2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
hira salatalik tursusuna bayiliyo bitanede yetmiyo istiyo bende vermiyorm veriym ozman artk
Gökçe de çok seviyo bende vermiyorum ama bugün bende vermiştim :) bide dün eşimle dışarda yedik yemeği. Eşim gökçeye kendi etinden verdi Kuşbaşi gökçe yediii. Acayip şaşırdım. Bildiğin Kuşbaşi eti yedi. Bundan sonra yedircem bende

Bende yapıyorum yoğurt ama çok yenmiyo ben içmem süt öykü içiyo eşimde canı isticekte ohoo :)

Sen kebaba başla artık olmuş gökçe :)

Okuyunca gözlerim pörtleri.kayinvalden ne temiz ne titiz mutfak tezgahinin üstünde akvaryum temizliyosa eğer.kusura bakmasın. O Akvaryumlarin suyu acayip mikrop yuvasi.

Bişi daha sorcam Dün umus haliya Çaydanlık devirdı de halıda lekesini neyle çıkaracam tam anlamıyla çıkmadı iki gündür siliyorum yıkamaya hava şartları nedeniyle veremiyorum da
Canım çay dokulunce aklında bulunsun hemen kaynar su döküp lekeyi açmak gerekiyor sonra bulaşık deterjanı ile silip durulamak lazım. eskileden böyle yapiyordum şimdi oyalanmamak için su halı ve koltuk lekeleri için sprey var hemen beze sıkıp siliyorum bir iki kez duruluyorum hemen çıkıyor hemde iki saatte kuruyor. geçen gün koltuguma döküldü böyle yaptım

ohh maşallah ona. Bi yarım da ona söylersiniz artık gittikçe :)

Okuyunca gözlerim pörtleri.kayinvalden ne temiz ne titiz mutfak tezgahinin üstünde akvaryum temizliyosa eğer.kusura bakmasın. O Akvaryumlarin suyu acayip mikrop yuvasi.
bende dayanamayıp aslında çol mikrop var hastalık falan olursa tuvalette yıkamak lazım dedim. Ben ozonluyorum burayı mikrop falan kalmaz dedi. Sildiği bezde bulaşık süngeri tezgah bezi :s
Hamileydim zaten midem bulanıyo aylarca bi yudum su içmedim onlarda. Öldü allahtan balıklar. Sonra talındılar biraz rahat ettim.
Gökçeyi bırakmaya çekinme nedenlerimden biri de bu..

Neyseki olmusler. Diycektim diyemedim gökçeye dikkat et orda bişey yedirirken diye. İlk evlendigimizde bizim vardı çocuklar şimdi istiyo almıyorum sırf pis oluyo diye.

Kizlar 10 gundur adet olmuyorum. Dun test yaptim sonuc negatif simdi.adet sokturucu alabilirmiyim emzirirken alinabiliyormuydu

Gunaydnn iki gundur ben uyaniyorm hira uyuyo. Gec kalkinca oglen uykusunu dun 4 te uyudu. Gec kalkanlar kacta oglen uykusu uyuyo bebislernizz???????? @oslew K Keskek siznkiler vec kalkiyodu sanirm

Yunurtanin beyazina dha 10 aylikken baslamistk cok severek yedigi tek seydi smdiye kdr ama bir aydr yemiyo sarisini cicibebeyle ihlamurla yedirdimde beyazi hicbiturlu yemiyo artk

Yunurtanin beyazina dha 10 aylikken baslamistk cok severek yedigi tek seydi smdiye kdr ama bir aydr yemiyo sarisini cicibebeyle ihlamurla yedirdimde beyazi hicbiturlu yemiyo artk
bende kendimi bildim bileli yemem bi sorun olmuyo :)) mira daha tadına bile bakmadı

bende kendimi bildim bileli yemem bi sorun olmuyo :)) mira daha tadına bile bakmadı
bnde sevmem. Ama hira cok seviyodu dlimleyip veriyodm eliyle hupletiyodu kasla goz arasinda. Okdr cok sevdgi seyi neden smdi agzina surmuyo onu anlamiyorm. Sabah kahvaltimiz bugun sadece ymurtanin sarisi ve sut sutle yasiyo cocuk kanszlik oluck diye korkuyorm bu seferde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…