- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
OooooOoo maşallah hirayahira lahmacuna bayiliyo ben bitane yiyorum hirada bitane yiyo kenarlarini yemiyo bazen sertse
Gökçede dün pırasa yedi :) afiyet olsun öykü yeÖyküde iştahla yumurtalı pırasa kavurması yedi birazda ketçap katkısıyla
Gökçeciğime de afiyet olsun akıllı bıdıkGökçede dün pırasa yedi :) afiyet olsun öykü ye
Hahah çatlak bu kız yaMirakızda Tvde yemek yiyenleri görüp yeme yeme diye bağırınmaya başladı
sağol canım. Yarın ankaraya gidiyorum trende oyalamak için süper olacakEki Görüntüle 1749291 Eki Görüntüle 1749290 @Akaibu canım görselleri ekledim renkleri öğreniyorum parmağıyla resimden resime geçiyo kulak aşinalığı olsun diye bide isimlerini söylemeye çalışıyo
Ne diyeceğimi bilemedim resmenHaberlerde bi çift var. 18 çocukları varmış. Kadın şuan 40 yaşında ve 19. Ya hamileymiş
Bi de aslında başka çocuk düşünmediklerini ama yinede ilk kez anne baba oluyomuş gibi sevindiklerini söylüyolarNe diyeceğimi bilemedim resmen
Aren ek gıdaya geçtigimizden beri kusuyor ama sadece pütürlü şeyleri. Şimdi her kaşıgı kusması tuhaf geldi. Bugün çok şükür düne göre daha iyiydi. Genel durumu iyi olduğu için ısrar etmedim doktor için. Beyzaya da çok geçmiş olsn. İnş. bian önce iştahları düzelir.Canim inşallah beyza gibi olmamistir ama beyza bormalde kusan bi bebek degildi durduk yere birden kusmalari basladi yemek yemeyi severdi ama mama yiyelim diyince kendini yerlere atip agliyordu bi kasil vereyim hemen kusuyordu bütün gunu yarim muzla bitiriyordu bende hastaneden korktugum icin gitmedim bi gece ateslendi sabah asm ye gittik bogazi kizarmis dedi cokta huzursuzdu ogunde hep atesliydi gece atesi 39.9 olunca antibiyotige mecburen basladim bir hafta kullandim simdi huzursuzlugu azaldi kusmalari bitti hala yemek konusunda sıkıntılı ama zamanla duzelir diye umuyorum sende iatersen savah erken saatte daha hasta olan insanlar gelmemisken en azindan asm ye gotur bogazinda bisi varmi diye bi bakilsin istersen
Aynen cnm ya resmen havayla yaşıyorlar..Bu ara hepsi öyle yine heralde öykü de sabah yarım omlet 5 zeytin sonra 3 tane bebe bisküvisi 3 kaşık çorba zorla soktum ağzına 2 mandalin 10-15 tane kuru üzüm yedi bakalım akşam yemeğinde nolcak pırasa var önce onu denicem yemezse makarna yapıyorum onu yer artık ot çöple gün geçiriyolar
Olacak o kadar artık biz tatile geç gidiyoruz o zamana alışmış olur inşallahYazinda cok geziyorz disarlarda npcaz blmiyorm sidikli sidikli gezeriz artk altina kacrirsa:))) tam alistrmaya baslicm tatile gdicz ordada tuvalet pesnde kosarim
Benim eşim zorlayınca bile kızıyor bagirdigimi duysa daha çok kızar ama bir anda tepem attı günlerdir her öğün aynı şeyAynen esimin yaninda bagrsam kizar bana. Ama vallahi sabhtan aksma kdr hiraya yesin diye biseyler hazirliyorm yemedgnde deliriyorm
Oh afiyet olsun Ece de balık yedi beni yormadi bu defa çok şükürÖyküde iştahla yumurtalı pırasa kavurması yedi birazda ketçap katkısıyla
Ay bu kız hem manken hem yaşam koçu olacak herhaldeMirakızda Tvde yemek yiyenleri görüp yeme yeme diye bağırınmaya başladı
birde bana daha doğurma diyorlar boylelerine desinler demi ama:))Haberlerde bi çift var. 18 çocukları varmış. Kadın şuan 40 yaşında ve 19. Ya hamileymiş
her zaman kullandığın kaşık mı kaşığı değiştirsen ikea da renkli plastik çatal kaşık bıçaklar var sarı yeşil mor mavi kırmızıAren ek gıdaya geçtigimizden beri kusuyor ama sadece pütürlü şeyleri. Şimdi her kaşıgı kusması tuhaf geldi. Bugün çok şükür düne göre daha iyiydi. Genel durumu iyi olduğu için ısrar etmedim doktor için. Beyzaya da çok geçmiş olsn. İnş. bian önce iştahları düzelir.
Aynen cnm ya resmen havayla yaşıyorlar..
Yine anlaşmışlar birlikte hareket ediyorlarOoo genel olarak bebeler yemiş bugün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?