:)) Gel yapayım sana ve kızçenezaten ya yozgat ya sivas ya tokatlıdır demiştim :) bende yozgatlıyım. Her sene yolunu gözlerim çökeleğin.
peyniri agzina surmuyo eskiden kasar yerdi smdi onuda yemiyo zeytin yiyodu onuda yemiyo su cekirdksiz kesilmis zeytinden aliym bakiym belki yer.Çökeleği sündürüp yumurta kırıyorum canım çok seviyor,
helva bu ara favorisi eva eva diyip duruyor.
Çekirdeği çıkarılmış zeytin aldım hem siyah hem yeşil, çatalına kendi batırmak istiyor, o onunla oyalanırken ağzına atıyorum peynir, kaşar peyniri:)
Bazen krep yapıyorum kuşburnu pekmezi sürüyorum içine:)
cokelek yozgatli arkadasm vardi ne yerdik ders calisrken acikinca yumurtali:) ben yogurttan yapiyorm eksimik diyoruz ama lor deniliyo onunla yapiyorm yumurtayi ama yemiyoo hatayı bi kere bende yaptım. Seramikte süt ısıtmamak gerekiyomuş meğer. Çöpe gitti tüm süt.
O cam kapaklıda benimde gözüm var
ayy inanmıyorum ben bayılırım çökelek sündürmesine. Sen nerelisin canım nerden alıyosun çökeleği? Her yerin çökeleği sünmez. Memleketten 5 kilo istedim sabırsızlıkla bekliyorum gelmesini
Lazimliga gunde 10 kere oturuyodr. O aparatlar erken gbi geldi bana lazmlikla alisp snra ona gecmeyi dusunuyorm. Kakasni ogrenebilrse yazada cisi ogretmeyi dsnuyorm suan havalar soguk hasta olmasndanda korkuyormgökçe de yapmadan önce söylüyodu kakasını. Bi iki ay böyle olunca bi kere tuvalete oturttum aparat alıp. Ağlamaya başladı hemen kaldırdım zor susturdum korktu sanırım. O günden beride kakasını yapmadan söylemiyo. İyice emin ol canım bence
bende o yüzden bol bol video çekiyorum. Hem harddiske hem bilgisayara atıyorum. İnşallah güzel anılar bırakabiliriz
15 tatilde ankaradayım annemlerde bulamazsam çalarım ama kapını:)) Gel yapayım sana ve kızçene
aparata normalde oturunca oturur diye düşünmüştüm bende. Acaba dediğin gibi ondan mı korktu ki. Lazımlıktan tiksiniyorum diye almadım güya. Olmadı aşırom yineLazimliga gunde 10 kere oturuyodr. O aparatlar erken gbi geldi bana lazmlikla alisp snra ona gecmeyi dusunuyorm. Kakasni ogrenebilrse yazada cisi ogretmeyi dsnuyorm suan havalar soguk hasta olmasndanda korkuyorm
ben dandik aldm bitane 10 tlliklerden fisherprice in konusan lazmligndan almak istiyorm ama annem sagolsun esimin yaninda ne gerek var ogrenene kdr otrcak snra tuvalete otrcak deynce esmde sicak bakmiyo artk15 tatilde ankaradayım annemlerde bulamazsam çalarım ama kapını
aparata normalde oturunca oturur diye düşünmüştüm bende. Acaba dediğin gibi ondan mı korktu ki. Lazımlıktan tiksiniyorum diye almadım güya. Olmadı aşırom yine
Ohh sefan olsun :)Bugn is mis yapmicm aksam yemegi bile yapmicm hirayla actk muzik oynuyoruz
Bugn is mis yapmicm aksam yemegi bile yapmicm hirayla actk muzik oynuyoruz
Bende artık her gün ev süpürüp silmiyorum. İki günde bir yapıcam.
Evde bayat ekmek var akşam yemeğimizde bu gün tost oluversin.
Gökçenin dünden bi kase çorbası var. Akşamada menemen yaparım. Çamaşırdan başka bişeye elimi sürmicem.
Bende hicbisy yapmicm dedm ama camarsrlar suan ykaniyo ascam birz snra:) baskada bisy yapmam bigun izn verdm kendme:)Bende artık her gün ev süpürüp silmiyorum. İki günde bir yapıcam.
Evde bayat ekmek var akşam yemeğimizde bu gün tost oluversin.
Gökçenin dünden bi kase çorbası var. Akşamada menemen yaparım. Çamaşırdan başka bişeye elimi sürmicem.
Bundan sonra böyleoh yaaa he şöyle kendimi normal hissedeyim azıcık
duramıyoruz bünye alışkın değil :))Bende hicbisy yapmicm dedm ama camarsrlar suan ykaniyo ascam birz snra:) baskada bisy yapmam bigun izn verdm kendme:)
canım bu halımkılıfı dediğin nasıl bi'şey?Bende durdum durdum bugun kudurdumkalktim hali kiliflarini cekyat ortulerini söktüm, bileydim ayak uydururdum topigime hastayim zaten
Aa cidden mi. Ben 70 tlye netten sipariş verdim hemde iki tane. Bime gelecegini bilseydim alir miydim hicBundan sonra böyle
duramıyoruz bünye alışkın değil :))
canım bu halımkılıfı dediğin nasıl bi'şey?
Bu gğn bimde gördüm lastikliymiş halıya geçiriyomuşsun. Battaniyemsi bişeydi. 49 lira çok fazla geldi fiyatı ama mantıklı da geldi. Kirlendikçe at makinaya.
Seninki de öyle bişey mi? Memnun musun? Alsam mı ki?
Hasta hasta senin işler hiç olmamış :)
ayy ben int 70 e gordum bimemi gelmiss bakmam lazm ins bitmez aksma kdrBundan sonra böyle
duramıyoruz bünye alışkın değil :))
canım bu halımkılıfı dediğin nasıl bi'şey?
Bu gğn bimde gördüm lastikliymiş halıya geçiriyomuşsun. Battaniyemsi bişeydi. 49 lira çok fazla geldi fiyatı ama mantıklı da geldi. Kirlendikçe at makinaya.
Seninki de öyle bişey mi? Memnun musun? Alsam mı ki?
Hasta hasta senin işler hiç olmamış :)
ay sahi baktım nette 70 lira aynısı. Alayım bende o zaman gidip eşim sen bilirsin demişti.afişte yoktu aslınna ben hiç duymamıştım öyle bişiyAa cidden mi. Ben 70 tlye netten sipariş verdim hemde iki tane. Bime gelecegini bilseydim alir miydim hicama cok memnunum canim. Artik cocuklar haliya birsey dokecek diye odum kopmuyor cikarip atiyorum makinaya halimda ilk gunki gibi temiz. Cok memnunum tavsiye ederim
internet afişinde görünmüyo canım ama inşallah her yere gelmiştir.ayy ben int 70 e gordum bimemi gelmiss bakmam lazm ins bitmez aksma kdr
Tamam canm haber bekliyorm benm hali da 4m2Şimdi baktımda boy boymuş internette. Her boyun fiyatı da farklı. Benim halı 160x230 onun fiyatı internette 55 görünüyo. Desen falanda aynı hatta.
Ama bimdekilerin ölçüsüne hiç bakmadım açıkcası keşke baksaymışım. Olmadı gökçeye yemeğini yedireyim gideyim bi daha haber edeyim size karşıda hemen zaten
Yok canim bizim buraya gelmemis gidip baktim simdi varsa kardesime soyleyecektimay sahi baktım nette 70 lira aynısı. Alayım bende o zaman gidip eşim sen bilirsin demişti.afişte yoktu aslınna ben hiç duymamıştım öyle bişiy
internet afişinde görünmüyo canım ama inşallah her yere gelmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?