çok şaşırıyorum beyazını böyle yiyenlere. Benim boş yeyince miğden bulanır. Yarım ekmekle bir yumurta yerim nerdeyse :)) Bi süre hiç vermezsen belki tekrar yer. İnsan yiyr yiye bıkıyo.Yunurtanin beyazina dha 10 aylikken baslamistk cok severek yedigi tek seydi smdiye kdr ama bir aydr yemiyo sarisini cicibebeyle ihlamurla yedirdimde beyazi hicbiturlu yemiyo artk
12 yi buluyo uyumasıAksam gec yatiyo ozman dmi canm
bıkmıştır belki omlet yap olmazsa öyle yer belki veyq krep ver eline yesin :)bnde sevmem. Ama hira cok seviyodu dlimleyip veriyodm eliyle hupletiyodu kasla goz arasinda. Okdr cok sevdgi seyi neden smdi agzina surmuyo onu anlamiyorm. Sabah kahvaltimiz bugun sadece ymurtanin sarisi ve sut sutle yasiyo cocuk kanszlik oluck diye korkuyorm bu seferde
hadi ya :)) baksen benim damada :) cok guldm ya napsn cocuk ozlemiss:)@hiraysen az önce azadı telefonumdan instagrama girmiş senin sayfanda hiranın videolarına bakarken yakaladım :))) çok güldüm :))) çok mu özledi acaba oğluşum sözlüsünü :)))))
ooo superr :) benm tarti bozuk bayadr kilomu bile bilmiyorum ama bugn basladm dkkat etmeye kar kalksn alcam tarti hala alamadimDün tam yapamasamda patates gününü 900 gr gitmiş :)
Evt bnde oynuyorm:) hira bu son yukledgmde fzla ilgilenmedi biara aldi eline baktm yapiyo ben sok :) kiza oyun oyuncak yetistiremiyorm
Yapamadi ilk basta smdi onuda yapiyo ama deniyo tutturuyo sonra deneye deneye:) smdi yapbozu oynuyo :)@hiraysen hira o oynadığında kardanadamlıyı da yapabiliyo mu? Gökçe ona gelince sinir krizi geçiriyo resmen:) 3 kardan adam bi tek şapka atkı farklı olunca yanlış yapıyo sinir oluyo
Çok güzel uygulama ama cidden. Başta çok zorlanıyodu parçaları taşırken şimdi rahat rahat kaydırıyo. Parmakları da çalıştırıyo. İyi ki söyledin gerçekten :)Yapamadi ilk basta smdi onuda yapiyo ama deniyo tutturuyo sonra deneye deneye:) smdi yapbozu oynuyo :)
Ben hala otri kullanıyorum ama sadece suyunu sıkıyorum, sonra kendisi sümkürmüyor. Fış fış yap burnunu diyince çıkarıyor :))Rhino horn diye bisey varmis canm ibrik gbi bisey burun aciliyomus hemen @Apriori123
Evet ya ben de o yüzden ne telefona ne iPad'e yükleyemedim :/Keşke appstorada ekleseler oyunu
Eşime telefonları değişelim dedim de kandıramadım :)Evet ya ben de o yüzden ne telefona ne iPad'e yükleyemedim :/
Bizde hiç android yok hepsi apple . Eşim bi tane buldu benzer bi oyun ama beğenmedi onu daEşime telefonları değişelim dedim de kandıramadım :)
App de hiç yok böyle bi kaç tane indirdim baktım ama güzel değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?