2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Evet canım elektrikte pahalı bayağı zamlandi zaten bana elektrik 40 lira civarı geliyor biz bankaya otomatik ödeme talimatı verdik hesaptan odeniyor ama geçen ay odenmemis hesapta para kalmamış haberimiz de olmadı elektriği kestiler öyle haberimiz oldu eşim yatırdı hemen açtılar bu at 42 elektrik faturası geldi yanına bir fatura daha eklemişler kesme parasiymis 33 lira yuh dedim neredeyse bir aylık elektrik parası
Kızlar hamileyimçok garip bi ruh halindeyim
aaa canım hayırlı olsun bebisin

mira ben daha mutfağa girer girmez öğürmeye başlıyo ısrar edersem kusuyo ve midesindeki son suyu çıkarana kadr burada yazılan iştah açıcıyı doktoruna sorarak verdim bana mısın demedi sende gidince yazarmısın canım bakalım senin doktro ne dicek o kdr çaresizim ki bende

Kesme acma parası işte nerden soycaklarını şaşırdılar

Nazar mı değdi arene ya :/
İnşallah bi sıkıntı yoktur eski haline döner inşallah hemen

İnşallah geçici bir durumdur canım

No No No insallah bikac sene snra..

bize 96 geldi

Amin inşaallah canım hayırlısıyla atlatırsınız

Nazar mı değdi arene ya :/
İnşallah bi sıkıntı yoktur eski haline döner inşallah hemen

İnşallah geçici bir durumdur canım
İnş. geçiçidir.. @minnakkartal eşim aradı şimdi hast. aramışlar dr yrn olmayacakmış. Gidemicem malesef. Zaten çok salgın varmış. Eşim kalsn artık dedi. Ama bi kaç gün daha devam ederse o zaman götürürüm tekrar. Bide sen arı sütü polen falan denemişmiydin ?

Allahım şaşırdım bak inşaallah önemli bişey yoktur dönem dönem olan iştahsızlık olabılır

Allahım şaşırdım bak inşaallah önemli bişey yoktur dönem dönem olan iştahsızlık olabılır

@AreN5 nazar etmeyelim çocuğu rabbım saklasın çok öperım onu

Sizin nazarınız hiç değer mi ya :) ben çok sıktım galiba yemek vererek. Bugün sabah kahvaltısında süt bulamaçı yaptım az da olsa yedi çok şükür. Sanırım farklı tadlar istiyor ama kaşığı ağzına sürdügü an kusuyor. Sonra ben bidaha veriyorum.

bende aşıya götürmeye çekiniyorum salgından dolayı. arı sütü ve polen denemedim canım mira alerjik olduğu için vitaminin içinde vardı o bile biraz cildinde kabarmaya sebep oldu ama ondanda umudum yok açıkcası

@AreN5 geçmiş olsun canım ya ben de korkuyorum hastaneye gitmeye, hani evde durumlar iyiyse keyfi yerindeyse götürme bence de

Tv ünitesinin altı çekmece bi kere açmıştı öykü bantlamıştım açılmasın diye sonra bişey lazım oldu çıkardım bantları ellemiyodu mutfakta yemek yapıyorum açmış çekmeceleri kalemler vardı almış onları bi dw bağırıyo anni anni gösteriyo bana tekrar bantladım bende bandı görünce kapattı ağzını ıh ıh diyo ağzını bantlıcakmışım onu nerden gördüyse

Sağol cnm ya. Genel durumu iyi çok şükür. Sadece yemek yemek istemiyor. Ağlıyor kusuyor falan.
Canim inşallah beyza gibi olmamistir ama beyza bormalde kusan bi bebek degildi durduk yere birden kusmalari basladi yemek yemeyi severdi ama mama yiyelim diyince kendini yerlere atip agliyordu bi kasil vereyim hemen kusuyordu bütün gunu yarim muzla bitiriyordu bende hastaneden korktugum icin gitmedim bi gece ateslendi sabah asm ye gittik bogazi kizarmis dedi cokta huzursuzdu ogunde hep atesliydi gece atesi 39.9 olunca antibiyotige mecburen basladim bir hafta kullandim simdi huzursuzlugu azaldi kusmalari bitti hala yemek konusunda sıkıntılı ama zamanla duzelir diye umuyorum sende iatersen savah erken saatte daha hasta olan insanlar gelmemisken en azindan asm ye gotur bogazinda bisi varmi diye bi bakilsin istersen

Sağol cnm ya. Genel durumu iyi çok şükür. Sadece yemek yemek istemiyor. Ağlıyor kusuyor falan.
Bu ara hepsi öyle yine heralde öykü de sabah yarım omlet 5 zeytin sonra 3 tane bebe bisküvisi 3 kaşık çorba zorla soktum ağzına 2 mandalin 10-15 tane kuru üzüm yedi bakalım akşam yemeğinde nolcak pırasa var önce onu denicem yemezse makarna yapıyorum onu yer artık ot çöple gün geçiriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…