Diyeydin 18 yaşına gelmiş öğrenemişmi nerde yapcanıKüçük görümcem bu gün bizde kalacak. Küçük dediysem 18 yaşında üni öğrencisi.
Tlfnla konuşmak için içeri geçmiştim. Oturma odasına bi geldim prize düzleştirici takmış ve oturma odasında saçını düzleştiriyo. Bişeyde diyemedim şoktan
Bilemedim ne diyeceğimi :))Diyeydin 18 yaşına gelmiş öğrenemişmi nerde yapcanı
İnşallah ameliyatlik bir durum yoktur canimAmelıyat falan derse naparım en korktuğum şey film ister önce dimi?bu arada kardeşin için hayırlısı olsun
Bizim gecen sene bakılmisti hemogram kansızlık çıkmadı hiç kan ilacı kullanmadık ama istahsiz olunca kanı da dusmus olabilir diye düşündümBizde de var iştahsızlık ama kan değeri 13 çıktı masallah onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum
Üzüm keçi boynuzu özü veriyorum ette veriyorum ama biraz daha arttirayim olmazsaben yaza anca gelirm her yaz muhakkak ugrarim izmire seviyorm orayi:)
Cok zor bu diyet neyse onu yicen o gun baska seyler yasak ben yapamam
kuru uzum guzl kan yapiyo canm et pekmez falan bnde istahsz oldgndan beri veriyorm
ahahahhh cok guldum yaa
sen fircalarken görürse heveslenir belki canımBaran a amway in diş fırcasını aldım kullanamıyo ağlıyo elıne verınce nasıl sevdırebilirim fikir verırsenız sevınırım
evde de aynısını yapıyordur muhtemelenBilemedim ne diyeceğimi :))
git banyoda devam et in kibarcasıda aklıma gelmedi yuttum :)
Bi dahakine olmadan müdahale edebilirim inşallah
Canim banyoda ayna karşısında yap bidahakine hem oranın isigida daha iyi ben hep orda yapiyorum dersin mesela :)Bilemedim ne diyeceğimi :))
git banyoda devam et in kibarcasıda aklıma gelmedi yuttum :)
Bi dahakine olmadan müdahale edebilirim inşallah
gazan mübarek olsun canım arkandayız :)Şimdi biz ofisten üç arkadaş diyet yapmaya karar verdik yarın liste oluşturcaz ara öğün için bişiler alıcaz kahvaltı ve öğlen beraber Yicez birde her öğlen kampüs turu kafamızda akşamları ve haftasonları watsapp grubu kurduk ordan öğünlerimizin fotosunu atıcaz eer öylede kilo veremezsem artık kendimi bi yerden atıcam sizede yazdım ki utanma belasına vereyim
bi yerde okumuştum. Çocuğa bişeyleri yapma etme demek yerine o yaptığını yönlendirmek daha çok işe yarıyomuş.Arkadaşlar birsey soracağım umut çok sınırlı bu aralar sürekli bize vuruyor kafa atıyor kafasını yere atıyor falan bende kum torbasi mi alsam acaba diye düşündüm enerjisini atmaya mi yardimci olur yada şiddet e eğilimi mi oluşur karar veremedim
dönemsel bi sinirse akaibunun yaptığı gibi yastığa fln mı yönlendirsen CanımArkadaşlar birsey soracağım umut çok sınırlı bu aralar sürekli bize vuruyor kafa atıyor kafasını yere atıyor falan bende kum torbasi mi alsam acaba diye düşündüm enerjisini atmaya mi yardimci olur yada şiddet e eğilimi mi oluşur karar veremedim
sağol Can'ım desteklerinizi bekliyorumgazan mübarek olsun canım arkandayız :)
Bende kilo aldım diye seviniyosun versem mi diye düşünüyorum. Göbeğim acaip çıktı çünkü :|
bi yerde okumuştum. Çocuğa bişeyleri yapma etme demek yerine o yaptığını yönlendirmek daha çok işe yarıyomuş.
Suyu yere döküyosa hadi çiçeğe dökelim hadi leğene dökelim falan demek gibi. Bunda da kum torbasında o algıyı alabilirse iyi fikir bencede. Gökçeninde bi ara vurma huyu vardı yastığı tutup yumruklattırıyodum oyun haline getirip. Sonra sonra unuttu.
Eşime İsveç diyeti yapcam dedim nası oluyo dedi okudum biraz eee bunun sıçmakla ne alakası var dedi bende ye iç sıç gibi bişi anladım müshil kullanma dicektim diyo ne anlatıyorsun be dedim sen sıç diyeti demedin mi diyo
Sağar duymaz uydurur bu oluyo sanırım
Ben anlamadım zaten onun nasıl titiz olduğunu. Sürekli titizim der. Bazı şeylere de cidden çok önem verir. Ama bazı şeyleride çok savsaklar. Ne biliyim mutfak tezgahında akvaryum temizler ama perdeyi 15 günde bir yıkar değişik biraz.evde de aynısını yapıyordur muhtemelen
Senin KV titizdi canım nasıl izin veriyor ki oturma odasında yapmasına
kafamda kurdum. Yarında bizde kalcak kesin saçını yıkar. Dün orası hep saç olmuştu ablam banyoda düzleştirir misin dicem. :))Canim banyoda ayna karşısında yap bidahakine hem oranın isigida daha iyi ben hep orda yapiyorum dersin mesela :)
her gün düzenli plates mi yapsam ki diye düşünüyorum göbek için. Ebru şallının göbek için videoları varmış internette.dönemsel bi sinirse akaibunun yaptığı gibi yastığa fln mı yönlendirsen Canım
sağol Can'ım desteklerinizi bekliyorum
Benimde en ciddi sorunum göbek ne giysem pörtlüyo artık mutsuz hissediyorum
hira salatalik tursusuna bayiliyo bitanede yetmiyo istiyo bende vermiyorm veriym ozman artkKarnıbaharı hiç sevmem annem tursusunu yapmış bayıldım harıka olmuş tavsiye ederım tursu ve suyu bağırsaklardaki kötü hücreleri yok edıp kötü hastalıktan koruyomuş canan karatay
Ooo süper vermiş düşünülesi ciddenher gün düzenli plates mi yapsam ki diye düşünüyorum göbek için. Ebru şallının göbek için videoları varmış internette.
Bi ara annemle teyzem her sabah erkenden kalkıp ebeu şallıyla plates yapıyolardı topu lastiği falan herşeyini almışlardı. 10 kilo verdi annem onunla.
Çok gülüyodum düşüneceğim hiç aklıma gelmemişti:/
Sahi bende gitmiş akaibu ile konuşuyorum o hap kdr sende abartma benim kdr fazlan var gel biz senle konuşalım@Akaibu @minnakkartal siz diyetten bahsedince ben kendmi obeZ gbi hissediyorm olum diyetine girmeyi dusunuyorum siz byle knusunca
Aslında öyle titizim diyen bazı insanları görüyorum ben de sasiriyorum bazen mesela tezgahı sildikleri bezle eğilip yeri silenleri gordum şimdi aklıma gelmiyor ama böyle değişik şeylere tanık oldumBen anlamadım zaten onun nasıl titiz olduğunu. Sürekli titizim der. Bazı şeylere de cidden çok önem verir. Ama bazı şeyleride çok savsaklar. Ne biliyim mutfak tezgahında akvaryum temizler ama perdeyi 15 günde bir yıkar değişik biraz.
kafamda kurdum. Yarında bizde kalcak kesin saçını yıkar. Dün orası hep saç olmuştu ablam banyoda düzleştirir misin dicem. :))
Muhtemelen tvnin karşısından ayrılmamak için orda. Huylandım ama ben tüm gün saçım bağlı örgülü geziyorum dökülmesin diye o saç düzleştiriyo:)
ecede çok seviyor salatalık tursusunu ben evde yapmıştım biz yerken istiyordu eline veriyordum çok tuzluda değildi ama tursum bitti maalesef artık veremiyorum hazırda almiyorumhira salatalik tursusuna bayiliyo bitanede yetmiyo istiyo bende vermiyorm veriym ozman artk
Canım benim iki aylık ken şüphelerim vardı emmek istemiyordu çocuk doktoru kilo alımı iyi diye onemsemedi gastroya yonlendirmedi bende netten okuduğum kadarıyla diyete girdim uykuda emiyordu.6 aylıkken yoğurt vermemle kakada nokta şeklinde kan ve yüzünde kızarma oldu gastroya gittik onlar sordu ben cevapladim ve teşhis kondu ara ara kan testi ve deri testi yapıldı ama hep negatifti. Her çocukta belirtiler farklı seyrediyor kiminde sadece bağırsak kiminde solunum ve deri. Bizde her ucude var ve malesef süt ve çoklu gıda alerjisi olan çocuklar çok sık üst solunum yolu Hastalıkları geçiriyor ve yine malesef astım ve egzama oluyor. burayı meşgul etmemek için özelden istedigini sorabilirsin. insallah baranda yoktur çünkü süreç çok zor yaşadıklarımı allah bilir inşallah bigün geçecek alerjimiz allah dermansiz dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?