Canim ben 5 numara kullaniyorum hepsi buradadan 126 tanesini 62 liraya aldim burda 42si 24.49 daha pahaliya geliyo. Bilgin olsunKızlar butikbebede indirim var bebek bezinde, alacaksanız davetiye yollayım size
ben 5+ ya da 6 kullanıyorum canımCanim ben 5 numara kullaniyorum hepsi buradadan 126 tanesini 62 liraya aldim burda 42si 24.49 daha pahaliya geliyo. Bilgin olsun
Aa ciddi mi. Bizde dün sipariş verdikte 69.90 a bulmuştuk en ucuz. Hepsiburada dan bizimde. Gözümüzden kaçtı demekCanim ben 5 numara kullaniyorum hepsi buradadan 126 tanesini 62 liraya aldim burda 42si 24.49 daha pahaliya geliyo. Bilgin olsun
Ecede de bir tane var canımGökçenin saçında beyaz varEki Görüntüle 1748273
ben 5+ ya da 6 kullanıyorum canım5 küçük geliyor artık:) link atar mısın bakayım yine de özelden?
biz bi kac gun once aldikda simdi 69.90 olmus gercekten bikac gunde yine artmis fiyatiAa ciddi mi. Bizde dün sipariş verdikte 69.90 a bulmuştuk en ucuz. Hepsiburada dan bizimde. Gözümüzden kaçtı demek
çok şaşırdım ya ben hiç bebeklerde görmemiştim. İnternette de öyle bir sürü konu var. Kimisi vitiligo hastalığındanmış. Ama oda ırsi hastalığa sahip kimse yok iki taraftanda. Bormal demekki.Ecede de bir tane var canım
bez fiyatları çok arttı gerçektenbiz bi kac gun once aldikda simdi 69.90 olmus gercekten bikac gunde yine artmis fiyati
Yok canım koparmadim benim küçük oğlumda da küçükken vardı bir iki tane şimdi yok bizde de genetik olarak yok ama bende birkaç senedir beyazlar çıkmaya başladı öncesinde yoktu amaçok şaşırdım ya ben hiç bebeklerde görmemiştim. İnternette de öyle bir sürü konu var. Kimisi vitiligo hastalığındanmış. Ama oda ırsi hastalığa sahip kimse yok iki taraftanda. Bormal demekki.
Şu yaşımda bi tane bile beyazım yok gökçede var.
Kopardın mı canım sen? Koparsam mı dursa mı bilrmedim
bez fiyatları çok arttı gerçekten
Neden acaba inşallah geçer canım benim kardeşimin de kan değerleri artmamis 5 tane doktorla gorustu gitti vs benim doktorumla da konuştu boş keseymis kürtaj olacakGörümcemin yine aşırı derecede kanaması olmuş. Yine hiç bişey yok bebek gayet iyi görünüyo demişler.
Niye oluyo acaba ya
annemi arayıp sordum görünce hastalık belirtisi falan mı ki bebeklerde hiç olur mu diyince telaş yapmıştım. Demek bize denk gelmemiş iyi bari. Sağol canımYok canım koparmadim benim küçük oğlumda da küçükken vardı bir iki tane şimdi yok bizde de genetik olarak yok ama bende birkaç senedir beyazlar çıkmaya başladı öncesinde yoktu ama
inşallah kv gitti hemen bakalım dinlensin yataın diye .Neden acaba inşallah geçer canım benim kardeşimin de kan değerleri artmamis 5 tane doktorla gorustu gitti vs benim doktorumla da konuştu boş keseymis kürtaj olacak
heralde kitap okuduğunu gördü nerde benim kitabım diye ağladı :) artık başka bişey gelmiyo akşlıma.Yavrum benim neyi vardı acaba.belki kabus görmüştür canım korkup uyumak istememistir.simdiumarim iyidir güzel güzel öğlen uykusunu almıştır ins
Ayyy canim cok üzüldüm gercekten iatemese bile insan üzülüyorYok canım koparmadim benim küçük oğlumda da küçükken vardı bir iki tane şimdi yok bizde de genetik olarak yok ama bende birkaç senedir beyazlar çıkmaya başladı öncesinde yoktu ama
Beyazlar artmadikca birşey olmaz herhalde canım benim oğlumda sonrasında çıkmadı o beyazlar da kayboldu inşallah bunlar da öyle olurannemi arayıp sordum görünce hastalık belirtisi falan mı ki bebeklerde hiç olur mu diyince telaş yapmıştım. Demek bize denk gelmemiş iyi bari. Sağol canım
inşallah kv gitti hemen bakalım dinlensin yataın diye .
Onada geçmiş olsun. İnsan düşünmüyo olsa bile üzülüyo
Evet canım kendisi de bizde uzulduk sonradan sartlanmisti istiyorduAyyy canim cok üzüldüm gercekten iatemese bile insan üzülüyor
Haklarinda hayırlısı olsun canım allah diğer kuzusuna sağlık güzel ömür versin ne diyeceğimi bilemedim[/QUOTE]HayırlısıE="yaz yagmuru, post: 44706843, member: 619731"]Neden acaba inşallah geçer canım benim kardeşimin de kan değerleri artmamis 5 tane doktorla gorustu gitti vs benim doktorumla da konuştu boş keseymis kürtaj olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?