2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar butikbebede indirim var bebek bezinde, alacaksanız davetiye yollayım size

Canim ben 5 numara kullaniyorum hepsi buradadan 126 tanesini 62 liraya aldim burda 42si 24.49 daha pahaliya geliyo. Bilgin olsun
ben 5+ ya da 6 kullanıyorum canım 5 küçük geliyor artık:) link atar mısın bakayım yine de özelden?

Canim ben 5 numara kullaniyorum hepsi buradadan 126 tanesini 62 liraya aldim burda 42si 24.49 daha pahaliya geliyo. Bilgin olsun
Aa ciddi mi. Bizde dün sipariş verdikte 69.90 a bulmuştuk en ucuz. Hepsiburada dan bizimde. Gözümüzden kaçtı demek

ben 5+ ya da 6 kullanıyorum canım 5 küçük geliyor artık:) link atar mısın bakayım yine de özelden?

Aa ciddi mi. Bizde dün sipariş verdikte 69.90 a bulmuştuk en ucuz. Hepsiburada dan bizimde. Gözümüzden kaçtı demek
biz bi kac gun once aldikda simdi 69.90 olmus gercekten bikac gunde yine artmis fiyati

Ecede de bir tane var canım
çok şaşırdım ya ben hiç bebeklerde görmemiştim. İnternette de öyle bir sürü konu var. Kimisi vitiligo hastalığındanmış. Ama oda ırsi hastalığa sahip kimse yok iki taraftanda. Bormal demekki.
Şu yaşımda bi tane bile beyazım yok gökçede var.
Kopardın mı canım sen? Koparsam mı dursa mı bilrmedim

biz bi kac gun once aldikda simdi 69.90 olmus gercekten bikac gunde yine artmis fiyati
bez fiyatları çok arttı gerçekten

Görümcemin yine aşırı derecede kanaması olmuş. Yine hiç bişey yok bebek gayet iyi görünüyo demişler.
Niye oluyo acaba ya

Yok canım koparmadim benim küçük oğlumda da küçükken vardı bir iki tane şimdi yok bizde de genetik olarak yok ama bende birkaç senedir beyazlar çıkmaya başladı öncesinde yoktu ama

Görümcemin yine aşırı derecede kanaması olmuş. Yine hiç bişey yok bebek gayet iyi görünüyo demişler.
Niye oluyo acaba ya
Neden acaba inşallah geçer canım benim kardeşimin de kan değerleri artmamis 5 tane doktorla gorustu gitti vs benim doktorumla da konuştu boş keseymis kürtaj olacak

[QUOTE="Akaibu, post: 44701275, member: 67görmüştüru gece gibi bi gece geçirmemiştik hiç. Gökçe 8 de uyudu. Gece 12 buçukta bir kalktı ki ne kalkma çığlık çığlığa bağırıyo vuruyo. Ne emzirebildim ne su içirebildim. Sinirim bozuldu ağlıyorum. Eşim bi yandan hastaneye mi gitsek diyo. Ona kızdım saçmalama diye o da bana sustur o zaman ağlatma diyo sanki ben ağlatıyorum gibi kavga ettik. Kucağımdan kendini atmaya çalışınca yere koydum anında sustu. Sanki hiç bişey olmamış çığlık çığlığa ağlayan o değilmiş gibi elini uzattı tutmam için. Mırıldana mırıldana oturma odasına geldik. Tv ünitesinde hikaye kitapları var. Birini aldı oturdu halıya. Oku oku fiye diye sayfaları çeviriyo bi de kafasını sallıyo gülüyo falan. Şoktan diğecek bişeyfe bulamadım.
Bu muymuş yani o kadar bağırmasının sebebi ?
Biraz oturma odasında oturduk pepe aç dedi açtık. Tlfndan meraklı miniğe baktık. Ki bunlar öyle yarım saattede olmadı. Aralarda ki uyutma girişimlerimize aynı çığlıklarla karşılık verdi. Komşuları uyandırcaz diye üzerine gitmek istemedik.
Ortamıza yatırdık. Oyaladık kitap telefon derken. Saat 3 buçuğa geliyo gökçede hala tık yok. Ninni söyleyelim dedim dizlerini. Üzerine kalkıp oynamaya başladı. En son 4 e doğru uyudu bir şekilde 6 da da geri kalktı. Hala dolanıyo ortalıkta. Zerre huysuzluk yok şuan.
Dün gece neydi ne oldu ben hiç bi halt anlamadım.
Eşim hastaneden randevu almış bi gidelim her şeyine baksınlar die. İptal ettirdim o kadar salgın varken götürmem dedim.

Uyuması için yatırmaya korkuyorum şuan[/QUOTE]
Yavrum benim neyi vardı acaba.belki kabus görmüştür canım korkup uyumak istememistir.simdiumarim iyidir güzel güzel öğlen uykusunu almıştır ins

Yok canım koparmadim benim küçük oğlumda da küçükken vardı bir iki tane şimdi yok bizde de genetik olarak yok ama bende birkaç senedir beyazlar çıkmaya başladı öncesinde yoktu ama
annemi arayıp sordum görünce hastalık belirtisi falan mı ki bebeklerde hiç olur mu diyince telaş yapmıştım. Demek bize denk gelmemiş iyi bari. Sağol canım

Neden acaba inşallah geçer canım benim kardeşimin de kan değerleri artmamis 5 tane doktorla gorustu gitti vs benim doktorumla da konuştu boş keseymis kürtaj olacak
inşallah kv gitti hemen bakalım dinlensin yataın diye .
Onada geçmiş olsun. İnsan düşünmüyo olsa bile üzülüyo

Yavrum benim neyi vardı acaba.belki kabus görmüştür canım korkup uyumak istememistir.simdiumarim iyidir güzel güzel öğlen uykusunu almıştır ins
heralde kitap okuduğunu gördü nerde benim kitabım diye ağladı :) artık başka bişey gelmiyo akşlıma.
Her zaman ki gibi şimdide inşallah bi seferliktir

Beyazlar artmadikca birşey olmaz herhalde canım benim oğlumda sonrasında çıkmadı o beyazlar da kayboldu inşallah bunlar da öyle olur
Sağol canım başta tedirgin oldu ama sonrasında sartlanmisti üzüldü öyle dusundu diye hayırlısı artık
Gorumcende su ilk ayı hayirlisiyla atlatsa biraz daha rahatlar Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

HayırlısıE="yaz yagmuru, post: 44706843, member: 619731"]Neden acaba inşallah geçer canım benim kardeşimin de kan değerleri artmamis 5 tane doktorla gorustu gitti vs benim doktorumla da konuştu boş keseymis kürtaj olacak[/QUOTE]
Haklarinda hayırlısı olsun canım allah diğer kuzusuna sağlık güzel ömür versin ne diyeceğimi bilemedim

Haklarinda hayırlısı olsun canım allah diğer kuzusuna sağlık güzel ömür versin ne diyeceğimi bilemedim[/QUOTE]
Amin canım benim sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…