- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Gökçe de çok seviyo bende vermiyorum ama bugün bende vermiştim :) bide dün eşimle dışarda yedik yemeği. Eşim gökçeye kendi etinden verdi Kuşbaşi gökçe yediii. Acayip şaşırdım. Bildiğin Kuşbaşi eti yedi. Bundan sonra yedircem bendehira salatalik tursusuna bayiliyo bitanede yetmiyo istiyo bende vermiyorm veriym ozman artk
Bende yapıyorum yoğurt ama çok yenmiyo ben içmem süt öykü içiyo eşimde canı isticekte ohoo :)Evet canım iyi oldu gerçekten fatura ayın sonunda geliyor bize daha gelmedi geçen ay 315 gelmişti çok geldi ama ben klima kullanırken de çok elektrik geliyordu kışın 250 geliyordu soğuk havada bir de iki klima kullanıyorduk çocukların odasindaydi biri tüp aliyorduk 70 lira tüp sanirim ama böyle tüp parası yok birde evin her yeri sıcak böyle dusundugumde normal diyorum benim bir odada petek kapalı diğerleri açık istesemde kapatamiyorum çocuklar yüzünden inşallah sende kendi evine geçince baglatirsin rahat edersin canim
benim eşim 3 kilo alıyor bazen iciyorlar birer bardak bazen icmiyorlar mayaliyorum hepsini bizde mayalanmış yiyiyoruz hatta çocuklar hazır yoğurt olduğunda yemiyorlar benim mayaladigimdan birer kase yiyiyorlar yalnız ben de uyuyamadim:))
Sen kebaba başla artık olmuş gökçe :)Gökçe de çok seviyo bende vermiyorum ama bugün bende vermiştim :) bide dün eşimle dışarda yedik yemeği. Eşim gökçeye kendi etinden verdi Kuşbaşi gökçe yediii. Acayip şaşırdım. Bildiğin Kuşbaşi eti yedi. Bundan sonra yedircem bende
Okuyunca gözlerim pörtleri.kayinvalden ne temiz ne titiz mutfak tezgahinin üstünde akvaryum temizliyosa eğer.kusura bakmasın. O Akvaryumlarin suyu acayip mikrop yuvasi.Ben anlamadım zaten onun nasıl titiz olduğunu. Sürekli titizim der. Bazı şeylere de cidden çok önem verir. Ama bazı şeyleride çok savsaklar. Ne biliyim mutfak tezgahında akvaryum temizler ama perdeyi 15 günde bir yıkar değişik biraz.
kafamda kurdum. Yarında bizde kalcak kesin saçını yıkar. Dün orası hep saç olmuştu ablam banyoda düzleştirir misin dicem. :))
Muhtemelen tvnin karşısından ayrılmamak için orda. Huylandım ama ben tüm gün saçım bağlı örgülü geziyorum dökülmesin diye o saç düzleştiriyo:)
Canım çay dokulunce aklında bulunsun hemen kaynar su döküp lekeyi açmak gerekiyor sonra bulaşık deterjanı ile silip durulamak lazım. eskileden böyle yapiyordum şimdi oyalanmamak için su halı ve koltuk lekeleri için sprey var hemen beze sıkıp siliyorum bir iki kez duruluyorum hemen çıkıyor hemde iki saatte kuruyor. geçen gün koltuguma döküldü böyle yaptımBişi daha sorcam Dün umus haliya Çaydanlık devirdı de halıda lekesini neyle çıkaracam tam anlamıyla çıkmadı iki gündür siliyorum yıkamaya hava şartları nedeniyle veremiyorum da
ohh maşallah ona. Bi yarım da ona söylersiniz artık gittikçe :)Gökçe de çok seviyo bende vermiyorum ama bugün bende vermiştim :) bide dün eşimle dışarda yedik yemeği. Eşim gökçeye kendi etinden verdi Kuşbaşi gökçe yediii. Acayip şaşırdım. Bildiğin Kuşbaşi eti yedi. Bundan sonra yedircem bende
bende dayanamayıp aslında çol mikrop var hastalık falan olursa tuvalette yıkamak lazım dedim. Ben ozonluyorum burayı mikrop falan kalmaz dedi. Sildiği bezde bulaşık süngeri tezgah bezi :sOkuyunca gözlerim pörtleri.kayinvalden ne temiz ne titiz mutfak tezgahinin üstünde akvaryum temizliyosa eğer.kusura bakmasın. O Akvaryumlarin suyu acayip mikrop yuvasi.
Günaydın oh uykunu almissindir canım sen ne güzel iyi yapmışsın . gözümden uyku akiyo. Yiğit uyusun yaticam yanına hemen.Herkese Günaydın :)
Dün gökçeyi uyutmaya gitmiştim saat 10 da bende uyumuşumen son burayı okuyordum ne ara uyudum bilmem.
Neyseki olmusler. Diycektim diyemedim gökçeye dikkat et orda bişey yedirirken diye. İlk evlendigimizde bizim vardı çocuklar şimdi istiyo almıyorum sırf pis oluyo diye.ohh maşallah ona. Bi yarım da ona söylersiniz artık gittikçe :)
bende dayanamayıp aslında çol mikrop var hastalık falan olursa tuvalette yıkamak lazım dedim. Ben ozonluyorum burayı mikrop falan kalmaz dedi. Sildiği bezde bulaşık süngeri tezgah bezi :s
Hamileydim zaten midem bulanıyo aylarca bi yudum su içmedim onlarda. Öldü allahtan balıklar. Sonra talındılar biraz rahat ettim.
Gökçeyi bırakmaya çekinme nedenlerimden biri de bu..
10 gun baya gecmis canm bide kan testi yaptr istersen.Kizlar 10 gundur adet olmuyorum. Dun test yaptim sonuc negatif simdi.adet sokturucu alabilirmiyim emzirirken alinabiliyormuydu
canım kendi kendine söktürücü kullanmasan doktora danış mutlaka belki başka bi sebeple regl olmuyosundurKizlar 10 gundur adet olmuyorum. Dun test yaptim sonuc negatif simdi.adet sokturucu alabilirmiyim emzirirken alinabiliyormuydu
10 gun baya gecmis canm bide kan testi yaptr istersen.
sagolun kizlar esim.bu hafta izin alamaz haftaya aldiginda kizimi ona birakip hastaneye gidebilirim oyle yapyim ozamancanım kendi kendine söktürücü kullanmasan doktora danış mutlaka belki başka bi sebeple regl olmuyosundur
Aksam gec yatiyo ozman dmi canmbizimki deb12 gibi kalkıyo 3-4 arası uyuyo
bende kendimi bildim bileli yemem bi sorun olmuyo :)) mira daha tadına bile bakmadıYunurtanin beyazina dha 10 aylikken baslamistk cok severek yedigi tek seydi smdiye kdr ama bir aydr yemiyo sarisini cicibebeyle ihlamurla yedirdimde beyazi hicbiturlu yemiyo artk
bnde sevmem. Ama hira cok seviyodu dlimleyip veriyodm eliyle hupletiyodu kasla goz arasinda. Okdr cok sevdgi seyi neden smdi agzina surmuyo onu anlamiyorm. Sabah kahvaltimiz bugun sadece ymurtanin sarisi ve sut sutle yasiyo cocuk kanszlik oluck diye korkuyorm bu seferdebende kendimi bildim bileli yemem bi sorun olmuyo :)) mira daha tadına bile bakmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?