- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Ay insallah donsun. Daha gecen gun esime zor kismi atlatrik sanirim bak oyun oynamayi ogrendi demistim. Demez olaydimmDönem dönem betülde de oluyo bi ara hep öyleydi sürekli dediği olacak hep onunla ilgilenecem öyle istiyo bikaç güne eski haline döner :))
ben baktım olmuyo ya duşa sokuyorum ya da dışarı çıkarıyorum. Dışarı çıkınca herşey unutuluyo nedense. temiz hava iyi geliyo sanırım. Hemde dolan dolan yoruluyo daha rahat uykuya dalıyo.Kizlar oglum bugun mahvetti beni ya. O kadr huysuz ki. Yerimden kalkamadim.surekli olmayacak seyler istiyor cildirmis gibi de israr ediyo.
Elma aldi cip cip dedi gittik yikadik cesmenin basinda duracakmisiz oyle.
Mikseri gordu buuv dedi kalktim kek yaptik beraber. Ama hic mutlu edemedim. Evimin hali rezalet. Yarim saat agladi az once. Disari cikardik yagmurda hic bisey yokmus gibi gezdi mutlu mutlu.
Dia gibi durmuyo hasta da degil. Evde sıkılıyo sanirim ama yaptirilabilecek herseyi yaptiriyorum evde..
Ayni durumda olan var mi bi fikir verin bana.
Notbulundugum yerde avm yok dogru duzgun gidebilecegim bi mekan da yok olsa kacirmicam hic
İşte oyun oynamayı öğrenincede gelip elimi tutup kalk diyo oynamak içinAy insallah donsun. Daha gecen gun esime zor kismi atlatrik sanirim bak oyun oynamayi ogrendi demistim. Demez olaydimm
Salam sosis hiç vermedim sucuk da bi iki kere verdimKizlar sucuk yapan varmi tariff istiyormda ypan varsa. Kurutulmus bagrsak aldm aktardan.
Esim sandvic yapmis salamli hira gorunce istiyo ilk defa salam verdi esmde dayanamadi nasl yedi anlatamam yuttu resmen.sucuk falan istiyo hep.
Oyzden sucuk yapmak istiyorm hiraya
Siz veriyomusnz salam suck vs.
Havayi guzel buldugum her gunu degerlendiiryorum ama cok yagmur vardi yine de cikmak zorunda kaldik isteben baktım olmuyo ya duşa sokuyorum ya da dışarı çıkarıyorum. Dışarı çıkınca herşey unutuluyo nedense. temiz hava iyi geliyo sanırım. Hemde dolan dolan yoruluyo daha rahat uykuya dalıyo.
Başkaca da bir çözüm bilrn varsa bana da söylesin :/
Annem her sene kendi yapar tanıdığımız kasaptan elindeki et miktarına göre baharatını alır. internetten bakarak yapar. Bağırsağa doldurmaz ama kıyma gibi kalır buzluğa atar porsiyonlayıp.Kizlar sucuk yapan varmi tariff istiyormda ypan varsa. Kurutulmus bagrsak aldm aktardan.
Esim sandvic yapmis salamli hira gorunce istiyo ilk defa salam verdi esmde dayanamadi nasl yedi anlatamam yuttu resmen.sucuk falan istiyo hep.
Oyzden sucuk yapmak istiyorm hiraya
Siz veriyomusnz salam suck vs.
Ay normmal bi sekilde oyun oynasak raziyim onu hep yapiyoruz.mutlu olamadi bi turlu hic biseyden.minik ergenİşte oyun oynamayı öğrenincede gelip elimi tutup kalk diyo oynamak için
Ben şimdilik oyuncakları ara sıra kaldırıp çıkarıyorum farklı geliyo ya da hatırlıyo heralde en azından bi yarım saat bile onunla oyalansa bende biraz işime bakıyorum
Bizde arabaya binince çok gulduk o da güldü biz gulunce ben küp şeker verince aç diyor durmuyor maşallah Gökçe yeay çok güldüm ya adanaya kaka demesine :d
Bende bu gün ilk defa dışarıda rahat yemek yedim. Yemeği beklerken gökçeye yemeğini yedirdim. Önüne küp şeker tabağını koydum. Doldurdu doldurdu boşalttı. Bende şimdi inmek isteyecek diye hızlı hızlı yedim bide
canım e okul vbs girişi diyor veli girişi yanı oradan tc okul nosu giriyorsun aşağıya tıklayıp başka sayfaya geciyorsun orada kimlik bilgilerinden soruyor iki tane soruyor öğrencinin resmini seciyorsun tamam yazıyor yine tikliyorsun açılıyor not bilgisinden bakiyorsun notlara@yaz yagmuru @ayferzey kızlar şu sınav sonucuna nasıl baktınız?
Eokula giriyorum. İnternet sayfalarının yönlendirmelerine giriyorum ama bi türlü bulamadım. Kardeşimin sayfasında kurcalamadığım yer kalmadı bulamadım bir türlü. Zaten sisteme girmek için bi ikametgah falan istemedikleri kaldı uğraş uğraş sinir oldum
olsun canım bende ilk yağmurda sırf o zevki tattırmak için çıkarmayı düşünüyorum. güzel bi yağmur denk gelmedi :))Havayi guzel buldugum her gunu degerlendiiryorum ama cok yagmur vardi yine de cikmak zorunda kaldik iste
Bizim evde pek çay içilmez yavrum hiç küp şeker görmediği için bilmiyo :))Bizde arabaya binince çok gulduk o da güldü biz gulunce ben küp şeker verince aç diyor durmuyor maşallah Gökçe ye
canım e okul vbs girişi diyor veli girişi yanı oradan tc okul nosu giriyorsun aşağıya tıklayıp başka sayfaya geciyorsun orada kimlik bilgilerinden soruyor iki tane soruyor öğrencinin resmini seciyorsun tamam yazıyor yine tikliyorsun açılıyor not bilgisinden bakiyorsun notlara
Canım o ders notlarında yeşil renkli olanlar teog notlarıBizim evde pek çay içilmez yavrum hiç küp şeker görmediği için bilmiyo :))
Orayı açtım canım ama not bilgisinde sadece yılsonu ders notları var anlamadım bende.
Perşembe gidiyorum artık o zaman kardeşim açsın kendi görmüş
Aaa öyle mi bende bunlar niye yeşil diyorum. ama çok düzensiz duruyo. Kiminde 1. sınav notu diye kiminde 2. Birde puan olarak görünüyo 80 85 falan diye. Netleri açıkladı demiştiniz. Ben hiç bişey anlamadımCanım o ders notlarında yeşil renkli olanlar teog notları
geçen hafta 1 hafta annemler de kaldık 2 saat önce kv lere geldik perşembeye kadar kalicaz. Hafta sonu evdeydik çocuk evi özlemiş eve gelip gidenin pesinden bile gitmek istemedi. Belki ortam değişikliği iyi gelir senin oğlana da.Kizlar oglum bugun mahvetti beni ya. O kadr huysuz ki. Yerimden kalkamadim.surekli olmayacak seyler istiyor cildirmis gibi de israr ediyo.
Mikseri gordu buuv dedi kalktim kek yaptik beraber. Ama hic mutlu edemedim. Evimin hali rezalet. Yarim saat agladi az once. Disari cikardik yagmurda hic bisey yokmus gibi gezdi mutlu mutlu.
Dia gibi durmuyo hasta da degil. Evde sıkılıyo sanirim ama yaptirilabilecek herseyi yaptiriyorum evde..
Notbulundugum yerde avm yok dogru duzgun gidebilecegim bi mekan da yok olsa kacirmicam hic
Evet canım düzensiz o notlar sınav notu olarakta geçiyor bazı derslerde ikinci sınav notu bazısında birinci sınav notu öğretmenler birinci sınavı yaptıysa teog ikinci sınav notu olarak geçmiş yapmadiysa birinci sınav notu olarak geçmiş şu anda böyle saçma şekilde açıklamışlar yirmi soruluk bir derste mesela iki yanlış yaptıysa 90 ful yaptıysa 100 gibi ama ağırlıklı puan hesabıni yapmamışlar henüz mecbur yapacaklar ne zaman açıklarlar bilmiyorum nisandaki sınav la ikisinin ortalaması hesaplanacakAaa öyle mi bende bunlar niye yeşil diyorum. ama çok düzensiz duruyo. Kiminde 1. sınav notu diye kiminde 2. Birde puan olarak görünüyo 80 85 falan diye. Netleri açıkladı demiştiniz. Ben hiç bişey anlamadım
Tercih falan yaparken karne ye diploma notuna göre mi yapcaklar yani şimdi sadece
Çok saçma olmuş yani hiç bişey anlamadım ciddenEvet canım düzensiz o notlar sınav notu olarakta geçiyor bazı derslerde ikinci sınav notu bazısında birinci sınav notu öğretmenler birinci sınavı yaptıysa teog ikinci sınav notu olarak geçmiş yapmadiysa birinci sınav notu olarak geçmiş şu anda böyle saçma şekilde açıklamışlar yirmi soruluk bir derste mesela iki yanlış yaptıysa 90 ful yaptıysa 100 gibi ama ağırlıklı puan hesabıni yapmamışlar henüz mecbur yapacaklar ne zaman açıklarlar bilmiyorum nisandaki sınav la ikisinin ortalaması hesaplanacak
Canım bazen ece de babasıyla gitmek istiyor zor alıyorum içeri evdeyken çok belli etmiyor abileri var belki o yüzdendir ama bizde cumartesi kardeşime gittik ilk gittiğimiz 10 dk boyunca ece çok mutlu şekilde sürekli evin içinde koşturdu yigenimle oynadı çok sevindi gitmemize eğer cevrende çocuklu olan bir yakının varsa onun yanına goturebilirsinKizlar oglum bugun mahvetti beni ya. O kadr huysuz ki. Yerimden kalkamadim.surekli olmayacak seyler istiyor cildirmis gibi de israr ediyo.
Evet saçma gerçekten bakalım puanları ne zaman aciklayacaklarÇok saçma olmuş yani hiç bişey anlamadım cidden
Ben ecenin burnu tıkanık olduğunda banyo yaptırırken kafasından su dokuyorum bol bol birde banyodaki o buhar iyi geliyor çıkınca çok akıyorCanım bi de dr bize burnu tıkalı ise başından bol bol su dök duşta dedi burnu iyice akar boşalır diye madrmki ateşi de varmış eğer burun tıkanıklığı da varsa yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?