2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
peyniri agzina surmuyo eskiden kasar yerdi smdi onuda yemiyo zeytin yiyodu onuda yemiyo su cekirdksiz kesilmis zeytinden aliym bakiym belki yer.

cokelek yozgatli arkadasm vardi ne yerdik ders calisrken acikinca yumurtali:) ben yogurttan yapiyorm eksimik diyoruz ama lor deniliyo onunla yapiyorm yumurtayi ama yemiyo

Lazimliga gunde 10 kere oturuyodr. O aparatlar erken gbi geldi bana lazmlikla alisp snra ona gecmeyi dusunuyorm. Kakasni ogrenebilrse yazada cisi ogretmeyi dsnuyorm suan havalar soguk hasta olmasndanda korkuyorm

:)) Gel yapayım sana ve kızçene
15 tatilde ankaradayım annemlerde bulamazsam çalarım ama kapını

Lazimliga gunde 10 kere oturuyodr. O aparatlar erken gbi geldi bana lazmlikla alisp snra ona gecmeyi dusunuyorm. Kakasni ogrenebilrse yazada cisi ogretmeyi dsnuyorm suan havalar soguk hasta olmasndanda korkuyorm
aparata normalde oturunca oturur diye düşünmüştüm bende. Acaba dediğin gibi ondan mı korktu ki. Lazımlıktan tiksiniyorum diye almadım güya. Olmadı aşırom yine

ben dandik aldm bitane 10 tlliklerden fisherprice in konusan lazmligndan almak istiyorm ama annem sagolsun esimin yaninda ne gerek var ogrenene kdr otrcak snra tuvalete otrcak deynce esmde sicak bakmiyo artk

Bende artık her gün ev süpürüp silmiyorum. İki günde bir yapıcam.
Evde bayat ekmek var akşam yemeğimizde bu gün tost oluversin.
Gökçenin dünden bi kase çorbası var. Akşamada menemen yaparım. Çamaşırdan başka bişeye elimi sürmicem.

Bugn is mis yapmicm aksam yemegi bile yapmicm hirayla actk muzik oynuyoruz

oh yaaa he şöyle kendimi normal hissedeyim azıcık

Bende hicbisy yapmicm dedm ama camarsrlar suan ykaniyo ascam birz snra:) baskada bisy yapmam bigun izn verdm kendme:)

oh yaaa he şöyle kendimi normal hissedeyim azıcık
Bundan sonra böyle
Bende hicbisy yapmicm dedm ama camarsrlar suan ykaniyo ascam birz snra:) baskada bisy yapmam bigun izn verdm kendme:)
duramıyoruz bünye alışkın değil :))

Bende durdum durdum bugun kudurdum kalktim hali kiliflarini cekyat ortulerini söktüm, bileydim ayak uydururdum topigime hastayim zaten
canım bu halımkılıfı dediğin nasıl bi'şey?
Bu gğn bimde gördüm lastikliymiş halıya geçiriyomuşsun. Battaniyemsi bişeydi. 49 lira çok fazla geldi fiyatı ama mantıklı da geldi. Kirlendikçe at makinaya.
Seninki de öyle bişey mi? Memnun musun? Alsam mı ki?
Hasta hasta senin işler hiç olmamış :)

Aa cidden mi. Ben 70 tlye netten sipariş verdim hemde iki tane. Bime gelecegini bilseydim alir miydim hic ama cok memnunum canim. Artik cocuklar haliya birsey dokecek diye odum kopmuyor cikarip atiyorum makinaya halimda ilk gunki gibi temiz. Cok memnunum tavsiye ederim

ayy ben int 70 e gordum bimemi gelmiss bakmam lazm ins bitmez aksma kdr

ay sahi baktım nette 70 lira aynısı. Alayım bende o zaman gidip eşim sen bilirsin demişti.afişte yoktu aslınna ben hiç duymamıştım öyle bişiy
ayy ben int 70 e gordum bimemi gelmiss bakmam lazm ins bitmez aksma kdr
internet afişinde görünmüyo canım ama inşallah her yere gelmiştir.

Şimdi baktımda boy boymuş internette. Her boyun fiyatı da farklı. Benim halı 160x230 onun fiyatı internette 55 görünüyo. Desen falanda aynı hatta.
Ama bimdekilerin ölçüsüne hiç bakmadım açıkcası keşke baksaymışım. Olmadı gökçeye yemeğini yedireyim gideyim bi daha haber edeyim size karşıda hemen zaten

Tamam canm haber bekliyorm benm hali da 4m2

Yok canim bizim buraya gelmemis gidip baktim simdi varsa kardesime soyleyecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…