2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Kızlar artık Eceyle herşeyi konuşmaya açıklamaya çalışıyorum yemeğini yedirdim biraz zor yedi ama bitirdi daha sonra meme istedi kucagima geldi Ece sen yemeğini bitirdin ya dedim başladı kafasını sallamaya o yüzden meme emebilirsin dedim sürekli kafasını salladı sanki he de geç gibi yaptı çok guldum:)))

Burnum kocamam oldu görenler şaşırıyo dr gıtmedım korkudan napsam gıtsemmiki bugun baran ın kontrolu vardı iyi dedi dr eski ödemi duruyo o daha gec iyileşirmiş ne kadar erken okadar iyi sünnet olmayanlar 2 yaşına kadar yapılması daha iyimiş

Odemi de çabuk geçer inşallah canım burnun için bir KBB drna gostersen canım belki bir krem falan verirdi

Bizde de var iştahsızlık ama kan değeri 13 çıktı masallah onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum

D deterjan canım acil çözüm olur inşaallah nasıl anladınız baranında sürekli kabarmaları oluyo çok kaşınıyo ve ağlıyo alerjı testı yaptırdım bişey çıkmadı zaten bu yaşlarda çıkmazmış nasıl bir yol izledınız?

O duyguyu bende yasadım üstelik bir evladım vardı çok acı her hamile duyduğumda psıkolojım bozuluyodu belli etmemeye calışıyodum rabbım isteyen herkese versın aratmasın işte bu yuzden ikinciyi isteyenler eğer benı dinlersenız arayı açmayın derım

@Apriori123 gel gel ben heryere gelirim farketmez :) @hiraysen sende atla gel :)
ben yaza anca gelirm her yaz muhakkak ugrarim izmire seviyorm orayi:)

Cok zor bu diyet neyse onu yicen o gun baska seyler yasak ben yapamam
kuru uzum guzl kan yapiyo canm et pekmez falan bnde istahsz oldgndan beri veriyorm

ahahahhh cok guldum yaa

Karnıbaharı hiç sevmem annem tursusunu yapmış bayıldım harıka olmuş tavsiye ederım tursu ve suyu bağırsaklardaki kötü hücreleri yok edıp kötü hastalıktan koruyomuş canan karatay

Baran a amway in diş fırcasını aldım kullanamıyo ağlıyo elıne verınce nasıl sevdırebilirim fikir verırsenız sevınırım

bişwy olmasında durmasına da razıyım. çoğu pigment kaybından oluyomuş zamanla geçiyomuş zaten.
Ailemde de varmış aslında vitilligo sonradan aklımıza geldi. Annemin dayısında falan ama o da elde yüzde ayakta lekeyle başlıyomuş.
İnşallah görümceminki de öyle bişeydir. Ağrıyomuş sürekli karnıda. Bilemedim üzgündü baya. Tabi inşallah hayırlısı our

Karnıbaharı hiç sevmem annem tursusunu yapmış bayıldım harıka olmuş tavsiye ederım tursu ve suyu bağırsaklardaki kötü hücreleri yok edıp kötü hastalıktan koruyomuş canan karatay
Bende bayılırım turşusuna. Lahana minik fasülye ve karnıbahar turşusu. Ağzım sulandı resmen

Sağol canım Ateş düşürücü vermeyelim dedik ama ben dayanamadım verdim 39 olunca. Öksürük vs için de dr uyla konuştuk ilaç başladık inşallah geçer ama bi hastalıkta 3-4 diş çıkarıyor azad toparlanamıyor
Bu arada hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun Baran'a da . Biz artık büyüyünce yaptırıcaz sünneti inşallah bu arada bi sıkıntı olmaz da cerrahi bişey gerekmezse. Ama çok pişmanım doğar doğmaz yaptırmadığıma

@hiraysen bende tam anlamıyla yapamıyorum yarım yamalak yarın sebze yapcam o da iyi de en çok et balık tavuk öbür gün ondan korkuyorum boş boşş yenmezki :) tavuk denicem bakalım yapabilirsem yapamazsam bırakırım o gün :)

Bagira bagira güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…