2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Yunurtanin beyazina dha 10 aylikken baslamistk cok severek yedigi tek seydi smdiye kdr ama bir aydr yemiyo sarisini cicibebeyle ihlamurla yedirdimde beyazi hicbiturlu yemiyo artk
çok şaşırıyorum beyazını böyle yiyenlere. Benim boş yeyince miğden bulanır. Yarım ekmekle bir yumurta yerim nerdeyse :)) Bi süre hiç vermezsen belki tekrar yer. İnsan yiyr yiye bıkıyo.
Gökçe ne sarısını ne beyazını hiç sevmedi. Bişeylerin içine karıştırıp karıştırıp duruyorum

Aksam gec yatiyo ozman dmi canm
12 yi buluyo uyuması
bıkmıştır belki omlet yap olmazsa öyle yer belki veyq krep ver eline yesin :)

yazyagmuru dediğin gibi hiç üzülme faturaya ben kalkınca açıyorum klimayı yatana kadar çalışıyo ve sadece tek oda ısıtıyoruz 300 tl geldi elektrik faturası bi de zamlı eşimin maaşı zamlancaktı bu ay farkı yatırcaz elektriğe ayda 7-10 günde annemde kalıyorum kalmasam 500 gelcek demek

@hiraysen az önce azadı telefonumdan instagrama girmiş senin sayfanda hiranın videolarına bakarken yakaladım :))) çok güldüm :))) çok mu özledi acaba oğluşum sözlüsünü :)))))
hadi ya :)) baksen benim damada :) cok guldm ya napsn cocuk ozlemiss:)

Dün tam yapamasamda patates gününü 900 gr gitmiş :)
ooo superr :) benm tarti bozuk bayadr kilomu bile bilmiyorum ama bugn basladm dkkat etmeye kar kalksn alcam tarti hala alamadim

Sicak su koyuluyomus icine burnuna tutuyomussun buhar dger taraftan akmasni sagliyomus

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-19-12-29-53.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 29
@hiraysen hira o oynadığında kardanadamlıyı da yapabiliyo mu? Gökçe ona gelince sinir krizi geçiriyo resmen:) 3 kardan adam bi tek şapka atkı farklı olunca yanlış yapıyo sinir oluyo

@hiraysen hira o oynadığında kardanadamlıyı da yapabiliyo mu? Gökçe ona gelince sinir krizi geçiriyo resmen:) 3 kardan adam bi tek şapka atkı farklı olunca yanlış yapıyo sinir oluyo
Yapamadi ilk basta smdi onuda yapiyo ama deniyo tutturuyo sonra deneye deneye:) smdi yapbozu oynuyo :)

Yapamadi ilk basta smdi onuda yapiyo ama deniyo tutturuyo sonra deneye deneye:) smdi yapbozu oynuyo :)
Çok güzel uygulama ama cidden. Başta çok zorlanıyodu parçaları taşırken şimdi rahat rahat kaydırıyo. Parmakları da çalıştırıyo. İyi ki söyledin gerçekten :)

bende yükleyemedim ama evdeki ipada @hiraysen in koyduğu videodakine benzer bi oyun yükledim üç tane falan şekli yerine koyuyo sonra balonlar çıkıyo onu patlatıyo bide şekillerini yerine koyunca ses çıkarıyo yalnız tek koymuuo benim pamağımda eşlik ediyo ona bi iki kere yalnız koyunca sinirlendi o günden beri beraber yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…