bugün birkaç gün bakcam durumuna eğer böyle giderse biraktircam canım zaten aklımda hep 20 aylık olana kadar emzirmek vardı 2 şubatta 20 aylık olacak hayırlısı artık onun için en iyi kararı vermek istiyorum yememesi beni çok uzuyor az da olsa yese tamam ama ilk kasıkta itiraz ediyor
aslında zaten takılcak bişiy yok.Ya ben bu tarz şeylere hiç takılmıyorum hatta bu tip kitaplarda okumuyorum ne bileyim çok gerekli gelmiyor bana tabi kendi fikrim okuyup çok yararını görende muhakkak vardır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?