2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Meyveleri yemedi bana yedrdi demistim ya bn yne dayanamayip bi tane kiviyi kestim kup kup denedm yne yemedi yarm saat falan oluyo vereli bnde yemeynce sehpanin ustune koydum esim yer diye. Mutfaga gttm azonce bi geldm hira almis onune tabagi yiyo sok oldum demekki ustune gtmemek grekiyo

Aren ek gıdaya geçtigimizden beri kusuyor ama sadece pütürlü şeyleri. Şimdi her kaşıgı kusması tuhaf geldi. Bugün çok şükür düne göre daha iyiydi. Genel durumu iyi olduğu için ısrar etmedim doktor için. Beyzaya da çok geçmiş olsn. İnş. bian önce iştahları düzelir.
Aynen cnm ya resmen havayla yaşıyorlar..

Yazinda cok geziyorz disarlarda npcaz blmiyorm sidikli sidikli gezeriz artk altina kacrirsa:))) tam alistrmaya baslicm tatile gdicz ordada tuvalet pesnde kosarim
Olacak o kadar artık biz tatile geç gidiyoruz o zamana alışmış olur inşallah
Aynen esimin yaninda bagrsam kizar bana. Ama vallahi sabhtan aksma kdr hiraya yesin diye biseyler hazirliyorm yemedgnde deliriyorm
Benim eşim zorlayınca bile kızıyor bagirdigimi duysa daha çok kızar ama bir anda tepem attı günlerdir her öğün aynı şey
Öyküde iştahla yumurtalı pırasa kavurması yedi birazda ketçap katkısıyla
Oh afiyet olsun Ece de balık yedi beni yormadi bu defa çok şükür
Mirakızda Tvde yemek yiyenleri görüp yeme yeme diye bağırınmaya başladı
Ay bu kız hem manken hem yaşam koçu olacak herhalde
Haberlerde bi çift var. 18 çocukları varmış. Kadın şuan 40 yaşında ve 19. Ya hamileymiş
birde bana daha doğurma diyorlar boylelerine desinler demi ama:))

her zaman kullandığın kaşık mı kaşığı değiştirsen ikea da renkli plastik çatal kaşık bıçaklar var sarı yeşil mor mavi kırmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…