2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sahi bende gitmiş akaibu ile konuşuyorum o hap kdr sende abartma benim kdr fazlan var gel biz senle konuşalım
senin kadar fazlammi varrr Benm 10 kilo fazlam varda caktrmiyormm ne diyet ne spor gelmiyo elimden

bnmde annem yapti bitmek.uzere satinlari hic begenmiyorm

@minnakkartal sen manken gibisin canım göbeğinde fındık gibidir eminim çok takma sen gayet hossun asıl göbek bende 3 çocuk doğurunca bayağı göbek kaldı
allahim yarabbiimmmm buda gobekten bahsediyoo Valla cekip gdicm buralardan

Moral olsun size taaaammm 81.6 çıktım sabah göbek kilo kimde görün :) yalnız tam yapamasamda bu 5te5 işe yarıyo ama bi kere yaparım bi daha yapmam çok başım ağrıdı bugün.

@Akaibu @minnakkartal siz diyetten bahsedince ben kendmi obeZ gbi hissediyorm olum diyetine girmeyi dusunuyorum siz byle knusunca
benim sıkıntı tamamen bölgesel harita misali çatlamış olması bile bu kadar rahatsız etmiyo acaip gevşek kilo alınca daha bi garip oldu

Ay bende yarım saat yapamam canım çıkar kesin :/ bi iki hareket yapsam falan diye aklımdan geçiyo bakalım. Geçmekle kalmaz umarım
onu kv de de yapıyo. Ben bunla mı silcem diye bi kez. Şaşkınlığımı dile getirmiştim başka bez aldı. Ne biliyim halısını pek süpürmez mesela gırgırlar ve küçük el süpürgeleriyle süpürür arada. 2 ayda bir fırçalattırır ya da yıkatır. Ben fırçalamıyorum diye laf söylüyodu içinde kıltüy kalırmış. Ucu fırçalı olan normal süpürgeyle süpürmezsen kalır tabi diyecektim diyemedim. Temizlik anlayışı farklı biraz

@Akaibu @minnakkartal siz diyetten bahsedince ben kendmi obeZ gbi hissediyorm olum diyetine girmeyi dusunuyorum siz byle knusunca
neyin kafası bu ya zayıfcacıksınız hepüniz :)

kühne nin cüccü diye çocuk salatalık turşusu var minik minik ondan alıyorum ben bıraksam kavanozu bitirir haftada 1-2 defa 3-4 tane veriyorum

Bişi daha sorcam Dün umus haliya Çaydanlık devirdı de halıda lekesini neyle çıkaracam tam anlamıyla çıkmadı iki gündür siliyorum yıkamaya hava şartları nedeniyle veremiyorum da

Bişi daha sorcam Dün umus haliya Çaydanlık devirdı de halıda lekesini neyle çıkaracam tam anlamıyla çıkmadı iki gündür siliyorum yıkamaya hava şartları nedeniyle veremiyorum da
Canım hiç denemedim ama herkesten duyuyorum bu ara. Bulaşık mak parlatıcısını döküp bekletiyolarmış öyle siliyoşarmış. Hiç bişey kalmıyomuş

kühne nin cüccü diye çocuk salatalık turşusu var minik minik ondan alıyorum ben bıraksam kavanozu bitirir haftada 1-2 defa 3-4 tane veriyorum
42 beden brisine zayif diyosunz ya pessss:))) gorunen koy kilavuz istemez otrdgmda gobegm katlaniyo basenlerde cabasi. Off offf cok dertliym bu konuda yne acildi bu konu. Yok yok yaza kadar zayiflicm 5 kilo versem yeter
(Az once elimde aburcbur vardi biraktm yeminederm)
sende o koca varken azcık zor iyi irade lazım :)
orasi oyle aniden bisey istiyo markete gttgmzde sepete attklarni gorsen cocuklar gbi dersin

valla tutcan yemicen eğer gerçekten vermek istiyosan ben ajanda yaptım kendime sabah kaç kilo çıktım ne yedim içtim yazıyorum böylede olmazsa zaten diyetisyene gitcem

Öykü sağolsun telefon faturası patlıcak int yüzünden bu ay bu kadar fatura ödüceme eve int bağlatayım daha ucuza gelcek valla

senin kadar fazlammi varrr Benm 10 kilo fazlam varda caktrmiyormm ne diyet ne spor gelmiyo elimden

bnmde annem yapti bitmek.uzere satinlari hic begenmiyorm

allahim yarabbiimmmm buda gobekten bahsediyoo Valla cekip gdicm buralardan
Vallahi var gözükmüyor yazın gözüküyor:))

Nereden aliyorsun bütün marketlerde varmi
Öykü sağolsun telefon faturası patlıcak int yüzünden bu ay bu kadar fatura ödüceme eve int bağlatayım daha ucuza gelcek valla
telefonun ki çabuk bitiyor canım benim yatak odasında pek cekmiyordu o yüzden telefondan interneti aciyordum ki video falan acmamistim hemen bitti internetim acmiyorum artık evde biz paket kullanıyoruz tivibu ttnet ve ev telefonu dahil 65 lira sınırsız internette iyi oluyor

migrosta var canım
Valla video diye bitiriyo bi de hapşu hapşu diyo videonun adı o 30 tlyi geçti ek paket 50 tl zaten sınırsız int dha iyi bağlatcam da önce ev sahibine sormak lazım hat varmı bizim ev telefonu da yok çünkü bilmiyorum varmı yoksa çektirmek gerekiyo

Hat gerekebilir canım bizde ev telefonu vardı zaten ama bu pakette 100 dk veriyorlar aşınca fatura çok geliyordu bizde gorusmelerimizi hep cepten yapmaya başladık telsiz vardı eşim onu iş yerine goturdu ev telefonunu kullanmiyoruz sadece internet için var

Bizimde öyle olur int için kullancaz sadece
Ayy uykum var uyuyamıyorum çok sinir bi durum havada çok soğuk hele yatak odası buzane gibi maşallah çok iyi yaptın doğalgaz bağlatmakla
Benim ark da yeni bağlattı bütün petekler 3 te açıkmış 5 petek var galiba 200 tl gelmiş fatura sizin nasıl bu ay geldimi fatura

Bende süt pisirmistim soğumasını bekledim soğudu mayaladim yatiyorum artık
Bende aldım bugün kasap 1.5 lt şişeler koyuyo 2 şişe al dedim benim akıllı koca gitmiş 5 lt almış yarısını kqynattım yarısını buzluğa attım napcaksak o kadar sütü

Evet canım iyi oldu gerçekten fatura ayın sonunda geliyor bize daha gelmedi geçen ay 315 gelmişti çok geldi ama ben klima kullanırken de çok elektrik geliyordu kışın 250 geliyordu soğuk havada bir de iki klima kullanıyorduk çocukların odasindaydi biri tüp aliyorduk 70 lira tüp sanirim ama böyle tüp parası yok birde evin her yeri sıcak böyle dusundugumde normal diyorum benim bir odada petek kapalı diğerleri açık istesemde kapatamiyorum çocuklar yüzünden inşallah sende kendi evine geçince baglatirsin rahat edersin canim
Bende aldım bugün kasap 1.5 lt şişeler koyuyo 2 şişe al dedim benim akıllı koca gitmiş 5 lt almış yarısını kqynattım yarısını buzluğa attım napcaksak o kadar sütü
benim eşim 3 kilo alıyor bazen iciyorlar birer bardak bazen icmiyorlar mayaliyorum hepsini bizde mayalanmış yiyiyoruz hatta çocuklar hazır yoğurt olduğunda yemiyorlar benim mayaladigimdan birer kase yiyiyorlar yalnız ben de uyuyamadim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…