İzmire de kar geliyor diyordu hava durumunda.8den beri yağmur yağıyo ama ne yağmur gök delinmiş tabiri bizim için yani bi de fırtına felaket allah sokakta olanların yardımcısı olsun
Aman havası geliyo anca ya da çok yükseklere yağıyo bize hayalİzmire de kar geliyor diyordu hava durumunda.
bu da olabilir ama sanki tam muntazam durmaz gibi içi doldurulunca. Bişeyler dikip yapıştırcaz çıkıntılı olcak böyle geçirmeli bişey daha iyi olur gibi geliyo. Genelde de öyle yapmışlar. Yabancı bi sayfada biri halkara geçiriyomuş. Bu dosya mantığında halkaları paylaşmış. Ama hiç görmedim öyle bişey satılır mı bilmiyorum. Sayfa kenarlarında dediğin gibi belli bi boşluk bırakıp dikip en muntazam ve sağlam nasıl duruyosa öyle yapmayı düşünüyorumBende şöyle düşündüm hani tam keçe alıp defterin sayfaları gibi üst üste dizsek sonra ortasında 3 cm pay bırakacak şekilde 3 cm in başından ve sonundan yukaridan asagi diksek sonrasında foto albumleri varya ekteki gibi yapsak olur mu acaba.
Allah korumuş ya.Doktorlar ilk gün uzansın diyorlar ama yinede bişey olacağını sanmıyorum. Bide bizim dr iyileştikten sonra geriye çekip temizleyin demişti.
Evt cnm aynen öyle oldum. Bende de düşükle ilgili bi belirti yoktu ama 4 ay yattım. Progestan kullandım hep. Bide başka bi dr bana kese bozuldu demişti. Ya o zaman düşürmek için uğraşsaymış. Resmen sağlam çocuğu yok edecekti. Görümcen için de hakkında hayırlısı olur inş. Sağlıkla kucağına alır inş..
Ayy işte o umut nasıl ağlıyor hisrlaniyor:)Sizin bebeler oyun oynarken birseyleri yapamadiginda sinirlenip ağlıyor mu? Birde bu huyumuz çıktı. Mesela üst üste dizme oyunu oynuyoruz diziyor diziyor bir tanesi durmuyor sinirlenip ağlıyor.
Bu da bir donem demekki. Bu bebelerin bir kullanma klavuzu olsaydi iyiydiAyy işte o umut nasıl ağlıyor hisrlaniyor:)
Su tellerden spiral gibi yapsak dayaniksiz mi olur sizcebu da olabilir ama sanki tam muntazam durmaz gibi içi doldurulunca. Bişeyler dikip yapıştırcaz çıkıntılı olcak böyle geçirmeli bişey daha iyi olur gibi geliyo. Genelde de öyle yapmışlar. Yabancı bi sayfada biri halkara geçiriyomuş. Bu dosya mantığında halkaları paylaşmış. Ama hiç görmedim öyle bişey satılır mı bilmiyorum. Sayfa kenarlarında dediğin gibi belli bi boşluk bırakıp dikip en muntazam ve sağlam nasıl duruyosa öyle yapmayı düşünüyorum
Bende hiraysen in dediği gün indirmiştim hangisinin olduğunu bilmediğim için iki tane indirdim birinde hayvanlar dizili üzerine basınca ses çıkarıyor kedi nerde diyorum onun üzerine basıyor hangi hayvani soyluyorsam ona basmaya çalışıyor bazen sıkılıyor hepsine pes pese basıyor. Noktaları birleştirmeyi ben yapıyorum o sonundaki balonları patlatıyor iyi oldu uygulama.@hiraysen bu arada şu minikler öğreniyor uygulamasını iyiki söylemişsin. Dede babanne hala hepsinin tlfnuna yükledik. Hayvanlar falan geçtikçe tekrar etmeye çalışıyo. Onlarında hoşuna gitti çizgifilm yerine hep onu açıyolar. En azından bişeyler öğreniyo. Oyun kısmında yanlış yapınca çıkan seslere kahkahalarla gülüyo :)
Tam benlik bi konu. 1 aydır kafayi perdelerle bozdumKizlar konunuzu boluyorum ama bisey sorcm:)kruvaze perde kullanan var mi?salonuma yaptirmak istiyorum ama bi taraf fransiz balkon bi de balkon kapisi var.oralarda nasil durur acaba?gunduz acik olck storu acmak gerekince.icerisi gorunmycek mi?evim 1. kat ama kot farki var 5. kat yuksekliginde.duz tul mu yaptirsam kruvazr mi bilemedim
cok basarili bi uygulama iyiki bende denk gelmis diyorm tekrarliyo meyveleri falan cok egitici@hiraysen bu arada şu minikler öğreniyor uygulamasını iyiki söylemişsin. Dede babanne hala hepsinin tlfnuna yükledik. Hayvanlar falan geçtikçe tekrar etmeye çalışıyo. Onlarında hoşuna gitti çizgifilm yerine hep onu açıyolar. En azından bişeyler öğreniyo. Oyun kısmında yanlış yapınca çıkan seslere kahkahalarla gülüyo :)
biz diğerini indirmişiz. renkler sayılar hayvanlar sebze meyveler tek tek ekrana geliyo isimlerini söylüyo.Bende hiraysen in dediği gün indirmiştim hangisinin olduğunu bilmediğim için iki tane indirdim birinde hayvanlar dizili üzerine basınca ses çıkarıyor kedi nerde diyorum onun üzerine basıyor hangi hayvani soyluyorsam ona basmaya çalışıyor bazen sıkılıyor hepsine pes pese basıyor. Noktaları birleştirmeyi ben yapıyorum o sonundaki balonları patlatıyor iyi oldu uygulama.
Bunlar çabuk kopar canimSu tellerden spiral gibi yapsak dayaniksiz mi olur sizce
Son kullanma tarihine daha varsa 2 gün tutuyorum benKizlar cig soslanmis tavuk buzdolabinin normal kisminda nekadar durur
Dun esim kasaptan almis canm tarih yazmiyo kasaptan alinca taze demis kasap. Soslatmis oda ama dun pisiremedim hastaydm cok bir gunden bisey olurmu acaba yaSon kullanma tarihine daha varsa 2 gün tutuyorum ben
Sağol cnm novaljın damla verıyorum daha iyi bişey varsa vereyım pipi derısı içerde sadece ucu dışarda ucuna sürüyorum doğrumu yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?