2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim oncelikle tebrik ederim nasil yaptin bende salliyorum hala anlatirmisin

Aslında hiç aklımda yoktu, daha kendimi de hazır hissetmiyor gibiydim o kargaşaya girmeye.. Ama bir anda oldu..

Efe 5 gün önce grip oldu, ilk gün ateşte eşlik etti.. Bu sebeplede beraber yattık 2 gün.. Oturma odasında çekyatları birleştirip büyük bir yatak yapmıştım orda yatıyorduk.. Ve hastalığın vermiş olduğu hâlsizlikle bir baktım ilk gün sallamaya gerek kalmadan mayıştı yanımda.. Bende hiç sallamadım, yanyana yattık uyuduk..

İlk 2 gün kolaydı aslında, bu hastalıktan dolayı diye düşünüyorum.. 3.gün süre uzadı biraz, hatta gece uykusu için tam 1 saat uğraştım.. Yöntem aynı.. Yanyana yatıyoruz, ben gözlerimi kapatıyorum ona hep gizlice bakıyorum.. Bir kalkıyor, bir mızmızlanıyor, bir ağlıyor (ama yalandan ağlama, belli..) derken yatıyor.. Eğer yataktan kalkmaya gitmeye yeltenirse kızıyorum "yat bakiyim" diyorum ağlıyor 3-5 sn ama yatıyor.. Öyle böyle derkenbirden hooop uyuyakalıyor.. Uyuyunca da kendi yatağına geçiriyorum Efe'yi..

Dün gece 10 dk, bu gece 5 dk'da uyudu mesela.. Gündüzleri de 10-15 dk arası değişiyor süre.. Hiç bu kadar kolay olacağını tahmin etmemiştim, çok sevindim.. Meğer bu sürece ikimizde hazırmışız..

Bir süre böyle gitsin, sallanmayı unutsun sonra direk yatağına yatırıp uyutmayı denicem..

Senin adına çok sevindim darısı başımıza sallamaktan İmanım gevredi:)

Ben de örtülerden nefret ederim. Bir de eşyaların açık renk. Her gün birşey dökülüyor. Koltuklar leke tutmaz tay tüyü silince çıkıyor. Halıyı da siliyorum çıkarsa çıkar çıkmazsa da umrumda değil artık.

@minnakkartal benim eşimin de içinde akülü araba kalmış gitti 775 liraya akülü araba aldı. İndirimdeyken aldım diyo. Salonun baş köşesinde duruyo. Kalabalığımız azdı bir de arabamız çıktı tam oldu. Üstelik kredi ödüyoruz kiradayız ve tek maaş. Sözü varmış 1+1 in ilk kirasıyla alacam diye . Almayalım sonra alalım dedim dinlemedi.

Senin adına çok sevindim darısı başımıza sallamaktan İmanım gevredi:)

Sağol canım.. Daha atlatmış değilim bu süreci, dur bakalım.. Şimdilik iyi gidiyor ama.. İsteyen varsa deneyin kızlar, belki de hazırdır bebişiniz bilemezsiniz..

Bu hikayede alan, almak isteyen hep ben oluyorum.. İstemeyen, bazen kızan ya da sonra alalım diyen hep eşim oluyor eşimden hiç bir şey için "alalım" dediğini duymadım

Aaay Allah'ım, acaba ben eşimden böyle güzel hareketler jestler görebilecek miyim?Meraktayım..Bir oyuncağa 50 tl'den fazla vermez kannımca banada asla aldırmaz Neyse, belki kız babası olursa o zaman görürüz inşallah

Çok tesekkür ederım hepinize Allah a şükür sünnetimizi olduk sorunsuz gecti ameliyatı acil olsada çok guzel bir duyguymuş sünnet annesi olmak dileyen herkese Rabbim nasip etsın eve gelınce sürekli ağlama çiş yapamadı yapmak istıyo yapamıyo en sonunda 10 dakıka sürmüştür altını açtım sürekli işedi ağlayarak yer yatak üstüme kadar heryer çiş oldu günlerdır uykusuz olması anestezi almasına rağmen gün boyu uyumadı burundan sakınleştirici verdıler anında gülümsemeye başladı hırcın çocuk gıttı sürekli gülücük dağıtan biri oldu keske hep öyle kalsa acısından teklemeleyen birden cici cici beni sevmeye başladı fırsat bu fırsat telaşla aldığım sünnet kıyafetını gıydırdik çok tatlı oldu daha şimdi uyudu bende çok yorgunum güya kimseye sölemedik ziyaretçi akınına uğradık misafırlerde sağolsunlar gec gıttıler bu hafta çok gelen olur bana kolay gelsın @yaz yagmuru artık erkekte olduk gelin kızımızıda hazırla izmire almaya gelıcez

Canım ya senın şu besleme işine bayılıyorum
aren Zevkli yemek konusunda yiyıp kılo almayanlardan baran hep aynı şeyleri yıyor değişik tükürüyor nasıl yapıcam bilmiyorum en iştahlı zamanlarda 3 öğün var bizde yanlış hatırlamıyosam 6 oğün değilmi sizin maşallah

görümceminfe kanaması olmuş. Çok korkmuş enişteyi aramış hemen düşük yapıyorum gel diye. Ağlaya ağlaya gittim hastaneye diyo. Bebekte bi sorun yokmuş ama çok şükür. Kalp atışınıda duymuşlar. Kanamamın sebebini bulamamışlar. İnşallah bi daha olmaz çok yıpranmıştı. Mide bulantısıda çokmuş. Kusarken istr istemez kendini kasıyosun ya tutuyorum kendimi çocuk düşecek diye korkuyorum diyo.
İnşallah ikisi içinde hayırlu olur

Eki Görüntüle 1746089
Olduda bitti maşaAllah nazar değmez inşaAllah rabbim hep güzel günler göstersın hepimize
geçmiş olsun tekrar bunuda atlatmış oldunuz:)

Resmen sana çok büyük haksızlık yapılmış. Kabul etmeseler bile bencede dile getir. En azından durumun farkında olduklarını bilsinler. Eşinle konuşacaktın. Eşin ne dedi ?
Hadi sünnetiniz hayırlı uğurlu olsun :) Allah damatlağını da göstersin.. İnan o kadar büyük bi yükten kurtuldun ki.. Aren yemek yemeği sevmiyor aslında. Ben bişeyler izleterek yediriyorum ama değişik tadlara açık. Bide ben yemekten sıkılmasın diye öğlen başka akşam başka yediriyorum. Günlük yapıyorum. Artan olursa da onu akşama değil ertesi gün öğlen yediriyorum. Yazın geç yattığı için 6 öğün veriyordm şimdi 5. 3 saat arayla yediriyorum ama o 3 saat boyunca ağzına hiç bişey sürmüyor.
Cnm ya acaba görümcen bi jel var ondan kullanmıyor mu? Tüp bebek yaptıranlara veriyorlar. O kanama yapabiliyor bazen. Bende de olmuştu. Hatta nette araştırdım biçok bayanda kanama yapmıştı.

Ben akşamları gökçeyi beşiğine yatiriyorum. Hemen yanında bizim yatağımiza da ben yatıyorum ama yorgani tamamen üzerime örtüyorum ki beni görmesin die. Orda olduğumu bildiği için korkup aglamıyo da. 1 haftadir 10 dk da uyuyo bide gene bir haftadır saat on olduğunda gidip yatiriyorum. Düzeni olduğunu öğrensin artık die arada istisnalar oluyo ayakta sallamam gerekebiliyor yada beşiğini sallamam gerekebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…