Ayyy Ankara'ya be Zaman gelsem ilk uçak ya da ilk otobüs ne Zaman diye bakarım geneldeAnkara'ya gelirsen biz de içeriz kahve değil mi @Apriori123
Sana o günlerini unutturabilirimAyyy Ankara'ya be Zaman gelsem ilk uçak ya da ilk otobüs ne Zaman diye bakarım geneldeya bi şehir bu kadar mı basar insana . Ama artık arkadaş buldum Ankara'dan, gelince elbette ararım
Ondan şüphem yokSana o günlerini unutturabilirim
2013ten beri gelmiyorum İstanbul'a özledim ben de, belki bir haftasonu atarım kendimi oralara, ama biraz havaların ısınması lazımOndan şüphem yokLeman kültürü severim Ankara'da da, oraya biraz renk katan bi mekan :)) seni de İstanbul'a bekleriz
bnde 66liyi 36.90 a aldm hepsiburadadan:)
fincanda kahveye baaayiiiliiirriimm izmirde kemeraltnda ictgm kahvenin hala tadi dmagmda ondan snra ictklerm kahve tadi vermiyoooBakarsın kızlarağasında bi fincanda Türk kahvesi içeriz seninlebe çok severim orayı da :)))) Söğüş yer üstüne de kahvemi içerdim :)))
Aaa çok güzel olur canım belki @oslew de gelir ücümüz birlikte iceriz ruyamdaki gibiBakarsın kızlarağasında bi fincanda Türk kahvesi içeriz seninlebe çok severim orayı da :)))) Söğüş yer üstüne de kahvemi içerdim :)))
Evet çok güzel oluyor esimle o tarafa gittiğimizde mutlaka iceriz hatta dün orada bir avm ye gidecektik sezon sonu indirimi başlamış ben mont bakacaktim hafta içi konusmustuk esimle hava güzel olursa kahveyi de orada iceriz diye ama soğuk ve yağmurlu olunca gitmedikbnde 66liyi 36.90 a aldm hepsiburadadan:)
fincanda kahveye baaayiiiliiirriimm izmirde kemeraltnda ictgm kahvenin hala tadi dmagmda ondan snra ictklerm kahve tadi vermiyooo
İnşallah be güzel olur :)) ben geldiğimde Karşıyaka'da kalıyorum, ama Konak'a falan da gidiyorum gün içerisindeAaa çok güzel olur canım belki @oslew de gelir ücümüz birlikte iceriz ruyamdaki gibi
ayy hakket haha neyse eşimin kardeşi almış 26lı 5 paket bitince bakarım bende :)Canım bizim ki 55 kuruşa geliyo :) 126 lısı 70 lira. 10 kuruş zarardasın
allahım ya bunda da mı aynı bu sıpaların hepsi.
Krediyi ne kadar cekmistiniz canım bide hangi bankadan cekmistinizKızlar hanı söylemiştim ya eşim kredi çektiğimiz bankadan dosya masrafı parası için başvuru yapmıştı bugün hesabimiza 1.400 lira yatırmışlar sevindik iade edilmesine
Bi hafta İsveç diyeti yapmıştım 2 ,5 kg verdim onu diyecektim :)))@Apriori123 benim süprüz kaynadı azad hasta olunca :)
Bende bugün 5te5 var ona başladım ama tam yqpamıyorum bakalım bugün patates günüydü öykü öğlen ıspanak bıraltı biraz onu yedim akşamda fırın patatesle 1 yemek kaşığı pilav 1 köfte sırf patates olmuyo başım ağrıyo sabahtan beriBi hafta İsveç diyeti yapmıştım 2 ,5 kg verdim onu diyecektim :)))
Sağol canım inşallah@yaz yagmuru Canım kardeşin için hayırlısı olsun inşallah. İnsan zamansız da olsa üzülüyor gerçekten. Hayırlı zamanda ve istediği zamanda gelir inşallah ikinci bebegi.
Karşıyaka bana arabayla yarım saat mesafede abimler orada oturuyorİnşallah be güzel olur :)) ben geldiğimde Karşıyaka'da kalıyorum, ama Konak'a falan da gidiyorum gün içerisinde
canım ziratten çektik 70 bin lira ev için cekmistik yapı krediden de bir kredi cekmistik eşim orayla da gorusecek bakalımKrediyi ne kadar cekmistiniz canım bide hangi bankadan cekmistiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?