2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
böyleydi galiba açıkta vardı büyük diye heryerine bakmadım baktığım taraf lastiksizdi üstünde halı koltuk örtüsü yazıyodu

güle güle kullan canım.. halı yıkamaktan iyidir. at makineye yıkansın..
sağol canım aynen öyle.

@Akaibu halı kılıfın çok güzelmiş güle güle kirletin. Bişey sorcam. Üzerinde yürüyünce kayıyor mu? Bide farklı modelleri var mı ? Bide yolluk olarak var mı ?
sağol canım. Hiç kaymıyo başka modelleride vardı sabah ama ben sonradan gidince bi bu kalmıştı. Markası berlin home collection internette sitesi var orda modelleri ebatları görünüyo. Yolluk bimde yoktu ama belki sitesinde vardır

Dün akşam kerem alpe balık çorbası yapmistim. Genelde 1 kaselik yapıyordum biraz fazla kaçmış 1 kase arttı dolaba koydum ama verilir mi ki dökeyim değil mi?

Dün akşam kerem alpe balık çorbası yapmistim. Genelde 1 kaselik yapıyordum biraz fazla kaçmış 1 kase arttı dolaba koydum ama verilir mi ki dökeyim değil mi?
bende geçen sormuştum arkadaşlar veriyoruz dediler canım. O zamandan beri 3 kaselik yapıyorum öğlen akşam verip ertesi öğlende 3. Kaseyi ediriyorum. Kolaya kaçıyorum biraz. Bi sıkıntı da olmadı çok şükür
afiyet olsun yarasın

@Akaibu gerçekten güzelmiş anneme söyliyim eve geçerken hem bize hem kendine baksın bakalım ben aldım desem şimdi sen ne anlarsın falan der
inşallah kalır canım sevdim cidden ben

@Akaibu güzelmiş canım iyi günlerde kullan pratik birşey kirlendiginde yıkanır bizim burada varmıdır acaba birsey kalmıyor genelde
oslew de görmüş ama vardır inşallah canım.

Kızlar bişey sorucam sizin bebisler aciktiginda belli ediyorlarmi?benim kız hiç mama demez acıktım demez ancak mizirdanirsa tahmin yurutup besliyorum. Off ne zormuş çocuk büyütmek hele ki yemeyeni. Bizim sulale istahlidir o yüzden nasıl acıkmıyor diye şaşırıyorum ama eşimin tarafı bir garip evlerinde ne zaman yemek yencegini kestirmek zordur hiç acikmazlar herhalde o tarafa çekmiş.

Canım ece ekmek gorunce ekmek istiyor ya da abilerine yemek verince mama yicem diyor ama kendiliğinden istemiyor

benimki belli olmuyo zira öyle bir derdi yok mızırdanmıyo bile sadece çok memeye yapışırsa aç olduğunu düşünüp bişiler için zorluyorum anneminde saatleri var o aralarda deniyo

Bi halıya koltuğa örtü sermeyen benmiyim ya :)
ben hiç sevmezdim halada çok sevmem ama mira o kdr kusuyo ki nerde ve nasıl olacağı belli değil o yüzden koltuk örtüsü yedekli yedekli bi sürü var artık evimde eskiden foto çekmek bile istemiyodum arka fonlarda görünüyo diye şimdi gözüm alıştı sanırım halıda olursa fena olmaz kaç kez yıkamaya veriyorum belli deil

Kızlar size birşey sorcam biliyorsunuz ben iki sene apartman yöneticiliği yaptım benden önceki 5 sene yaptı bana devrederken toplantıda ben yoneticiligim boyunca aidat verdim bundan sonraki de versinmi diye toplantıda sordu apartmandakiler de versin dedi karar alındı ben iki sene boyunca aidat verdim yöneticilik yaparken ama yönetici yapan kişi kanunen aidat vermiyor az önce yönetimi benden alan komsuyla konuştuk ben vermiyorum dedi öyle birşey yokmuş dedi ben verdim dedim öyle karar alınmıştı dedim ben vermem dedi o zaman bana haksızlık yapıldı dedim sinirim bozuldu zaten apartmanın temizliğini de o yapıyor bende o zaman ben iki sene aidat vermeyeyim dedim bilmiyorum dedi ama gönülsüz şekilde ben ne yapayım kızlar yine safligimin kurbanı oldum iki sene 480 lira yapıyor siz olsanız ne yapardınız 4. katta oturanlar aidat vermiyor ağustos borcu bile duruyor ya gerçekten sınır oldum

üstüme başıma yapışıp açmaya çalışıyosa açtır. Yoksa hiç mama falan demez

Bi halıya koltuğa örtü sermeyen benmiyim ya :)
ben senelerce anneme bunun için kızdım. Ne kıymetli koltuğun var dedim :) çocuğun olsunda göreyim ben seni dedi ve gördüm :))
Koltuğun birinde polar var. Tüm yastıkları da diğer koltuğun üzerine koydum. Eşimle gökçe haşatını çıkarıyo diye. Bide o koltuk krem
Bi misafir geleceğinde polarları kaldırıyorum. Yasttıklar yerlerine ev mis
Polar serdiğim halde halıyı koltuğu mahfediyolar. Öykü batırmıyo heralde :)

gerçekten verilmiyo mevzuatta ama geriye dönük hak istenir mi hiç bilgim yok canım

ben foto çekceğimde gökçeyi çekiştirip duruyorum örtüler görünmesin diye :)

Sağol canım vereyim o zaman ben de. Zaten akşam yapmistim. Kiyamadim atmaya:)

Sen haklısın canım. Bence bu söylediğinin arkasında dur. Eger yeni yoneticinin para vermemesini kabul ediyorlardı senin hakkını da vermek zorundalar.

Bende çok sevmiyorum örtü işlerini koltuklarım kırmızı halımda grili bi de ben öykünün eline dökülcek bişey vermiyorum leke yapcam ondan da gerek duymadım bi kv meyvesuyu vermiş onu döktü halıya sildim az bi lekesi var belli belirsiz bi de çay seviyo öykü onu döküyo siliyoru. bende çok veriyorum yıkamaya ama şimdi kış girince 10 günde anca gelir veremedim yedek halımda yok taşınınca yeni halı alcam bunu yedek yapcam bi de koltuklarımı da değiştircem ona güveniyorum sanırım :)

Ben olsam vermezdim, bir akilli omuymus

Canım yoğun yaşamakta unutkanlığa sebep oluyor biz de yoğun yaşıyoruz bende de oluyor bazen bir ara daha fazlaydı şimdi biraz daha azaldı unutkanligim

Evet arkadaslar yorgunluk ve strestenmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…