- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
hani kolay bıraktırdım diyenler varya çok imreniyorum onlara bence çok zor bi karar bu biz aylardır düşünüyoruz nası olcak diye ben kendi adıma bi süre daha devam edicem zaten hiç yemediği için buna bağlamıyorum yese gündüz ben evde yokken yer ama sizinki dönemsel değilde memedense bıraktır insan niye emmiyo diye takmaz (tabi ilk bir yıl olsa onada takılır) ama niye yemiyo sorusu insanı bunalıma sürüklüyoKızlar bu akşam annem geldi ece yemek yemedi annem denedi yediremedi ki birkaç gündür bu şekilde hatta bugün biraz kabizdi sanırım yemediği için annemde meme emdiği için yemedigini söyledi biraktir artık dedi damağına baktım diş belirtisi yok distendir desem gerçekten emdiği icinmi acaba memeye çok duskun oldu yine hiçbir iş yapamiyorum hep yapışıyor ya ne yapcam ben biraz gozlemleyecegim yememeye devam ederse kesin karar alıp biraktircam oğlumda Dr memeyi yemek yerine koyuyorsa yemiyorsa emzirmek zararlı hale gelmiştir demişti biraktirin demişti ve biraktirmistim ben gozlemliycem çünkü ana öğünlerini yemiyor
sıkıntısız geçsin atlatmış olun inşallah canım minik adamın erkekliğe ilk adımı hayırlı olsun :)İyi geceler hasta bebişlere acil şifalar bu gecenın yüzü suyu hurmetıne inşaallah teyzeler kısmetse Rabbim izin verırse yarın sünnet olucaz çok huysuz nasıl olacak uzanır miki pipi acırmıkı ben ne yaparım kafamda deli sorular uyutacaklar yavrumu sedyede ona nasıl dayanıcam belki sünnetle hıysuzluğu da gecer mutlu bir çocuk olur benim kalbim carpıyo uyayamıyorum niyetım cuma sela ile cuma ezanı arasında kestırmektı onagöre randevu aldım lütfen bize dua edın hayırlısıyla sıkıntısız gecsın
@cann10 tam seramiği bende anlamadım ama benimki bernardo fena deil ama kardeşimde akaibunun dediği gibi granit aldı çok çok memnunSırf seramik olan tencere nasıl oluyor ki canım anlamadım.
Ama normal seramiklerden bahsediyosan ben karacadan almıştım. Güzel sık sık kullanırım ama granit tencere kullandıktan sonra keşke bunları hiç almasaydım dedim.
Ben hic dizi ve gündüz oynayan programlari izlemiyorum keyif almıyorum, tek izlemeye caba sarfettigim sey haberler ona da hergun pisman oluyorum
İyi geceler hasta bebişlere acil şifalar bu gecenın yüzü suyu hurmetıne inşaallah teyzeler kısmetse Rabbim izin verırse yarın sünnet olucaz çok huysuz nasıl olacak uzanır miki pipi acırmıkı ben ne yaparım kafamda deli sorular uyutacaklar yavrumu sedyede ona nasıl dayanıcam belki sünnetle hıysuzluğu da gecer mutlu bir çocuk olur benim kalbim carpıyo uyayamıyorum niyetım cuma sela ile cuma ezanı arasında kestırmektı onagöre randevu aldım lütfen bize dua edın hayırlısıyla sıkıntısız gecsın
Ayni fikirdeyim@emiragam inşallah sorunsuz atlattırsınız sünneti. Aradan çıkmış olacak ne güzel hatırlamayacak. Büyüyünce yaptıralım diyerek hata yaptığımı düşünüyorum.
Olsun yazman yeterBenim bi fikrim yok kiseramik kullanmadim.
Sırf seramik olan tencere nasıl oluyor ki canım anlamadım.
Ama normal seramiklerden bahsediyosan ben karacadan almıştım. Güzel sık sık kullanırım ama granit tencere kullandıktan sonra keşke bunları hiç almasaydım dedim.
Arende yüzüme allık sürerken görmüş beni. Ne zaman allık fırçasını görse ağlayarak istiyor (alışmasın diye ben vermemek için diretiyorum ama) alıp yüzüne benim yaptığım gibi yapıyor.. Hatta geçen dışarı çıkıyorduk gördü istedi yine. Bütün avm yi fırçayla dolaştı.
Ben marketlerden yada e bebekten alıyorum..
Ay çok ama çok geçmiş olsun..
Ben uzun zamandır gündüz iki kere uyutmuyorum.
Ben granit kullanıyorum. Karacanın setini almıştım. Çook memnunum.
Hayırlısıyla sorunsuz atlatırsınız inş.
Aren de çok şükür gündüz artık hiç almıyor. Uyandığı an emzigini çıkarırımısın diyorum. Hemen bana uzatıyor.
Bazilari beyazlatilmis teflon oluyormusya ondan gercek seramik dedim. Ama granit daha iyiyse onu alayim o zaman.@ayferzey canım çok çok geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir
hani kolay bıraktırdım diyenler varya çok imreniyorum onlara bence çok zor bi karar bu biz aylardır düşünüyoruz nası olcak diye ben kendi adıma bi süre daha devam edicem zaten hiç yemediği için buna bağlamıyorum yese gündüz ben evde yokken yer ama sizinki dönemsel değilde memedense bıraktır insan niye emmiyo diye takmaz (tabi ilk bir yıl olsa onada takılır) ama niye yemiyo sorusu insanı bunalıma sürüklüyo
sıkıntısız geçsin atlatmış olun inşallah canım minik adamın erkekliğe ilk adımı hayırlı olsun :)
@cann10 tam seramiği bende anlamadım ama benimki bernardo fena deil ama kardeşimde akaibunun dediği gibi granit aldı çok çok memnun
Ne güzel inşallah bırakmasıda kolay olur. Bizimkide umarım dişlerin huysuzluğundandırArende yüzüme allık sürerken görmüş beni. Ne zaman allık fırçasını görse ağlayarak istiyor (alışmasın diye ben vermemek için diretiyorum ama) alıp yüzüne benim yaptığım gibi yapıyor.. Hatta geçen dışarı çıkıyorduk gördü istedi yine. Bütün avm yi fırçayla dolaştı.
Ben marketlerden yada e bebekten alıyorum..
Ay çok ama çok geçmiş olsun..
Ben uzun zamandır gündüz iki kere uyutmuyorum.
Ben granit kullanıyorum. Karacanın setini almıştım. Çook memnunum.
Hayırlısıyla sorunsuz atlatırsınız inş.
Aren de çok şükür gündüz artık hiç almıyor. Uyandığı an emzigini çıkarırımısın diyorum. Hemen bana uzatıyor.
ay canım çok geçmiş olsun. Bişey olmamış neysekidün akşam mira koşarken düştü kafasının arka tarafını kapıya çarptı çok ağladı üstüne bir iki midesi bulanır gibi oldu eşimde düşmeden önce çok emmişti ondandır dedi gözlerinde kayma falan yok neyse dedim ki kusarsa fln hemen gidicez hastaneye kusma olmadı ama benim içim içimi yiyo gece 1 e kadar uyutmadım ne olur ne olmaz diye sonra iice yorulduğundan iki sallamaya uyudu bu kez de ben uyuyamadım nefes alıyo mu bişi olur mu diye sabahı sabah ettim sabahda kalkmış bıcır bıcır konuşuyo anneme verdim çıkarken görmesin beni diye tabi derin bi nefes aldım
Sagol canm uyandi kizarikligida gecmis
belki morarcakti ben kizaran yere morluk kremi surdum. Tamamen gecmis goruntude bisey yok smdi, elleynce kizmiyo ins ilerde sorun ckmaz@ ayferzey kızına geçmiş olsun Allah büyük kazalardan korusun. @ hiraysen hirayada geçmiş olsun benim kizda burnunu sehpaya carpmisti kızarıklık ve hafif kanama olmuştu ama bişey çıkmadı şükür doktor kontrolünde. bence kızarıklık değilde morluk olursa korkmak lazım yıllar önce ben burnumu kapıya carptim direk morluk oldu doktora gittim ameliyat dedi kırılmış oldum ameliyatı
Granit harika bncede.Sırf seramik olan tencere nasıl oluyor ki canım anlamadım.
gecmis olsn canm ya cok sukur bisey olmamis byle buyucekler ama kske olmasa byle aksam bnde mahfoldm gece kalkip tlfnun isigiyla baktm hep burnuna isigida acmadm uyanmasn diye.dün akşam mira koşarken düştü kafasının arka tarafını kapıya çarptı çok ağladı üstüne bir iki midesi bulanır gibi oldu eşimde düşmeden önce çok emmişti ondandır dedi gözlerinde kayma falan yok neyse dedim ki kusarsa fln hemen gidicez hastaneye kusma olmadı ama benim içim içimi yiyo gece 1 e kadar uyutmadım ne olur ne olmaz diye sonra iice yorulduğundan iki sallamaya uyudu bu kez de ben uyuyamadım nefes alıyo mu bişi olur mu diye sabahı sabah ettim sabahda kalkmış bıcır bıcır konuşuyo anneme verdim çıkarken görmesin beni diye tabi derin bi nefes aldım
canım bu çok güzel bi belirti bence kesinlikle dene inşallah bırakırHira kakasini yapmis bnde oturuyodm geldi yanima, annee anne anne annecim makana(baksana demek oluyo:)) efendm dedm bezni tuttu kaka dedi kacti. Bn bezni hemen degstiriyorm yaptgnda normalde yaptigni anladgm gbi goturuyorm degstrmeye. Alisti duramiyo oyle bende busefer bekliym bakiym napck dedm hemen gelip soyledi. Belki alistirablirm umudyla ugrascam bi sure bakalm yaptktan snra sylemese dha iyi olcak. Herseyi bliyo konusuyo kakasni syler artk ben 15 aylik bezi komple birakmisim annem soyledi hmde bukdr bilmis degildn dedi
Çökeleği sündürüp yumurta kırıyorum canım çok seviyor,Sabahlari bisey yemek istemiyo kahvalti yaptiramiyorm siz neler veriyosunz degisk biseyler denemek istiyorm
Çok güzel demiş oyuncu anne ve minnakkartal anne.bu sabah çayım güzel bir çocukluk geçirenlere, çocukluk yaralarını sarabilmeyi başarabilmiş olanlara ve çocuklarının anılarını nakış gibi işleyenlere gelsin demiş oyuncuanne
nası dokundu içime ben başarabildim sanıyorum çocukluk yaralarımı sarabilmeyi ve tabi yinede kötü sayılmaz çocukluğum bir sürü sevgi dolu anım var çok şükür
şimdi gerçekten miranın bir sürü anısı olsun diye uğraşıyorum benim hafızamda iyi kötü var bişiler ama elde olan dokunabildiğim anısını dinlediğim bir elin parmaklarını geçmez
mira için sık sık not alıyorum bazı şeyleri özenle ayırıyorum instagramı bu yüzden özenle kullanıyorum bazen oradan öyle güzel yorumlar alıyorum ki onları ayrı bi alanda depoluyorum duygusal, komik, şaşıracağı şeyler olsun da istiyorum mesela şu çekilişimiz var ya o çok ayrı kıymetliydi görüyorum burda hepimiz ayrı şeyler bazen aynı şeyler biriktiriyoruz çocuklarımıza inşallah hepsini anlayacakları zaman vermek bizlere nasip olur çok merak ediyorum duygularını beni ne kdr anlayacağını
o hatayı bi kere bende yaptım. Seramikte süt ısıtmamak gerekiyomuş meğer. Çöpe gitti tüm süt.@cann10 seramik bi tencerem var birde tava annem almisti gecen sene almaz olayms.sutu kaynatiym dedim dibi tuttu. Hc sevmiyorm tavsiye etmem. Ama granit kesnlikle oneririrm. Cizilmiyo dibi tutmuyo bndan snra alcagm tek tencere tava granit benm bi tencerem var hmde iyi bi marka degil memnunum. ama karacanin setini istiyorm bende. Bide smdi reklamlarda bi duduklu ckiyo kapagi cam istedgin zman kapagni acabliyosn o dikkatmi cekti
ayy inanmıyorum ben bayılırım çökelek sündürmesine. Sen nerelisin canım nerden alıyosun çökeleği? Her yerin çökeleği sünmez. Memleketten 5 kilo istedim sabırsızlıkla bekliyorum gelmesiniÇökeleği sündürüp yumurta kırıyorum canım çok seviyor,
helva bu ara favorisi eva eva diyip duruyor.
Çekirdeği çıkarılmış zeytin aldım hem siyah hem yeşil, çatalına kendi batırmak istiyor, o onunla oyalanırken ağzına atıyorum peynir, kaşar peyniri:)
Bazen krep yapıyorum kuşburnu pekmezi sürüyorum içine:)
Ankara:) Sivastan geliyor kayınpeder getirtiyor :)o hatayı bi kere bende yaptım. Seramikte süt ısıtmamak gerekiyomuş meğer. Çöpe gitti tüm süt.
O cam kapaklıda benimde gözüm var
ayy inanmıyorum ben bayılırım çökelek sündürmesine. Sen nerelisin canım nerden alıyosun çökeleği? Her yerin çökeleği sünmez. Memleketten 5 kilo istedim sabırsızlıkla bekliyorum gelmesini
gökçe de yapmadan önce söylüyodu kakasını. Bi iki ay böyle olunca bi kere tuvalete oturttum aparat alıp. Ağlamaya başladı hemen kaldırdım zor susturdum korktu sanırım. O günden beride kakasını yapmadan söylemiyo. İyice emin ol canım benceHira kakasini yapmis bnde oturuyodm geldi yanima, annee anne anne annecim makana(baksana demek oluyo:)) efendm dedm bezni tuttu kaka dedi kacti. Bn bezni hemen degstiriyorm yaptgnda normalde yaptigni anladgm gbi goturuyorm degstrmeye. Alisti duramiyo oyle bende busefer bekliym bakiym napck dedm hemen gelip soyledi. Belki alistirablirm umudyla ugrascam bi sure bakalm yaptktan snra sylemese dha iyi olcak. Herseyi bliyo konusuyo kakasni syler artk ben 15 aylik bezi komple birakmisim annem soyledi hmde bukdr bilmis degildn dedi
bende o yüzden bol bol video çekiyorum. Hem harddiske hem bilgisayara atıyorum. İnşallah güzel anılar bırakabilirizbu sabah çayım güzel bir çocukluk geçirenlere, çocukluk yaralarını sarabilmeyi başarabilmiş olanlara ve çocuklarının anılarını nakış gibi işleyenlere gelsin demiş oyuncuanne
nası dokundu içime ben başarabildim sanıyorum çocukluk yaralarımı sarabilmeyi ve tabi yinede kötü sayılmaz çocukluğum bir sürü sevgi dolu anım var çok şükür
şimdi gerçekten miranın bir sürü anısı olsun diye uğraşıyorum benim hafızamda iyi kötü var bişiler ama elde olan dokunabildiğim anısını dinlediğim bir elin parmaklarını geçmez
mira için sık sık not alıyorum bazı şeyleri özenle ayırıyorum instagramı bu yüzden özenle kullanıyorum bazen oradan öyle güzel yorumlar alıyorum ki onları ayrı bi alanda depoluyorum duygusal, komik, şaşıracağı şeyler olsun da istiyorum mesela şu çekilişimiz var ya o çok ayrı kıymetliydi görüyorum burda hepimiz ayrı şeyler bazen aynı şeyler biriktiriyoruz çocuklarımıza inşallah hepsini anlayacakları zaman vermek bizlere nasip olur çok merak ediyorum duygularını beni ne kdr anlayacağını
zaten ya yozgat ya sivas ya tokatlıdır demiştim :) bende yozgatlıyım. Her sene yolunu gözlerim çökeleğin.Ankara:) Sivastan geliyor kayınpeder getirtiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?