- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
aaaa uzun bi aradan sonra topağımızda hamile haberiKızlar hamileyimçok garip bi ruh halindeyim
Çok teşekkür ederim canım şoklardayım kaç hamişimiz vardı kaçıncı oldum ben?aaaa uzun bi aradan sonra topağımızda hamile haberigözün aydın canım sağlıkla doğmasını nasip etsin rabbim
Tablet alma gibi bi fikrim yoktu ama dırf bu oyun için uygun ufak bişey almayı düşünüyorum. Zor zamanlar için kurtarıcıBizde hiç android yok hepsi apple . Eşim bi tane buldu benzer bi oyun ama beğenmedi onu da
adına bakıp söyleyebilir misin canım eve gidince? Ben bi kaç tane yükledim ama benzer bişeye denk gelmedim belki gökçe severbende yükleyemedim ama evdeki ipada @hiraysen in koyduğu videodakine benzer bi oyun yükledim üç tane falan şekli yerine koyuyo sonra balonlar çıkıyo onu patlatıyo bide şekillerini yerine koyunca ses çıkarıyo yalnız tek koymuuo benim pamağımda eşlik ediyo ona bi iki kere yalnız koyunca sinirlendi o günden beri beraber yapıyoruz
ayyy ne güzel hayırlı olsun.Kızlar hamileyimçok garip bi ruh halindeyim
ayy cok sevndmmm ne guzl bi haber. İlk okudgmda bi tuhaf oldm. Bana noluyosaKızlar hamileyimçok garip bi ruh halindeyim
Hayırlı olsun canım ben olsam devam etmezdimEmzirmeye devam edeyim diyorum 3 4 ay daha ne dersiniz
bn olsam etmezdm zaten buyuduler artk ynede sen blrsin bi doktra danis istersenEmzirmeye devam edeyim diyorum 3 4 ay daha ne dersiniz
Emzirmenin bi sakıncası yokmuş. Tabi düzenli beslenmen lazım. Ay inşallah bulantısız rahat bi hamilelik olurEmzirmeye devam edeyim diyorum 3 4 ay daha ne dersiniz
sen üçüncüsün benim bildiğim bir tanemiz doğum yaptı bile azerikızıda son aylarında sanırım :) ve sen ilk üçe girmeyi başardın :)Çok teşekkür ederim canım şoklardayım kaç hamişimiz vardı kaçıncı oldum ben?
şimdiki doktorlar eskisi gibi katı değil sanırım 3-4 ay izin veriyorlar diye biliyorum ben olsam devam ederdim sanırımEmzirmeye devam edeyim diyorum 3 4 ay daha ne dersiniz
tabi canım eve gidince bakıp yazarım mutlakaTablet alma gibi bi fikrim yoktu ama dırf bu oyun için uygun ufak bişey almayı düşünüyorum. Zor zamanlar için kurtarıcı
adına bakıp söyleyebilir misin canım eve gidince? Ben bi kaç tane yükledim ama benzer bişeye denk gelmedim belki gökçe sever
ayyy ne güzel hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. 3 oldu heralde di mi hamileler
İnşallah o olur istiyodu da:)
Acaba sen mi?Bakalm bi sonraki hamile kim olcakkk
Önce fatihi 2 yıl emzirmeyeceğim için buruk bi sevinç olmuştu sonra araştırınız bi sakıncası olmadığını öğrendim hiçdegilse 2 3 ay daha emzirirken yavaş yavaş keserim işte inşallah bulantısı kanamasız geçer bu sefersen üçüncüsün benim bildiğim bir tanemiz doğum yaptı bile azerikızıda son aylarında sanırım :) ve sen ilk üçe girmeyi başardın :)
şimdiki doktorlar eskisi gibi katı değil sanırım 3-4 ay izin veriyorlar diye biliyorum ben olsam devam ederdim sanırım
tabi canım eve gidince bakıp yazarım mutlaka
Hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun canım. Tebrik ederim:)Kızlar hamileyimçok garip bi ruh halindeyim
Kızlar hamileyimçok garip bi ruh halindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?