Evet canım elektrikte pahalı bayağı zamlandi zaten bana elektrik 40 lira civarı geliyor biz bankaya otomatik ödeme talimatı verdik hesaptan odeniyor ama geçen ay odenmemis hesapta para kalmamış haberimiz de olmadı elektriği kestiler öyle haberimiz oldu eşim yatırdı hemen açtılar bu at 42 elektrik faturası geldi yanına bir fatura daha eklemişler kesme parasiymis 33 lira yuh dedim neredeyse bir aylık elektrik parası@yazyagmuru dediğin gibi hiç üzülme faturaya ben kalkınca açıyorum klimayı yatana kadar çalışıyo ve sadece tek oda ısıtıyoruz 300 tl geldi elektrik faturası bi de zamlı eşimin maaşı zamlancaktı bu ay farkı yatırcaz elektriğe ayda 7-10 günde annemde kalıyorum kalmasam 500 gelcek demek
aaa canım hayırlı olsun bebisinKızlar hamileyimçok garip bi ruh halindeyim
mira ben daha mutfağa girer girmez öğürmeye başlıyo ısrar edersem kusuyo ve midesindeki son suyu çıkarana kadr burada yazılan iştah açıcıyı doktoruna sorarak verdim bana mısın demedi sende gidince yazarmısın canım bakalım senin doktro ne dicek o kdr çaresizim ki bendeKızlar aren günlerdir her yedigi kaşıgı kusuyor. Önlügü takmamla başlıyor. İlk kez böyle oldu. Yrn rand. aldık bakalım dr ne dicek. Balık yağı iştah açıcı şurup ne varsa isticem. Yoksa kendime bi pasiflora ısmarlıcam ;(
@ysfkbrfth ay hadi gözün aydın. Sağlıkla büyütürsün inş.
Kesme acma parası işte nerden soycaklarını şaşırdılarEvet canım elektrikte pahalı bayağı zamlandi zaten bana elektrik 40 lira civarı geliyor biz bankaya otomatik ödeme talimatı verdik hesaptan odeniyor ama geçen ay odenmemis hesapta para kalmamış haberimiz de olmadı elektriği kestiler öyle haberimiz oldu eşim yatırdı hemen açtılar bu at 42 elektrik faturası geldi yanına bir fatura daha eklemişler kesme parasiymis 33 lira yuh dedim neredeyse bir aylık elektrik parası
aaa canım hayırlı olsun bebisin
hayirli olsun canim cok sevindim bende sanirim bikac ay daha emzirirdimKızlar hamileyimçok garip bi ruh halindeyim
Nazar mı değdi arene ya :/Kızlar aren günlerdir her yedigi kaşıgı kusuyor. Önlügü takmamla başlıyor. İlk kez böyle oldu. Yrn rand. aldık bakalım dr ne dicek. Balık yağı iştah açıcı şurup ne varsa isticem. Yoksa kendime bi pasiflora ısmarlıcam ;(
İnşallah geçici bir durumdur canımKızlar aren günlerdir her yedigi kaşıgı kusuyor. Önlügü takmamla başlıyor. İlk kez böyle oldu. Yrn rand. aldık bakalım dr ne dicek. Balık yağı iştah açıcı şurup ne varsa isticem. Yoksa kendime bi pasiflora ısmarlıcam ;(
No No NoAcaba sen mi?
bize 96 geldiEvet canım elektrikte pahalı bayağı zamlandi zaten bana elektrik 40 lira civarı geliyor biz bankaya otomatik ödeme talimatı verdik hesaptan odeniyor ama geçen ay odenmemis hesapta para kalmamış haberimiz de olmadı elektriği kestiler öyle haberimiz oldu eşim yatırdı hemen açtılar bu at 42 elektrik faturası geldi yanına bir fatura daha eklemişler kesme parasiymis 33 lira yuh dedim neredeyse bir aylık elektrik parası
aaa canım hayırlı olsun bebisin
Amin inşaallah canım hayırlısıyla atlatırsınızCanım benim iki aylık ken şüphelerim vardı emmek istemiyordu çocuk doktoru kilo alımı iyi diye onemsemedi gastroya yonlendirmedi bende netten okuduğum kadarıyla diyete girdim uykuda emiyordu.6 aylıkken yoğurt vermemle kakada nokta şeklinde kan ve yüzünde kızarma oldu gastroya gittik onlar sordu ben cevapladim ve teşhis kondu ara ara kan testi ve deri testi yapıldı ama hep negatifti. Her çocukta belirtiler farklı seyrediyor kiminde sadece bağırsak kiminde solunum ve deri. Bizde her ucude var ve malesef süt ve çoklu gıda alerjisi olan çocuklar çok sık üst solunum yolu Hastalıkları geçiriyor ve yine malesef astım ve egzama oluyor. burayı meşgul etmemek için özelden istedigini sorabilirsin. insallah baranda yoktur çünkü süreç çok zor yaşadıklarımı allah bilir inşallah bigün geçecek alerjimiz allah dermansiz dert vermesin
Maşallah canım allah tamamına erdırsin çok iyi olmuş arayı fazla acmamış pldunKızlar hamileyimçok garip bi ruh halindeyim
çok gelmiş canım bana yazın daha yüksek geliyor klimadan dolayı aslında çamaşır makinasıni çok kullanıyorum bulaşık makinası gün aşırı süpürge gün aşırı ütü yu sık yapmıyorum kışınNo No Noinsallah bikac sene snra..
bize 96 geldi
mira ben daha mutfağa girer girmez öğürmeye başlıyo ısrar edersem kusuyo ve midesindeki son suyu çıkarana kadr burada yazılan iştah açıcıyı doktoruna sorarak verdim bana mısın demedi sende gidince yazarmısın canım bakalım senin doktro ne dicek o kdr çaresizim ki bende
Nazar mı değdi arene ya :/
İnşallah bi sıkıntı yoktur eski haline döner inşallah hemen
İnş. geçiçidir.. @minnakkartal eşim aradı şimdi hast. aramışlar dr yrn olmayacakmış. Gidemicem malesef. Zaten çok salgın varmış. Eşim kalsn artık dedi. Ama bi kaç gün daha devam ederse o zaman götürürüm tekrar. Bide sen arı sütü polen falan denemişmiydin ?İnşallah geçici bir durumdur canım
Allahım şaşırdım bak inşaallah önemli bişey yoktur dönem dönem olan iştahsızlık olabılırİnş. geçiçidir.. @minnakkartal eşim aradı şimdi hast. aramışlar dr yrn olmayacakmış. Gidemicem malesef. Zaten çok salgın varmış. Eşim kalsn artık dedi. Ama bi kaç gün daha devam ederse o zaman götürürüm tekrar. Bide sen arı sütü polen falan denemişmiydin ?
Allahım şaşırdım bak inşaallah önemli bişey yoktur dönem dönem olan iştahsızlık olabılır
@AreN5 nazar etmeyelim çocuğu rabbım saklasın çok öperım onu
İnş. geçiçidir.. @minnakkartal eşim aradı şimdi hast. aramışlar dr yrn olmayacakmış. Gidemicem malesef. Zaten çok salgın varmış. Eşim kalsn artık dedi. Ama bi kaç gün daha devam ederse o zaman götürürüm tekrar. Bide sen arı sütü polen falan denemişmiydin ?
Sağol cnm ya. Genel durumu iyi çok şükür. Sadece yemek yemek istemiyor. Ağlıyor kusuyor falan.@AreN5 geçmiş olsun canım ya ben de korkuyorum hastaneye gitmeye, hani evde durumlar iyiyse keyfi yerindeyse götürme bence de
Canim inşallah beyza gibi olmamistir ama beyza bormalde kusan bi bebek degildi durduk yere birden kusmalari basladi yemek yemeyi severdi ama mama yiyelim diyince kendini yerlere atip agliyordu bi kasil vereyim hemen kusuyordu bütün gunu yarim muzla bitiriyordu bende hastaneden korktugum icin gitmedim bi gece ateslendi sabah asm ye gittik bogazi kizarmis dedi cokta huzursuzdu ogunde hep atesliydi gece atesi 39.9 olunca antibiyotige mecburen basladim bir hafta kullandim simdi huzursuzlugu azaldi kusmalari bitti hala yemek konusunda sıkıntılı ama zamanla duzelir diye umuyorum sende iatersen savah erken saatte daha hasta olan insanlar gelmemisken en azindan asm ye gotur bogazinda bisi varmi diye bi bakilsin istersenSağol cnm ya. Genel durumu iyi çok şükür. Sadece yemek yemek istemiyor. Ağlıyor kusuyor falan.
Bu ara hepsi öyle yine heralde öykü de sabah yarım omlet 5 zeytin sonra 3 tane bebe bisküvisi 3 kaşık çorba zorla soktum ağzına 2 mandalin 10-15 tane kuru üzüm yedi bakalım akşam yemeğinde nolcak pırasa var önce onu denicem yemezse makarna yapıyorum onu yer artık ot çöple gün geçiriyolarSağol cnm ya. Genel durumu iyi çok şükür. Sadece yemek yemek istemiyor. Ağlıyor kusuyor falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?