2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
pufpuff um sizde hastaymışsınız gecmiş olsun

Evet yaaa canım,sağolasın..1 hafta oldu hâlâ iyileşemedik..Sesim öyle bi kalınlaştı ki öksürük başladı bide..Efe'nin de burnu akıyor hâlâ,sanki hafiften onunda öksürük başladı..

Kesinlikle.haklisiniz. ama.ben buraya tasinali 2 ay oluyo ailelerimiz de burda degil. O yuzden evdeyiz hep. Komsularim yasca buyukler cocuk yok apartmanda. Kis vakti baska kimseyle de tanisamadim henuz. Sokakta cocuklu gorursem cevircem artik

Kesinlikle.haklisiniz. ama.ben buraya tasinali 2 ay oluyo ailelerimiz de burda degil. O yuzden evdeyiz hep. Komsularim yasca buyukler cocuk yok apartmanda. Kis vakti baska kimseyle de tanisamadim henuz. Sokakta cocuklu gorursem cevircem artik
Anladım canım zor tabi öyle olunca kışı atlatsaniz yine arada bir cikartirsin dışarı benim cevrem hep burada ama ben de gitmiyorum pek bir yere çocuklar okuldan geliyor yemek hazırlıyorum akşama kadar telaşlı oluyorum

Acil şifalar canım gecmiş olsun

Çocuk parkında kafana uygun genç annelerı kolla canım Allah iyi bir arkadaş çıkarsın karşına inşaallah benim bütün ailem aynı sıtedeyız ama bir can komşum var kimseden görmediğim iyiliği ondan gördüm kendimden çok ona dua ediyorum 2 gece geldi barana baktı hemde karşılıksız severek isteyerek eşiyle problem yaşıyodu kimin duası bilemem maşaAllah araları düzeldi

Zaten abileri yetıyordur ona gelişimi acısından da iyi erken öğreniyo evde çocuk var çünkü

Dr bize 3.gun banyo yaptırın sabahtan getırın dedi fakat hava buz gibi sabah nasıl banyo yaptırayım hasta olmasın dıye yaptırmıcam sorun olurmu kızlar?

Sen ne kadar cikmasan da ev kalabalik ne guzel:) o cok iyi geliyodur eceye.
ne guzel masallah size:)
Bu havada parkta da kimse olmuyo ki artik yazi beklicz oyle seyler icin. Su kis bitsin de insallah yaza rahatlarim

Dr bize 3.gun banyo yaptırın sabahtan getırın dedi fakat hava buz gibi sabah nasıl banyo yaptırayım hasta olmasın dıye yaptırmıcam sorun olurmu kızlar?
Sen belden aşağısını yıka olmazsa sonuçta onun işi orayla ilaçlardan falanda arınır
@oslew canım sen bu tatili hakettın inşaallah çok mutlu gecer kızınla eşinle unutamıcan guzel bir anın olur
inş canım daha belli değil ama ben yinede fikir alayım açıkta kalmim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…