Kolayca hayırlısiyla atlatirsiniz inşallah canım.İyi geceler hasta bebişlere acil şifalar bu gecenın yüzü suyu hurmetıne inşaallah teyzeler kısmetse Rabbim izin verırse yarın sünnet olucaz çok huysuz nasıl olacak uzanır miki pipi acırmıkı ben ne yaparım kafamda deli sorular uyutacaklar yavrumu sedyede ona nasıl dayanıcam belki sünnetle hıysuzluğu da gecer mutlu bir çocuk olur benim kalbim carpıyo uyayamıyorum niyetım cuma sela ile cuma ezanı arasında kestırmektı onagöre randevu aldım lütfen bize dua edın hayırlısıyla sıkıntısız gecsın
çok geçmiş olsun bu telaşıda aradan çıkarmış olcaksınız. Kolay olur inşallahİyi geceler hasta bebişlere acil şifalar bu gecenın yüzü suyu hurmetıne inşaallah teyzeler kısmetse Rabbim izin verırse yarın sünnet olucaz çok huysuz nasıl olacak uzanır miki pipi acırmıkı ben ne yaparım kafamda deli sorular uyutacaklar yavrumu sedyede ona nasıl dayanıcam belki sünnetle hıysuzluğu da gecer mutlu bir çocuk olur benim kalbim carpıyo uyayamıyorum niyetım cuma sela ile cuma ezanı arasında kestırmektı onagöre randevu aldım lütfen bize dua edın hayırlısıyla sıkıntısız gecsın
sagol canm@hiraysen cok gecmis olsun canim
S Sevgidili5 ayyy hayal ettim niyeyse icim.bi.tuhaf olsu cok.gecmis olsun canim benim hemen gecsin inşallah
canim ben bernardodan almistim hamileyken bi kac kere kullandim memnunum ama cok.fazla kullanmadim ilerde ne olur.bisi diyemicem oyuzden
Bizde de durum birebir aynı canım. Gece beni hiç uyutmadı. Sabah altı buçukta uyandı. Eşimi kaldırdım yedide bir saat bak da uyuyum diye mümkün değil ayrılmıyor benden. gündüz de yapışık bana hiç bir iş yaptırmıyor yemek bile yedirmedi. En zoru da zar zor birşeyler hazırlıyorum ağzına sürmüyor. En son annem gel biz bakalım sen biraz dinlen dedi. Akşam sekiz buçukta uyuttum ben de yattım bir saat sonra kalkmış oturmuş. Annemlere almış oynatmış zar zor bir buçukta dayısıyla uyuttuk. Hala sallıyorum. öyle yorgunum kiKerem Alp biraz önce uyuduNeden böyle oluyor bilmiyorum. Yine erkenden uyudu 8 buçuk gibi sevinmistim. 1 saat uyuyup uyandı. Enerji patlaması oluyor çocukta resmen. Saatlerce salladim emzirdim. Kaldırdım dolandı biraz. Uyku adına hicbirsey yok. Gündüz de 1 kere uyutuyorum öğlen ama çözemedim sebebini. En son dedim ki odasına gotureyim deneyeyim kendi kendine uyusun. 15 dakka yatirdim kalkti yatirdim kalkti ağlamak yoktu. Sonra bi başladı 15 dk. dayanabildim pes ettim. Gayette sakin ve tatlı dille ikna etmeye calismistim oysaki. Aldım emzirdim uyudu. İlla deli gibi ağlaması mı gerekiyordu uyumak için. Hic boyle bir cocuk degildi benim oglum.Sinirlerim bozuldu
Evet doğru dediğin gibi soylerlerdi bi kaç doktor birden baktı inceledi aralarında falanda konuştular baya. Benim moral sıfır iki gündür hemen kötü şeyler geliyo aklıma.bunu gökçede çiziyo ama bu dairesel hareket. 18. Aydan sonra yaparlarmış genelde. Eki Görüntüle 1745125
Kitapta da spiral için 3-4 yaş yazınca şaşırdım o yüzden sormuştum
ay canım endişelendirmek istememiştim. Kardeşimin başına da bi kaza geldi. Binaların içindeki yaylı kapılar olur ya. Onu camından itince sanırım çatlakmış eli öbür tarafa geçiyo camda koluna düşüyo. Bileğinde çok ciddi bir kesik vardı. Sinirlere denk geldiği için ameliyata aldılar sinirleri bağladılar baş parmağı ve işaret parmağı bi denorta parmağın yarısını hissetmiyo malesef. Oynatabiliyo ama hissetmiyo.
Sizinki sadece dikişmiş yok demekki öyle bişey olsa söylerlerdi
ben tüm gün tüm el hareketlerine baktım resmen
Canim benim çok geçmiş olsun. Okurken içim bi tuaf oldu
@hiraysen cok gecmis olsun canim
S Sevgidili5 ayyy hayal ettim niyeyse icim.bi.tuhaf olsu cok.gecmis olsun canim benim hemen gecsin inşallah
canim ben bernardodan almistim hamileyken bi kac kere kullandim memnunum ama cok.fazla kullanmadim ilerde ne olur.bisi diyemicem oyuzden
sağolun kızlar
sllah korusun kötü bişey yoktur inşallahEvet doğru dediğin gibi soylerlerdi bi kaç doktor birden baktı inceledi aralarında falanda konuştular baya. Benim moral sıfır iki gündür hemen kötü şeyler geliyo aklıma.
Benim bi fikrim yok kiCanim cevap verdigin icin cok teşekkür ederim bi bakayim bernardoya.
Diger arkadaslarda cevap yazar umarim :)
İnşallah sorunsuz atlatırsiniz canımİyi geceler hasta bebişlere acil şifalar bu gecenın yüzü suyu hurmetıne inşaallah teyzeler kısmetse Rabbim izin verırse yarın sünnet olucaz çok huysuz nasıl olacak uzanır miki pipi acırmıkı ben ne yaparım kafamda deli sorular uyutacaklar yavrumu sedyede ona nasıl dayanıcam belki sünnetle hıysuzluğu da gecer mutlu bir çocuk olur benim kalbim carpıyo uyayamıyorum niyetım cuma sela ile cuma ezanı arasında kestırmektı onagöre randevu aldım lütfen bize dua edın hayırlısıyla sıkıntısız gecsın
Gökçede aynı durumda canım. Pipo gibi yan yana ısırınca çok komik oluyo amaGece memeyi zor çekiyorum ağzından emmesi bitince. Normalde dudağına emziği değdirirdim emziği alırdı direk. Gündüz de ağzından emziği çıkarmak istemiyo. Uyanınca direk çıkarırdı şimdi zar zor unutturuyorum.
Bi de ağzında emzik varken konuşacağında emziği ağzının bi tarafına alıp sıkıştırıyo yan yanda konuşmaya çalışıyo sıpa. Baktı olmuyo eline alıp diyeceğini diyip geri ağzına sokuyo.
İnşallah çok alışmaz bıraktırayım derken iyice düşmeye başladı.
Çok uykum var. Her akşam boş boş oturmak istiyorum diye diretip gece yarısına kadar oturuyorum. Her sabah pişman oluyorum
Sırf seramik olan tencere nasıl oluyor ki canım anlamadım.Canim cevap verdigin icin cok teşekkür ederim bi bakayim bernardoya.
Diger arkadaslarda cevap yazar umarim :)
Ay sahi pipo gibi aklıma betimleme gelmedi :)Gökçede aynı durumda canım. Pipo gibi yan yana ısırınca çok komik oluyo ama
Arende yüzüme allık sürerken görmüş beni. Ne zaman allık fırçasını görse ağlayarak istiyor (alışmasın diye ben vermemek için diretiyorum ama) alıp yüzüne benim yaptığım gibi yapıyor.. Hatta geçen dışarı çıkıyorduk gördü istedi yine. Bütün avm yi fırçayla dolaştı.Kızlar benim oğlum da beni hep göz kalemi çekerken görüyodu. Kendi boya kalemlerini gözüne sürmeye çalışıyor. Eşim kurdu aradaki bağlantıyı. Unutana kadar boya kalemi yok. Ayrıca poposu yara oldu çok kaka yapmaktan. Bir hafta arayla 4 köpek dişi 2 azı çıkarmaya karar verince böyle oldu. Ne uyku ne iştah. Resmen kemikleri sayılıyor. Bez bağlamıyorum ben de . Çişi gelince pipisini gösterip banyoya koşmaya başladı. Genelde yetişemiyor ve oyun haline getirdi. Yetişince de kendi kendini alkışlıyor.Ben de hep yorgun hep uykusuz yemek savaşlarından Gazi bir anne işte. Öpüldünüz
Ben marketlerden yada e bebekten alıyorum..kızlar bebek bezini nerden alıyorsunuz fiyatlar almış başını gitmiş, 5+ için bakıyorum neredeyse tane 1 tl satıyorlar
Ay çok ama çok geçmiş olsun..Yigitde uyudu şimdi. Çok yorgunum bende büyük kızım dün okulda düşmüş dizi yarılmış ama öyle böyle değil lif gibi değişik şeyle gorunuyodu baya derin di.okul hemen ambulans çağırmış bizi aradı hastaneye götürdü ambulans bizde arkasından tam on iki dikiş atıldı film çekildi allahtan kırık yok ama yara çok derin mhic yuruyemiyo iki gündür yatiyo. Çok moralim bozuk. Dikişler çok fazla ağrısı azaldı gerçi bugün.
Ben uzun zamandır gündüz iki kere uyutmuyorum.Off çok geçmiş olsun canım. Çabuk iyileşir inşallah.
Sinirlerde bi sıkıntı yok di mi?
18 aydan sonra gündüz uykusu teke düşmeli diyolar ya genelde. Fazlamı geliyo acaba ikinci
Ben granit kullanıyorum. Karacanın setini almıştım. Çook memnunum.Kizlar seramik pilav tenceresi almak istiyorum gercek seramik ama kaplama degil. Marka oneriniz var mi
Hayırlısıyla sorunsuz atlatırsınız inş.İyi geceler hasta bebişlere acil şifalar bu gecenın yüzü suyu hurmetıne inşaallah teyzeler kısmetse Rabbim izin verırse yarın sünnet olucaz çok huysuz nasıl olacak uzanır miki pipi acırmıkı ben ne yaparım kafamda deli sorular uyutacaklar yavrumu sedyede ona nasıl dayanıcam belki sünnetle hıysuzluğu da gecer mutlu bir çocuk olur benim kalbim carpıyo uyayamıyorum niyetım cuma sela ile cuma ezanı arasında kestırmektı onagöre randevu aldım lütfen bize dua edın hayırlısıyla sıkıntısız gecsın
Aren de çok şükür gündüz artık hiç almıyor. Uyandığı an emzigini çıkarırımısın diyorum. Hemen bana uzatıyor.Gece memeyi zor çekiyorum ağzından emmesi bitince. Normalde dudağına emziği değdirirdim emziği alırdı direk. Gündüz de ağzından emziği çıkarmak istemiyo. Uyanınca direk çıkarırdı şimdi zar zor unutturuyorum.
Bi de ağzında emzik varken konuşacağında emziği ağzının bi tarafına alıp sıkıştırıyo yan yanda konuşmaya çalışıyo sıpa. Baktı olmuyo eline alıp diyeceğini diyip geri ağzına sokuyo.
İnşallah çok alışmaz bıraktırayım derken iyice düşmeye başladı.
Çok uykum var. Her akşam boş boş oturmak istiyorum diye diretip gece yarısına kadar oturuyorum. Her sabah pişman oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?