2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benim kız bugün depresyonda kızlar. bakıcı 4 gün çalıştı bıraktı. bugunde parasini almaya geldi giderken elif ada öptü sarıldı bakicinin gözleri doldu kızıma dediki rabbim seni hep iyilerle karsilastirsin.bende duygulandim bakicinin çocuğu 4 yıldır olmuyormus tüp bebek için ugrasacaklar onun için işi bıraktı birde ben elif adayı öpüp koklarken hep etkilendi sanırım bende bayanın bu görüntülere boynu bükük bakmasına dayanamiyordum. Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yasatsin hiçbir kadını öyle boynu bükük birakmasin

@yaz yagmuru canım bende üzüldüm ama hayırlısı böylemiş rabbim diğer evladına sağlık uzun ömür versin

tüm kalbimle amin diyorum

amin inşallah

ben olsam kopartmazdm canm kismet der kimiside:)

Kızlar bez en ucuz şoktaki ekonomik fiytlı olan bende 5 almaya başladım
Şokta 26 li paket 16.90 tane 0.40 kr geliyo
Migrosta ind de geçen 42 li paketi 25.90 aldım 0.45 kuruşa geliyo ona göre hesaplayın eğer imkanınız varsa şoktan alın en ucuz orda o paketlerden a101 de de oluyo ama bizim buraya gelmiyo bayadır

Amin canım
@yaz yagmuru canım bende üzüldüm ama hayırlısı böylemiş rabbim diğer evladına sağlık uzun ömür versin

tüm kalbimle amin diyorum
Amin canim sağol

Ben de a101 den alıyordum gelmiyor uzun zamandır bizim burada toptancı market var esnaflar alışveriş yapıyor oradan alıyoruz çoğunlukla bezini ıslak mendilini

Ben de a101 den alıyordum gelmiyor uzun zamandır bizim burada toptancı market var esnaflar alışveriş yapıyor oradan alıyoruz çoğunlukla bezini ıslak mendilini
Adetleri yanlış yazmışım düzellttim şimdi o da ucuza geliyodur kuruş hesabı yapıyoz artık :)

Aaaa benim hesap iyice yanlış olmuş :)
Şokta 26lı 16.90 tanesi 0.65
Migrosta 42li 25.9 tanesi 0.61 şimdi doğru oldu migrostaki daha ucuza geliyo ama o ind deydi her zaman olmuyo

Adetleri yanlış yazmışım düzellttim şimdi o da ucuza geliyodur kuruş hesabı yapıyoz artık :)
Yapıyoruz mecburen canım eşim oradan aylık paket alıyor fiyatları ben pek bilmiyorum eşim takip ediyor uyguna geliyor diyor ama bazen şok ta kipa da indirim olursa ordan da alıyoruz

Aaaa benim hesap iyice yanlış olmuş :)
Şokta 26lı 16.90 tanesi 0.65
Migrosta 42li 25.9 tanesi 0.61 şimdi doğru oldu migrostaki daha ucuza geliyo ama o ind deydi her zaman olmuyo
Canım bizim ki 55 kuruşa geliyo :) 126 lısı 70 lira. 10 kuruş zarardasın
Umutun da var bunu bari toplu yqpmasalardi bunlar hep aynı versiyon galibagece kalkip aglama lar dalan bizde de oluyor gecenin köründe kalkıp top oynuyoruz
allahım ya bunda da mı aynı bu sıpaların hepsi.

Krediyi ne kadar cekmistiniz canım bide hangi bankadan cekmistiniz
Canım Ziraat bankasından cekmistik ev için 70 bin lira ama bir kredi daha cekmistik yapı krediden orayla da gorusecek eşim bakalım ne diyecekler
@yaz yagmuru canım çok hoş rüyaymış :)) içine mi doğdu izmire geleceğim :)) bi aksilik olmazsa nisanda Azadla gelicez izmire 4 günlüğüne falan
aaa oylemi vallahi malum olmuş canım nisanda hava da güzel olur

Canım Ziraat bankasından cekmistik ev için 70 bin lira ama bir kredi daha cekmistik yapı krediden orayla da gorusecek eşim bakalım ne diyecekler
aaa oylemi vallahi malum olmuş canım nisanda hava da güzel olur
Bakarsın kızlarağasında bi fincanda Türk kahvesi içeriz seninle be çok severim orayı da :)))) Söğüş yer üstüne de kahvemi içerdim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…