2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@ayferzey canım çok çok geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir

hani kolay bıraktırdım diyenler varya çok imreniyorum onlara bence çok zor bi karar bu biz aylardır düşünüyoruz nası olcak diye ben kendi adıma bi süre daha devam edicem zaten hiç yemediği için buna bağlamıyorum yese gündüz ben evde yokken yer ama sizinki dönemsel değilde memedense bıraktır insan niye emmiyo diye takmaz (tabi ilk bir yıl olsa onada takılır) ama niye yemiyo sorusu insanı bunalıma sürüklüyo

sıkıntısız geçsin atlatmış olun inşallah canım minik adamın erkekliğe ilk adımı hayırlı olsun :)

@cann10 tam seramiği bende anlamadım ama benimki bernardo fena deil ama kardeşimde akaibunun dediği gibi granit aldı çok çok memnun

dün akşam mira koşarken düştü kafasının arka tarafını kapıya çarptı çok ağladı üstüne bir iki midesi bulanır gibi oldu eşimde düşmeden önce çok emmişti ondandır dedi gözlerinde kayma falan yok neyse dedim ki kusarsa fln hemen gidicez hastaneye kusma olmadı ama benim içim içimi yiyo gece 1 e kadar uyutmadım ne olur ne olmaz diye sonra iice yorulduğundan iki sallamaya uyudu bu kez de ben uyuyamadım nefes alıyo mu bişi olur mu diye sabahı sabah ettim sabahda kalkmış bıcır bıcır konuşuyo anneme verdim çıkarken görmesin beni diye tabi derin bi nefes aldım

Ben hic dizi ve gündüz oynayan programlari izlemiyorum keyif almıyorum, tek izlemeye caba sarfettigim sey haberler ona da hergun pisman oluyorum

Bende gündüzleri can sıkıntısına açarım en szından ses olsun diye akşamları ise sadece zaping yapmakla geçiyo hiçbir diziyi izlemiyoruz eşim evde haber ve tartışmaprogramı bile izlemez netten takip eder brn açar izlerim akşamları vedediğin gibi çok zaman üzülerek

Dün akşam seddülbahir i seyrettim uzun zaman sonra izlediğim en güzel şeydi
Ve farkettim ki artık aşk meşk değil beni duygulandıran sevindiren ordaki küçük çocuğun babasının cepheye gitmesi aralarındaki muhabet o kadar ağlattı ki beni

Hayırlı olsun canım musmutlu geçsin tüm ömrü

Benim bi fikrim yok ki seramik kullanmadim.
Olsun yazman yeter

Bazilari beyazlatilmis teflon oluyormusya ondan gercek seramik dedim. Ama granit daha iyiyse onu alayim o zaman.

Ne güzel inşallah bırakmasıda kolay olur. Bizimkide umarım dişlerin huysuzluğundandır
ay canım çok geçmiş olsun. Bişey olmamış neyseki

@ayferzey @hiraysen çok geçmiş olsun çok üzüldüm
Sagol canm uyandi kizarikligida gecmis
belki morarcakti ben kizaran yere morluk kremi surdum. Tamamen gecmis goruntude bisey yok smdi, elleynce kizmiyo ins ilerde sorun ckmaz

Granit harika bncede.
gecmis olsn canm ya cok sukur bisey olmamis byle buyucekler ama kske olmasa byle aksam bnde mahfoldm gece kalkip tlfnun isigiyla baktm hep burnuna isigida acmadm uyanmasn diye.

@cann10 seramik bi tencerem var birde tava annem almisti gecen sene almaz olayms.sutu kaynatiym dedim dibi tuttu. Hc sevmiyorm tavsiye etmem. Ama granit kesnlikle oneririrm. Cizilmiyo dibi tutmuyo bndan snra alcagm tek tencere tava granit benm bi tencerem var hmde iyi bi marka degil memnunum. ama karacanin setini istiyorm bende. Bide smdi reklamlarda bi duduklu ckiyo kapagi cam istedgin zman kapagni acabliyosn o dikkatmi cekti

Hira kakasini yapmis bnde oturuyodm geldi yanima, annee anne anne annecim makana(baksana demek oluyo:)) efendm dedm bezni tuttu kaka dedi kacti. Bn bezni hemen degstiriyorm yaptgnda normalde yaptigni anladgm gbi goturuyorm degstrmeye. Alisti duramiyo oyle bende busefer bekliym bakiym napck dedm hemen gelip soyledi. Belki alistirablirm umudyla ugrascam bi sure bakalm yaptktan snra sylemese dha iyi olcak. Herseyi bliyo konusuyo kakasni syler artk ben 15 aylik bezi komple birakmisim annem soyledi hmde bukdr bilmis degildn dedi

Sabahlari bisey yemek istemiyo kahvalti yaptiramiyorm siz neler veriyosunz degisk biseyler denemek istiyorm

bu sabah çayım güzel bir çocukluk geçirenlere, çocukluk yaralarını sarabilmeyi başarabilmiş olanlara ve çocuklarının anılarını nakış gibi işleyenlere gelsin demiş oyuncuanne

nası dokundu içime ben başarabildim sanıyorum çocukluk yaralarımı sarabilmeyi ve tabi yinede kötü sayılmaz çocukluğum bir sürü sevgi dolu anım var çok şükür
şimdi gerçekten miranın bir sürü anısı olsun diye uğraşıyorum benim hafızamda iyi kötü var bişiler ama elde olan dokunabildiğim anısını dinlediğim bir elin parmaklarını geçmez
mira için sık sık not alıyorum bazı şeyleri özenle ayırıyorum instagramı bu yüzden özenle kullanıyorum bazen oradan öyle güzel yorumlar alıyorum ki onları ayrı bi alanda depoluyorum duygusal, komik, şaşıracağı şeyler olsun da istiyorum mesela şu çekilişimiz var ya o çok ayrı kıymetliydi görüyorum burda hepimiz ayrı şeyler bazen aynı şeyler biriktiriyoruz çocuklarımıza inşallah hepsini anlayacakları zaman vermek bizlere nasip olur çok merak ediyorum duygularını beni ne kdr anlayacağını

canım bu çok güzel bi belirti bence kesinlikle dene inşallah bırakır

Sabahlari bisey yemek istemiyo kahvalti yaptiramiyorm siz neler veriyosunz degisk biseyler denemek istiyorm
Çökeleği sündürüp yumurta kırıyorum canım çok seviyor,
helva bu ara favorisi eva eva diyip duruyor.
Çekirdeği çıkarılmış zeytin aldım hem siyah hem yeşil, çatalına kendi batırmak istiyor, o onunla oyalanırken ağzına atıyorum peynir, kaşar peyniri:)
Bazen krep yapıyorum kuşburnu pekmezi sürüyorum içine:)

Son düzenleme:
Biz eylülde tatile gittiğimizden beri kakasını tuvalete yapmaya başlatmıştık, fakat geçen ay hastalanınca bir kaç gün bezine yaptı ve bundan rahatsız olmadı, hastalığın etkisiyle diye üzerine düşmedik, hastalandıktan sonra oyuna dalıp unuttuğu oluyor ama yine de biz yine çok üzerine düşmeden kızmadan devam ediyoruz altına yapsada mutlaka tuvalete yine tutuyoruz, çiş için ancak yazın başlayabiliriz.

Çok güzel demiş oyuncu anne ve minnakkartal anne.
Çocuğumuzun çocukluklarını en güzel şekilde yaşamaları tek derdimiz burdaki annelerle birlikte dediğin gibi çok güzel bir ortamımız var, hepimizin ortak hedefleri var

o hatayı bi kere bende yaptım. Seramikte süt ısıtmamak gerekiyomuş meğer. Çöpe gitti tüm süt.
O cam kapaklıda benimde gözüm var

ayy inanmıyorum ben bayılırım çökelek sündürmesine. Sen nerelisin canım nerden alıyosun çökeleği? Her yerin çökeleği sünmez. Memleketten 5 kilo istedim sabırsızlıkla bekliyorum gelmesini

Ankara:) Sivastan geliyor kayınpeder getirtiyor :)

gökçe de yapmadan önce söylüyodu kakasını. Bi iki ay böyle olunca bi kere tuvalete oturttum aparat alıp. Ağlamaya başladı hemen kaldırdım zor susturdum korktu sanırım. O günden beride kakasını yapmadan söylemiyo. İyice emin ol canım bence

bende o yüzden bol bol video çekiyorum. Hem harddiske hem bilgisayara atıyorum. İnşallah güzel anılar bırakabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…