- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Eşime İsveç diyeti yapcam dedim nası oluyo dedi okudum biraz eee bunun sıçmakla ne alakası var dedi bende ye iç sıç gibi bişi anladım müshil kullanma dicektim diyo ne anlatıyorsun be dedim sen sıç diyeti demedin mi diyo
Sağar duymaz uydurur bu oluyo sanırım
Eşime İsveç diyeti yapcam dedim nası oluyo dedi okudum biraz eee bunun sıçmakla ne alakası var dedi bende ye iç sıç gibi bişi anladım müshil kullanma dicektim diyo ne anlatıyorsun be dedim sen sıç diyeti demedin mi diyo
Odemi de çabuk geçer inşallah canım burnun için bir KBB drna gostersen canım belki bir krem falan verirdiBurnum kocamam oldu görenler şaşırıyo dr gıtmedım korkudan napsam gıtsemmiki bugun baran ın kontrolu vardı iyi dedi dr eski ödemi duruyo o daha gec iyileşirmiş ne kadar erken okadar iyi sünnet olmayanlar 2 yaşına kadar yapılması daha iyimiş
Amelıyat falan derse naparım en korktuğum şey film ister önce dimi?bu arada kardeşin için hayırlısı olsunOdemi de çabuk geçer inşallah canım burnun için bir KBB drna gostersen canım belki bir krem falan verirdi
Bizde de var iştahsızlık ama kan değeri 13 çıktı masallah onunla ilgisi olduğunu sanmıyorumKızlar Ece hâlâ istahsiz emzirmeyi azalttim istese bile yemek öncesi kesinlikle emzirmiyorum iştahı kapanmasın diye acaba kanı falanmi düştü eşime dedim baktiralim diye o da şimdi hiç o ortamlara sokmayalim hasta olmasın dedi biraz kan yapıcı şeyler vereyim evde belki düzelir
O duyguyu bende yasadım üstelik bir evladım vardı çok acı her hamile duyduğumda psıkolojım bozuluyodu belli etmemeye calışıyodum rabbım isteyen herkese versın aratmasın işte bu yuzden ikinciyi isteyenler eğer benı dinlersenız arayı açmayın derımBenim kız bugün depresyonda kızlar. bakıcı 4 gün çalıştı bıraktı. bugunde parasini almaya geldi giderken elif ada öptü sarıldı bakicinin gözleri doldu kızıma dediki rabbim seni hep iyilerle karsilastirsin.bende duygulandim bakicinin çocuğu 4 yıldır olmuyormus tüp bebek için ugrasacaklar onun için işi bıraktı birde ben elif adayı öpüp koklarken hep etkilendi sanırım bende bayanın bu görüntülere boynu bükük bakmasına dayanamiyordum. Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yasatsin hiçbir kadını öyle boynu bükük birakmasin
ben yaza anca gelirm her yaz muhakkak ugrarim izmire seviyorm orayi:)@Apriori123 gel gel ben heryere gelirim farketmez :) @hiraysen sende atla gel :)
Cok zor bu diyet neyse onu yicen o gun baska seyler yasak ben yapamamBende bugün 5te5 var ona başladım ama tam yqpamıyorum bakalım bugün patates günüydü öykü öğlen ıspanak bıraltı biraz onu yedim akşamda fırın patatesle 1 yemek kaşığı pilav 1 köfte sırf patates olmuyo başım ağrıyo sabahtan beri
Yarın sebze günü bakalım karnabaharla havuç haşladım bi de az yağlı kereviz yemeği yaptım
5 kilo gitmez ama takıldım kaldım kırmam lazım şu rakamı :)
kuru uzum guzl kan yapiyo canm et pekmez falan bnde istahsz oldgndan beri veriyormKızlar Ece hâlâ istahsiz emzirmeyi azalttim istese bile yemek öncesi kesinlikle emzirmiyorum iştahı kapanmasın diye acaba kanı falanmi düştü eşime dedim baktiralim diye o da şimdi hiç o ortamlara sokmayalim hasta olmasın dedi biraz kan yapıcı şeyler vereyim evde belki düzelir
ahahahhh cok guldum yaaEşime İsveç diyeti yapcam dedim nası oluyo dedi okudum biraz eee bunun sıçmakla ne alakası var dedi bende ye iç sıç gibi bişi anladım müshil kullanma dicektim diyo ne anlatıyorsun be dedim sen sıç diyeti demedin mi diyo
bişwy olmasında durmasına da razıyım. çoğu pigment kaybından oluyomuş zamanla geçiyomuş zaten.@Akaibu Canım kerem alp in saçında değil ama 9_10 ay civarı kaşının üstünde vardı sert uzun beyaz bir tüy. Sonra kayboldu o. Belki o da kaybolur zamanla canım.
Görümcenin durumuna benzer, bir arkadaşımın da hamileliginin ilk iki ayı filan acayip kanaması oldu ama bebekle ilgili değildi. Doktor da bilemedi kanamanın neyle ilgili olduğunu. O dönemde yattı yine de herşeye karşın .inşallah hakkında hayırlısı olur, sağlıkla tamamlar hamileliğini.
Bende bayılırım turşusuna. Lahana minik fasülye ve karnıbahar turşusu. Ağzım sulandı resmenKarnıbaharı hiç sevmem annem tursusunu yapmış bayıldım harıka olmuş tavsiye ederım tursu ve suyu bağırsaklardaki kötü hücreleri yok edıp kötü hastalıktan koruyomuş canan karatay
Sağol canım Ateş düşürücü vermeyelim dedik ama ben dayanamadım verdim 39 olunca. Öksürük vs için de dr uyla konuştuk ilaç başladık inşallah geçer ama bi hastalıkta 3-4 diş çıkarıyor azad toparlanamıyor@Apriori123 azad nasıl oldu?
Bagira bagira güldümEşime İsveç diyeti yapcam dedim nası oluyo dedi okudum biraz eee bunun sıçmakla ne alakası var dedi bende ye iç sıç gibi bişi anladım müshil kullanma dicektim diyo ne anlatıyorsun be dedim sen sıç diyeti demedin mi diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?