2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sağol canım Rabbim sanada kolaylık versın ben kacırmışım kuzunun nesi var aleejık bir durum mu ?

Birsey olmaz canım ben bekletiyorum bazen bi sorun olmadi
soslanmis olsada bisey olmuyo dmi bi gunden canm ya ben bikere zehirlendm kaynvalidemde o hep asagda bekletiyo ogunden beri hic asgda bekletmem ya buzluga yada hemen pisirirm korkumdan busefer byle oldu hastalik olunca kaldi. Ama bi gunden bisey olmz bncde soslu olmasi kafami karistrdi sizlere soruym dedm

Böyle bişeyler yaptım alt keçeleri farklı tenkler koycamda evd ie bütün parça keçe yok eksikleir tamamlayınca tekrar koyarım dediğim gibi sizinkiler daha güzel olur muhtemelen benimki alelacele olduğu kadar :))

Eklentiler

• image.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 117
  • image.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 94
  • image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 104
  • image.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 95
  • image.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 95
  • image.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 93
  • image.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 104
Düğmeli çicekleri karşılıklı iki sayfaya koycam hrm sök tak hemde aynı renkleri üst üste takmaca

masallah cok hizlisin canm gayet guzel olmuslar ben keceyle pek ugrasmadm dha once belki beceremeyeblirm:)

Bende bi soru sorayım size şimdi eşim şubatta izne çıkcak bir iki gün biyerlere gidelim diyoruz pansiyon tarzı olabilir falan öykü bazen 5te bazen 7 de kalkıp süt içiyo ama ılık olcak illa yoksa içmez bende diyorum ki ısıtcak yer bulamam o saatte akşamdan ısıttırıp termosa koysam olurmu acaba bozulur mu nasıl olur yada başka bi çözümü olan var mı :)

kettlle al sicak su ekle sute birazck ilik olur. Baska bisey gelmedi aklima benm

minik 5 liraya satılan kahve makinalarından al canım. Hem yer kaplamaz hemde ısıtırsın istediğinde

minik 5 liraya satılan kahve makinalarından al canım. Hem yer kaplamaz hemde ısıtırsın istediğinde
Hee bak bu da mantıklı :) akıl akıldan üstün işte benim kafa elektrikli ocağa çalıştı o teklilerden alıp götüreyim yanımda diye düşünüyodum

Hee bak bu da mantıklı :) akıl akıldan üstün işte benim kafa elektrikli ocağa çalıştı o teklilerden alıp götüreyim yanımda diye düşünüyodum
bende tatile gderken yanima kahve mak almistm ama hotel su isitici vermisti odaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…