2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İphone kullandm yillarca bi ustu ckti aldm bi ustu ckti aldm en son ckan cok pahaliydi almadm iyiki almamism smdi bi ona bakiyorm bi samsunga bosuna kucuck ekranla ugrasmisim diyorm smdi rahat her uygualama var ekranda kocaman

Emzirmeye devam edeyim diyorum 3 4 ay daha ne dersiniz

Bizde hiç android yok hepsi apple . Eşim bi tane buldu benzer bi oyun ama beğenmedi onu da
Tablet alma gibi bi fikrim yoktu ama dırf bu oyun için uygun ufak bişey almayı düşünüyorum. Zor zamanlar için kurtarıcı
adına bakıp söyleyebilir misin canım eve gidince? Ben bi kaç tane yükledim ama benzer bişeye denk gelmedim belki gökçe sever

Kızlar hamileyimçok garip bi ruh halindeyim
ayyy ne güzel hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. 3 oldu heralde di mi hamileler

Çok teşekkür ederim canım şoklardayım kaç hamişimiz vardı kaçıncı oldum ben?
sen üçüncüsün benim bildiğim bir tanemiz doğum yaptı bile azerikızıda son aylarında sanırım :) ve sen ilk üçe girmeyi başardın :)

Emzirmeye devam edeyim diyorum 3 4 ay daha ne dersiniz
şimdiki doktorlar eskisi gibi katı değil sanırım 3-4 ay izin veriyorlar diye biliyorum ben olsam devam ederdim sanırım

tabi canım eve gidince bakıp yazarım mutlaka

Önce fatihi 2 yıl emzirmeyeceğim için buruk bi sevinç olmuştu sonra araştırınız bi sakıncası olmadığını öğrendim hiçdegilse 2 3 ay daha emzirirken yavaş yavaş keserim işte inşallah bulantısı kanamasız geçer bu sefer

Ya bende geçen ay ayın birinde adet oldum sandım bi hafta lekelenme gibi oldu sonra tam anlamıyla adet oldu bu ayda ayın 18 i oldu hala adet olmadım benim genelde böyle olur ama yine de her ay adet olana kadar hamileyim acaba diye düşünür oldum

Kızlar aren günlerdir her yedigi kaşıgı kusuyor. Önlügü takmamla başlıyor. İlk kez böyle oldu. Yrn rand. aldık bakalım dr ne dicek. Balık yağı iştah açıcı şurup ne varsa isticem. Yoksa kendime bi pasiflora ısmarlıcam ;(

K Kumsal_Hatun ay hadi gözün aydın. Sağlıkla büyütürsün inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…