2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
salon koltuklarm krem ve ckmiyo kiliflari falan su lekesi bile kaliyo. Otrma odasi acik kahve silinen kumas allahtan ama ckmiyo bnlarinda kiliflari. Byle olunca deli gbide silince mecbur ortu seriliyo :)

@Akaibu nasl mutlu oluyorum ordugm bereyi takiyo gokce diye anlatamam. Nasl guzel bi duyguymus uzaklarda insanin kiziyla yasit baska bi bebege biseyler yapmasi ve kullandgni gormesi
Bende gördükçe bi garip oluyorum :) çok güzel bişey paylaştık bence. her taktığımızda sizi anıyoruz. Arkadaşın Hira gönderdi bunu sana diyorum :)

Bu gün keçiboynuzu özü verdikten sonra ben ağzını silmeden kaçtı ve berjerden birine dayadı ağzını. her gün mutlaka böyle bişey oluyo. kola mı dökülmedi. çorba mı dökülmedi. çay kahve kusmuk su. sil sil kolda derman kalmayınca koltuğa örtü örtmeyi ilk akıl eden kişinin alnından öpesiniz gelir. :)
Bir de bizim evde bir bebek 2 tanede eşşek kadar çocuk olduğu için o halılar koltuklardan leke eksik olmuyor
eksik olana kadarda polar eksik olmucak sanırım :)
Sevmiyorum ama mecburum

Canim oncelikle tebrik ederim nasil yaptin bende salliyorum hala anlatirmisin

Bende sevmiyorum şu örtü işini koltukların üzerinden toplaniyo sürekli dağınıkmis gibi görünüyo. Duzeltiyosun biri oturuyo yine bozuluyo. Ama bu hali icin olan lastikli örtüler çok iyi toplanma derdi yok bulursam bende alicam.

Dün akşam kerem alpe balık çorbası yapmistim. Genelde 1 kaselik yapıyordum biraz fazla kaçmış 1 kase arttı dolaba koydum ama verilir mi ki dökeyim değil mi?
Ben iki kaselik yapıp ertesi günde veriyorum. Hatta bugün yaptım yarısını içti yarısını yrn öğlen vericem. Bu arada içine bol limon sıkıyorum aren bayılıyor :)
Ben hala saatli verdigim için pek anlamıyorum acıkıp acıkmamasını.
Bi halıya koltuğa örtü sermeyen benmiyim ya :)
Bende hiç bi yere örtü sermedim. Koltuklarım fermuarlı sık sık yıkarım. Halı kılıfını da ilk kez gördüm.
Bildigim kadarıyla kanunlara göre yönetici aidat vermiyor. Keşke sende vermeseydin. Şuan talep ettigin şeyi kabul ederler mi bilemedim. Bide annemlerin apt. yönetici de hep telefon faturasını ödemiyordu. Ayda yılda bi asansörcüyü çağırırdı onda da gelen fatura 60tl den aşşağı olmazdı.
Benim eşim de aynen öyle. Arene 150tllik uzaktan kumanda almış. Aren yüzüne bile bakmadı. Şimdide orjinal scooterlara takmış. Evde sürsün alışsın yazın dışarı da sürer diyor. Mira da güle güle kullasın kedisini :)

Puan olarak açıklanmadı teog sonuçları dersler ayrı ayrı not olarak açıklandı biz zaten yanlış sayimizi bildiğimiz için bu notlarida biliyodukki. Ne saçma bizim merak ettiğimiz toplam puanınin ne olduğu.

Annem de Karacanin granit Tencereleri var canim. Bi ton para döküp aldı hiç memnun değil. Pilavin falan hemen dibi tutuyor diyo. Bide bişey olmasın die kesinlikle makineye de koymaz.

Annem de Karacanin granit Tencereleri var canim. Bi ton para döküp aldı hiç memnun değil. Pilavin falan hemen dibi tutuyor diyo. Bide bişey olmasın die kesinlikle makineye de koymaz.
hadi ya ben bimden almistm bitane markasi bilindik degil sirf denemek icn aldm cok begendm.karaca almiym ozman bn

Cidden bende şaşırdım. bi tane yumurta için koca tavayı kirletiyorum diye adeseden minicik bi tava aldım. baktım güzelmiş tenceresini de aldım.bizde pilav çok az yenir hep onda yaparım. bişeycook markası bilindik bişey de değil. karacanınkinde mi bi sıkıntı var ki

Mamaaaa die bas baş bağırıyor ve amburaz gecikirsem ağlıyo :/

hadi ya ben bimden almistm bitane markasi bilindik degil sirf denemek icn aldm cok begendm.karaca almiym ozman bn

Valla annem dedi bana da.bende esse den granit tost makinesi almıştım. Çok da beğenmedim die anlatırken söyledi oda. Belki annemin aldığı Tencereler sorunludur bilmiyorum ki.

[QUOTE="Akaibu, post: 44665716, mkullaniyorum.Elif]Bu gün keçiboynuzu özü verdikten sonra ben ağzını silmeden kaçtı ve berjerden birine dayadı ağzını. her gün mutlaka böyle bişey oluyo. kola mı dökülmedi. çorba mı dökülmedi. çay kahve kusmuk su. sil sil kolda derman kalmayınca koltuğa örtü örtmeyi ilk akıl eden kişinin alnından öpesiniz gelir. :)
Bir de bizim evde bir bebek 2 tanede eşşek kadar çocuk olduğu için o halılar koltuklardan leke eksik olmuyor
eksik olana kadarda polar eksik olmucak sanırım :)
Sevmiyorum ama mecburum[/QUOTE]
Bende ortu sevmiyoru. Ama mecbur kullaniyorum.Elif ece ve babasi batiriyir her yeri ve lekeyi cijartmak da oldukca xor oluyor.

@yaz yagmuru S Sevgidili5 öğrendiniz mi sonuçları?
Ay çatlıcam annemler evde yokmuş kağanda dayımlardaymış.
Çocuk düşük bekliyo heralde akşam bakarız diyo bi de
Canım net puan hesaplamamislar ders notu şeklinde bizde biliyorduk onları bakalım ne zaman hesaplayacaklar
Evet canım kanunlara gore verilmiyor ama bizim apartman 9 daire ve asonsor olduğu için para yetmediği için öyle bir karar alınmıştı benim kizdigim konu ben alınan karara gore hareket ettim ama şimdiki kendi kafasına gore hareket ediyor toplantı istiyecegim bu konu için
evet canım ya

Kızlar bu akşam kız kardeşime gittik ece kardeşime anne kocasına baba dedi hep ama daha çok kocasına gidip sarılıyor o baba deyip opuyor biz şok kardeşimin ogluda kıskandi bir yandan da o opuyor baba diye eşim çok bozuldu bir de yigenim ece hayır o baba değil yenge diyor babası için ayy çok komiktiler

Kızlar birde kardeşim dra gitmişti Dr kesenin çok küçük olduğunu söylemiş 5 haftalık gorunuyormus kalp atışı dinlememis kese küçük diye dün kan verdi 4 bin kusur çıkmış yarın tekrar verecek yükselmesi gerekiyormus yukselmezse gebeliği sonlandirabiliriz demiş ama geç döllenme olabilir de demiş kardeşimin morali çok bozuk başta ben aldırmak istedim belki o yüzden böyle oldu diye kendini suçluyor teselli verdim üzüldüm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…