2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kolayca hayırlısiyla atlatirsiniz inşallah canım.

çok geçmiş olsun bu telaşıda aradan çıkarmış olcaksınız. Kolay olur inşallah

Kerem Alp biraz önce uyudu Neden böyle oluyor bilmiyorum. Yine erkenden uyudu 8 buçuk gibi sevinmistim. 1 saat uyuyup uyandı. Enerji patlaması oluyor çocukta resmen. Saatlerce salladim emzirdim. Kaldırdım dolandı biraz. Uyku adına hicbirsey yok. Gündüz de 1 kere uyutuyorum öğlen ama çözemedim sebebini. En son dedim ki odasına gotureyim deneyeyim kendi kendine uyusun. 15 dakka yatirdim kalkti yatirdim kalkti ağlamak yoktu. Sonra bi başladı 15 dk. dayanabildim pes ettim. Gayette sakin ve tatlı dille ikna etmeye calismistim oysaki. Aldım emzirdim uyudu. İlla deli gibi ağlaması mı gerekiyordu uyumak için. Hic boyle bir cocuk degildi benim oglum.Sinirlerim bozuldu

Bizde de durum birebir aynı canım. Gece beni hiç uyutmadı. Sabah altı buçukta uyandı. Eşimi kaldırdım yedide bir saat bak da uyuyum diye mümkün değil ayrılmıyor benden. gündüz de yapışık bana hiç bir iş yaptırmıyor yemek bile yedirmedi. En zoru da zar zor birşeyler hazırlıyorum ağzına sürmüyor. En son annem gel biz bakalım sen biraz dinlen dedi. Akşam sekiz buçukta uyuttum ben de yattım bir saat sonra kalkmış oturmuş. Annemlere almış oynatmış zar zor bir buçukta dayısıyla uyuttuk. Hala sallıyorum. öyle yorgunum ki

E emiragam inşallah sorunsuz atlattırsınız sünneti. Aradan çıkmış olacak ne güzel hatırlamayacak. Büyüyünce yaptıralım diyerek hata yaptığımı düşünüyorum.

Evet doğru dediğin gibi soylerlerdi bi kaç doktor birden baktı inceledi aralarında falanda konuştular baya. Benim moral sıfır iki gündür hemen kötü şeyler geliyo aklıma.

Canim benim çok geçmiş olsun. Okurken içim bi tuaf oldu

S Sevgidili5 @hiraysen çok geçmiş olsun çok üzüldüm
sağolun kızlar

[QUOTcanım="Akaibu, post: 44645901, member: 671571"] D deterjan @pilise Eki Görüntüle 1745037 Bu şekilde çizebiliyolar mı gerçekten?

Bende iyice kaptırdım buna kendimi[/QUOTE]
Evet canım cizebiliyor benim elif ada sinirlenince karalama yapıyor dediğim bu sekiller yoksa hani şu hipnotize olunan spiraller varya ondan çiziyor ben onu kastettin sanmıştım

[QUOTcanım="Akaibu, post: 44645901, member: 671571"] D deterjan @pilise Eki Görüntüle 1745037 Bu şekilde çizebiliyolar mı gerçekten?

Bende iyice kaptırdım buna kendimi[/QUOTE]
Evet canım cizebiliyor benim elif ada sinirlenince karalama yapıyor dediğim bu sekiller yoksa hani şu hipnotize olunan spiraller varya ondan çiziyor ben onu kastettin sanmıştım

Gece memeyi zor çekiyorum ağzından emmesi bitince. Normalde dudağına emziği değdirirdim emziği alırdı direk. Gündüz de ağzından emziği çıkarmak istemiyo. Uyanınca direk çıkarırdı şimdi zar zor unutturuyorum.
Bi de ağzında emzik varken konuşacağında emziği ağzının bi tarafına alıp sıkıştırıyo yan yanda konuşmaya çalışıyo sıpa. Baktı olmuyo eline alıp diyeceğini diyip geri ağzına sokuyo.
İnşallah çok alışmaz bıraktırayım derken iyice düşmeye başladı.

Çok uykum var. Her akşam boş boş oturmak istiyorum diye diretip gece yarısına kadar oturuyorum. Her sabah pişman oluyorum

@ ayferzey kızına geçmiş olsun Allah büyük kazalardan korusun. @ hiraysen hirayada geçmiş olsun benim kizda burnunu sehpaya carpmisti kızarıklık ve hafif kanama olmuştu ama bişey çıkmadı şükür doktor kontrolünde. bence kızarıklık değilde morluk olursa korkmak lazım yıllar önce ben burnumu kapıya carptim direk morluk oldu doktora gittim ameliyat dedi kırılmış oldum ameliyatı

İnşallah sorunsuz atlatırsiniz canım

Gökçede aynı durumda canım. Pipo gibi yan yana ısırınca çok komik oluyo ama

Canim cevap verdigin icin cok teşekkür ederim bi bakayim bernardoya.
Diger arkadaslarda cevap yazar umarim :)
Sırf seramik olan tencere nasıl oluyor ki canım anlamadım.
Ama normal seramiklerden bahsediyosan ben karacadan almıştım. Güzel sık sık kullanırım ama granit tencere kullandıktan sonra keşke bunları hiç almasaydım dedim.

Arende yüzüme allık sürerken görmüş beni. Ne zaman allık fırçasını görse ağlayarak istiyor (alışmasın diye ben vermemek için diretiyorum ama) alıp yüzüne benim yaptığım gibi yapıyor.. Hatta geçen dışarı çıkıyorduk gördü istedi yine. Bütün avm yi fırçayla dolaştı.

kızlar bebek bezini nerden alıyorsunuz fiyatlar almış başını gitmiş, 5+ için bakıyorum neredeyse tane 1 tl satıyorlar
Ben marketlerden yada e bebekten alıyorum..

Ay çok ama çok geçmiş olsun..

Off çok geçmiş olsun canım. Çabuk iyileşir inşallah.
Sinirlerde bi sıkıntı yok di mi?
18 aydan sonra gündüz uykusu teke düşmeli diyolar ya genelde. Fazlamı geliyo acaba ikinci
Ben uzun zamandır gündüz iki kere uyutmuyorum.
Kizlar seramik pilav tenceresi almak istiyorum gercek seramik ama kaplama degil. Marka oneriniz var mi
Ben granit kullanıyorum. Karacanın setini almıştım. Çook memnunum.
Hayırlısıyla sorunsuz atlatırsınız inş.
Aren de çok şükür gündüz artık hiç almıyor. Uyandığı an emzigini çıkarırımısın diyorum. Hemen bana uzatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…