Canim oncelikle tebrik ederim nasil yaptin bende salliyorum hala anlatirmisin
Senin adına çok sevindim darısı başımıza sallamaktan İmanım gevredi:)Aslında hiç aklımda yoktu, daha kendimi de hazır hissetmiyor gibiydim o kargaşaya girmeye.. Ama bir anda oldu..
Efe 5 gün önce grip oldu, ilk gün ateşte eşlik etti.. Bu sebeplede beraber yattık 2 gün.. Oturma odasında çekyatları birleştirip büyük bir yatak yapmıştım orda yatıyorduk.. Ve hastalığın vermiş olduğu hâlsizlikle bir baktım ilk gün sallamaya gerek kalmadan mayıştı yanımda.. Bende hiç sallamadım, yanyana yattık uyuduk..
İlk 2 gün kolaydı aslında, bu hastalıktan dolayı diye düşünüyorum.. 3.gün süre uzadı biraz, hatta gece uykusu için tam 1 saat uğraştım.. Yöntem aynı.. Yanyana yatıyoruz, ben gözlerimi kapatıyorum ona hep gizlice bakıyorum.. Bir kalkıyor, bir mızmızlanıyor, bir ağlıyor (ama yalandan ağlama, belli..) derken yatıyor.. Eğer yataktan kalkmaya gitmeye yeltenirse kızıyorum "yat bakiyim" diyorum ağlıyor 3-5 sn ama yatıyor.. Öyle böyle derkenbirden hooop uyuyakalıyor.. Uyuyunca da kendi yatağına geçiriyorum Efe'yi..
Dün gece 10 dk, bu gece 5 dk'da uyudu mesela.. Gündüzleri de 10-15 dk arası değişiyor süre.. Hiç bu kadar kolay olacağını tahmin etmemiştim, çok sevindim.. Meğer bu sürece ikimizde hazırmışız..
Bir süre böyle gitsin, sallanmayı unutsun sonra direk yatağına yatırıp uyutmayı denicem..
Senin adına çok sevindim darısı başımıza sallamaktan İmanım gevredi:)
@minnakkartal benim eşimin de içinde akülü araba kalmış gitti 775 liraya akülü araba aldı. İndirimdeyken aldım diyo. Salonun baş köşesinde duruyo. Kalabalığımız azdı bir de arabamız çıktı tam oldu. Üstelik kredi ödüyoruz kiradayız ve tek maaş. Sözü varmış 1+1 in ilk kirasıyla alacam diye . Almayalım sonra alalım dedim dinlemedi.
Geçen gün Migros'ta alışveriş yaparken oyuncak bi kedi gördük mira çok sevdi alsak almasak belki yazmışımdır buraya 240 lira neyse eşimi ikna ettim almadık çıktık mirayıda kandırdık eşim taktı tabi bi istediğini alamayacak mıyız fln neyse biliyorsunuz cumaları bişiler alıp gidiyorum eşim alma ben miraya getircem bugün dedi kapıyı açtık elinde kedi Mira delirdi tabi kedi kedi
Eşim açıklama yapıyo 170 buldum ben sanki 17 ye buldun dedim bu sevince değer diyo
Sonra şımardığı Zaman ben şımartmış oluyorum
Hastalığı geçtimi canım gecmişi okuyamadım Rabbim şifa versin8de yikadim 9da uyuttum bir saattrde uyanik
Senin fıstık nasıl oldu?S sailormoon123 gece kuşu el ayak çekiliyo sen geliyosun :)
Canım ya senın şu besleme işine bayılıyorumBen iki kaselik yapıp ertesi günde veriyorum. Hatta bugün yaptım yarısını içti yarısını yrn öğlen vericem. Bu arada içine bol limon sıkıyorum aren bayılıyor :)
Ben hala saatli verdigim için pek anlamıyorum acıkıp acıkmamasını.
Bende hiç bi yere örtü sermedim. Koltuklarım fermuarlı sık sık yıkarım. Halı kılıfını da ilk kez gördüm.
Bildigim kadarıyla kanunlara göre yönetici aidat vermiyor. Keşke sende vermeseydin. Şuan talep ettigin şeyi kabul ederler mi bilemedim. Bide annemlerin apt. yönetici de hep telefon faturasını ödemiyordu. Ayda yılda bi asansörcüyü çağırırdı onda da gelen fatura 60tl den aşşağı olmazdı.
Benim eşim de aynen öyle. Arene 150tllik uzaktan kumanda almış. Aren yüzüne bile bakmadı. Şimdide orjinal scooterlara takmış. Evde sürsün alışsın yazın dışarı da sürer diyor. Mira da güle güle kullasın kedisini :)
Gece topik bende merak etmeyin gözüm gibi bakıyorumS sailormoon123 gece kuşu el ayak çekiliyo sen geliyosun :)
Maşallah darısı damatlığınaEki Görüntüle 1746089
Olduda bitti maşaAllah nazar değmez inşaAllah rabbim hep güzel günler göstersın hepimize
MaşallahEki Görüntüle 1746089
Olduda bitti maşaAllah nazar değmez inşaAllah rabbim hep güzel günler göstersın hepimize
görümceminfe kanaması olmuş. Çok korkmuş enişteyi aramış hemen düşük yapıyorum gel diye. Ağlaya ağlaya gittim hastaneye diyo. Bebekte bi sorun yokmuş ama çok şükür. Kalp atışınıda duymuşlar. Kanamamın sebebini bulamamışlar. İnşallah bi daha olmaz çok yıpranmıştı. Mide bulantısıda çokmuş. Kusarken istr istemez kendini kasıyosun ya tutuyorum kendimi çocuk düşecek diye korkuyorum diyo.Kızlar birde kardeşim dra gitmişti Dr kesenin çok küçük olduğunu söylemiş 5 haftalık gorunuyormus kalp atışı dinlememis kese küçük diye dün kan verdi 4 bin kusur çıkmış yarın tekrar verecek yükselmesi gerekiyormus yukselmezse gebeliği sonlandirabiliriz demiş ama geç döllenme olabilir de demiş kardeşimin morali çok bozuk başta ben aldırmak istedim belki o yüzden böyle oldu diye kendini suçluyor teselli verdim üzüldüm bende
geçmiş olsun tekrar bunuda atlatmış oldunuz:)Eki Görüntüle 1746089
Resmen sana çok büyük haksızlık yapılmış. Kabul etmeseler bile bencede dile getir. En azından durumun farkında olduklarını bilsinler. Eşinle konuşacaktın. Eşin ne dedi ?Canım net puan hesaplamamislar ders notu şeklinde bizde biliyorduk onları bakalım ne zaman hesaplayacaklar
Evet canım kanunlara gore verilmiyor ama bizim apartman 9 daire ve asonsor olduğu için para yetmediği için öyle bir karar alınmıştı benim kizdigim konu ben alınan karara gore hareket ettim ama şimdiki kendi kafasına gore hareket ediyor toplantı istiyecegim bu konu için
evet canım ya
Hadi sünnetiniz hayırlı uğurlu olsun :) Allah damatlağını da göstersin.. İnan o kadar büyük bi yükten kurtuldun ki.. Aren yemek yemeği sevmiyor aslında. Ben bişeyler izleterek yediriyorum ama değişik tadlara açık. Bide ben yemekten sıkılmasın diye öğlen başka akşam başka yediriyorum. Günlük yapıyorum. Artan olursa da onu akşama değil ertesi gün öğlen yediriyorum. Yazın geç yattığı için 6 öğün veriyordm şimdi 5. 3 saat arayla yediriyorum ama o 3 saat boyunca ağzına hiç bişey sürmüyor.Canım ya senın şu besleme işine bayılıyorum
aren Zevkli yemek konusunda yiyıp kılo almayanlardan baran hep aynı şeyleri yıyor değişik tükürüyor nasıl yapıcam bilmiyorum en iştahlı zamanlarda 3 öğün var bizde yanlış hatırlamıyosam 6 oğün değilmi sizin maşallah
Cnm ya acaba görümcen bi jel var ondan kullanmıyor mu? Tüp bebek yaptıranlara veriyorlar. O kanama yapabiliyor bazen. Bende de olmuştu. Hatta nette araştırdım biçok bayanda kanama yapmıştı.görümceminfe kanaması olmuş. Çok korkmuş enişteyi aramış hemen düşük yapıyorum gel diye. Ağlaya ağlaya gittim hastaneye diyo. Bebekte bi sorun yokmuş ama çok şükür. Kalp atışınıda duymuşlar. Kanamamın sebebini bulamamışlar. İnşallah bi daha olmaz çok yıpranmıştı. Mide bulantısıda çokmuş. Kusarken istr istemez kendini kasıyosun ya tutuyorum kendimi çocuk düşecek diye korkuyorum diyo.
İnşallah ikisi içinde hayırlu olur
geçmiş olsun tekrar bunuda atlatmış oldunuz:)
oy maşallah sana tatlı bıdık damatlık fotolarını da görürüz inş :)Eki Görüntüle 1746089
iyi çok şükür ikş köpek dişimizde patladı şimdilik rahatız :)Senin fıstık nasıl oldu?
Ben akşamları gökçeyi beşiğine yatiriyorum. Hemen yanında bizim yatağımiza da ben yatıyorum ama yorgani tamamen üzerime örtüyorum ki beni görmesin die. Orda olduğumu bildiği için korkup aglamıyo da. 1 haftadir 10 dk da uyuyo bide gene bir haftadır saat on olduğunda gidip yatiriyorum. Düzeni olduğunu öğrensin artık dieAslında hiç aklımda yoktu, daha kendimi de hazır hissetmiyor gibiydim o kargaşaya girmeye.. Ama bir anda oldu..
Efe 5 gün önce grip oldu, ilk gün ateşte eşlik etti.. Bu sebeplede beraber yattık 2 gün.. Oturma odasında çekyatları birleştirip büyük bir yatak yapmıştım orda yatıyorduk.. Ve hastalığın vermiş olduğu hâlsizlikle bir baktım ilk gün sallamaya gerek kalmadan mayıştı yanımda.. Bende hiç sallamadım, yanyana yattık uyuduk..
İlk 2 gün kolaydı aslında, bu hastalıktan dolayı diye düşünüyorum.. 3.gün süre uzadı biraz, hatta gece uykusu için tam 1 saat uğraştım.. Yöntem aynı.. Yanyana yatıyoruz, ben gözlerimi kapatıyorum ona hep gizlice bakıyorum.. Bir kalkıyor, bir mızmızlanıyor, bir ağlıyor (ama yalandan ağlama, belli..) derken yatıyor.. Eğer yataktan kalkmaya gitmeye yeltenirse kızıyorum "yat bakiyim" diyorum ağlıyor 3-5 sn ama yatıyor.. Öyle böyle derkenbirden hooop uyuyakalıyor.. Uyuyunca da kendi yatağına geçiriyorum Efe'yi..
Dün gece 10 dk, bu gece 5 dk'da uyudu mesela.. Gündüzleri de 10-15 dk arası değişiyor süre.. Hiç bu kadar kolay olacağını tahmin etmemiştim, çok sevindim.. Meğer bu sürece ikimizde hazırmışız..
Bir süre böyle gitsin, sallanmayı unutsun sonra direk yatağına yatırıp uyutmayı denicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?