2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Dun a101 e bisiklet gelmiş 4 5 a101 gezdim bulamadım bitmiş 20 tl ye çok güzeldi.

öykü de dün gelmiş annii çiş çiş diyo bi baktım kakasını yapmış :)

Sabahlari bisey yemek istemiyo kahvalti yaptiramiyorm siz neler veriyosunz degisk biseyler denemek istiyorm
ben genelde yumurta azcık süt baharat ekmekle omlet yapıyorum onu yedikten sonra bazen bitirir baze yarısını yer peynir zeytin veriyorum onları görünce omleti yemiyo geçen gün ekmeğe tereyağ sürdüm minik minik ısırdı yedi
Bugünde eşime buzluğa lorlu börek yapıyorum çeyrek yufkayı paçanga gibi kalın sarıyorum tavada çeviriyorum azcık yağda ondan yaptım 4 parçaya böldüm 3 ünü yedi uzun zamandır böyle güzel yemiyodu lor yerine kaşar veya beyaz peynir koyarsan eriyo içinde öyle sever belki

herseyi deniyorm busabah tost yaptm kasarli iki uc kere isirdi birakti al sen ye diyo bana

Canım inşallah sorunsuz atlatirsiniz
O kadar zor bir karar ki canım hangisi onun için iyi olur bilemiyorum yine de biraz gozlemleyip emdiği için yemedigine emin olmak istiyorum belki dönemseldir bilemiyorum ama herşeyi yerken birden böyle olması uzuyor beni anne olmak çok zor
Geçmiş olsun canım ece de bazen koltukta zıplıyor geçen gün ziplarken koltuğun kenarına kafasını vurdu kazalar kaçınılmaz oldu artık Allah korusun hepsini
Lazimliga gunde 10 kere oturuyodr. O aparatlar erken gbi geldi bana lazmlikla alisp snra ona gecmeyi dusunuyorm. Kakasni ogrenebilrse yazada cisi ogretmeyi dsnuyorm suan havalar soguk hasta olmasndanda korkuyorm
Canım ecede bir suredir kaka yapınca gaka gaka diye söylüyor ama çişi bilmiyor bana da alıştır alışır diyorlar ben alistirirken gece de bezini bağlamak istemiyorum usutur diye korkuyorum biraz hava isinsin ondan sonra diye dusunuyorum ama bir lazimlik alıp arada oturtup lazimliga alıştırmak istiyorum bezle bile olsa otursun diye dusunuyorum
Öyküye belleğe pepe şarkıları attım tv ye taktım benim spor videoları da vardı şarkılar bitti spor başladı gösteriyo bana yapayım diye yapar gibi yapıyorum gülüyo hemen :)
ayy yerim ya:))

İnşallah düzene girerler canım, uykuya ve dinlenmeye hasret kaldım kaç gündür. Yine birşey var da çözemedim, diş diyorum.

Ben de senin gibi yapıyorum canım normalde. Kerem alp 9-10 gibi uyuyunca sakin kafayla vakit geçiriyorum. Bu ara okulum da olmayınca iyice geç saate sarkabiliyor. Sabahı tabiki pişmanlık:)) Tabi 2-3 gündür gecem gündüzüm yok pek. Sıpanın uyumayacagi tuttu

Geçmiş olsun canım, cok şükür birşey olmamış. Kerem alp de o kadar çok çarpıyor ki sağa sola saymaya kalksam cogunu hatırlayamadım. Allah koruyor çok şükür ki birşey olmuyor.

Ben de hemen değiştiriyorum canım, alismasin gezmeye öyle diye. Kerem alp de kaka yaparken söylüyor artık. Bir kenara gidiyor kaka diyor yapıyor. Hatta yaparken es kaza biri dokunsun kızıyor kakaa diye:)) Bitirince de bitti diyor, bazen cis yaptiginda bile bezden rahatsız oluyor cekistiriyor çıkar diye ama ben cesaret edemiyorum yaa. En çok korktuğum olay tuvalet eğitimi. Geçenlerde annem bizdeyken sabah tuvalete götürüp tuttu kerem alp i birşey demedim ama etkilenmesinden korktum. O da korkuyorum demeye başlayınca annem çıkardı tuvaletten. İki yaşını bekleyecem ben sanırım. Zorlamak istemiyorum.

Sabahlari bisey yemek istemiyo kahvalti yaptiramiyorm siz neler veriyosunz degisk biseyler denemek istiyorm
Kerem Alp de kahvaltı adına birşey yemiyordu canım ben de sırf yumurta hatrina karışım yapiyordum içine muz koyunca yiyordu. 10 gün filan oldu heralde zorla yedirme cabalarim olumlu gibi. Gayet kararliyim. Bu süreçte;
Domatesli omlet, karabiber nane filan da ekliyorum yumurta kokusunu alsın diye
Zeytini seviyor, zeytinli peynirli omlet
Keçi boynuzu pekmezini seviyor benim ilginç oğlum, pankek yaptım birgün cevizli pekmez döktüm üstüne
Krep yaptım yine bal pekmezli
Kuymak yaptım birgün
Yufka kizartiyorum bazen peynirli
Sürekli yedirme cabalarimdayim. Bugin yine karışım yaptım mesela Ödüllendirme adina:))) İlk günler zor yiyordu 4-5 gündür daha iyi çok şükür maşallah:)))

zaten ya yozgat ya sivas ya tokatlıdır demiştim :) bende yozgatlıyım. Her sene yolunu gözlerim çökeleğin.
Ben de tokatliyim ve çok severim. Pidesi de çok güzel olur:))

bnde yaza tuvalete alistrcam ama ufak ufak anlaticm diyelim:) buaralar istahsizlik tavan yapti bizde kopekk disleri sanirm yiyemiyo bisey cocuk suzuldu

@hiraysen canım 4 m2 si 49 lira internette aynı marka aynı model 55 lira. Sabah gittiğimde 10 tane kadar vardı. Bi gittim 2 tane kalmış aldım bende.
Yok canim bizim buraya gelmemis gidip baktim simdi varsa kardesime soyleyecektim
doğrudur canım katalogta da yoktu. 6m2 si de 59.90 mış

Butun tahlillerimi yaptirdim unutkanligima sebep hic birsey cikmadi.
en azından değerlerin normal canım. Stresten falandır belkide

bnde yaza tuvalete alistrcam ama ufak ufak anlaticm diyelim:) buaralar istahsizlik tavan yapti bizde kopekk disleri sanirm yiyemiyo bisey cocuk suzuldu
Canım sanki yemedikce hiç yemiyorlar sizde de oyle oluyor mu? Kerem alp de yemiyordu sürekli yakiniyorum burdan ben. Yemeye biraz zorladım, hatta ilk 2-3 gün ağlaya sizlaya yedirdim. Nasıl olsa yemiyordu çocuk yumurta tadı alınca midesi bulaniyordu resmen.yanlış yaptım belki daha kötü olabilirdi ama ise yaradi sanki. Tabi daha 10 gün oldu belki erken bunu söylemek için ama yiyor sayılır. Aklıma şekeri bıraktığım ilk zamanlar geliyor hep. 6 sene filan oldu herhalde. İlk bir hafta midem bulanarak icmistim ondan sonra da bir daha şekerli çay icemedim alıştım tadına. Belki alışır diye herşeyden deniyorum:))

merhaba hemşerim bende tokatlıyım..

yiyodu oncden hic sorn yoktu bu bi kac haftadr byle ben zorladkca inat yapiyo kendi haline birak diyolar ama ac kalmasna uzuluyorm

Burdaki bimde de vardı halı örtüsü ama lastikli değil bunlar halı koltuk örtüsü olarak geçiyo

yiyodu oncden hic sorn yoktu bu bi kac haftadr byle ben zorladkca inat yapiyo kendi haline birak diyolar ama ac kalmasna uzuluyorm
Ece de inat yapıyor ısrar edince esimde yemiyorsa bırak neden zorluyorsun diyor ama öyle olmuyor bir öğün neyse ama gün boyu birşey yemeyince biraz yesin istiyorum

Burdaki bimde de vardı halı örtüsü ama lastikli değil bunlar halı koltuk örtüsü olarak geçiyo
Bundan mıydı canım ordaki de? Sadece köşe kısmın eninde var lastik diğer tarafı lastiksiz.
Polar seriyodum tam kapatmıyodu bu iyi oldu baya. Normal halı gibi duruyo bi de iyiki almışım

@Akaibu halı kılıfın çok güzelmiş güle güle kirletin. Bişey sorcam. Üzerinde yürüyünce kayıyor mu? Bide farklı modelleri var mı ? Bide yolluk olarak var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…