pufpuff um sizde hastaymışsınız gecmiş olsun
bizm burda yagiyo canmKar gelecek diyorlar ya yağan yer var mı aramızda burda çok fena rüzgar var
A
geçen hafta 1 hafta annemler de kaldık 2 saat önce kv lere geldik perşembeye kadar kalicaz. Hafta sonu evdeydik çocuk evi özlemiş eve gelip gidenin pesinden bile gitmek istemedi. Belki ortam değişikliği iyi gelir senin oğlana da.
Canım bazen ece de babasıyla gitmek istiyor zor alıyorum içeri evdeyken çok belli etmiyor abileri var belki o yüzdendir ama bizde cumartesi kardeşime gittik ilk gittiğimiz 10 dk boyunca ece çok mutlu şekilde sürekli evin içinde koşturdu yigenimle oynadı çok sevindi gitmemize eğer cevrende çocuklu olan bir yakının varsa onun yanına goturebilirsin
Anladım canım zor tabi öyle olunca kışı atlatsaniz yine arada bir cikartirsin dışarı benim cevrem hep burada ama ben de gitmiyorum pek bir yere çocuklar okuldan geliyor yemek hazırlıyorum akşama kadar telaşlı oluyorumKesinlikle.haklisiniz. ama.ben buraya tasinali 2 ay oluyo ailelerimiz de burda degil. O yuzden evdeyiz hep. Komsularim yasca buyukler cocuk yok apartmanda. Kis vakti baska kimseyle de tanisamadim henuz. Sokakta cocuklu gorursem cevircem artik
Acil şifalar canım gecmiş olsunDr U telden aradım, ventoline devam et, çok gerekmedikçe antibiyotiğe başlama dedi. Balgamı kakayla attı. Tüm gün fırçasıyla dişleri kaşıdı, bu kez de kabarık köpekler eliyor heralde. Ateş de 38 ama çocuk cin gibi. Soyduk öyle takılıyor evde. Uyurken bi parol Ateş düşürücü vericem. Ya diş yüzünden olduğunu düşünüyorum, bünüzden dr a gidip daha beter hasta etmekten korkuyorum açıkçası. Bakalım sabah ola hayrola :/
Çocuk parkında kafana uygun genç annelerı kolla canım Allah iyi bir arkadaş çıkarsın karşına inşaallah benim bütün ailem aynı sıtedeyız ama bir can komşum var kimseden görmediğim iyiliği ondan gördüm kendimden çok ona dua ediyorum 2 gece geldi barana baktı hemde karşılıksız severek isteyerek eşiyle problem yaşıyodu kimin duası bilemem maşaAllah araları düzeldiKesinlikle.haklisiniz. ama.ben buraya tasinali 2 ay oluyo ailelerimiz de burda degil. O yuzden evdeyiz hep. Komsularim yasca buyukler cocuk yok apartmanda. Kis vakti baska kimseyle de tanisamadim henuz. Sokakta cocuklu gorursem cevircem artik
Zaten abileri yetıyordur ona gelişimi acısından da iyi erken öğreniyo evde çocuk var çünküAnladım canım zor tabi öyle olunca kışı atlatsaniz yine arada bir cikartirsin dışarı benim cevrem hep burada ama ben de gitmiyorum pek bir yere çocuklar okuldan geliyor yemek hazırlıyorum akşama kadar telaşlı oluyorum
Kardeşimin kızı toplam 2 yanlış çıkarmış güzel puan bekliyoruz hayırlısıyla sizinkilerde güzel sonuç getırır inşaallahEvet saçma gerçekten bakalım puanları ne zaman aciklayacaklar
Evet canım abilerini çok seviyor ders yapacakları zaman odadan çıkmak istemiyor onlarin yaptıklarını çabuk öğreniyor ama işte bazen iyi şeyleri ogrenmiyor:))Zaten abileri yetıyordur ona gelişimi acısından da iyi erken öğreniyo evde çocuk var çünkü
Neden banyo yaptırıp getirin dedi ki anlamadımDr bize 3.gun banyo yaptırın sabahtan getırın dedi fakat hava buz gibi sabah nasıl banyo yaptırayım hasta olmasın dıye yaptırmıcam sorun olurmu kızlar?
3.gün pazartesı getır dedi bilmiyorum ki ?Neden banyo yaptırıp getirin dedi ki anlamadım
Sen ne kadar cikmasan da ev kalabalik ne guzel:) o cok iyi geliyodur eceye.Anladım canım zor tabi öyle olunca kışı atlatsaniz yine arada bir cikartirsin dışarı benim cevrem hep burada ama ben de gitmiyorum pek bir yere çocuklar okuldan geliyor yemek hazırlıyorum akşama kadar telaşlı oluyorum
ne guzel masallah size:)Çocuk parkında kafana uygun genç annelerı kolla canım Allah iyi bir arkadaş çıkarsın karşına inşaallah benim bütün ailem aynı sıtedeyız ama bir can komşum var kimseden görmediğim iyiliği ondan gördüm kendimden çok ona dua ediyorum 2 gece geldi barana baktı hemde karşılıksız severek isteyerek
eşiyle problem yaşıyodu kimin duası bilemem maşaAllah araları düzeldi
İnşaallah canımSen ne kadar cikmasan da ev kalabalik ne guzel:) o cok iyi geliyodur eceye.
ne guzel masallah size:)
Bu havada parkta da kimse olmuyo ki artik yazi beklicz oyle seyler icin. Su kis bitsin de insallah yaza rahatlarim
Sen belden aşağısını yıka olmazsa sonuçta onun işi orayla ilaçlardan falanda arınırDr bize 3.gun banyo yaptırın sabahtan getırın dedi fakat hava buz gibi sabah nasıl banyo yaptırayım hasta olmasın dıye yaptırmıcam sorun olurmu kızlar?
inş canım daha belli değil ama ben yinede fikir alayım açıkta kalmim dedim@oslew canım sen bu tatili hakettın inşaallah çok mutlu gecer kızınla eşinle unutamıcan guzel bir anın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?