2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben hic dizi ve gündüz oynayan programlari izlemiyorum keyif almıyorum, tek izlemeye caba sarfettigim sey haberler ona da hergun pisman oluyorum

yaaa cidden mi ama vaktin olmuyordur belki çocuklarla,eve yetiş kendine zaman ayır derken..Ben çok severim dizi izlemeyi mesela,haftanın 2 günü hariç diğer tüm günler izlediğim dizi vardır..hatta yayınlandığı gün izleyemezsem bile tivibu var bizde,kendi kendine 10 günlük yayın kaydediyor..Sonra açıp mutlaka izliyorum

Ben olsam vermezdim, bir akilli omuymus
kizkardesimle konuştum toplantı iste magduriyetini dile getir ya o da versin ya da senin magduriyetini gidersinler dedi eşim gelince onunla da konuşalım gerçekten canım sıkıldı bana apartman için yaptığı telefon gorusmelerini bile yazacağını söyledi ayy ben bunları hiç düşünmedim bile kadın bir de apartmanı temizlemeye başladı benim yaptirdigim temizlikçiyi gönderdi yönetici olunca

Bugün 5. gün olucak, artık Efe'yi ne gece ne gündüz sallamıyorum Gece uykusu için biraz daha zor oluyor ama sanırım alışıyor Büyük nimet artık benim için, zira ayaklarım çok ağrımaya başlamıştı sallamaktan..

bnde ortu sermezdm hic ama ek gidaya basladgmzdan beri seriyorm koltuklarda hep var. Haliya bikac kere serdim biraktm yikamaya veriyoem ertesi gn getiriyolar makine kurutuyomus. Koltuklarm hala yep yeni cok saglam ciktilarr degistiremem uc senelikler dha

Benim koltuklarda çok kötü çıktı 2 senede haşat oldu şimdi kendi evimiz olcak sonuçta bi daha taşınma derdimizde olmaz büyük ihtimalle değiştircem taşınırken

Benim koltuklarda on yillik tas gibi ciktilar istikbalin :) iyi mi kotu mu bilemedim degistiremiyorum :)

Valla helal olsun. Çocuğu en erken uyuyan ahat uyuyanlardan biri benim. Son haftayı saymazsak tabi. Yinede izleyecek vakit bulamıyorum. Hep bişiy çıkıyo. Perşembe muhteşeme bakarım bi onuda kaçırdığım oldu gerçi. Onun dışında izlediğim bişey yok. Tam gökçenin uyuduğu sırada gündüzleri avrupa avrupanın tekrarları vsr biraz ona bakıyorum. Onun dışında radyo hep açık.

Benim koltuklarda on yillik tas gibi ciktilar istikbalin :) iyi mi kotu mu bilemedim degistiremiyorum :)
benimkilerde fazla sağlam. Kesin bıkarım ama değiştirmeye kıyamam.

Bi halıya koltuğa örtü sermeyen benmiyim ya :)

Aay nefret ederim örtüden halıda kılıfı ilk defa duydum zaten, kanapelerde de çok daha dağınık duruyolar bence otur kalk yapıldıkça biri krem biri de kırmızı kanepelerin
Salondakilerin kılıfları öıkıyo kırlentlerinde kılıfı çıkıyo halıyı da yolla yıkamaya ooh mis

Bende çıkan kılıflı alcan yenileri

Geçen gün Migros'ta alışveriş yaparken oyuncak bi kedi gördük mira çok sevdi alsak almasak belki yazmışımdır buraya 240 lira neyse eşimi ikna ettim almadık çıktık mirayıda kandırdık eşim taktı tabi bi istediğini alamayacak mıyız fln neyse biliyorsunuz cumaları bişiler alıp gidiyorum eşim alma ben miraya getircem bugün dedi kapıyı açtık elinde kedi Mira delirdi tabi kedi kedi
Eşim açıklama yapıyo 170 buldum ben sanki 17 ye buldun dedim bu sevince değer diyo
Sonra şımardığı Zaman ben şımartmış oluyorum

A

A aaa bu erkekler her yaşta rahat :)
Hemde ne rahat. 15 tatilde gitcem ya. of ya ablamın geleceğine hem seviniyorum hem üzülüyorum. gökçeyi görcez tamam da ablam şimdi kesin bana her gün zorla ders çalıştırır diyomuş :)

@Akaibu videoya bakıyodum Mira koşarak geldi heyecanla bişiler söyledi sonrada kapka kapka diye tutturdu şimdi evde bereyle oturuyo :))
Yesinler onun kapkasını çok tarz bi kız olacak mira kesin:)

Resmen benim iç sesim gibisiniz. Bu diyalogları ben kendi kendime yapıyorum her seferinde

Cuma hediyesi annesi o halini görmen yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…