2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
BenimOTE="stanki, post: 44686916, member: 186782"]Sizin bebeler oyun oynarken birseyleri yapamadiginda sinirlenip ağlıyor mu? Birde bu huyumuz çıktı. Mesela üst üste dizme oyunu oynuyoruz diziyor diziyor bir tanesi durmuyor sinirlenip ağlıyor.[/QUOTE]
Benim kız zaten sinirlidir ben ona asabi tosbagam diyorum. Evet daha çok biseyleri yapamadiginda sinirleniyor ağlıyor ama pes de etmiyor en sonunda yapamadığı seyi ortadan kaldiriyoruz.

Gökçe de sinirleniyo. Elinden tutup yardım ediyoeum. Bi anda normale dönüyo. Tamamen numara gibi. Geçer sanırım.

Bende asabi tospam diyorum kuzuma

bu da olabilir ama sanki tam muntazam durmaz gibi içi doldurulunca. Bişeyler dikip yapıştırcaz çıkıntılı olcak böyle geçirmeli bişey daha iyi olur gibi geliyo. Genelde de öyle yapmışlar. Yabancı bi sayfada biri halkara geçiriyomuş. Bu dosya mantığında halkaları paylaşmış. Ama hiç görmedim öyle bişey satılır mı bilmiyorum. Sayfa kenarlarında dediğin gibi belli bi boşluk bırakıp dikip en muntazam ve sağlam nasıl duruyosa öyle yapmayı düşünüyorum

Allah korumuş ya. onada progestan vermiş doktor aynı şekilde. İnşallah hayırlısı olsunda

@hiraysen bu arada şu minikler öğreniyor uygulamasını iyiki söylemişsin. Dede babanne hala hepsinin tlfnuna yükledik. Hayvanlar falan geçtikçe tekrar etmeye çalışıyo. Onlarında hoşuna gitti çizgifilm yerine hep onu açıyolar. En azından bişeyler öğreniyo. Oyun kısmında yanlış yapınca çıkan seslere kahkahalarla gülüyo :)

Su tellerden spiral gibi yapsak dayaniksiz mi olur sizce

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-17-13-57-46-1.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 45
Bende hiraysen in dediği gün indirmiştim hangisinin olduğunu bilmediğim için iki tane indirdim birinde hayvanlar dizili üzerine basınca ses çıkarıyor kedi nerde diyorum onun üzerine basıyor hangi hayvani soyluyorsam ona basmaya çalışıyor bazen sıkılıyor hepsine pes pese basıyor. Noktaları birleştirmeyi ben yapıyorum o sonundaki balonları patlatıyor iyi oldu uygulama.

Tam benlik bi konu. 1 aydır kafayi perdelerle bozdum

cok basarili bi uygulama iyiki bende denk gelmis diyorm tekrarliyo meyveleri falan cok egitici

biz diğerini indirmişiz. renkler sayılar hayvanlar sebze meyveler tek tek ekrana geliyo isimlerini söylüyo.
Onuda şimdi indirdik yapbozfa yanlış yapınca bi ses çıkıyo ya ona kahkaha atıyo ne anlıyosa

Kizlar cig soslanmis tavuk buzdolabinin normal kisminda nekadar durur

Gece baran zaten çok tekmeci kafa atar ben dikkat ederım ama bu sefer acısından mı nedır kucağımdayken uyku sersemi bir vurdu kafasıyla burnuma beynim çıktı sandım bir anda kan geldi ödüm koptu burnum kırıldı sandım kanama durmadı onu bırakıp ben ağladım burnum şişti dişlerim başım boynum hala acıyo besle kargayı oysun gözünü olmasın inşaallah

Sağol cnm novaljın damla verıyorum daha iyi bişey varsa vereyım pipi derısı içerde sadece ucu dışarda ucuna sürüyorum doğrumu yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…