Bizimde aynı bugün ilk defa yemesi için bağırdım maalesef sinirim bozuldu her defasında aynı şey bağırınca oturdu yediBu ara hepsi öyle yine heralde öykü de sabah yarım omlet 5 zeytin sonra 3 tane bebe bisküvisi 3 kaşık çorba zorla soktum ağzına 2 mandalin 10-15 tane kuru üzüm yedi bakalım akşam yemeğinde nolcak pırasa var önce onu denicem yemezse makarna yapıyorum onu yer artık ot çöple gün geçiriyolar
masallah canm bnde ilkbaharda dusunuyorm vazgctim kar yagnca hastalklarda var usuturum diye korktmKızlar iki gündür Ece kaka yaptığında esofmanini indiriyor gaka gaka diyor dün indirip tuvalete girdi klozete oturtmami istedi oturttum kakasini beze yapmıştı zaten bir dakika durdu bitti dedi sanırım tuvalet eğitimine hazır ama kış olduğu için düşünmüyorum baharda yavstan başlarım
Ha ha ha afiyet olsun:))Meyve salatasi hazirladm hiraya hepsni bana yedirdi
Bnde dun bagrdimBizimde aynı bugün ilk defa yemesi için bağırdım maalesef sinirim bozuldu her defasında aynı şey bağırınca oturdu yedi
Sağol canım Hiraya da maşallah ben de korkuyorum usuturse zaten cisini tutamaz ilkbahara inşallahmasallah canm bnde ilkbaharda dusunuyorm vazgctim kar yagnca hastalklarda var usuturum diye korktm
Sagoll:)) ah ahh diyo uzatiyo agzima esmde guluyo diyet yaptrmiyo sna diyo:))Ha ha ha afiyet olsun:))
Benimde sabahtan beri başım zonkluyor resmen bir de yemeyince tahammülsüz davrandim sonrasında çok üzüldüm eşim olsa kesin kavga ederdikBnde dun bagrdimgozlermin icine bi bakisi vardi otrdum snirden agladm. Cocgu piskopat yapicam
Yazinda cok geziyorz disarlarda npcaz blmiyorm sidikli sidikli gezeriz artk altina kacrirsa:))) tam alistrmaya baslicm tatile gdicz ordada tuvalet pesnde kosarimSağol canım Hiraya da maşallah ben de korkuyorum usuturse zaten cisini tutamaz ilkbahara inşallah
Aynen esimin yaninda bagrsam kizar bana. Ama vallahi sabhtan aksma kdr hiraya yesin diye biseyler hazirliyorm yemedgnde deliriyormBenimde sabahtan beri başım zonkluyor resmen bir de yemeyince tahammülsüz davrandim sonrasında çok üzüldüm eşim olsa kesin kavga ederdik
Bizimde aynı bugün ilk defa yemesi için bağırdım maalesef sinirim bozuldu her defasında aynı şey bağırınca oturdu yedi
biz psikopat olduk biraz kızıverince hemen yiyolar maymun olduk iyice alıyo oyuncağı tahtaya oturdu vuruyo aşağıdaki çıkcak sonunda zaten kılım kavga ettircek gel halıya diyorum gelmiyo of yaniBnde dun bagrdimgozlermin icine bi bakisi vardi otrdum snirden agladm. Cocgu piskopat yapicam
Kebap lahmacun zaten yiyo teyzesiSen kebaba başla artık olmuş gökçe :)
Bence doktora girmeden alma canım. Arkadaşımın evde yaptığı test negatif kan pozitif çıktıKizlar 10 gundur adet olmuyorum. Dun test yaptim sonuc negatif simdi.adet sokturucu alabilirmiyim emzirirken alinabiliyormuydu
Çok şükür bizimde yemekle sorunumuz yok herşeyim tadına bakar ama dediğin gibi doyunlul değil doyumluk anca yoğurt pilav çorba onun gibi şeyler diğer şeyleri genelde az az yerKebap lahmacun zaten yiyo teyzesiama dönümlük değil tadımlık hep.
Topiğin 3. Hamilesi hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsinKızlar hamileyimçok garip bi ruh halindeyim
Benimde
Bize de 86No No Noinsallah bikac sene snra..
bize 96 geldi
Gökçe çok istahli değil aslında ama Pütürlü sorunu yaşamıyor canı isterse yiyo istemezse tükürüyor. Pilava gokcede bayılıyoÇok şükür bizimde yemekle sorunumuz yok herşeyim tadına bakar ama dediğin gibi doyunlul değil doyumluk anca yoğurt pilav çorba onun gibi şeyler diğer şeyleri genelde az az yer
hira lahmacuna bayiliyo ben bitane yiyorum hirada bitane yiyo kenarlarini yemiyo bazen sertseKebap lahmacun zaten yiyo teyzesiama dönümlük değil tadımlık hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?