2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizimde aynı bugün ilk defa yemesi için bağırdım maalesef sinirim bozuldu her defasında aynı şey bağırınca oturdu yedi

Kızlar iki gündür Ece kaka yaptığında esofmanini indiriyor gaka gaka diyor dün indirip tuvalete girdi klozete oturtmami istedi oturttum kakasini beze yapmıştı zaten bir dakika durdu bitti dedi sanırım tuvalet eğitimine hazır ama kış olduğu için düşünmüyorum baharda yavstan başlarım

masallah canm bnde ilkbaharda dusunuyorm vazgctim kar yagnca hastalklarda var usuturum diye korktm

Sağol canım Hiraya da maşallah ben de korkuyorum usuturse zaten cisini tutamaz ilkbahara inşallah
Yazinda cok geziyorz disarlarda npcaz blmiyorm sidikli sidikli gezeriz artk altina kacrirsa:))) tam alistrmaya baslicm tatile gdicz ordada tuvalet pesnde kosarim

Benimde sabahtan beri başım zonkluyor resmen bir de yemeyince tahammülsüz davrandim sonrasında çok üzüldüm eşim olsa kesin kavga ederdik
Aynen esimin yaninda bagrsam kizar bana. Ama vallahi sabhtan aksma kdr hiraya yesin diye biseyler hazirliyorm yemedgnde deliriyorm

Bizimde aynı bugün ilk defa yemesi için bağırdım maalesef sinirim bozuldu her defasında aynı şey bağırınca oturdu yedi

Bnde dun bagrdim gozlermin icine bi bakisi vardi otrdum snirden agladm. Cocgu piskopat yapicam
biz psikopat olduk biraz kızıverince hemen yiyolar maymun olduk iyice alıyo oyuncağı tahtaya oturdu vuruyo aşağıdaki çıkcak sonunda zaten kılım kavga ettircek gel halıya diyorum gelmiyo of yani

Çok şükür bizimde yemekle sorunumuz yok herşeyim tadına bakar ama dediğin gibi doyunlul değil doyumluk anca yoğurt pilav çorba onun gibi şeyler diğer şeyleri genelde az az yer
Gökçe çok istahli değil aslında ama Pütürlü sorunu yaşamıyor canı isterse yiyo istemezse tükürüyor. Pilava gokcede bayılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…