Aynen hira uyuyo bende evi topluyormBetül hala uyuyo canım sıkıldı napsam bilemedim :)
Aynen hira uyuyo bende evi topluyorm
Kar yagdi baya hiranin son bezi takili ve oda cisli artk uyandgnda degistrmem gerekiyo ama son bezi aksam kaka yaptgi icn taktm. Kargocu gelmedi hepsiburadadan aldgm bezler bugn gelcekmis aradm. Ama ben smdi altni nasl degistrcem uyandgnda.
Bunu yaziyodm kapi caldi kargocu bezler gelmis
Her anne yaşıyor herhalde bu gerilim filmini:) bizde de olmuştu benzeriBu gece gibi bi gece geçirmemiştik hiç. Gökçe 8 de uyudu. Gece 12 buçukta bir kalktı ki ne kalkma çığlık çığlığa bağırıyo vuruyo. Ne emzirebildim ne su içirebildim. Sinirim bozuldu ağlıyorum. Eşim bi yandan hastaneye mi gitsek diyo. Ona kızdım saçmalama diye o da bana sustur o zaman ağlatma diyo sanki ben ağlatıyorum gibi kavga ettik. Kucağımdan kendini atmaya çalışınca yere koydum anında sustu. Sanki hiç bişey olmamış çığlık çığlığa ağlayan o değilmiş gibi elini uzattı tutmam için. Mırıldana mırıldana oturma odasına geldik. Tv ünitesinde hikaye kitapları var. Birini aldı oturdu halıya. Oku oku fiye diye sayfaları çeviriyo bi de kafasını sallıyo gülüyo falan. Şoktan diğecek bişeyfe bulamadım.
Bu muymuş yani o kadar bağırmasının sebebi ?
Biraz oturma odasında oturduk pepe aç dedi açtık. Tlfndan meraklı miniğe baktık. Ki bunlar öyle yarım saattede olmadı. Aralarda ki uyutma girişimlerimize aynı çığlıklarla karşılık verdi. Komşuları uyandırcaz diye üzerine gitmek istemedik.
Ortamıza yatırdık. Oyaladık kitap telefon derken. Saat 3 buçuğa geliyo gökçede hala tık yok. Ninni söyleyelim dedim dizlerini. Üzerine kalkıp oynamaya başladı. En son 4 e doğru uyudu bir şekilde 6 da da geri kalktı. Hala dolanıyo ortalıkta. Zerre huysuzluk yok şuan.
Dün gece neydi ne oldu ben hiç bi halt anlamadım.
Eşim hastaneden randevu almış bi gidelim her şeyine baksınlar die. İptal ettirdim o kadar salgın varken götürmem dedim.
Uyuması için yatırmaya korkuyorum şuan
Yok gece terörü değil bence de. Tamam ağlamasına susturamamaya alışkınım. Uyumamakta olabilir tamam ama yere koyduğum an susmak nedir ben onu anlamadım. Sanki çığlık çığlığa ağlayan o değilmil gibi. Dalga mı geçiyp bu çocuklar bizle. Gözünde yaşlar dururken gülüyodu sıpaHer anne yaşıyor herhalde bu gerilim filmini:) bizde de olmuştu benzeri
En son kötü bir rüya görüyor herhalde dedik, başka sebep bulamadık
bir benzerini cumartesi gecesi biz yaşadık yataktan fırladık resmen üstelik daha şok olacağınız birşey mutfağa götürdü beni çorba çorba diye buzdolabını açtık bu sefer süt süt diye tutturdu kutusunu görünce ki hayatta süt içmez bende ne gaza geldim çorba ısıttım süt ısıttım ikisinide içmedi sütü biberona koydurdu sonra salonda turluyo deli ağlar sızlar koltuğun kenarında kedisini gördü de sustu sütü içirmeye çalışıyo yani ne söyleyeceğimi bilemedimBu gece gibi bi gece geçirmemiştik hiç. Gökçe 8 de uyudu. Gece 12 buçukta bir kalktı ki ne kalkma çığlık çığlığa bağırıyo vuruyo. Ne emzirebildim ne su içirebildim. Sinirim bozuldu ağlıyorum. Eşim bi yandan hastaneye mi gitsek diyo. Ona kızdım saçmalama diye o da bana sustur o zaman ağlatma diyo sanki ben ağlatıyorum gibi kavga ettik. Kucağımdan kendini atmaya çalışınca yere koydum anında sustu. Sanki hiç bişey olmamış çığlık çığlığa ağlayan o değilmiş gibi elini uzattı tutmam için. Mırıldana mırıldana oturma odasına geldik. Tv ünitesinde hikaye kitapları var. Birini aldı oturdu halıya. Oku oku fiye diye sayfaları çeviriyo bi de kafasını sallıyo gülüyo falan. Şoktan diğecek bişeyfe bulamadım.
Biraz oturma odasında oturduk pepe aç dedi açtık. Tlfndan meraklı miniğe baktık. Ki bunlar öyle yarım saattede olmadı. Aralarda ki uyutma girişimlerimize aynı çığlıklarla karşılık verdi. Komşuları uyandırcaz diye üzerine gitmek istemedik.
Ortamıza yatırdık. Oyaladık kitap telefon derken. Saat 3 buçuğa geliyo gökçede hala tık yok. Ninni söyleyelim dedim dizlerini. Üzerine kalkıp oynamaya başladı. En son 4 e doğru uyudu bir şekilde 6 da da geri kalktı. Hala dolanıyo ortalıkta. Zerre huysuzluk yok şuan.
Eşim hastaneden randevu almış bi gidelim her şeyine baksınlar die. İptal ettirdim o kadar salgın varken götürmem dedim.
Canım geçen günlerde birkaç gece aynısını yaşadık. Bahsetmiştim. Enerji patlaması gibi birşey geliyor uyumak istemiyor, ama bi huysuzluk ta yok. Erken uydu diye sevinip sevincimin kursagimda kalmasi Ortalıkta gezip dolanma oynama zıplama sorunsuz, uykuya gelince bağırıp çağırma mevcuttu kerem alp de de. 2 yaş sendromu olabilir. Sırayla yaşıyor tüm bebekler aynı şeyleri.Bu gece gibi bi gece geçirmemiştik hiç. Gökçe 8 de uyudu. Gece 12 buçukta bir kalktı ki ne kalkma çığlık çığlığa bağırıyo vuruyo. Ne emzirebildim ne su içirebildim. Sinirim bozuldu ağlıyorum. Eşim bi yandan hastaneye mi gitsek diyo. Ona kızdım saçmalama diye o da bana sustur o zaman ağlatma diyo sanki ben ağlatıyorum gibi kavga ettik. Kucağımdan kendini atmaya çalışınca yere koydum anında sustu. Sanki hiç bişey olmamış çığlık çığlığa ağlayan o değilmiş gibi elini uzattı tutmam için. Mırıldana mırıldana oturma odasına geldik. Tv ünitesinde hikaye kitapları var. Birini aldı oturdu halıya. Oku oku fiye diye sayfaları çeviriyo bi de kafasını sallıyo gülüyo falan. Şoktan diğecek bişeyfe bulamadım.
Sen deyince bana da mantıklı geldi canım. Rüya da olabilir sebebi. Geçen gece kerem alp yanımda yatarken uykusunda iç çeke ceke baba diye ağlıyordu. Hani büyük adam gibi sayiklayip iniyorsun sanki. Belkide öyle kalkıp bir daha yatmak istemiyorlar.Her anne yaşıyor herhalde bu gerilim filmini:) bizde de olmuştu benzeri
En son kötü bir rüya görüyor herhalde dedik, başka sebep bulamadık
Bu gece gibi bi gece geçirmemiştik hiç. Gökçe 8 de uyudu. Gece 12 buçukta bir kalktı ki ne kalkma çığlık çığlığa bağırıyo vuruyo. Ne emzirebildim ne su içirebildim. Sinirim bozuldu ağlıyorum. Eşim bi yandan hastaneye mi gitsek diyo. Ona kızdım saçmalama diye o da bana sustur o zaman ağlatma diyo sanki ben ağlatıyorum gibi kavga ettik. Kucağımdan kendini atmaya çalışınca yere koydum anında sustu. Sanki hiç bişey olmamış çığlık çığlığa ağlayan o değilmiş gibi elini uzattı tutmam için. Mırıldana mırıldana oturma odasına geldik. Tv ünitesinde hikaye kitapları var. Birini aldı oturdu halıya. Oku oku fiye diye sayfaları çeviriyo bi de kafasını sallıyo gülüyo falan. Şoktan diğecek bişeyfe bulamadım.
bir benzerini cumartesi gecesi biz yaşadık yataktan fırladık resmen üstelik daha şok olacağınız birşey mutfağa götürdü beni çorba çorba diye buzdolabını açtık bu sefer süt süt diye tutturdu kutusunu görünce ki hayatta süt içmez bende ne gaza geldim çorba ısıttım süt ısıttım ikisinide içmedi sütü biberona koydurdu sonra salonda turluyo deli ağlar sızlar koltuğun kenarında kedisini gördü de sustu sütü içirmeye çalışıyo yani ne söyleyeceğimi bilemedim
Canım geçen günlerde birkaç gece aynısını yaşadık. Bahsetmiştim. Enerji patlaması gibi birşey geliyor uyumak istemiyor, ama bi huysuzluk ta yok. Erken uydu diye sevinip sevincimin kursagimda kalmasi Ortalıkta gezip dolanma oynama zıplama sorunsuz, uykuya gelince bağırıp çağırma mevcuttu kerem alp de de. 2 yaş sendromu olabilir. Sırayla yaşıyor tüm bebekler aynı şeyleri.
Sen deyince bana da mantıklı geldi canım. Rüya da olabilir sebebi. Geçen gece kerem alp yanımda yatarken uykusunda iç çeke ceke baba diye ağlıyordu. Hani büyük adam gibi sayiklayip iniyorsun sanki. Belkide öyle kalkıp bir daha yatmak istemiyorlar.
ay yani belki güzel bişey değil ama içim rahatladı. Rüyalarında gördüklerini gerçek zannedip mi istiyolar acaba. Hepsi de tipik tipik şeyler istemiş.Betüldr yaptı bi gece kalktık aç aç diyo tv yü gösterip oturup ailece madagaskar izledik film bitti uyudu şu an da da beşiğinde oturuyoruz ikimiz
ay vallahi içim rahatladı eşime de gönderdim yazdıklarınızıher çocuk yaptığına göre kahvemizi içebiliriz annişlertelaş edilcek bişi yok:)
ayyy çıkın gelin hadi :)Kızlar gece rüyamda @oslew ve @Apriori123 u gordum ben ve @Apriori123 çeşmeye gitmisiz @oslew in evindeydik ece azad ve öykü oynuyorlardı çok keyifliydi bizde sohbet ediyorduk
Keşke biraz yakın olsaydık ne güzel olurdu ama senle birgün buluşuruz inşallahayyy çıkın gelin hadi :)
Havalar düzelsin azcık park bahçeye atarız kendimizi :) ben gelirim sizin o tarafaKeşke biraz yakın olsaydık ne güzel olurdu ama senle birgün buluşuruz inşallah
Tamam canım öyle yaparız güzel olurHavalar düzelsin azcık park bahçeye atarız kendimizi :) ben gelirim sizin o tarafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?