Sağol canım Rabbim sanada kolaylık versın ben kacırmışım kuzunun nesi var aleejık bir durum mu ?E emiragam canım geçmiş olsun 41 kere maşallah barana inş çabuk toparlanir kuzucuk
@ kmltm emreye geçmiş olsun elma kabuguna ıhlamur iyi geliyor burnunu serum fizyolojik ile açık tutuyorum bide alerjik olduğu için günde iki kez hava veriyorum ben cigerlere inmesin diye.
Kızlar maşallah hamaratsiniz bende on gündür kızıma çiftlik evi yapmaya uğraşıyorum vaktim çok az bir aya anca biter belki babasida yardım etse bir kaç güne biter aslında.
cumadan beri diyetini tekrar bozduk elif adanim hergün bir çay kaşığı artırarak keçi yoğurdu yiyor geceleri kivraniyor on gün sonra hırıltılı solunum deride egzama ve ishal olmazsas devam diyecegiz ama gidişat iyi değil yine hüsrana ugrayacagim diye çok üzülüyorum.
Birsey olmaz canım ben bekletiyorum bazen bi sorun olmadiDun esim kasaptan almis canm tarih yazmiyo kasaptan alinca taze demis kasap. Soslatmis oda ama dun pisiremedim hastaydm cok bir gunden bisey olurmu acaba ya
olmaz bigünden bişeyDun esim kasaptan almis canm tarih yazmiyo kasaptan alinca taze demis kasap. Soslatmis oda ama dun pisiremedim hastaydm cok bir gunden bisey olurmu acaba ya
Ben calpol vermiştim canım sadece ucuna sürme deriyi elinle geriye çek ve oraya da sur ki yapışma vs olmasinSağol cnm novaljın damla verıyorum daha iyi bişey varsa vereyım pipi derısı içerde sadece ucu dışarda ucuna sürüyorum doğrumu yapıyorum
soslanmis olsada bisey olmuyo dmi bi gunden canm ya ben bikere zehirlendm kaynvalidemde o hep asagda bekletiyo ogunden beri hic asgda bekletmem ya buzluga yada hemen pisirirm korkumdan busefer byle oldu hastalik olunca kaldi. Ama bi gunden bisey olmz bncde soslu olmasi kafami karistrdi sizlere soruym dedmBirsey olmaz canım ben bekletiyorum bazen bi sorun olmadi
12 sayfa 6 yaprak yani di mi bendr baya bişeyler yaptım12 syfa tasarladm kafamda kizlar yeterli olurmu kitap icn
Evt 6 yprak oluyo bn dha baslayamadim malzemem yok paylasrsn yaptkca :)12 sayfa 6 yaprak yani di mi bendr baya bişeyler yaptım
masallah cok hizlisin canm gayet guzel olmuslar ben keceyle pek ugrasmadm dha once belki beceremeyeblirm:)Böyle bişeyler yaptım alt keçeleri farklı tenkler koycamda evd ie bütün parça keçe yok eksikleir tamamlayınca tekrar koyarım dediğim gibi sizinkiler daha güzel olur muhtemelen benimki alelacele olduğu kadar :))
Yaparsın ya bişeyi yokki betül babaannesiyde az önce bende yaptım kafamam göre bişeyler :)masallah cok hizlisin canm gayet guzel olmuslar ben keceyle pek ugrasmadm dha once belki beceremeyeblirm:)
kettlle al sicak su ekle sute birazck ilik olur. Baska bisey gelmedi aklima benmBende bi soru sorayım size şimdi eşim şubatta izne çıkcak bir iki gün biyerlere gidelim diyoruz pansiyon tarzı olabilir falan öykü bazen 5te bazen 7 de kalkıp süt içiyo ama ılık olcak illa yoksa içmez bende diyorum ki ısıtcak yer bulamam o saatte akşamdan ısıttırıp termosa koysam olurmu acaba bozulur mu nasıl olur yada başka bi çözümü olan var mı :)
kettlle al sicak su ekle sute birazck ilik olur. Baska bisey gelmedi aklima benm
öyle yapayım olmadı şu gece sütü işi bitseydi iyi olcaktı@oslew yada kettle su isit. Sutu sicak suya sok beklet bermari usulu bide bu olablr
minik 5 liraya satılan kahve makinalarından al canım. Hem yer kaplamaz hemde ısıtırsın istediğindeBende bi soru sorayım size şimdi eşim şubatta izne çıkcak bir iki gün biyerlere gidelim diyoruz pansiyon tarzı olabilir falan öykü bazen 5te bazen 7 de kalkıp süt içiyo ama ılık olcak illa yoksa içmez bende diyorum ki ısıtcak yer bulamam o saatte akşamdan ısıttırıp termosa koysam olurmu acaba bozulur mu nasıl olur yada başka bi çözümü olan var mı :)
Hee bak bu da mantıklı :) akıl akıldan üstün işte benim kafa elektrikli ocağa çalıştı o teklilerden alıp götüreyim yanımda diye düşünüyodumminik 5 liraya satılan kahve makinalarından al canım. Hem yer kaplamaz hemde ısıtırsın istediğinde
bende tatile gderken yanima kahve mak almistm ama hotel su isitici vermisti odayaHee bak bu da mantıklı :) akıl akıldan üstün işte benim kafa elektrikli ocağa çalıştı o teklilerden alıp götüreyim yanımda diye düşünüyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?