2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ondan şüphem yok Leman kültürü severim Ankara'da da, oraya biraz renk katan bi mekan :)) seni de İstanbul'a bekleriz
2013ten beri gelmiyorum İstanbul'a özledim ben de, belki bir haftasonu atarım kendimi oralara, ama biraz havaların ısınması lazım

bnde 66liyi 36.90 a aldm hepsiburadadan:)

fincanda kahveye baaayiiiliiirriimm izmirde kemeraltnda ictgm kahvenin hala tadi dmagmda ondan snra ictklerm kahve tadi vermiyooo
Evet çok güzel oluyor esimle o tarafa gittiğimizde mutlaka iceriz hatta dün orada bir avm ye gidecektik sezon sonu indirimi başlamış ben mont bakacaktim hafta içi konusmustuk esimle hava güzel olursa kahveyi de orada iceriz diye ama soğuk ve yağmurlu olunca gitmedik

@Akaibu Canım kerem alp in saçında değil ama 9_10 ay civarı kaşının üstünde vardı sert uzun beyaz bir tüy. Sonra kayboldu o. Belki o da kaybolur zamanla canım.
Görümcenin durumuna benzer, bir arkadaşımın da hamileliginin ilk iki ayı filan acayip kanaması oldu ama bebekle ilgili değildi. Doktor da bilemedi kanamanın neyle ilgili olduğunu. O dönemde yattı yine de herşeye karşın .inşallah hakkında hayırlısı olur, sağlıkla tamamlar hamileliğini.

@yaz yagmuru Canım kardeşin için hayırlısı olsun inşallah. İnsan zamansız da olsa üzülüyor gerçekten. Hayırlı zamanda ve istediği zamanda gelir inşallah ikinci bebegi.

Bi hafta İsveç diyeti yapmıştım 2 ,5 kg verdim onu diyecektim :)))
Bende bugün 5te5 var ona başladım ama tam yqpamıyorum bakalım bugün patates günüydü öykü öğlen ıspanak bıraltı biraz onu yedim akşamda fırın patatesle 1 yemek kaşığı pilav 1 köfte sırf patates olmuyo başım ağrıyo sabahtan beri
Yarın sebze günü bakalım karnabaharla havuç haşladım bi de az yağlı kereviz yemeği yaptım

5 kilo gitmez ama takıldım kaldım kırmam lazım şu rakamı :)

@yaz yagmuru Canım kardeşin için hayırlısı olsun inşallah. İnsan zamansız da olsa üzülüyor gerçekten. Hayırlı zamanda ve istediği zamanda gelir inşallah ikinci bebegi.
Sağol canım inşallah
İnşallah be güzel olur :)) ben geldiğimde Karşıyaka'da kalıyorum, ama Konak'a falan da gidiyorum gün içerisinde
Karşıyaka bana arabayla yarım saat mesafede abimler orada oturuyor
Krediyi ne kadar cekmistiniz canım bide hangi bankadan cekmistiniz
canım ziratten çektik 70 bin lira ev için cekmistik yapı krediden de bir kredi cekmistik eşim orayla da gorusecek bakalım

Kızlar Ece hâlâ istahsiz emzirmeyi azalttim istese bile yemek öncesi kesinlikle emzirmiyorum iştahı kapanmasın diye acaba kanı falanmi düştü eşime dedim baktiralim diye o da şimdi hiç o ortamlara sokmayalim hasta olmasın dedi biraz kan yapıcı şeyler vereyim evde belki düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…